Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-25 19:55
https://dane.gov.pl/pl
1 godzinę temu, costa brava napisał:

a na Slowacji de facto obowiazkowe testy, bo jak nie to i tak kwarantanna tyle że bez zasiłku...jak trafi pół narodu na kwarantanne to kto dostarczy papu, zapewni energię, kasę z banku itd ? ktos cos pomyslal co to znaczy paraliż kraju?

747 to twoje nowe konto ?

pomysł na trollerke podobny

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Teraz, soundchaser napisał:

przepisywania antybiotyków.

Psychotropów, panie księgowy z liczydłem. Mogę ci coś polecić, będzie ci lżej.

1 minutę temu, costa brava napisał:

cir, z głową w porządku ? 

z moją jest super 200% normy

1 minutę temu, papageno napisał:

ale bedzie wolniej rachował

7 minut temu, costa brava napisał:

wy tu gadu gadu a tymczasem Chiny, ojczyzna swirusa, juz dawno o nim zapomnialy i sie bogacą, gdy reszta świata w czarnej d...

moze papageno ci po może z tą dupa

Teraz, costa brava napisał:

taa, 200 proc to będzie wypłaty:)

jaka płaca taka praca

7 minut temu, costa brava napisał:

wy tu gadu gadu a tymczasem Chiny, ojczyzna swirusa, juz dawno o nim zapomnialy i sie bogacą, gdy reszta świata w czarnej d...

I mają CO2  w dupie jak i reszta świata wyłączając mumie europejską 

1 minutę temu, papageno napisał:

Ale może dokładniej.

sądzisz ze tak rachuje jak rozumuje ?

9 minutes ago, papageno said:

Oj przydałoby się tu paru osobom .....

27 minut temu, zukzukzuk napisał:

My nie robimy tego dla korzyści finansowych

Ty nie produkujesz fejków a tylko ich rozpowszechniasz. Taki Zięba (analfabeta biologiczny i medyczny) jest zainteresowany finansowo w tym, żeby siać niewiarę w oficjalną medycynę - zwiększa to sprzedaż jego książek i jego "suplementów". Taki Korwin, który też powielił ten fejk z cytatem niby Lewisa, jest zainteresowany politycznie w walce z oficjalną narracją, z istniejącym systemem politycznym. ...

PS. Nie mam nic wspólnego z żadną partią czy ze służbą zdrowia.

24 minuty temu, cir napisał:

ja podziwiam JuGa za zapał

Dla mnie Bocznica jest inspiracją do poszukiwań różnych informacji w różnych tematach. ? Dla siebie przede wszystkim.

Do wszystkich bezmózgowych entuzjastów koronawirusoplandemii!

jeśli nadal nie widzicie, że to jest dokładnie zaplanowana akcja, to służę pomocą:

- po kiego w kwietniu wprowadzono w Polsce lockdown oraz inne bezsensowne zakazy/nakazy skoro dane wskazywały na niewielką liczbę zakażeń?

Odpowiedź - bo to był pierwszy etap ćwiczenia społeczeństwa. To jakie skutki przyniesie ten lockdown wiedział wcześniej każdy ćwierć inteligent, więc nasz rząd także.
Później lockdown zniesiono, podobnie jak nakaz noszenia masek, chociaż nie było do tego logicznych przesłanek, ponieważ ilość zakażeń była podobna.
Jakie były prognozy na najbliższą przyszłość? Druga fala plandemii. Skoro o tym wiedziała władza, to czemu to poluzowanie? Ano po to, by poprzez manipulowanie codziennymi danymi o ilości zakażeń i zgonów pokazać mieć pretekst do rozpoczęcia drugiej fali tresowania ludzi. Gdyby tu chodziło o ich zdrowie, to przecież lockdown, czy nakaz chodzenia w maskach powinien trwać tak długo, aż do zwalczenia wirusa. Ale tu nie chodziło by złowić króliczka, ale by gonić go.
Teraz pokazują codziennie galopujący wzrost zachorowań (10 x większy niż na początku) by wywołać większą koronapsychozę i przygotowywać ludzi do kolejnych, "koniecznych" ograniczeń. Obiecują, że drugiego lockdownu nie będzie? Ależ będzie, tylko stopniowo wprowadzany tak, że nawet nie zorientujemy się, że jest większy niż w kwietniu.
Od samego początku plandemii podejmowane decyzje są idiotyczne i całkowicie pozbawione logiki. Tłumaczenie, że wcześniej pewnych rzeczy nie wiedziano, że cały czas uczymy się tego wirusa można schować między bajki, bo to tylko kolejna przykrywka i pretekst do wprowadzania coraz bardziej kuriozalnych restrykcji.
Kończąc Panowie covidowcy - zacznijcie w końcu myśleć! Chyba, że logiczne myślenie i prawidłowe wyciąganie wniosków jest Wam nie po drodze - albo z racji ograniczonego stanu umysłowego, albo z racji podporządkowania myśli politycznej naszego rządu.

29 minut temu, cir napisał:

ja podziwiam JuGa za zapał

Ja Ciebie też...za to szerzenie ciemnoty z uporem godnym maniaka.

26 minut temu, papageno napisał:

Swoim pacjentom idiotom przepisuj. Do tego tylko się nadajesz. Szkoda mi tych ludzi, którzy są zdani na takich lekarzy pierwszego kontaktu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oglądałem ten wywiad,  nawet dziennikarz Rymanowski nie wytrzymywal , a na pytanie o deklaracje z Barrington czy model szwedzki to juz zaczął nawet tych naukowcow porównywać do naszych antycovidowcow i tyle mial do powiedzenia, on twardo tkwi przy swoim i nic go nie przekona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava
poprawka
14 minut temu, JuG napisał:

Taki Zięba (analfabeta biologiczny i medyczny) jest zainteresowany finansowo w tym, żeby siać niewiarę w oficjalną medycynę - zwiększa to sprzedaż jego książek i jego "suplementów". Taki Korwin, który też powielił ten fejk z cytatem niby Lewisa, jest zainteresowany politycznie w walce z oficjalną narracją, z istniejącym systemem politycznym. ...

Twoja głupota przekracza już wszelkie granice. Zwyczajnie kłamiesz, chociaż nieświadomie, to można Ci wybaczyć.
Zięba niejednego konowała z tzw. dyplomem (np. takiego Szumowskiego, który jest przecież profesorem nauk medycznych, a dał się poznać jako wybitny ignorant i nieuk) skasowałby wiedzą medyczną i biologiczną. Zresztą wystarczy na YT obejrzeć jego filmy, albo przeczytać jego publikacje, by się o tym przekonać.
Natomiast Korwin Mikke to ma już głęboko w dupie walkę o byt polityczny i jakieś walki z polityczną narracją. Dostał się do parlamentu UE i to było jego celem kilka lat temu, by sobie dożyć wygodnie późnej starości, a że lubi mieć własne zdanie i dlatego je wypowiada publicznie to już zupełnie inna sprawa.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

albo z racji podporządkowania myśli politycznej naszego rządu.

ten nasz rząd to ma posłuch na całym świecie ? 

24 minutes ago, soundchaser said:

Do wszystkich bezmózgowych entuzjastów koronawirusoplandemii!

......

Znakomita analiza. U kogo terminowałeś?

A może sam do tego doszedłeś?

28 minut temu, soundchaser napisał:

Ależ będzie, tylko stopniowo wprowadzany tak, że nawet nie zorientujemy się, że

Syndrom gotujacej się żaby połączono tu z syndromem sztokholmskim.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

skasowałby wiedzą medyczną i biologiczną

Skąd ty możesz wiedzieć czym jest wiedza naukowa? ? A Zięba, nie mający zielonego pojęcia na czym polegają testy PCR?

34 minuty temu, soundchaser napisał:

to jest dokładnie zaplanowana akcja

35 minut temu, soundchaser napisał:

Od samego początku plandemii podejmowane decyzje są idiotyczne i całkowicie pozbawione logiki.

Nie sądzisz, że te dwa zdania są sprzeczne? ? Jeżeli rządzą nami idioci (z czym w dużym stopniu się mogę zgodzić) to jak idioci mogą zaplanować tak złożoną, nie do końca przewidywalną i sterowalną akcje? Jeżeli nie są idiotami to dlaczego nie zaplanowali to tak żeby nikt nie miał żadnych wątpliwości? Nawet taki mędrzec jak ty. ?

47 minut temu, costa brava napisał:

to nie w porządku,  powinno byc 100 ?

Na psychotropach wyciąga się nawet do 200%...

6 minut temu, JuG napisał:

z czym w dużym stopniu się mogę zgodzić

Znaczy że ten twój Putler to idiota?

Pan Jaszczur jest śmierdzącą ruską onucą ale tutaj ma rację.

Film o którym wspomina nazywa się "Wag the Dog". Znakomita muzyka Knopflera! ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

3 minuty temu, JuG napisał:

Skąd ty możesz wiedzieć czym jest wiedza naukowa? ? A Zięba, nie mający zielonego pojęcia na czym polegają testy PCR?

Jasne...Ty do spółki z cirem wiecie wszystko najlepiej na podstawie fejków tu nam serwowanych, ale zgodnych z linią lekarsko-polityczną.

5 minut temu, JuG napisał:

Nie sądzisz, że te dwa zdania są sprzeczne? ? Jeżeli rządzą nami idioci (z czym w dużym stopniu się mogę zgodzić) to jak idioci mogą zaplanować tak złożoną, nie do końca przewidywalną i sterowalną akcje? Jeżeli nie są idiotami to dlaczego nie zaplanowali to tak żeby nikt nie miał żadnych wątpliwości? Nawet taki mędrzec jak ty. ?

Nie, nie sądzę. 
Po pierwsze - nie da się przy nawet perfekcyjnie zaplanowanej akcji robienia z ludzi idiotów zachować procedury tak, by nie wzbudzać podejrzeń wśród tych myślących.
Po drugie - nasz rząd nieudolnie próbuje powielać schematy postępowań w innych krajach, a ponieważ rządzą nami głupki bez żadnych kwalifikacji, oprócz umiejętności wyprowadzania pieniędzy z budżetu, to ich działania są jeszcze bardziej pozbawione logiki, chaotyczne i kuriozalne, o czym możemy się przekonać od samego początku.
Naprawdę tego nie widzisz, bo taki tępy jesteś, czy swoim zwyczajem rżniesz ciągle głupa?

1 minute ago, soundchaser said:

Po pierwsze - nie da się przy nawet perfekcyjnie zaplanowanej akcji robienia z ludzi idiotów zachować procedury tak, by nie wzbudzać podejrzeń wśród tych myślących.

Zgoda. 

A ty do której grupy należysz - tych myślących, czy raczej nie?

Wejście w Lokdałn będzie miało charakter uroczysty i podniosły. Ceremonię rozpocznie Pułk Reprezentacyjny wykonaniem hymnu pochwalnego na cześć obostrzeń i restrykcji, po czym w części artystycznej zgromadzeni wysłuchają Wariacji Kowidowych Opus. 1 o Testach PCR (pozycja w katalogu WHO nr 666). Całość zakończy Bal Maskowy.

20 minut temu, dudek1 napisał:

Zgoda. 

A ty do której grupy należysz - tych myślących, czy raczej nie?

Albo masz coś merytorycznego do powiedzenia, zamiast zaczepek personalnych, albo spadaj trollu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.