Skocz do zawartości
IGNORED

POLICJA POLSKA 2020

Rekomendowane odpowiedzi

To rzeczywiście nie skumalem

Gdybym ja byl Policjantem to by nikt na mnie nie wpłynął, tego jestem pewny,
Jak pisałem szanuje Policje Niemiecka bo z nimi jest dyskusja jak człowiek z człowiekiem a nie człowiek z mundurowym

Z polskim policjantem też pogadasz. Rzuć kamieniem lub obelgą w policjanta niemieckiego lub polskiego... To jak? Niemiecki policjant da ci batona w nagrodę a Polski pałą po głowie? Fakt. Niemiecki policjant jest lepszy... Rzygać mi się chce jak czytam ten bełkot.
1 minutę temu, .:Gerard:. napisał:

To rzeczywiście nie skumalem

Gdybym ja byl Policjantem to by nikt na mnie nie wpłynął, tego jestem pewny,
Jak pisałem szanuje Policje Niemiecka bo z nimi jest dyskusja jak człowiek z człowiekiem a nie człowiek z mundurowym

Jakiś policjant tłumaczył jak to u nas wygląda. Takich po szkółce biorą do służby patrolowej do dużego miasta na rok. Jak się sprawdzą to lądują bliżej domu czy nawet w swoim mieście czy miejscowości. Dlatego nie podskakują i robią wszystko co im dowódca każe, np.wlepiają mandaty emerytkom z politycznymi plakatami czy jadą gazem po oczach przeciwnikom władzy. Bo jak nie, to z praca w Policji mogą się pożegnać. Oni czasem po cichu jak nikt nie słyszy tych ludzi przepraszają, ale są postawieni przed prostym wyborem.

2 minuty temu, piorasz napisał:

Rzygać mi się chce jak czytam ten bełkot.

To sobie rzygnij na boku i nie zawracaj dupy.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, piorasz napisał:

Z polskim policjantem też pogadasz. Rzuć kamieniem lub obelgą w policjanta niemieckiego lub polskiego... To jak? Niemiecki policjant da ci batona w nagrodę a Polski pałą po głowie? Fakt. Niemiecki policjant jest lepszy... Rzygać mi się chce jak czytam ten bełkot.

Na bełkot to sobie sam przełożyłeś

Właśnie miałem na mysli ze jak zaatakujesz to licz sie z tym samym, Policja nie powinna dać sobie ublizać itd.

Mieszkam kilkanaście lat w Niemczech wiec wypowiadam sie o Niemieckiej Policji
moge tez wypowiedzieć sie o Polskiej za czasów jak mieszkałem w Polsce, ale mało dobrego miałbym do powiedzenia, może czasy sie zmieniły dlatego wypowiedziałem sie o Nemieckiej

Mam nadzieje ze miły bylem odnosząc sie do cytatu

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jakiś policjant tłumaczył jak to u nas wygląda. Takich po szkółce biorą do służby patrolowej do dużego miasta na rok. Jak się sprawdzą to lądują bliżej domu czy nawet w swoim mieście czy miejscowości. Dlatego nie podskakują i robią wszystko co im dowódca każe, np.wlepiają mandaty emerytkom z politycznymi plakatami czy jadą gazem po oczach przeciwnikom władzy. Bo jak nie, to z praca w Policji mogą się pożegnać. Oni czasem po cichu jak nikt nie słyszy tych ludzi przepraszają, ale są postawieni przed prostym wyborem.

Takie działania przełożonych jest zwykłą hańbą dla munduru

Niestety czasy korupcji są w większości bezkarne

Moj kumpel powiedział, pracuje w wodociągach
Gerard, ja i zarząd tych PiSowskich gnoi nie trawimy, ale będziemy na nich glosowali i namawiamy pracowników bo boimy się o stołki, jak sie władza zmieni to może nas tez zmienią, "a gdzie ja znajdę taką prace która jest lżejsza od leżenia ?"

Czy naprawdę trzeba wam opisywać mechanizm decyzyjny ?

Sztab wyborczy Dudy pilnuje jego całego interesu. Gdy jest planowana jakaś "akcja" uliczna, niekorzystna dla PiS  to Naczelnik Policji dostaje ze sztabu telefon: Stefan, wiesz co masz robić ...  No i Stefan wysyła 30 radiowozów na 20 "protestantów". Dodatkowo inny koleś z Sanepidu nakłada kary po 10 000 zł. na jakieś starsze Panie. Niewidomego kieruje się do "suki" bez kajdanek bo "ślepy" nie ucieknie ...

To jest układ. Można więc w rewanżu za zabicie Stachowiaka dać symboliczne kary. Tu zgrany zespół prokuratury i "swoi" sędziowie robią co trzeba. Bestialskie morderstwo we Wrocławiu jest dużo bardziej skandaliczne niż uduszenie Floyda w USA. Pełna i zorganizowana zespołowa premedytacja: wyłącznie kamer na komendzie, trzymanie pół roku przez prokuraturę narzędzia zapewne w celu wykasowania zapisu, karanie świadków filmujących zajście uliczne ...   Sprawa się wydała bo okazało się, że paralizatora nie da się wykasować ani zgubić.

W dniu 11.06.2020 o 21:28, janunio napisał:

Coraz więcej Ziomali zaczyna orientować się, że Policja pod rządami PiS zaczyna zbliżać się do modelu z lat 60/70'. Młodzi nie mają skojarzeń bo nie znają tamtych lat. 

A było tak: Milicjant Obywatelski to było wszechmoce panisko. MO to była świetnie zorganizowana grupa przestępcza kierowana była przez ludzi trzymających władzę (PZPR).

Obecnie Policja w bardzo widoczny sposób traci z każdym miesiącem niezależność. Staje się bezkarnym, brutalnym narzędziem stosowanym do utrzymania obecnej władzy i ochronie interesów ekonomicznych pisowskich elit. Zapewne widzowie TVP tego nie widzą.

Czy też tak to ogarniacie ?

W dniu 12.06.2020 o 02:29, skynyrd napisał:

A było tak: Milicjant Obywatelski to było wszechmoce panisko. MO to była świetnie zorganizowana grupa przestępcza kierowana była przez ludzi trzymających władzę (PZPR).

No, tak. Ale i im można było wp***dolić, szczególnie na demonstracjach. W 80' nie byli już tak wszechmocni, bo do nas nie strzelali ostrymi, a te wygłupy z gazowaniem, to był pryszcz. Więcej ja ich potłukłem z kolegami, niż oni nas.

Obecnie Policja w bardzo widoczny sposób traci z każdym miesiącem niezależność. Staje się bezkarnym, brutalnym narzędziem stosowanym do utrzymania obecnej władzy i ochronie interesów ekonomicznych pisowskich elit.

Brutalnym? Te noszenie pedrylów i Frasyniuków pod rączki do radiowozów? Przecież oni są kompletnie przerażeni, to jakieś wołowe dupy. Brutalne narzędzie? Hahaha! Może raczej są podobni do policji UK, która sp***dala przed byle turbanem, który obrzyna im łby?

Brutalna policja już została tylko we Francji, reszta to tylko wystraszone c*py.

I nie pieprz szanowny Janunio, o utrzymaniu obecnej władzy i ochronie interesów ekonomicznych pisowskich elit.

Za PO, napierdalali zdecydowanie lepiej.

Może to bracia Ukraińcy, absolwenci WSP ze Szczytna?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Za PO to tak kradli, że stać ich było na ośmiorniczki i  luksusowy zegarek. Tępy PiS-owski Ziomal kocha takie bzdury. Proszę zapodać choć pięć wyroków i nazwiska więźniów z PO. 

Ziomal ogląda TVP a tam nie ma nic o respiratorach, maseczkach, o geszeftach Szumowskich z setkami milionów na kontach bankowych ...

Edytowane przez janunio
15 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Czyli co? Jak dostanę mandat za ch... wie co, albo pałą to mam przeprosić i nie narzekać?

Co to k..., niewolnictwo?

a co proponujesz ?

6 godzin temu, Amator 2b napisał:

Może to bracia Ukraińcy, absolwenci WSP ze Szczytna?

litości..

10 godzin temu, janunio napisał:

Sztab wyborczy Dudy pilnuje jego całego interesu. Gdy jest planowana jakaś "akcja" uliczna, niekorzystna dla PiS  to Naczelnik Policji dostaje ze sztabu telefon: Stefan, wiesz co masz robić ...  No i Stefan wysyła 30 radiowozów na 20 "protestantów". Dodatkowo inny koleś z Sanepidu nakłada kary po 10 000 zł. na jakieś starsze Panie. Niewidomego kieruje się do "suki" bez kajdanek bo "ślepy" nie ucieknie ...

takie coś działa za każdej władzy w każdym kraju. Może lepiej podaj przykład jak policja za PO eskortowała wandali z dojczów, potem im pozwoliła robić burdy a następnie łapała Polaków bo warszawa płonie.

Godzinę temu, janunio napisał:

Za PO to tak kradli, że stać ich było na ośmiorniczki i  luksusowy zegarek. Tępy PiS-owski Ziomal kocha takie bzdury. Proszę zapodać choć pięć wyroków i nazwiska więźniów z PO. 

Ziomal ogląda TVP a tam nie ma nic o respiratorach, maseczkach, o geszeftach Szumowskich z setkami milionów na kontach bankowych ...

Przyganiał trep tępakowi, przypominam że sądy to jedna wielka platforma więc jak Ty sobie to wyobrażasz ? Konkretnie. Co Ty nie słuchacz swoich polityków ?

Gdybyś chociaż raz oglądał TVP to byś wiedział że wymyślone zarzuty wielokrotnie powtarzali i się do nich odnosili, nawet tak komplety baran jak Ty musi znać mechanizm wybielania, a nie da się wybielić złodzieja nie ujawniając zbrodni. 

Idąc Twoim tokiem rozumowania, DOWODY

16 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Twierdzisz że to kłamstwo? A odszczekasz ładnie?

nie jestem psem by szczekać ale mogę Ci zasadzić kopa w zad jak chcesz.

" takie coś działa za każdej władzy w każdym kraju. " To taki cwaniacki zabieg, że to co wyprawia POLICJA w Polsce to norma. 

Cytat

Chłopie. Jeszcze tu jątrzysz? Spotkaj się ze mną na żywo to ja chętnie pokażę Ci gdzie jest Twoje miejsce. Masz na tyle odwagi?

Zgłaszam ten txt adminowi w nadziej , że dostaniesz bana.

bo czerwone ścierwa na tym forum są pod ochroną.

Ja jednak wierzę, że nie. Myślę, że Administracja nieco usnęła. Czas z tym skończyć a przynajmniej się uważnie przyjrzeć.
5 godzin temu, fetek napisał:

nie jestem psem by szczekać ale mogę Ci zasadzić kopa w zad jak chcesz.

W zadzie to chyba mózg trzymasz PiSowski oszuście.

Skłamałeś a teraz udajesz głupka? Następny Pinokio.

Jestem Europejczykiem.

18 minut temu, fetek napisał:

Anty pewno dostanie, bo czerwone ścierwa na tym forum są pod ochroną.

Mocne uderzenie... może tak uściślisz kogo masz na myśli ? nazywać kogoś" ścierwem "...

Mocne uderzenie... może tak uściślisz kogo masz na myśli ? nazywać kogoś" ścierwem "...

Ścierwem nie jest rosjanin szpiegujący na rzecz Rosji. Ścierwem jest każdy Polak szpiegujący na rzecze Rosji i każdego innego kraju oraz każdy Polak, który temu ścierwu pomaga lub umożliwia szkodliwe działanie. Wierzę, że Administracja zrobi porządek z jednymi i drugimi.

Ścierwem nie jest rosjanin szpiegujący na rzecz Rosji. Ścierwem jest każdy Polak szpiegujący na rzecze Rosji i każdego innego kraju oraz każdy Polak, który temu ścierwu pomaga lub umożliwia szkodliwe działanie. Wierzę, że Administracja zrobi porządek z jednymi i drugimi.

Ale teraz jest problem ..najpierw trzeba złapać tego szpiega lub innego a potem udowodnić to co napisałeś...wiesz ze bezpodstawne oskarżenia są karalne ? 

Z drugiej strony nie byłoby Ci miłe gdyby o Tobie tak ktoś napisał? napisałem to spokojnie i bez podtekstów ...dosyć przez ostatnie lata kłamstw sie nasłuchałem

6 godzin temu, zetempowiec napisał:

A to nie ty jesteś zwolennikiem partii władzy?

Od kogo to wiesz, bo sam byś tego nie wymyślił.

6 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Wg Zyzola w Polsce cały czas rządzi POPis .To taka przypadłość .

Guru,  samo namaszczony, dał głos.

"Z faktami jest jak z koniem. Kopać się z nimi nie warto. I lepiej tego na sobie nie sprawdzać. Politycy też o tym wiedzą, ale sprawdzają. Na ludziach. Na Polkach i Polakach sprawdzają, jak wiele są w stanie wytrzymać, jak bardzo można ich nagiąć do swojego myślenia. PiS sprawdziło i szybko się wycofało. Bo w dzisiejszej, a tym bardziej w tej nadchodzącej Polsce nie da się już wprowadzić takiego prawa, które przez część społeczeństwa jest całkowicie nie do zaakceptowania.

Od wielu lat piszę, że tzw. kompromis aborcyjny jest tworem całkowicie fikcyjnym. Od ponad 20 lat jest codziennym dowodem na to, że ze strachu, kunktatorstwa i lizusostwa klasy politycznej wobec Kościoła i prawicowych fundamentalistów kobiety potraktowano jak przedmiot. Jak obiekt targów. Od tego czasu Polska stała się krajem fikcji. Miliony dorosłych ludzi udawało, że jesteśmy krajem, w którym co roku dochodzi tylko do kilkuset aborcji. Że u nas nie ma podziemia aborcyjnego, a tysiące kobiet nie wyjeżdżają w tym celu za granicę.

Może teraz warto się rozejrzeć i zrobić przegląd tych, którzy przez lata, w ramach sojuszu opiniotwórczych mediów i polityków z wszystkich partii, tę obłudę publicznie głosili? To są przecież prekursorzy Kaczyńskiego, bo długo przed nim ogłosili, że nikt im nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne.

Mamy za sobą 11 lat rządów POPiS. Rządów obłudy. Rządów jednej ideowej rodziny. Oczywiście z różnicami. Ale tylko takimi, jakie są w przeciętnej polskiej rodzinie. POPiS stoi na tych samych fundamentach. PO nijak nie potrafi logicznie wytłumaczyć, dlaczego w wielu obszarach dotyczących praw człowieka i świeckości państwa ma tak mizerne osiągnięcia. A najnowszy pomysł tej partii, by do konstytucji wpisać osławiony kompromis aborcyjny, jest kompletnie z księżyca. To tylko wersja PiS light. Żadna nowa jakość. Na szczęście coraz więcej ludzi zaczyna rozumieć, że liczenie na partie polityczne nie ma już większego sensu. Że jeśli chcą żyć w takim kraju, który byłby na miarę ich aspiracji i marzeń, sami muszą go sobie zbudować.

Polityka to nie czarna magia, ale niestety coraz częściej czarne krętactwo. I czarna dziura niekompetencji. Butna wobec słabych i tchórzliwa wobec tych, którzy potrafią się sprzeciwić." 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Ale teraz jest problem ..najpierw trzeba złapać tego szpiega lub innego a potem udowodnić to co napisałeś...wiesz ze bezpodstawne oskarżenia są karalne ? 
Z drugiej strony nie byłoby Ci miłe gdyby o Tobie tak ktoś napisał? napisałem to spokojnie i bez podtekstów ...dosyć przez ostatnie lata kłamstw sie nasłuchałem
Powyższe świadczy tylko o tym, że mało się interesujesz tym co tu na forum się wyprawia. Moja rada. Czytaj więcej co dzieje się w Polsce i na świecie z conajmniej kilkunastu źródeł. Potem przeanalizuj i wyciągnij wnioski. Potem dopiero pogadamy. Ale obawiam się, że zanim dorośniesz to mnie już nie będzie.

Teraz, piorasz napisał:

Powyższe świadczy tylko o tym, że mało się interesujesz tym co tu na forum się wyprawia. Moja rada. Czytaj więcej co dzieje się w Polsce i na świecie z conajmniej kilkunastu źródeł. Potem przeanalizuj i wyciągnij wnioski. Potem dopiero pogadamy. Ale obawiam się, że zanim dorośniesz to mnie już nie będzie.

Nawiedzony albo chory.

15 minut temu, piorasz napisał:

Ścierwem jest każdy Polak szpiegujący na rzecze Rosji i każdego innego kraju oraz każdy Polak, który temu ścierwu pomaga lub umożliwia szkodliwe działanie. Wierzę, że Administracja zrobi porządek z jednymi i drugimi.

Czyli każdy Polak szpiegujący na rzecz USA to bohater? Wiarę zachowaj dla ABW i podobnych.

12 minut temu, piorasz napisał:

Dzięki za naukę ...czasem dobrze stanąć z boku i przeczytać to co się napisało...A może najpierw pomyśleć przed...

Pozdrawiam

Czyli każdy Polak szpiegujący na rzecz USA to bohater? Wiarę zachowaj dla ABW i podobnych.
Kolejny przykład debilizmu i przekręcania słów. Sorry stary ale nie jesteś dla mnie godzien dysputy.

Dzięki za naukę ...czasem dobrze stanąć z boku i przeczytać to co się napisało...A może najpierw pomyśleć przed...

Bardzo proszę.
Z boku to ja się za długo przyglądałem.
6 godzin temu, piorasz napisał:

Chłopie. Jeszcze tu jątrzysz? Spotkaj się ze mną na żywo to ja chętnie pokażę Ci gdzie jest Twoje miejsce. Masz na tyle odwagi?

Ja się chętnie spotkam, zapraszam do stołu i alkoholu

Zapewniam ze zdania ani miejsca ne zmienię, groźby na mnie nie działają a nawet wychodzę przeciw, szacunek i honor jest podstawą
ktos może być slaby w pięściach, są ważniejsze rzeczy

2 godziny temu, piorasz napisał:

Ja jednak wierzę, że nie. Myślę, że Administracja nieco usnęła. Czas z tym skończyć a przynajmniej się uważnie przyjrzeć.

w innym dziale forum przez kilka tygodni jak nie miesięcy dwóch użytkowników robiło totalny burdel, nawet zaczęli tematy o sobie na wzajem zakładać, myślisz że zgłoszenia, pisanie na pw coś dało ? jak napisałem w dziale technicznym to dostałem bana...

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

W zadzie to chyba mózg trzymasz PiSowski oszuście.

Skłamałeś a teraz udajesz głupka? Następny Pinokio.

gdzie skłamałem  ? konkretnie

nie skaml jak przetrącony tylko dawaj konkrety.

2 godziny temu, asterix1 napisał:

szpiega

Politycy o których mowa nie są szpiclami tylko zwykłymi qrwami,  swój własny kraj sprzedali za nędzne grosze. Wszyscy powinni stracić majątki, łącznie z następnym pokoleniem a sami zgnić w pierdlu.

Ja się chętnie spotkam, zapraszam do stołu i alkoholu

Zapewniam ze zdania ani miejsca ne zmienię, groźby na mnie nie działają a nawet wychodzę przeciw, szacunek i honor jest podstawą

ktos może być slaby w pięściach, są ważniejsze rzeczy

A kto tu mówi o pięściach? Zupełnie nie zrozumiałeś... Przy stole to chętnie usiądę z każdym aby spojrzeć mu głęboko w oczy i pogadać o życiu, polityce czy wreszcie o audio. Ciebie znam od lat z wypowiedzi choćby na forum. Wiem zatem czego mogę się spodziewać siadając z Tobą do stołu. A gość - założyciel wątku? Znasz kolesia? Dalej chyba nie muszę pisać..

To jest czysta prowokacja i dziwię się, że Ty - doświadczony forumowicz tego nie widzisz..

W dniu 13.06.2020 o 00:13, Jaro_747 napisał:

Czyli co? Jak dostanę mandat za ch... wie co, albo pałą to mam przeprosić i nie narzekać?

za platformy tak robiłeś, jeszcze żeś po rękach całował

Znasz kolesia? Dalej chyba nie muszę pisać..

To jest czysta prowokacja

nie, to zwykły pajac... w KD już się nie pokazuje bo każdy miesza go z błotem.

17 minut temu, piorasz napisał:

A kto tu mówi o pięściach? Zupełnie nie zrozumiałeś... Przy stole to chętnie usiądę z każdym aby spojrzeć mu głęboko w oczy i pogadać o życiu, polityce czy wreszcie o audio. Ciebie znam od lat z wypowiedzi choćby na forum. Wiem zatem czego mogę się spodziewać siadając z Tobą do stołu. A gość - założyciel wątku? Znasz kolesia? Dalej chyba nie muszę pisać..

To jest czysta prowokacja i dziwię się, że Ty - doświadczony forumowicz tego nie widzisz..

Ja wypowiadam sie za siebie, nikogo nie prowokuje, czasami daje czadu ale nigdy nie zacząłem
staram sie rozmawiać jak w realu a ze prowokatorzy "online" lubią wyprowadzać z równowagi a ja daje się złapać, to przyznaje sie bez bicia

mnie te forumowe pier... denerwują, ogólnie teraz mam na myśli, fałsz i brak poszanowania do rozmówcy dzięki wirtualnej odległości, powoli oddalam sie od forumowych dyskusji, żyje mi sie lepiej, dzisiaj popiłem i niedawno wróciłem, pisze tutaj, co mi to da ? Nic

Edytowane przez .:Gerard:.

@piorasz, nie czytałem dyskusji wcześniej, odebrałem Twoja wypowiedz jako zaproszenie do napierdalanki "kogoś"

Nie mam nic osobistego do Ciebie, myślę ze zareagowałbyś tak samo wchodzę na forum i czytając taki wpis

Okay, jestem na bani i może nie pisze zrozumiale, przyjdę kiedy indziej

Cytat

Spotkaj się ze mną na żywo to ja chętnie pokażę Ci gdzie jest Twoje miejsce. Masz na tyle odwagi?

Oczywiście, że się boję. Od dziecka muzykowałem i  obce mi są jakieś sztuki walki. 

Cytowana wypowiedź prostaka to przejaw wieloletniego PiSowskiego szczucia jednych na drugich. 

@fetek; moja aktywność na KD jest minimalna bo w zakresie ekranów TV tematy się wyczerpały. Wrócę gdy kupię 48" OLED TV. Pewnie druga połowa roku.  

Cytat

to zwykły pajac... w KD już się nie pokazuje bo każdy miesza go z błotem.

Fetuś to taki kolejny prostak, który powinien mieć sądowy zakaz zbliżania się do internetu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.