Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-18 6:41
https://dane.gov.pl/pl
9 godzin temu, costa brava napisał:

Pandemia nr 2, ktos to kupi? 

Nikt oprócz wyjątkowych głąbów i zindoktrynowanych.

4 godziny temu, costa brava napisał:

Po co to wszyscy robią??? Wywołanie epidemii na terytorium wroga?

Być może. Znacznie lepsza broń niż atomowa, bo w białych rękawiczkach.

Praktycznie potwierdzone już jest, że nad uzłośliwianiem koronawirusów zwierzęcych tak by przechodziły na ludzi odpowiedzialni byli Amerykanie i kilka osób z innych krajów, donosi The Wall Street Journal. Badania były prowadzone na terenie USA, ale Barack Obama kategorycznie nakazał ich zaprzestania. To cwaniaczki przenieśli się do nowo wybudowanego centrum badawczego w Wuhan i tam z premedytacją wynieśli to świństwo na zewnątrz. 

Oczywiście teraz te Horbany, Simony inne tałatajstwo mieniące się za ekspertów nie piśnie słowem że jak to Ameryklanie... jak to był nietoperz na straganie 😛 

.

Amerykanie zapewne wiadomej prowenencji 😄 przypadkowo na terytorium swojego najwiekszego ( a właściwie jedynego) wroga

To jeden z argumentów że "wojna o dolara" i " wielki reset" to dwie strony tej samej monety

Akt 2 rozgrywa sie na Ukrainie 

I ci sami maczali w tym swe brudne paluchy

Przypadek? Nie sądzę 😄

Edytowane przez costa brava

Wielkie Reset  by miał sens, musi byc globalny,  pod jednym butem 

Ameryka Pln, Europa Zachodnia,  Australia Japonia Korea...to za mało 

Bo resztę przejmą Chińczycy 

Dziś np Indonezje przejeli...A ile tam luda żyje 

270 mln

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

8 godzin temu, Lumperator napisał:

Oczywiście teraz te Horbany, Simony inne tałatajstwo mieniące się za ekspertów nie piśnie słowem że jak to Ameryklanie... jak to był nietoperz na straganie 😛 

Ich dni są policzone,dokumentacja jest zebrana/zbierana,procesy w innych krajach trwają.
GITMO działa,JAG wykonuje wyroki.

Cierpliwości...

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

21 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Ich dni są policzone,dokumentacja jest zebrana/zbierana,procesy w innych krajach trwają.
GITMO działa,JAG wykonuje wyroki.

Cierpliwości...

Nic z nimi nie zrobią. Temat plandemii już się przedawnił. Teraz są inne priorytety.

12 minut temu, soundchaser napisał:

Nic z nimi nie zrobią. Temat plandemii już się przedawnił. Teraz są inne priorytety.

Nawet nie wiesz-co robią.
I doprowadzą to do końca.

Cierpliwości.

Wkrótce zostaną ujawnione informacje.

Jak myslisz,dlaczego rządy w europie padają?
Czy jastin trudeau zrezygnował z dobroci serca?
A inni?

.....
Obejrzyj to,co wklejałem link od 13 minuty.
Albo lepiej-od początku.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Co nowego o szprycach? W zasadzie nic nowego. Już dość dawno wykryto wiele zanieczyszczeń w szprycach mRNA Pfizera picera, a 'dzisiaj' badają ten preparat uczniowe z high school i to samo im wychodzi - brudno panie, brudno w tych szprycach.

'Badanie wykonane przez Agencję ds. Żywności i Leków (FDA) wykazało zanieczyszczenie DNA w preparatach na koronawirusa od koncernu Pfizer. Wyniki opublikowano w „Journal of High School Science”. Autorami badania są uczniowie szkoły średniej, którzy przeprowadzili je w FDA pod nadzorem naukowców instytucji.

Potwierdzone wielokrotne przekroczenie norm w „bezpiecznej” szprycy

Badanie wykonane przez uczniów pod nadzorem naukowców z FDA potwierdziło obecność wysokiego poziomu zanieczyszczenia DNA w preparacie mRNA przeciwko Covid-19 koncernu Pfizer. Badanie opublikowano w „Journal of High School Science” 29 grudnia 2024 roku. Autorami są uczniowie Centreville High School w Clifton w stanie Wirginia. Pierwszą osobą, która opublikowała raport na temat badania jest dziennikarka śledcza Dr Maryanne Demasi.

Z badania wynika, że poziom resztkowego DNA w preparacie Pfizera był od 6 do 470 razy wyższy od dopuszczalnych limitów bezpieczeństwa. Uczniowie przetestowali dwie partie preparatu i odkryli w zawartości „resztkowe DNA w ilości przekraczającej 10 ng [nanogramów] na dawkę”.

„Potencjalne ryzyko dla zdrowia wynikające z resztkowych małych fragmentów DNA jest obecnie nieznane” – stwierdzili autorzy badania.

Zaznaczono jednak, że zanieczyszczenie DNA” może skutkować mutagenezą insercyjną lub mutacjami DNA”, które „mogą powodować raka”.

FDA milczy

Kevin McKernan, który jako pierwszy zidentyfikował zanieczyszczenie DNA w szczepionkach w 2023 r. powiedział, że DNA w szczepionkach może stanowić zagrożenie dla zdrowia, gdyz DNA „może zintegrować się z genomem i spowodować zaburzenie genomu lub może zakłócić inne geny związane z rakiem”.

Do FDA wysłano pytania w tej sprawie. Agencja nie udzieliła odpowiedzi.

Dr Demasi stwierdziła, że nowe ustalenia rzutują na „lata odrzucania przez organy regulacyjne, które wcześniej uznały obawy dotyczące nadmiernego skażenia DNA za bezpodstawne”. Zwróciła również uwagę, że wyniki badania są zgodne z wcześniejszymi raportami niezależnych laboratoriów w USA, Kanadzie, Australii, Niemczech i Francji.

Zmowa i zachwalanie preparatów, ignorowanie ryzyka

Epidemiolog Nicolas Hulscher ocenił, że „w świetle tych dowodów, zastrzyki genetyczne COVID-19 muszą zostać natychmiast wycofane, aby chronić społeczeństwo przed dalszymi szkodami”. Z kolei dyrektor firmy biotechnologicznej Vaxine Pty Ltd., dr Nikolaj Petrovsky stwierdził, iż wyniki badań są „niezbitym dowodem”, które „pokazuje wyraźnie, że FDA była świadoma tych danych”

Podobnego zdania jest członek komitetu sterującego Światowej Rady Zdrowia Christof Plothe.

– Do tej pory europejskie, australijskie i amerykańskie organy regulacyjne ds. zdrowia zaprzeczały jakiemukolwiek ryzyku skażenia DNA plazmidowym w zastrzykach COVID-19, pomimo dziewięciu badań przeprowadzonych przez znane na całym świecie zespoły badawcze – podkreślił Plothe.

Wszystkie zespoły doszły do wniosku, że takie skażenie to niedopuszczalne ryzyko dla trzech czwartych populacji świata. Dotychczas trzy zespoły wykazały integrację z komórkami ludzkimi. Nie ma obecnie badań na temat tego, w jakim stopniu wywołuje to podobne reakcje i w jakim stopniu. To dopiero należy zbadać.

„FDA od dawna ignoruje dowody”

McKernan powiedział, że FDA od dawna ignoruje dowody na niebezpieczeństwa stwarzane przez preparaty mRNA przeciwko COVID-19.

– Kryteria wycofania tych zastrzyków zostały ustalone na długo przed pierwszym odkryciem skażenia DNA – powiedział McKernan.

– Mam nadzieję, że dowody na bardzo zmienną produkcję będą podstawą do natychmiastowego wycofania klasy 1 przez FDA. Obecnie są zajęci przeprowadzaniem wycofań klasy 1 nieśmiercionośnych lakierów do włosów – ironizował.

Wycofanie klasy 1 obejmuje „sytuację, w której istnieje uzasadnione prawdopodobieństwo, że użycie lub narażenie na produkt naruszający przepisy spowoduje poważne negatywne skutki dla zdrowia lub śmierć”.

– FDA ma skomentować ustalenia w tym tygodniu. Jednak agencja nie wydała jeszcze publicznego ostrzeżenia, nie wycofała wadliwych partii ani nie wyjaśniła, w jaki sposób fiolki przekraczające normy bezpieczeństwa mogły trafić na rynek – skomentowała dr Demasi.

Plothe przypomniał, że Demasi przedstawiła FDA dowody na zanieczyszczenie DNA już we wrześniu 2024 r. Zapytała przy tym, czy agencja wszczęła dochodzenie lub zażądała dalszych testów preparatów mRNA przez ich producentów.

– Z tego wniosku nic nie wynikło – skwitował Plothe.

Jaki był prawdziwy motyw milczenia o niebezpieczeństwie?

– Ponieważ dziewięć badań wykazało to poważne zanieczyszczenie, a wielokrotne wnioski do rad regulacyjnych ds. zdrowia nie doprowadziły do żadnych konsekwencji, musimy zapytać o motyw – zaznaczył.

Dr Maryanne Demasi zaznaczyła, że istotnym jest, że wyniki badań pochodzą z placówki FDA i zostały opublikowane w recenzowanym czasopiśmie.

– Teraz, gdy zanieczyszczenie DNA szczepionek mRNA zostało zweryfikowane w laboratorium oficjalnej agencji i opublikowane w recenzowanym czasopiśmie, trudno je zignorować – skomentowała dr Demasi.

– Stawia to również producentów szczepionek i regulatorów w niepewnej sytuacji – zaznaczyła.

N.Cz.

P.S. Ciekawy jestem, co powiedzą nasi fanatycy szczepień szprycą mRNA...??? Jeden nasz miś z forum, to po szprycach PKSy doganiał, a w porywach wiatru nawet je wyprzedzał. Ależ petarda z tego miśka, no nie mogę! Jest fajnie, a będzie jeszcze lepiej.

Parker's Mood

Co nowego o szprycach? W zasadzie nic nowego.

Ależ, co też... Przecież wrócił ZBAWCA.

b19c1f7f9cda6481fdf086a51cf87852.jpgb58a78cbe020c036982b5aca11af28d2.jpg9bbf4516dbdc4d61651d7ac772c65fe8.jpg

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Wypadałoby podać źródło tego tekstu, bo nie podejrzewam Ciebie o taki wpis. 
Gdzie Ty tu widzisz mój wpis?

A link zaraz znajdę, nie wiem dlaczego się nie wkleił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, partick napisał:

Gdzie Ty tu widzisz mój wpis?

A link zaraz znajdę, nie wiem dlaczego się nie wkleił.

Ukryta Zawartość

Wyborcza!!!?🤣🤣🤣🤣🤣

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, partick napisał:

A co, wymagasz faktów o Trumpie od Fox News?

Ukryta Zawartość

Sami się zaorają

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 6.01.2025 o 22:32, soundchaser napisał:
W dniu 6.01.2025 o 13:10, costa brava napisał:

Pandemia nr 2, ktos to kupi? 

Nikt oprócz wyjątkowych głąbów i zindoktrynowanych.

I właśnie w tym miejscu zaczyna się "teoria spiskowa" , której to sam jestem autorem  😉

A mianowicie

Następny wirus będzie 100 % śmiertelny z szczepionka w 100 % skuteczna

I

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

20 godzin temu, soundchaser napisał:

Wypadałoby podać źródło tego tekstu, bo nie podejrzewam Ciebie o taki wpis. 😆

A po co?
Takich wpisów będzie jeszcze tysiące.

A TRUMP boli coraz bardziej.
W wielkiej brytanii az piecze....

W dniu 31.12.2024 o 20:09, kichanadeta napisał:

Ciekawe czy też będą "darmowe"?

No nie,tak jak cały globalizm będa finansowane z piniędzy gojów.
No przeciez nie ze swoich będa płacić.

2 godziny temu, billy idol napisał:

Następny wirus będzie 100 % śmiertelny z szczepionka w 100 % skuteczna

Żartujesz? To zaprzecza teorii o depopulacji. 😉

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Żartujesz? To zaprzecza teorii o depopulacji. 😉

tej w której rzekomo ma zostać tylko 500 mln osób ?  = to tak - ale wg mnie ona jest nierealna, bo jak pozbędą sie 7.5 mld ludzi ?

A ilość osób które nie łyknęła mRNA podczas C19 , jest całkiem spora - więc liczba ludzi zmniejszy sie - podejrzewam że cos koło 50-60 %

i zostanie kto ?  No ci co wszystko łykają z TV. Idealni do zarządzania

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

Szef Facebooka Mark Zuckerberg o okresie korony:„Naciskali na nas, abyśmy usunęli wszystko, co było prawdą”.

Nowy Jork (USA) – Poważne zarzuty szefa Meta Marka Zuckerberga (40) przeciwko rządowi USA: W wywiadzie dla amerykańskiego podcastera Joe Rogana (57) założyciel Facebooka mówi o „cenzurze” stosowanej przez państwo podczas pandemii korony .

Pracownicy prezydenta Joe Bidena (82 l.) zadzwonili do dyrektorów Meta , krzyczeli na nich i poprosili o usunięcie negatywnych postów na temat szczepień na Covid na Facebooku.

„Wszystko, co mówi, że szczepionki mogą powodować skutki uboczne, w zasadzie musiało zostać usunięte”.

„To było brutalne” – powiedział Mark Zuckerberg . „Bardzo mocno nas naciskali, abyśmy usunęli rzeczy, które były prawdą. Wszystko, co mówiło, że szczepionki mogą powodować skutki uboczne, w zasadzie należało usunąć”.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

„To było brutalne” – powiedział Mark Zuckerberg . „Bardzo mocno nas naciskali, abyśmy usunęli rzeczy, które były prawdą. Wszystko, co mówiło, że szczepionki mogą powodować skutki uboczne, w zasadzie należało usunąć”.

Mogą powodować, to nie to samo co powodują.

Jakim cudem taki moron dostał się na Harvard

16 minut temu, partick napisał:

Mogą powodować, to nie to samo co powodują.

Jakim cudem taki moron dostał się na Harvard

Ukryta Zawartość

W PRL to się nazywało punkty za pochodzenie.

Ukryta Zawartość

Znakomity serbski tenisista Novak Djoković ujawnił, że w trakcie przymusowego pobytu w Australii w ośrodku za nie przyjęcie covidowej szczepionki, został otruty. – Miałem problemy zdrowotne – powiedział.

Serb udzielił dużego wywiadu magazynowi GQ Sport. Cała rozmowa zostanie opublikowana w lutym, ale już teraz ujawniono jego część.

– Miałem problemy zdrowotne. Zdałem sobie sprawę, że w tym hotelu w Melbourne podano mi jedzenie, które mnie zatruło – wyznał Djoković. Według jego relacji, po powrocie do Serbii przeprowadzone badania wykazały alarmująco wysokie poziomy metali ciężkich w jego organizmie.

– Nigdy wcześniej nie mówiłem o tym publicznie, ale odkryłem, że miałem bardzo wysokie poziomy metali ciężkich – ołowiu i rtęci – ujawnił tenisista.

Ukryta Zawartość

Został otruty dla swojego zdrowia

Czego nie rozumie?

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, costa brava napisał:

Znakomity serbski tenisista Novak Djoković ujawnił, że w trakcie przymusowego pobytu w Australii w ośrodku za nie przyjęcie covidowej szczepionki, został otruty. – Miałem problemy zdrowotne – powiedział.

Serb udzielił dużego wywiadu magazynowi GQ Sport. Cała rozmowa zostanie opublikowana w lutym, ale już teraz ujawniono jego część.

– Miałem problemy zdrowotne. Zdałem sobie sprawę, że w tym hotelu w Melbourne podano mi jedzenie, które mnie zatruło – wyznał Djoković. Według jego relacji, po powrocie do Serbii przeprowadzone badania wykazały alarmująco wysokie poziomy metali ciężkich w jego organizmie.

– Nigdy wcześniej nie mówiłem o tym publicznie, ale odkryłem, że miałem bardzo wysokie poziomy metali ciężkich – ołowiu i rtęci – ujawnił tenisista.

Ukryta Zawartość

Został otruty dla swojego zdrowia

Czego nie rozumie?

To wielki i niezłomny człowiek. Mógł sobie to załatwić tak czy inaczej, ale trwał niezłomnie przy swoich poglądach. Ma mój i wielu innych szacunek 

Ukryta Zawartość

to przyszłość też umiesz przewidzieć, czy bazujesz na zmienności? 😉 

a jak już przestaną rządzić, to co się stanie? czy choć skończą się wojny i nierówność społeczna? 😉 

Tak, szykuje sie koszerny zamordyzm 😄

4 minuty temu, TomekL3 napisał:

Szczęśliwie rządy lewactwa na naszym globie dobiegają końca.

41 minut temu, Tyrion.L napisał:

To wielki i niezłomny człowiek. Mógł sobie to załatwić tak czy inaczej, ale trwał niezłomnie przy swoich poglądach. Ma mój i wielu innych szacunek 

Mój też.

to przyszłość też umiesz przewidzieć, czy bazujesz na zmienności?  
a jak już przestaną rządzić, to co się stanie? czy choć skończą się wojny i nierówność społeczna?  

Nie trzeba być Nostradamusem by zauważyć gwałtowny upadek tej ideologii, na własne życzenie z resztą.
10 godzin temu, marecki marek napisał:

W PRL to się nazywało punkty za pochodzenie.

Kamala też się dostała na Harvard, i nawet skończyła, natomiast taki Lech Wałęsa nie musiał nic kończyć i został prezydentem dziewiątego kraju Europy pod względem wielkości.

Parker's Mood

6 godzin temu, TomekL3 napisał:

Nie trzeba być Nostradamusem by zauważyć gwałtowny upadek tej ideologii, na własne życzenie z resztą.

Ukryta Zawartość

dlatego pytam, czy przy okazji znikną wojny i nierówność 😉 

Ukryta Zawartość

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.