Skocz do zawartości
IGNORED

BLACKOUT - NIEMCY, POLSKA? - Kolejne zastraszanie ludzi?

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ci faceci zaprzeczają faktom które nie pasują do ich wizji. Czy to chodzi o COVID, czy o panele słoneczne. Fakty się nie liczą, ważne jest ich przekonanie i wiara.

Fakty są takie, że jesteś jak dziecko we mgle.

35 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To tylko w twojej głowie.

Oczywiście, że w mojej. Twoja głowa tego nie ogarnia.

Tak , tak. To jak w tym dowcipie o blondynce jadącej autostradą pod prąd. To twój przypadek .

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

...zaprzeczają faktom które nie pasują do ich wizji. Czy to chodzi o COVID...

Należy się sprostowanie: jeżeli chodzi o COVID to Wy zaprzeczacie faktom. Ale wygodniej o kryzys w PL obwinić PiS, niż dostrzec go w całej UE a jego źródło w durnych decyzjach zapadłych w Brukseli.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Wszystkich normalnych oraz tych nawiedzonych antyszczepów-spiskowców zapraszam do tvn24 na film o ruskich trollach. Film holenderski żeby nie było głupkowatych uwag.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wszystkich normalnych oraz tych nawiedzonych antyszczepów-spiskowców zapraszam do tvn24 na film o ruskich trollach. Film holenderski żeby nie było głupkowatych uwag.

Po obejrzeniu zapraszam do wątku covidowego, ale ostrzegam, kontakt z faktami może Cię zaboleć.

24 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

daj spokój .

Nie łatwo przyznać sie do błędu, co? Wystarczy, że nie będziecie aktorzyć jakbyście to Wy mieli racje.

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Po obejrzeniu zapraszam do wątku covidowego, ale ostrzegam, kontakt z faktami może Cię zaboleć.

To ciebie szymon prawda boli skoro nie potrafisz stwierdzić najprostszych nawet faktów. 

Edytowane przez Marcinus

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

jakbyście to Wy mieli racje.

Wiadomo, że tylko Wy macie rację. Inaczej mówiąc - wasza racja jest obligatoryjnie lepsza niż nasza racja.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

prawda boli skoro nie potrafisz stwierdzić najprostszych nawet faktów

Ty potrafisz?
Jakie są fakty?
Covid rozprzestrzenił się od nietoperza?
Szczepionki ratowały ludzi przed nim?
Lockdowny, maseczki i inne restrykcje też były dla dobra ludzi i ochrony ich zdrowia?

Takie są fakty Jareczku?

No widzisz , kolejny przykład na to ,że w twoim wykonaniu ( jak i Szymona ) to obsesja . Po raz kolejny piszesz o COVIDzie w wątku o innej tematyce.

21 minut temu, Stream napisał:

Wiadomo, że tylko Wy macie rację.

Rację ma ten, kto ją wykaże. Więc zamiast udawać, że to zrobiłeś - udowodnij swoją rację w wątku covidowym.

15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

w twoim wykonaniu ( jak i Szymona ) to obsesja .

Po raz trzeci (a może czwarty): kto tutaj z covidem wyjechał?

-----

9 minut temu, costa brava napisał:

I pomyśleć że  ci sami co dali ciała przy pandemii teraz radzą  ws wojny....strach się  bać  😆

Na koniec powiedzą, że mieli rację ale PO/UE/NATO/USA nie wyszło przez PiS.

Edytowane przez szymon1977

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Na pewno nie ja .

Dobry początek. Ja i SC też nie. Więc kto? Powinieneś dać radę, bo pytanie łatwiejsze od wskazania kto chwali się nieczytaniem książek.

23 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No widzisz , kolejny przykład na to ,że w twoim wykonaniu ( jak i Szymona ) to obsesja . Po raz kolejny piszesz o COVIDzie w wątku o innej tematyce.

A Ty co robisz? W kółko powtarzasz to samo w każdym poście. 😉

Może odpowiesz na moje pytania Wojciechu zindoktrynowany?
Takie są fakty?

Ja tylko pokazuję ci przykłady ,że obsesyjnie zamieszczasz covidowe wpisy w wątkach na inny temat. To właśnie jest przykład indoktrynacji .

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

udowodnij swoją rację w wątku covidowym.

W wątku covidowym monopol na rację ma anty szczepionkowe towarzystwo wzajemnej adoracji, którego nie przekonają żadne argumenty.

25 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja tylko pokazuję ci przykłady ,że obsesyjnie zamieszczasz covidowe wpisy...

Jeszcze raz: poszukaj kto pierwszy zamiescił tu obsesyjny wpis covidowy, a może przestaną Cię dziwić przedstawione przeze mnie fakty.

-----

21 minut temu, Stream napisał:

W wątku covidowym monopol na rację ma anty szczepionkowe towarzystwo wzajemnej adoracji, którego nie przekonają żadne argumenty.

Ptzedstaw argument choć jeden to rozeażę uznanie Twojej racji.

-----

Kończcie chłopcy trolować ten wątek swoją covidową niewiedzą.

Nie wiem kto pierwszy ale wiem kto niemal do każdego wpisu wtrąca kwestie covidowe. Ty i costa .

Np. powyżej .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem kto pierwszy ale wiem kto niemal do każdego wpisu wtrąca kwestie covidowe. Ty i costa .

Szukaj dalej: znajdziesz wypowiedź to zrozumiesz powód istnienia odpowiedzi (oczywiście o zrozumienie odpowiedzi Cię nie podejrzewam).

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

To ciebie szymon prawda boli skoro nie potrafisz stwierdzić najprostszych nawet faktów. Więc nie pieprz tu nieuku o faktach skoro nie chcesz ich dostrzegać.

Fakty o faktach w tvn25. Dobre...

34 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A i jeszcze soundchaser .

Szukaj pierwszego.

Ale do rzeczy! Skoro kryzys gospodarczy spowodowany jest cyrkiem covidowym, to dlaczego miałbym ten fakt w tym wątku przemilczeć? Tylko dlatego, że świadczy on o pomyłce kilku bocznicowych troli, którzy kreują się na nieomylnych?

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Np. powyżej .

Przed chwilą pisałeś o mnie. Chyba jednak Ty masz obsesję. 😉

3 godziny temu, Stream napisał:

Jakie argumenty masz na myśli? Te same, które przez 2 lata covidowego cyrku powtarzałeś i które zawsze mijały się z prawdą, czy może coś się zmieniło i przedstawisz nam inne?

13 minut temu, soundchaser napisał:

Jakie argumenty masz na myśli? Te same, które przez 2 lata covidowego cyrku powtarzałeś i które zawsze mijały się z prawdą, czy może coś się zmieniło i przedstawisz nam inne?

Nie przedstawię. Przez 2 lata "covidowego cyrku" przekonałem się, że nic nie przebije domorosłych "ekspertów", którzy na Youtube prezentują swoje jedynie słuszne argumenty i prawdy objawione.

Blackout to ma być niespodziewane wyłączenie prądu wszędzie, bo chyba jest za dużo zabezpieczeń na takie coś. Jeszcze jest po drodze możliwość wyłączenia części zgodnie z planem, priorytetem i rotacyjnie, a nie tylko jedna możliwość  wszystko włączone/wszystko wyłączone.

Może ten wątek ma zastraszać?

15 minut temu, Stream napisał:

nic nie przebije domorosłych "ekspertów", którzy na Youtube prezentują swoje jedynie słuszne argumenty i prawdy objawione.

Tych z polskiego rządu masz na myśli i ich doradców typu Horban?
Tu się zgadzamy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.