Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Maju napisał:

Kasia Niewiadoma płakała jak na olimpiadzie jej nie wyszło (8 miejsce).....może w TdF się uda.   🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Daria Pikulik musiała się wycofać, może Kasi się powiedzie......wiadomo że sama nie da rady, ale w teamie ma mocne koleżanki z ich pomocą jest szansa dowieźć to do mety.....to tylko i aż trzy etapy.

Tez jej kibicuje!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

15 minut temu, TomekL3 napisał:

To takie zboczenie, kto nie po linii to pisowiec.

...albo lewak/prawak - do wyboru w zależności od potrzeby. 😁

8 godzin temu, TomekL3 napisał:

Donald kandyduje do organizacji igrzysk

Jednak bez polityki się tu nie obejdzie.....ta 101 (albo n-ta) obietnica (konkret 🙂)choć trochę na temat.....choć do sprawdzenia czy zostanie zrealizowana dożyć będzie mi bardzo ciężko.....może o to chodzi, znowu (kolejne) igrzyska zamiast chleba.

13 godzin temu, jackk napisał:
21 godzin temu, Maju napisał:

Kasia Niewiadoma płakała jak na olimpiadzie jej nie wyszło (8 miejsce).....może w TdF się uda.   🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Daria Pikulik musiała się wycofać, może Kasi się powiedzie......wiadomo że sama nie da rady, ale w teamie ma mocne koleżanki z ich pomocą jest szansa dowieźć to do mety.....to tylko i aż trzy etapy.

Rozwiń  

Tez jej kibicuje!!!

Nie będzie łatwo.....bez mocnego wsparcia w drużynie nie da rady, musi je mieć bo ucieczek wszystkich chętnych do wygrania przecież sama nie skazuje a jest takich z niewielką do niej stratą sporo.
A etap trudniejszy niż wczorajszy przed nią.....a już wczoraj niewiele brakowało a się z koszulką mogła rozstać.

Podobnie było na olimpiadzie.....tam do ucieczki się nie zabrała (kraksa?) koleżanka (Lach) w niej jechała, przegapiła ostatni moment gdy trzeba było z Lotte Kopecky się zabrać i pogonić, na koniec sama próbowała, ale brakło sił.....na mecie zamiast radości był płacz.
Choć nawet jakby dojechała parząc jak ostatnio nie najlepiej radzi sobie na finiszach, nie wróżyłbym jej wysokiej lokaty, zwłaszcza po takim wysiłku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Ajothe

Jak przedstawisz tabelę z wydatkami na sport w latach wcześniejszych, zrobisz porównanie to zobaczymy kto i co załatwił. Bo chyba nie wierzysz w to że olimpijską formę można w dwa lata zbudować nie mając zaplecza.
Jak potrafisz udowodnić że pieniądze zmarnotrawili tylko związani z jedną opcją polityczną to wtedy tu pisz.....jak nie potrafisz i podpierasz się tu tylko tym co ci aparatczyk polityczny i wasze media podsuwają to lepiej zamilcz albo przenieś swoje NUDNE "gorzkie żale" do tematu gdzie znajdziesz zainteresowanie wśród podobnych sobie.

Ale oczywiście rozumiem i "podziwiam" że jak Nitras w mediach robi igrzyska po igrzyskach i pokazał w taki sposób dane to już już sam żadnych innych wniosków wyciągać nie musisz......nie zauważysz nawet że PKO (czy w tych związkach olimpijskich, sportowych z tabeli) niektórzy działacze siedzą na tych stołkach (i będą siedzieć!!) od tak dawna że nikt o PiS wtedy jeszcze nie słyszał.
Widziałem jak niektórzy w TVP występowali i bardzo ze swojej pracy zadowoleni byli.....

"Taka ciekawostka."    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nagle już nie ma narzekania na poziom polskiego sportu 🤯

Cyrk 🤣

2 godziny temu, Maju napisał:

od tak dawna że nikt o PiS wtedy jeszcze nie słyszał.

Obecny prezes PKOL to czystej wody pisowiec. 

@Ajothe

Prosiłem.  

2 godziny temu, Maju napisał:

jak nie potrafisz i podpierasz się tu tylko tym co ci aparatczyk polityczny i wasze media podsuwają to lepiej zamilcz albo przenieś swoje NUDNE "gorzkie żale" do tematu gdzie znajdziesz zainteresowanie wśród podobnych sobie.

Od kiedy to czystej wody pisowcy mają takie życiorysy zapytałbym gdybym tu chciał ten wątek kontynuować;

" Działał w Unii Wolności i Partii Demokratycznej. Bez powodzenia kandydował do rady warszawskiej dzielnicy Targówek w 2002 z listy Unii dla Warszawy i w 2006 z listy LiD oraz do Sejmu w 2005 w okręgu siedleckim z listy PD...."

Potem stał się naraz "bezpartyjny" aż wreszcie "został wybrany na prezesa Polskiego Komitetu Olimpijskiego, zdobywając w tajnym głosowaniu 138 ze 162 głosów".
Napisz mi jeszcze że głosowali na niego sami pisowcy.....  🙂

Edytowane przez Maju

Ukryta Zawartość

Dużo takich spraw, musisz trochę poczytać 😄

Ukryta Zawartość

aha.....wszystko ładnie, ale co to ma z igrzyskami wspólnego

5 godzin temu, Maju napisał:

@Ajothe

Jak przedstawisz tabelę z wydatkami na sport w latach wcześniejszych, zrobisz porównanie to zobaczymy kto i co załatwił. Bo chyba nie wierzysz w to że olimpijską formę można w dwa lata zbudować nie mając zaplecza.
Jak potrafisz udowodnić że pieniądze zmarnotrawili tylko związani z jedną opcją polityczną to wtedy tu pisz.....jak nie potrafisz i podpierasz się tu tylko tym co ci aparatczyk polityczny i wasze media podsuwają to lepiej zamilcz albo przenieś swoje NUDNE "gorzkie żale" do tematu gdzie znajdziesz zainteresowanie wśród podobnych sobie.

Ale oczywiście rozumiem i "podziwiam" że jak Nitras w mediach robi igrzyska po igrzyskach i pokazał w taki sposób dane to już już sam żadnych innych wniosków wyciągać nie musisz......nie zauważysz nawet że PKO (czy w tych związkach olimpijskich, sportowych z tabeli) niektórzy działacze siedzą na tych stołkach (i będą siedzieć!!) od tak dawna że nikt o PiS wtedy jeszcze nie słyszał.
Widziałem jak niektórzy w TVP występowali i bardzo ze swojej pracy zadowoleni byli.....

"Taka ciekawostka."    🙂

Kwaśniewski był ministrem sportu...tak dla przypomnienia.

6 godzin temu, Maju napisał:

@Ajothe

"Taka ciekawostka."    🙂

Nawet tutaj Cię pełno?

Uniwersalny jesteś .

Tyle tematów stad to Twoje rozbieganie .Nie potrafisz się skupić się na jednym temacie .

A tym kościelnym watku  nadal się panoszysz?

Nie zagladam tam

Edytowane przez dulon184

@Ajothe

Tropisz z zamiłowania nepotyzm??
To przynajmniej W TYM temacie trop taki który z igrzyskami olimpijskimi ma cos wspólnego.

Jeszcze dobra rada.
Mniej "naszego umiłowanego" onetu (dla tych co nie wiedzą: Ringier Axel Springer Polska, w skrócie RASP) a zdrowszy będziesz.   🙂

Jak wasze media mają na niektórych z was za duży negatywny wpływ to zachowujecie się jak dulon184 który nie potrafił w temacie politycznym czymś sensownym się popisać i zrozumieć że z gadającym głupio i w kółko to samo nie romawiam, to przyszedł za mną tu by kolejny wątek zaśmiecać.

23 godziny temu, Maju napisał:
W dniu 16.08.2024 o 18:18, jackk napisał:

Tez jej kibicuje!!!

Nie będzie łatwo.....bez mocnego wsparcia w drużynie nie da rady

Niestety wczoraj nie mogłem w całości oglądać etapu i widziałem końcówkę jak Kasia wielokrotnie sama kasowała ucieczki.....na szczęście od czasu do czasy wspomagały ją kolarki z dalszych pozycji na liście pretendentek do wygranej choć i te musiała pilnować by jej nie odjechały.
W końcu to ona w końcówce zniwelowała stratę czasową przypłacając to słabszą dyspozycją na finiszu.

Jeszcze jeden ostatni etap i może się odkuje za niepowodzenie na igrzyskach, należy jej się, zapracowała ostatnio na taki sukces.

Godzinę temu, Maju napisał:

@Ajothe

Tropisz z zamiłowania nepotyzm??
To przynajmniej W TYM temacie trop taki który z igrzyskami olimpijskimi ma cos wspólnego.

Jeszcze dobra rada.
Mniej "naszego umiłowanego" onetu (dla tych co nie wiedzą: Ringier Axel Springer Polska, w skrócie RASP) a zdrowszy będziesz.   🙂

Jak wasze media mają na niektórych z was za duży negatywny wpływ to zachowujecie się jak dulon184 który nie potrafił w temacie politycznym czymś sensownym się popisać i zrozumieć że z gadającym głupio i w kółko to samo nie romawiam, to przyszedł za mną tu by kolejny wątek zaśmiecać.

Niestety wczoraj nie mogłem w całości oglądać etapu i widziałem końcówkę jak Kasia wielokrotnie sama kasowała ucieczki.....na szczęście od czasu do czasy wspomagały ją kolarki z dalszych pozycji na liście pretendentek do wygranej choć i te musiała pilnować by jej nie odjechały.
W końcu to ona w końcówce zniwelowała stratę czasową przypłacając to słabszą dyspozycją na finiszu.

Jeszcze jeden ostatni etap i może się odkuje za niepowodzenie na igrzyskach, należy jej się, zapracowała ostatnio na taki sukces.

Maju.

. Już urzędujesz?

Kogo dzisiaj wypowiedzi będziesz po swojemu prostował?

Kto znowu Cie nie zrozumie ?.

A tak .

Dziś z rana Onet .

Czyli Niemcy .

Co dziś zaserwujesz?

.

Edytowane przez dulon184

Serwuję ignorowanie takich trolli jak ty.....dotarło?
A jak będziesz to kontynuować zaserwuję ci to na co w funkcjonalnym się skarżysz.....wybieraj!

Zabawne jak bronisz takich chamów, buców i prostaków co po znajomości okradają Polskę i takie miernoty razem z rodzinami stają się milionerami. 

Podobnie masz że zwyrodnielcami w czarnych sukienkach, więc nie ma szans byśmy się w tych tematach dogadali 😉

@Ajothe

Poproszę ciebie podobnie jak wcześniej dulon184.
Proszę pisz na temat a nie pisz ZWŁASZCZA kłamstw o mnie.....nie wiem z czegoś wyczytał  że bronię tych wymienionych i znając ciebie nie przedstawisz mi sensownego wytłumaczenia po co to robisz!

Reagujesz alergicznie na niektóre wpisy i musisz zaśmiecać temat sportu dotyczący......a ja tam tylko prawdę napisałem skąd wywodzą się korzenie prezesa a to co dotyczy jego żony nie dotyczy tego tematu.....przełknij tą prawdę i daj mi spokój, nie kłam o mnie choć w tym temacie!

Tego się nie da ukryć zwyczajnie, z jakiegoś powodu zawsze stajesz w obronie ludzi o wątpliwej moralności 😄

Tak się składa, że znajomy jest menedżerem dość prominentnego hotelu uzdrowiskowego i kilku z wierchuszki pisowskiej się tam przewinęło, swoje usłyszałem jak się zachowują i wszystko się zgadza jacy to są ludzie. 

@Maju kolega pytał dlaczego Adidas czyli niemiecka firma ubiera polskich olimpijczyków, a nie polska firma np 4F. 

Wiesz może coś na ten temat i kto za to odpowiada? 🤭

Nie wiem co ci się składa @Ajothe

Wiem tylko że kolejny raz pomawiasz mnie że staję "w obronie ludzi o wątpliwej moralności" a to może tylko wynikać z poważnym problemem z czytaniem ze zrozumieniem tego co w tym temacie piszę lub celowego insynuowania co jest sprzeczne z kulturą osobistą lub (i) zasadami na jakich to forum się opiera.

Nie idź tą drogą jak nie chcesz skończyć jak dulon184.

A w temacie (tym i innych) mam w zwyczaju pisać o tym co wiem, podaję informacje które można zweryfikować.....plotki mnie mało interesują.     🙂

W dniu 18.08.2024 o 07:19, Maju napisał:
W dniu 17.08.2024 o 07:54, Maju napisał:
W dniu 16.08.2024 o 18:18, jackk napisał:

Tez jej kibicuje!!!

Nie będzie łatwo.....bez mocnego wsparcia w drużynie nie da rady

Niestety wczoraj nie mogłem w całości oglądać etapu i widziałem końcówkę jak Kasia wielokrotnie sama kasowała ucieczki....

Kontynuacja troszeczkę tylko nie na temat....

Wczoraj Eurosport tylko końcówkę pokazał (chyba nie na żywo, zaczęła się La Vuelta a España) ale za to szczęśliwą dla Kasi.....wygrała o 4 sekundy. Demi Vollering mocno postraszyła....komentator w filmie niżej mówił o kilkunasto-minutowej stracie.....pomylił się? To możliwe by aż tyle odrobiła??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 16.08.2024 o 23:29, TomekL3 napisał:

Donald kandyduje do organizacji igrzysk w 2040 lub 2044

Ukryta Zawartość

Niech finansuje igrzyska ze swojej nieskromnej Brukselskiej Emerytury i pensji ! 

Gdy Pisowcy chcieli organizować igrzyska zimowe wrzeszczał STOP a sam dokładnie to samo uprawia.

Już jest pomysł na nowe orliki  a poprzednie się rozwalają ! bo taki badziew za grube pieniądze powstał 

Nawet gwarancji nie można było w stanie wyegzekwować bo w momencie otwarcia przeinwestowane budy się rozwalały a firmy które budowały znikły z rynku i drogim dziadostwem musiała zajmować się gmina za moje i nasze pieniądze.

Przekręty niesamowite na Orlikach i To miała być ta dobra zmiana.

Jedni i drudzy nie są siebie wart ! Dopóki ludzie nie będą ich rozliczać wypier... ze stanowisk i praca dobrowolna i charytatywna na stanowiskach jak np. sołtysi którzy za damski ch..... społecznie pracują 

Nigdy się nie zmieni.

Pisowcy głupi ! Powinni rozliczyć poprzedników Ryj ryja  kryje, ale przyjdzie chwila na rozliczenie .

Najważniejsze od roku są komisje  i wymiana stanowisk w całej strukturze a to co ważne dla nas w .d ... mają 

A obietnice wyborcze są tyle warte co słowo zapijaczonego oszusta który  kłamie od urodzenia :-)

Ukryta Zawartość

W dniu 18.08.2024 o 08:27, dulon184 napisał:

Maju.

. Już urzędujesz?

Kogo dzisiaj wypowiedzi będziesz po swojemu prostował?

Kto znowu Cie nie zrozumie ?.

A tak .

Dziś z rana Onet .

Czyli Niemcy .

Co dziś zaserwujesz?

.

Onet to nie Niemcy

Ringier Axel Springer Polska jest własnością trzech Żydów z USA

Kiedy zrobią porządek w PKOLu 

jprd

Ukryta Zawartość

Co tam robił ten wątpliwy artysta Podsiadło?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez daru0105

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

6 godzin temu, daru0105 napisał:

Co tam robił ten wątpliwy artysta Podsiadło?

Zapełniał stadiony jak pisał kiedyś Kolega @jezz😆

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.