Skocz do zawartości
IGNORED

Fala upadłości i bankructw zbliża się nieubłaganie.

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, soundchaser napisał:

używałem Rexony w sztyfcie

Rexony nie wolno bo Schwarzkopfa kupili Ruscy.

Ciekawe, że i ja od pewnego czasu mam problemy w IRL z zakupem mojego ulubionego żelu pod prysznic i dezodorantu (L'Oreal Men Expert Invincible Sport). Na szczęście w mojej wsi w Polsce od 30 lat jest tradycja przywożenia na stoły niemieckiej chemii gospodarczej (wieść gminna głosi, że Persil dla Niemca różni się składem od tego dla Polaka, co potwierdzają zresztą testy organizacji konsumenckich) i jak byłem na giełdzie to zrobiłem sobie zapasik. 🙂

invincible-sport-2.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 3.09.2022 o 15:56, Lech36 napisał:

W tym oczywiście PiS-owcy. Są naznaczeni przez Boga i w ostatnim czasie błyskawicznie powiększają swoje majątki 😉

Przeanalizuj kto to taki bogaty człowiek , przynależność do PISU lub PO nie ma tu nic wspólnego z ich majątkami.

Każdy człowiek apolityczny, który nie chce być uzależniony od kogokolwiek i czegokolwiek który sam decyduje za siebie i robi wedle swojego uznania i sumienia  jest gnojony i zaliczony do odstrzału.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wygaszanie Polski

Była kiedyś książka pod tym tytułem autorstwa politykow PiS piętnująca PO 

Co to się  porobiło 

Człowiek od Great Resetu stoi na czele rządu 

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Nivea jest ch*jowa.

Nie wiem, ja stosuję pod pachami.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

12 minut temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

Wygaszanie Polski

Była kiedyś książka pod tym tytułem autorstwa politykow PiS piętnująca PO 

Co to się  porobiło 

Człowiek od Great Resetu stoi na czele rządu 

Wygaszanie rosji idzie szybciej…

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie wiem, ja stosuję pod pachami.

Ja żel pod prysznic i szampon, oba te z węglem aktywnym

W dobie kryzysu węglowego 

W dniu 12.09.2022 o 09:28, kostropaty napisał:

całe szczęście...

W mojej gminie PO rządzi od 2007r i jest jeszcze większy dramat ! od 15 lat  tylko i wyłącznie karmią  elektorat P.wójt i jej miejscowości, pozostałe miejscowości gminy dostają ochłap i każda próba "powstania" jest tłumiona przez zmianę okręgów wyborczych i dokarmianie wygłodniałego elektoratu platformy.

Co ciekawe PIS tutaj nic nie ma dogadania a niezależna opozycja traktowana jest na równi z głupim elektoratem PIS-owskim.

Czyli wychodzi na to że tylko PO ma pomysł na  rządzenie, a pozostali to temat zastępczy.

W dniu 12.09.2022 o 13:21, cir napisał:

bo skad sie biorą rekordowe zyski spółek energetycznych w tym kraju ?

z bezwzglednego dojenia

a Łódz  jest oparta na prądzie z bełchatowa czyli na weglu brunatnym który praktycznie zdrożal mninimalnie

panstwowy monopol energetyczny  wszedł na wyzyny dojenia swojego stada

Przecież Bruksela chce wprowadzić podatek od nagłego wzrostu firm państwowych

Ja bym jeszcze wprowadził dodatkowo podatek od nagłego wzrostu firm prywatnych i ludzi normalnie zarabiających na etacie.

Czyli Lekarz, adwokat i makler  grający na giełdzie nie zapłaci podatku bo oni mają pomysł ii wykształcenie na zarabianie dużych pieniędzy.

a biedny lud który wygra w totka lub sprzeda działkę pod hipermarket zapłaci podatek 90% za wszystkie zyski ponad średnią lu minimalną krajową.

O tym od jakiej kwoty zapłaci podatek zadecyduje urzędnik ! bo biedny lud ma tylko harować a nie bogacić się przypadkowo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wpierw się robi CELOWO błędną,  niszcząca  politykę,  a potem juz pozostaje tylko wprowadzenie totalitaryzmu dla "ratowania" ludzkości 

scenariusz realizowany na światową skalę 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava

Oczywiście że  tak,  PiS realizuje tylko agendę 2030 i nikt nie będzie protestował poza Konfederacja 

Tak jak nikt inny nie protestował przy covidozie

8 hours ago, costa brava said:

PiS realizuje tylko agendę 2030

Tak zwany Wielki Reset. Nowy Ład to przecież polska nazwa NWO. Przecież z mownicy sejmowej powiedział sam Morawiecki co nas czeka ale mało kto wie co to tak naprawdę oznacza. Nowy ład własnie jest wprowadzany, a ludzie spią.. 

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

Great Reset -> 

Ukryta Zawartość

Demony komunizmu, a właściwie neokomunizmu oparte tym razem nie tylko na nowych ideach, ale również o najnowocześniejsze technologie wspierane przez najzamożniejszych ludzi świata. Warto przeczytać co proponują globaliści, a nie palić głupa i słodko pierdzieć.

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

52 minuty temu, Chicago napisał:

pierdzieć

A dobry jazz to się jakoś uchowa?

Czy może wręcz - rozwinie?

🤪😘🎼

Godzinę temu, jar1 napisał:

A co to jest Wielki Reset? 

Jakiś spisek? Kogo i w jakim celu?

Artona. Z mazerszipa.

Żebyśmy kupili jego płyty sacd.

Nie ma nic w tym złego, że Niemiec znowu wymyślił rewolucję...??? Ani nie ma w tym nic dziwnego. Jak to Niemiec - żyje po to, żeby wymyślać. W USA największy odsetek wśród białej populacji, to też niemieckie roots.

Nie widzę nic złego w dyskusji o globaliżmie, o kierunkach i wytycznych Klausa Schwaba, o Davos... co w tym złego? Jak tylko zaczynam o tym wspominać, to momentalnie albo atak, albo głowy strusia 🙃

Co się dzieje drodzy userzy...??? Jesteśmy świadkami wielkich przemian... pandemii, teraz wojny w Europie, a może niedługo będziemy świadkami wojny nuklearnej... kto wie? Więc cieszmy się, nie każdy ma szansę przeżyć Millennium. Cieszmy się.

Parker's Mood

2 godziny temu, jar1 napisał:

Ile razy będziesz zadawał prowokacyjnie te same, głupkowate pytania, na które już wielokrotnie padały konkretne odpowiedzi?
Bawi Cię udawanie niekumatego?

10 minut temu, Chicago napisał:

Nie widzę nic złego w dyskusji o globaliżmie, o kierunkach i wytycznych Klausa Schwaba, o Davos... co w tym złego? Jak tylko zaczynam o tym wspominać, to momentalnie albo atak, albo głowy strusia 🙃

Bo oni wszyscy udają takich co wolą płynąć z prądem poprawnie politycznej narracji. Tak na wszelki wypadek...ze strachu. Tak bezpieczniej, bo jak zostanie wprowadzony totalny zamordyzm, to wrogowie władzy i nowego ładu będą tępieni, a przecież oni są z nią w zgodzie.
Dlatego wg. nich cały ten NWO to przecież spisek.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A dobry jazz to się jakoś uchowa?

Czy może wręcz - rozwinie?

A od kiedy to Niusiu zrobiłeś się taki wrażliwy...??? Nic złego nie piszę, ale ok, zrobię to dla Ciebie  - zamiast słowa bąk, będę używał słowa fart.

Parker's Mood

1 minutę temu, Chicago napisał:

A od kiedy to Niusiu zrobiłeś się taki wrażliwy...??? Nic złego nie piszę, ale ok, zrobię to dla Ciebie  - zamiast słowa bąk, będę używał słowa fart.

Tyle lat Cię kochałem, lubiłem, wielbiłem i - te, kurva, płyty, które polecałeś - kupowałem, choć syn cierpiał, a i curka .. 

Ja pier**le .

😃

I za to Cię lubię, no.

I będziesz zawsze dla mnie fajnym typem.

Bardzo uprzejmie pozdrawiam -

Jacek.

😃

• Redaktorzy
4 minuty temu, jar1 napisał:

Dużo ma wiernych i gdzie siedziba?

Szefową jest Kasia. Dość małe cycki ma, ale dobrze opowiada. 😉

Cynę pierwszy dał chyba @soundchaser. Przeraża to.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

12 minutes ago, jar1 said:

No co z tym resetem? To chyba jakiś kółko różańcowe albo sekta jakaś? Dużo ma wiernych i gdzie siedziba?

Ty i tak tego nie zrozumiesz więc szkoda strzępić klawiatury ☺

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

• Redaktorzy
9 minut temu, jar1 napisał:

Małe cycki i wielki reset. O to chodzi?

jar1, w 2014 r. będzie u nas wojna. Biorą nas w kamasze. A dowodzić nie będzie polski generał. Może rządzić będzie General Motors.

K... co robić, Panowie? Czyżby końcówka "dobrych" lat?

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

18 minut temu, kangie napisał:

jar1, w 2014 r. będzie u nas wojna

Jak ja bym chciał żeby był cały czas rok 2014. 
Nie było jeszcze nowego ładu, nie było covida wypuszczonego i wzmacniających covida szpryc, nie było PiSu przy władzy... 😉

A wiecie, że moja dobra znajoma, właśnie się dowiedziała od taksówkarza wracając z lotniska, że z aptek wycofują dobre leki i w zamian są nowe, które zabijają i niszczą. Na ten przykład dobrego biseptolu już nie ma.

A antybiotyki zaś zaczynające się na "Am", np. ampicylina tak się nazywają bo zawierają amfetaminę. Skąd te ludzie to wszystko wiedzą, skoro ona, jako były dyr.  ds. produkcji w dużym zakładzie produkcyjnym, gdzie masowo się produkuje różne penicyliny (ampicylinę też) ,  o tym nie miała pojęcia. 🙂

Straszny bardzo ten Wielki Reset jest, ja pierniczę. 🙂 

Resetuje mózgi do zera...

Edytowane przez jar1
5 godzin temu, jar1 napisał:

No co z tym resetem?

"Wielki reset" to tylko próba nazwania tego czego inni nie do końca rozumieją, a Ty nawet nie zauważasz. A w rzeczywistości to kierunek, w którym podąża tzw wolny rynek.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

11 godzin temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.