Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

Piszesz sobie o nowym wale, a w wątku o USA piszesz, że ludzie spoza USA się nie znajo i nie powinni się wypowiadać, bo nie wiedzą jak tam jest naprawdę. 
To jak to jest? 
Nie. Jest tak, że jestem świadom dzisiejszego świata. Mam już swoje lata. I mam wy..ne na to bo i tak nic zrobić nie mogę. Nikt z nas nie może. Jeśli jednak się mylę to daj jeden tylko impuls który mnie przekona a ja się zastanowię. I nie pie...ol mi czasem o jakiś manifestacjach ulicznych bo władza ma na to wy...e.
Gdybyś był uważny to wiedziałbyś o co mam problem do IroIII. Pisze o Watersie w wątku, gdzie świat go nigdy nie usłyszy a gdy zwracam na to uwagę to zgłasza mnie na policję (czyt. Moderacja). Zatem.... Wy róbcie co chcecie ale beze mnie. Ja się piszę tylko na konkrety. Bez Was i bez tego forum.
The End.

Ale ja miałem na myśli Chicago, a nie Ciebie
Uwierz mi. Nie pocieszyłeś mnie w cale. Teraz pewnie się dopiero zacznie
Ale faktycznie - myślałem że pijesz do mnie. Wyczyściłem okulary
Niech k..A lepiej mnie Chicago zablokuje bo we mnie się już gotuje

Piszesz sobie o nowym wale, a w wątku o USA piszesz, że ludzie spoza USA się nie znajo i nie powinni się wypowiadać, bo nie wiedzą jak tam jest naprawdę. 
To jak to jest? 
I daj linka do tego wątku proszę. Albo lepiej nie...

Sorry Ajothe, ty mieszkasz w Davos? Bo nie wiem o co ci chodzi? Chodzi ci o Polskę? O Davos i Światowe Forum eKonomiczne, czy może o jeszcze coś innego? O co ci chodzi chłopsku? Mów. 

Parker's Mood

O co ci chodzi chłopsku? Mów. 

Phhhhhw.
Więc i pantofle z sianem teraz wyszły....A taki Amerykanin był
Czułem wieś od zawsze. Nie ubliżając prawdziwej wsi.
Tam są ludzie jak i w mieście. W USA są tacy co wyjechali by uciec do miasta bo bali się roboty. Teraz są wielkie Pany. Rozgryzłem cię na amen mr Chicago.
Szanując ludzi nie nam nic do emigracji. Ale Tobie się raczej w mózgu przewróciło.
Kocham ludzi pracujących bez względu na pochodzenie skąd są i z jakiego środowiska pochodzą. Ty masz bardzo wyraźny kompleks pochodzenia. Nic w tym złego dopóki nie wskazujesz palcem na innych co lubisz czynić.

Bardzo lubię siano - jest naturalne i fajnie pachnie. Nie spodziewałem się po tobie niczego wartościowego ani innowacyjnego - standard osiedlowy. Nie myliłem się. 
Ja lubię jednak konkret. Ty lubisz się odgryźć. Albo odwrotnie (?) To nas różni.

Nie spodziewałem się po tobie niczego wartościowego ani innowacyjnego

Bo to tylko Ty jesteś inowacyjny w swoim własnym świecie. Inowacja zleży od punktu widzenia. Ty masz swój a ja swój. Problem polega na tym, że zawsze widzisz tylko swój. A ostatnie Twoje wpisy w wątku jazzowym świadczą tylko o tym jaki jesteś niestabilny. Czytam i obserwuję i wnioski wyciągam.

Moja rada jest jedna. Szczerość i tylko Szczerość. Ja osobiście płacę za to ale absolutnie nie żałuję. I jest mi z tym najlepiej.

Udzielaj rad swoim najbliższym. Mnie nie udzielaj, proszę. Twoje wykwintne opisy mojej osoby mówią o tobie, nie o mnie. Nie posiadasz ani kompetencji, ani wiedzy o mnie. Jedynie co posiadasz, to ciśnienie i plotkarski charakter. Robisz kanał kolego, ale widocznie tak lubisz.

Parker's Mood

23 godziny temu, fetek napisał:

szczekiem psów się nie przejmuje ale zapytam co mam czytać  ? TVN24 ? NW, wyborczą ? Onet ? a może niezależny oko.press z dziennikarzami i linią redakcyjną wyborczej ?

To Ty zacznij czytać tvpinfo 🙂

Wiesz czym się przejmuje ? federalizacją EU i obecnymi zmianami w traktatach, 115 kamieniami milowymi które robią z nas niewolników i nakładają dodatkowe podatki. Tak długo jak PiS będzie to blokował tak długo będę na nich głosować a ścierwo kablujące do brukselski i ludzi którzy ich popierają nazywał zwykłymi złodziejami, forumowa pseudo inteligencja. 

I pewnie katolikiem jeszcze jesteś !

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

W dniu 7.02.2023 o 11:40, fetek napisał:

nawet... od 8 lat ciągle gadacie że kradną na prawo i lewo.. a ciągle jest co kraść, Tuskowi się skończyło... ale wy jak zwykle super inteligentni widzowie ukrytej prawdy macie portfel z gumy i zero refleksji.

Boszz.... do diabła z Tuskiem. PiS rządzi nie od 7 miesięcy, ale od 7 lat. Nie jestem ojcem "madek", które mają po pięcioro dzieci, każde z innym facetem, towarzystwa z Wiejskiej, które ciągle się kłóci i robi lewe interesy, jak również dobrym wujkiem reszty, która leży pachnie i uważa, że im się należy.

Polska cały czas żyje na kredyt. W ciągu ostatnich 6 lat ceny na artykuły przemysłowe (np. samochody) wzrosły średnio o 30%. To ja to cholerne państwo utrzymuję od 35 lat, a nie ono mnie. Z jakiej więc racji mam dodatkowo spłacać czyjeś długi?

Ps. A jeżeli chodzi o wiarę, to jej podstawą jest uczciwość tzn. nie zabieraj drugiemu, czego sam nie wypracowałeś.

Edytowane przez Mrok
14 minut temu, Mrok napisał:

Polska cały czas żyje na kredyt. W ciągu ostatnich 6 lat ceny na artykuły przemysłowe (np. samochody) wzrosły średnio o 30%. To ja to cholerne państwo utrzymuję od 35 lat, a nie ono mnie.

A inne kraje EU?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

6 godzin temu, kichanadeta napisał:

A inne kraje EU?

mają dużo łatwiej...to, co u nas jest sufitem, u nich jest podłogą...byłem, mieszkałem, jesteśmy ru**ani koncertowo...

• 2 tygodnie później...

To wraca. Taka mantra. Wiara w to, ze PIS wymyslil dodruk pieniadza i pis sie tym papierem dzieli to jest dobry. No i ze dodruk pieniadza jest wszedzie, na rozpłód, na biedę, na brak mieszkania, na brak rozumu, teraz na brak gazu, prądu, brak bułek w piekarni. Znowu minie wiele lat zanim do pustego łba tego zdemoralizowanego lenistwem chłopstwa dojdzie, że nikt nikomu nie daje nic za darmo.

8 lat i dramatyczne wskaźniki gospodarcze to za mało, ba masło po 12 pln to za mało. Wiadomo, ze głupimi sie łatwo rządzi, głupich się stawia na piedestał, niepełnosprytni robią kariery w ogromnych spółkach skarbu państwa więc naród dostaje informacje jak za komuny, że świat do głupich należy… Tyle, że to się dobrze nie może skończyć 🙂

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• 3 tygodnie później...
W dniu 2.02.2023 o 22:16, przemak napisał:

Naprawdę ciekawe, co miłościwie nam panujący odwalą z podatkami. Ja jestem z branży "nauczyciel", więc tym bardziej czekam. Mi obniżyli i nie doszli do poziomów z ubiegłego roku. Teraz mi wyrównają 😉

No i jak wyszło, wyrównali czy dołożyli? Tylko szczerze.

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Koszmar powraca?

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...
W dniu 5.04.2023 o 08:16, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Polnische wirtschaft ? Co innego może PiS zaproponować ?

Polnische Gesetzlosigkeit,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.