Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

Niedowiary że są tu ludzie, którzy bronią tego cyrku. Macie linka, bo nie chcę mi się z Wami gadać. xD

W dniu 28.07.2024 o 09:58, iro III napisał:

P.S. a może by tak skupić się na sporcie, wynikach i emocjach ze sportu wynikających, miast idotycznie, bez sensu pałować się politycznie w kolejnym wątku?

A to przepraszam. 

.

Oglądałem sobie siatkę kobiet na TVP sport. Amerykanki w 3 secie doprowadziły do 1 : 2 z Chinkami....

Ale nasze Magda i Alicja zaczęły debla z Ukrainkami... Jasne, że TVP sport olał siatkarki USA i Chin, bo grają Polki...

Jednego nie rozumiem - po kiego [cenzura] na Eurosport 1 też leci mecz Magdy Linette i Alicji Rosolskiej, skoro TVP sport jest dostępny dla każdego [???????]. 

Obawiam się, że na obu kanałach nasze dziewczyny przegrają, ale dla pewności trzymam pilota w zębach.....

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

59 minut temu, Ajothe napisał:

Na platformie MAX jest 9 kanałów Eurosportu i powtórki czego dusza zapragnie, bajeczka! 

Kupione na miesiąc  

dzięki za info

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Francja mająca dream team przegrywa drugi mecz, tym razem z Norwegią 🤯

Nie jest to wielka sensacja, bo Norwegowie to również Handballowi wyjadacze, ale takiego rozmiaru porażki Francji nikt się nie spodziewał 🤔

Czyżby takie gwiazdy miały tremę przed własną publiką? 

Na igrzyska olimpijskie do Paryża miało przyjechać przynajmniej 3 mln zagranicznych turystów. Będzie dobrze, jeśli dotrze połowa - pisze "Rzeczpospolita", podkreślając, że to "biznesowa klapa". Właściciele hoteli przyznają, że popełnili błąd, windując ceny. Teraz je obniżają, by minimalizować straty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kto by chciał ryzykowac zyciem i zdrowiem a co najmniej kradzieżą?

Ukryta Zawartość

29 minut temu, soundchaser napisał:

A jak tam sędziowie? Drukują?
Wszakże piłka ręczna to jeden z tych sportów, w których sędziować można dowolnie...podobnie jak w boksie.
Wczoraj podobno sędzia perfidnie oszukał reprezentanta Polski.

Francja przegrała 2 pierwsze mecze, możesz sobie odpowiedzieć 🙂

Nie było kontrowersji sędziowskich, ale się zdarzają jak w każdym sporcie 🙂

Wysokie ceny są dobrym argumentem na wszystko 

Tam jest tylko stwierdzony fakt brak turystow, a przyczyny to tylko "domniemania" autorów i hotelarzy

Domniemania aby nie mówić o prawdziwych przyczynach 

6 minut temu, BRZUCHU napisał:

Dobre stwierdzenie.Dbam o swój brzuszek.

Organizatorzy tej i podobnych mas-imprez od jakiegoś czasu mają rozum głównie w kiszce stolcowej, regularnie dolewany.Tęcza nihuhu do tego nie pasuje.

Jak nie, nawet logo olimpijskie kolorowe 😃

Szpakowski dał  ciała 

Zapamietamy 

Ukryta Zawartość

Trochę za dużo tych sygnatariuszy żeby ich wszystkich zwolnić 

Ukryta Zawartość

18 godzin temu, J4Z napisał:

Niedowiary że są tu ludzie, którzy bronią tego cyrku. Macie linka, bo nie chcę mi się z Wami gadać. xD

Podziwiam tego gościa za permanentne mówienie prawdy od samego początku tego cyrku...czyli od początku plandemii. Aż dziwne, że do tej pory jeszcze nic mu się nie stało.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Wczoraj podobno sędzia perfidnie oszukał reprezentanta Polski.

Akurat oglądałem boks Polaka z Irlandczykiem, to był bodajże Bereziński? 

Nie ma mowy o jakimś oszukaniu, nasz bokser spuchł już pod koniec 2 rundy i generalnie za wiele nie pokazał, a właściwie więcej pokazał Irlandczyk i tyle. 

Generalnie ten olimpijski boks to trochę parodia.....3 rundy i się słaniają na nogach 🤯

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Podziwiam tego gościa za permanentne mówienie prawdy od samego początku tego cyrku...czyli od początku plandemii. Aż dziwne, że do tej pory jeszcze nic mu się nie stało.

Widocznie za mało znaczy. 

.

3 godziny temu, Stream napisał:

O tym był artykuł linkowany przez Costa Brava?

Tego co ja podlinkowałem nie ma, bo Costa Brava nie podlinkował? A z tego linkowanego przez Costa Brava czytałeś coś poza nagłówkiem:

"W porównaniu z lipcem 2023 r. ruch na lotnisku Charlesa de Gaulle'a jest o 15 proc. mniejszy, "czyli spadł tyle samo co na Bliskim Wschodzie, gdzie toczy się wojna między Izraelem a Hamasem i Hezbollahem". Tymczasem w Europie średni wzrost ruchu to 24 proc."

Wychodzi na to, że Olimpiada przyciąga jak, ryzyko śmierci w zmaganiach wojennych 🙂

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Szykują się ciekawe walki bokserskie "facetów" z kobietami... Niech mnie ktoś uszczypnie... 🤣

Dwie pięściarki dopuszczone do igrzysk olimpijskich w Paryżu, które zostały zdyskwalifikowane na mistrzostwach świata w 2023 roku, gdy nie przeszły testów kwalifikowalności płci, spełniły wszystkie procedury olimpijskie - poinformował MKOl. W obu kategoriach rywalizują reprezentantki Polski.

Obie zawodniczki nie zostały dopuszczone do zawodów w New Delhi, które w zeszłym roku było gospodarzem mistrzostw świata. Organizatorem imprezy była Międzynarodowa Federacja Bokserska (IBA), które jest skonfliktowana z MKOl i została odsunięta od turnieju olimpijskiego.

Na podstawie badań DNA zidentyfikowaliśmy szereg sportowców, którzy próbowali oszukać, udając kobiety. Wyniki badań wykazały, że mają chromosomy XY. Tacy sportowcy zostali wykluczeni z zawodów – mówił wówczas prezydent IBA Umar Kremlow.

MKOl zerwał stosunki z IBA m.in. w związku z obawami dotyczącymi zależności federacji od rosyjskiego koncernu, największego światowego wydobywcy gazu ziemnego, Gazpromu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

5 godzin temu, Ajothe napisał:

Jak nie, nawet logo olimpijskie kolorowe 😃

Jak zmienią tło na tęczowe będzie mega kolorowa. Przydało by się dopasować do oprawy artystycznej. Szkoda że tak szybko posprzątali internet z jednego "kolorowego dzieła". Tyle kasy,prób,ciężkiej pracy "artystów" i klapa.Ciemnota nie zna się na sztuce-jakże powiązanej ze sportem.Kij tam.Następnym razem będzie lepiej.

Godzinę temu, BRZUCHU napisał:

Jak zmienią tło na tęczowe będzie mega kolorowa. Przydało by się dopasować do oprawy artystycznej. Szkoda że tak szybko posprzątali internet z jednego "kolorowego dzieła". Tyle kasy,prób,ciężkiej pracy "artystów" i klapa.Ciemnota nie zna się na sztuce-jakże powiązanej ze sportem.Kij tam.Następnym razem będzie lepiej.

Ciemnota zakazuje kolorowych kredek w szkole 🙂

1 godzinę temu, Tadeiro napisał:

Szykują się ciekawe walki bokserskie "facetów" z kobietami... Niech mnie ktoś uszczypnie... 🤣

Dwie pięściarki dopuszczone do igrzysk olimpijskich w Paryżu, które zostały zdyskwalifikowane na mistrzostwach świata w 2023 roku, gdy nie przeszły testów kwalifikowalności płci, spełniły wszystkie procedury olimpijskie - poinformował MKOl. W obu kategoriach rywalizują reprezentantki Polski.

Obie zawodniczki nie zostały dopuszczone do zawodów w New Delhi, które w zeszłym roku było gospodarzem mistrzostw świata. Organizatorem imprezy była Międzynarodowa Federacja Bokserska (IBA), które jest skonfliktowana z MKOl i została odsunięta od turnieju olimpijskiego.

Na podstawie badań DNA zidentyfikowaliśmy szereg sportowców, którzy próbowali oszukać, udając kobiety. Wyniki badań wykazały, że mają chromosomy XY. Tacy sportowcy zostali wykluczeni z zawodów – mówił wówczas prezydent IBA Umar Kremlow.

MKOl zerwał stosunki z IBA m.in. w związku z obawami dotyczącymi zależności federacji od rosyjskiego koncernu, największego światowego wydobywcy gazu ziemnego, Gazpromu.

Ukryta Zawartość

Z duchem czasu

Wsxystko co złe to Putin

Nawet chromosomy XY 

Faceci identyfikujacy sie jako kobiety powalczą z polskimi kobietami 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava
3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Wychodzi na to, że Olimpiada przyciąga jak, ryzyko śmierci w zmaganiach wojennych

Cóż... Trudno się dziwić... 😉

Skandal w cieniu igrzysk olimpijskich w Paryżu. Katarska księżniczka została perfidnie okradziona jadąc pociągiem. Kobiecie ukradkiem zabrano kilkanaście ekskluzywnych torebek, wartych nawet kilka milionów euro. Mimo szeroko zakrojonej akcji służb, złodzieja nie udało się złapać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

igrzyska z dykty i kartonu - vide łóżka na których  śpią zawodnicy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

5 godzin temu, Tadeiro napisał:

Cóż... Trudno się dziwić... 😉

Skandal w cieniu igrzysk olimpijskich w Paryżu. Katarska księżniczka została perfidnie okradziona jadąc pociągiem. Kobiecie ukradkiem zabrano kilkanaście ekskluzywnych torebek, wartych nawet kilka milionów euro. Mimo szeroko zakrojonej akcji służb, złodzieja nie udało się złapać.

Ukryta Zawartość

Rzeczywiście prawdziwy dramat Igrzysk Olimpijskich😜.

Szczególne oburzenie budzi fakt, że katarską księżniczkę okradziono perfidnie, a przecież można było nieperfidnie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.