Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Kw202 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam wrażenie że czegoś tu  brakuje😉 

Hm, no właśnie 😄 A może te głośniki tak miały...?

"Grzyba"? 😉

Ukryta Zawartość

Gość Kw202

(Konto usunięte)
11 minut temu, D4ncer napisał:

Hm, no właśnie 😄 A może te głośniki tak miały...?

"Grzyba"? 😉

Wydłubał z obu 😂

Trochę mnie kusi zadzwonić do niego i zapytać czy tak było w oryginale 😉

,, stan bardzo dobry '' 

Edytowane przez Kw202

Na pewno jakiś tam wpływ ma a już napewno na wpadanie syfu i kurzu w szczelinę cewki  🙂

Trzeba by zmierzyć przetwornik bez i z kopułką, stawianie dwóch różnych par obok siebie raczej nie ma sensu, parametry obu i tak będą rozjechane po ponad 40 latach.

Edytowane przez Marek.S

Onkyo Grand Integra DX-6990 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Tu nie chodzi o cenę, tylko o piękny opis, chyba po polsku....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bębny uderzeniowe" - dobre to haha, sformułowanie jak z tłumacza.

Kiedyś sam pomagałem sobie translatorem we Francji i nie wiem co dokładnie wyszło ale Francuzi z pół godziny się z tego śmieli

Gość Kw202

(Konto usunięte)
6 godzin temu, Kw202 napisał:

Koleś ma dwa konta na olx. 

Ukryta Zawartość

A to jakoś dyskwalifikuje te ogłoszenia? Na jednym koncie wystawia inne klocki. Na drugim inne. Zapewne chodzi o koszty wystawienia przedmiotów. Może ogłasza z konta żony, brata, sąsiada - to chyba nie zbrodnia. Opis rzetelny bez walenia ściemy. To należy docenić.

Ukryta Zawartość

wzmocnienie: Rotel RHB-10 Michi, pre: Parasound P/LD 2000, dac: BURSON VIVID V6, źródła: Rotel RCD 975, Rotel RD 965BX, ROTEL RT 955, DUAL CS731Q, paczki: DALI Evidence 870, DALI Grand

Gość Kw202

(Konto usunięte)
12 minut temu, Mariusz Marciniak napisał:

A to jakoś dyskwalifikuje te ogłoszenia? Na jednym koncie wystawia inne klocki. Na drugim inne. Zapewne chodzi o koszty wystawienia przedmiotów. Może ogłasza z konta żony, brata, sąsiada - to chyba nie zbrodnia. Opis rzetelny bez walenia ściemy. To należy docenić.

Taaa.... Docenić opis, kreatywność, ewentualnie skąpstwo 😉

Nie wiem co tam jeszcze docenić można. 

34 minuty temu, Kw202 napisał:

Taaa.... Docenić opis, kreatywność, ewentualnie skąpstwo 😉

Nie wiem co tam jeszcze docenić można. 

poczułem się wywołany do tablicy, otóż faktycznie mam dwa konta i dwa, a nawet 3 maile, bo zajmuję się zawodowo wynajmem nieruchomości i taki stan rzeczy mi ułatwia sprawę i omijanie opłat na niegdyś darmowym portalu... w każdym razie nigdzie chyba tego nie ukrywam, tylko piszę w stopce, że mam też inne sprzęty na sprzedaż, chcący znajdzie bez problemu, zapraszam 🙂

Gość Kw202

(Konto usunięte)
8 minut temu, baksiu napisał:

poczułem się wywołany do tablicy, otóż faktycznie mam dwa konta i dwa, a nawet 3 maile, bo zajmuję się zawodowo wynajmem nieruchomości i taki stan rzeczy mi ułatwia sprawę i omijanie opłat na niegdyś darmowym portalu... w każdym razie nigdzie chyba tego nie ukrywam, tylko piszę w stopce, że mam też inne sprzęty na sprzedaż, chcący znajdzie bez problemu, zapraszam 🙂

Tą odpowiedź należy docenić 😉

Przepraszam jeśli uraziłem. 

Gość Kw202

(Konto usunięte)

Nasz rodzimy Majkwajwer😉

,, (lekko spłycone, bez wpływu na jakość dźwięku, choć audiofil pewnie by się ze mną nie zgodził).'' 

https://www.olx.pl/d/oferta/tv-65-4k-samsung-kino-domowe-onkyo-jbl-CID99-IDSpaUW.html

4 godziny temu, baksiu napisał:

Zdradź proszę na co zamieniłeś AP. Może być na PW 😉☺️

19 minut temu, BobW napisał:

Zdradź proszę na co zamieniłeś AP. Może być na PW 😉☺️

odpowiedź jest oczywista, na AP, tylko model starszy Avanti III, z tej drogi nie da się zejść zbyt łatwo, to czarodziejskie kolumny 🙂

Gość Kw202

(Konto usunięte)
23 minuty temu, Audiolubny napisał:

A jednak właściciel znalazł sens wydać ponad 10 tyś 😉

5 minut temu, Kw202 napisał:

A jednak właściciel znalazł sens wydać ponad 10 tyś 😉

Jak wydasz 20k to będzie lepiej 😉 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

7 minut temu, Piopio napisał:

Na akustykę chyba .

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Gość Kw202

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Piopio napisał:

Ja za żadne skarby nie mogę się przekonać do klasy d. 

Mam jeden wzmacniacz w tej klasie i nawet się zastanawiam czy nie kupić sobie hypexa to według mnie prawdziwe wzmacniacze grają lepiej 😉

Teraz, Kw202 napisał:

Ja za żadne skarby nie mogę się przekonać do klasy d. 

Mam jeden wzmacniacz w tej klasie i nawet się zastanawiam czy nie kupić sobie hypexa to według mnie prawdziwe wzmacniacze grają lepiej 😉

High-Endowe na pewno grają lepiej. Hypex Ncore + pre lampowe i żaden zwykły tran nie podskoczy.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Audio Physic Tempo II 2 SE, rzadko spotykany model, wyszedł w małej liczbie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kupię Dynki Focus160.
Możliwie jak najnowsze, bez uszkodzeń, wciśniętych kopułek itp. Piano black odpada.

Z tego co jest na olx nic mi nie podeszło, ze względu na infirmacje od właścicieli. Oraz brak wysyłki(nie jestem mobilny i nie pojadę po monitory na drugi koniec kraju.

Ps

Wiem, nie ten temat, ale zasięg spory. Także tu tego całe te uguem.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Pokaż nowe odpowiedzi