Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Amator 2b napisał:

Wiemy, wiemy. Poseł Szczerba bił na alarm.

Gó***głowe społeczeństwo jewropejskie nie zauważa, że Rosjanie przemieszczają swoje wojska WEWNĄTRZ własnych granic a co,do pani nędzy robią Amerykanie w Europie? 

Witamy agenturę!

Tak byłem ciekaw kiedy się odezwie.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ciekawostka taka.

Ciekawostka jest taka, że ukraiński klaun na stanowisku prezydenta był bardzo nieszczęśliwy z powodu kilkumiesięcznego braku dzwonka od nowego waszyngtońskiego pana Alzheimera. Więc kretyn wymyślił, że eskalacja na Donbasie ma pomóc w skróceniu jego cierpień zmuszając Bidena do reakcji. Więc "banderowcy" zaczęli podskakiwać na linii rozgraniczającej. W celu eskalacji m.in. kilka dni temu zabili z drona 5-letniego chłopca (śmierć którego potwierdziła specjalną misją OBWE). Babcia chłopca przeżyła.

1-22.jpg

Putin w odpowiedzi powiedział jednoznacznie: „Nie porzucimy Donbasu. W żadnym przypadku.” Więc ruchy wojsk rosyjskich na własnym terytorium demonstrowali gotowość do działania w razie ataku SZU na Donbas.

To oraz osiągnięcie celu klauna - rozmowa z amerykańskim panem - "banderowców" na razie uspokoiła.

Fajnie Jurij że już kompletnie przestałeś się maskować ze swoim wielkoruskim szowinizmem i tęsknotą za rosyjskim imperium trzymającym sąsiadów na smyczy.

Jestem Europejczykiem.

I z czego ty się cieszysz? 

Gdyby wojna (nie daj Boże) wybuchła, my zostaniemy odparowani razem z banderowcami, zwolennikami i przeciwnikami Kaczyńskiego.

Bawi cię to?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

23 minuty temu, Amator 2b napisał:

Gdyby wojna (nie daj Boże) wybuchła, my zostaniemy odparowani razem z banderowcami, zwolennikami i przeciwnikami Kaczyńskiego.

Bawi cię to?

A kto będzie odparowywał? Jurija też odparują?

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Amator 2b napisał:

Bawi cię to?

a po co dziś wojna skoro mamy wirusa ? 

45 minut temu, costa brava napisał:

a po co dziś wojna skoro mamy wirusa ? 

Mówisz że Rząd Światowy panuje nad wszystkim? Ten co to z reptilianami siedzi pod Waszyngtonem?

Jestem Europejczykiem.

21 minut temu, costa brava napisał:

nad wschodem nie panuje i lockdownu tam nie uswiadczysz 

Piszesz stamtąd?

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, jar1 napisał:

Pierwszy lockdown był na wschodzie - Chiny

I to nadzwyczaj radykalny.

Jestem Europejczykiem.

i sladu po nim nie ma, pokazowka dla Zachodu uzgodniona z WHO, a teraz gospodarka ruszyla z kopyta a nasza sie kisi drugi rok i konca nie widac

17 minut temu, costa brava napisał:

i sladu po nim nie ma, pokazowka dla Zachodu uzgodniona z WHO, a teraz gospodarka ruszyla z kopyta a nasza sie kisi drugi rok i konca nie widac

Czyli spisek.

To Morawiecki idzie na pasku Chińczyków czy Niemców?

Jestem Europejczykiem.

globalistow, kompletnie nie kumasz 🙂

za pośrednictwem Eurokolchozu czyli i Niemiec 

Chinom ani Ruskim sie przeciez  nie sprzedalismy

58 minut temu, costa brava napisał:

globalistow, kompletnie nie kumasz 🙂

za pośrednictwem Eurokolchozu czyli i Niemiec 

Chinom ani Ruskim sie przeciez  nie sprzedalismy

Znaczy się Kaczyński też globalista? A ja go miałem za prowincjonalnego kmiotka.

No to szacun!

Jestem Europejczykiem.

No i kicha. Jak to u Demokratów - mamy nowy reset. 😞
Co to oznacza dla Polski? Ano - PiS paszoł won i władzę znów przejmuje Stronnictwo Pruskie (w koalicji ze Stronnictwem Ruskim).
Nie jest dobrze.
Bo co może Dement obiecać Putlerowi, jeśli nie... nas?
Ukraina i kraje bałtyckie w ogóle już na przemiał. Wkrótce tam różne Łukaszenki będą rządzić.
Syf na maksa. 😞

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 7.04.2021 o 12:45, Amator 2b napisał:

Gdyby wojna [...], my zostaniemy odparowani razem z banderowcami, zwolennikami i przeciwnikami [...]

Raczej bagnety, kamienie, walka wręcz, chwyty obronne byłyby w użyciu.

Od okupacji mównicy sejmowej puczyści tak zagrzewają stada ludowe, żeby sprowokować "bunt" mas i pogardę.

O ośmieszenie i poniżenie (ideałów wartości pojęć) zwłaszcza chodzi.

48 minut temu, il Dottore napisał:

PiS paszoł won

Olewają ich również policjanci, ale nie będą się z tym afiszować (ani z bogobojnością ani z bezbożnością).

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

8 godzin temu, il Dottore napisał:

No i kicha. Jak to u Demokratów - mamy nowy reset. 😞
Co to oznacza dla Polski? Ano - PiS paszoł won i władzę znów przejmuje Stronnictwo Pruskie (w koalicji ze Stronnictwem Ruskim).
Nie jest dobrze.
Bo co może Dement obiecać Putlerowi, jeśli nie... nas?
Ukraina i kraje bałtyckie w ogóle już na przemiał. Wkrótce tam różne Łukaszenki będą rządzić.
Syf na maksa. 😞

Ukryta Zawartość

Prawacki bełkot z pomysłami z dupy wziętymi. W cytowanym artykule niczego takiego nie ma.

W zasadzie to zwykłem kłamstwa, ale czego się po doktorku spodziewać.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Commiefornia. Walczyli z tym czym sami się stają.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Piana na pyskach wielbicieli kremlowskiego zamordyzmu zapewne bierze się stąd, że pamiętają kto ostatnim razem załatwił ich imperium. A przecież w porównaniu z Reaganem Biden trzyma się świetnie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

PS. Reagan chorować zaczął pod koniec drugiej kadencji. Biden - jeszcze przed pierwszą.

PPS. Imperia upadają wyłącznie z powodów wewnętrznych. Żadna mitologia tego faktu historycznego nie zmieni. Więc Alzheimer w Białym Domu to duży krok w słusznym kierunki. 🙂

Edytowane przez JuG

Ty Jurij to najlepiej zorientowany jesteś w tym, co dzieje się w USA a burdelu i złodziejstwa we własnym kraju nie widzisz. Za każdym razem szczerze mnie to bawi.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
55 minut temu, Jaro_747 napisał:

a burdelu i złodziejstwa we własnym kraju nie widzisz

Fakt - polski burdel ma lokalne znaczenie więc go za bardzo nie śledzę.

56 minut temu, Jaro_747 napisał:

Za każdym razem szczerze mnie to bawi.

Mnie bawi jak o czymś wypowiadają się osobniki nie mające zielonego pojęcia o temacie wypowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.