Skocz do zawartości
IGNORED

Sny, wizje, proroctwa, objawienia

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, piotrek7 napisał:

A na jawie też potrafisz? Choć chyba wiem, jaka powinna być odpowiedź. 

Choć łatwiej by było, gdybyście (przynajmniej niektóre) swoje przemyślenia zachowali dla siebie zamiast obnosić się z nimi na forum publicznym. Czyli klasyczny przypadek kija o dwóch końcach 

Obnosić się? Zmień wątek jeżeli nie jesteś zainteresowany tematem.

6 godzin temu, Piotr_1 napisał:

Obnosić się? Zmień wątek jeżeli nie jesteś zainteresowany tematem.

Ależ jestem zainteresowany 😁Problem w tym, że niektóre treści, które pojawiają się w tym temacie są (jak to nazwać???) bardzo dwuznaczne. Używając najłagodniejszych i najbardziej parlamentarnych określeń 

6 godzin temu, piotrek7 napisał:

Ależ jestem zainteresowany 😁Problem w tym, że niektóre treści, które pojawiają się w tym temacie są (jak to nazwać???) bardzo dwuznaczne. Używając najłagodniejszych i najbardziej parlamentarnych określeń 

Już trollowałeś wczoraj, więc za późno na udawanie zainteresowanego. Moderacja usunęła spam i słusznie. Nie piszę teraz w tym wątku, a twojego zdania niestety nie mam w zbyt wielkim poważaniu. Przypominam jedynie tytuł wątku informujący o jego przeznaczeniu i uprzejmie proszę tutaj nie spamować polityką i jakimiś osobistymi frustracjami dot. wiary itp. Od tego są inne wątki.

Już trollowałeś wczoraj,

Wyrażam swoje zdanie . 

a twojego zdania niestety nie mam w zbyt wielkim poważaniu.

jestem w stanie żyć z tą świadomością 😉

Przypominam jedynie

że niektóre twoje wypowiedzi mogą budzić głębokie zaniepokojenie lub w najlepszym razie rozbawienie. Czasem zanim coś napiszesz na forum publicznym  , "ugryź się w klawiaturę" lub pisz na priv z osobami, które reprezentują ten sam poziom świadomości, oświecenia czy jak to nazwać. Jeśli piszesz posty na forum publicznym, w otwartym wątku licz się z komentarzem. Zwłaszcza, że niektóre wpisy, które zamieszczacie z powodzeniem można uznać za szkodliwe 

Nie przeszkadza mi czyjaś wiara lub zainteresowanie sferą duchową. Niemniej czasem gdy przybiera to postać zahaczającą o &%%%##, wyrażam swoją opinię. 

16 minut temu, piotrek7 napisał:

Wyrażam swoje zdanie . 

jestem w stanie żyć z tą świadomością 😉

że niektóre twoje wypowiedzi mogą budzić głębokie zaniepokojenie lub w najlepszym razie rozbawienie. Czasem zanim coś napiszesz na forum publicznym  , "ugryź się w klawiaturę" lub pisz na priv z osobami, które reprezentują ten sam poziom świadomości, oświecenia czy jak to nazwać. Jeśli piszesz posty na forum publicznym, w otwartym wątku licz się z komentarzem. Zwłaszcza, że niektóre wpisy, które zamieszczacie z powodzeniem można uznać za szkodliwe 

Nie przeszkadza mi czyjaś wiara lub zainteresowanie sferą duchową. Niemniej czasem gdy przybiera to postać zahaczającą o &%%%##, wyrażam swoją opinię. 

Ten wątek jest dla zainteresowanych tematyką i został założony oddzielnie w porozumieniu z moderacją, aby nie niepokoić nikogo piszącego we wątkach o tematyce politycznej, wojennej, o stosunkach międzynarodowych, zdrowotnej czy psychologicznej. Jesteś tutaj i czytasz na własną odpowiedzialność. Nikt nigdzie nie powiedział że to łatwy chleb, ani jak tak nie twierdzę i podobnie też nie twierdzę jakoby to było bez znaczenia dla przeciętnego zdrowia psychicznego i podtrzymania normalnych funkcji życiowych. Jednym słowem, jeżeli nie wytrzymujesz, to wy***rdalaj.

17 minut temu, Piotr_1 napisał:

jeżeli nie wytrzymujesz, to wy***rdalaj.

🤣

No właśnie. Dlatego napisałem to, co napisałem. Ile chrześcijańskiego zrozumienia i jak to się mówi???? Nadstawialności drugiego policzka ? Problem w tym, że w tym waszym gejzerze duchowości aż kipi i bulgocze #*&***#@ 😵‍💫

Życzę więc

21 minut temu, Piotr_1 napisał:

zdrowia psychicznego

bo czytając niektóre wasze wpisy, tego należy wam przede wszystkim życzyć. Bo takie podejście jakie prezentujecie, od rozmodlenia, po

22 minuty temu, Piotr_1 napisał:

wy***rdalaj.

to sekciarski fanatyzm. A akurat to jest jedna z największych zaraz tego świata. Niezależnie od tego, czy wywodzi się z islamu, chrześcijaństwa czy religii animistycznych. Tak więc 

24 minuty temu, Piotr_1 napisał:

to wy***rdalaj

????? A może sam się zastosuj do swojej rady i poszukaj forum poświęconego stricte takiej tematyce? Tam NA PEWNO się nie spotkamy 😉

10 minut temu, Piotr_1 napisał:

No straszne rzeczy i oda do wolności

Raczej w miarę spokojna ocena twoich "uduchowionych wpisów". 

11 minut temu, Piotr_1 napisał:

ale daj już odpocząć. 

Nie ma problemu. Tylko nie narażaj innych na otwartym forum na kontakt z wyziewami twego toksycznego uduchowienia 

11 minut temu, piotrek7 napisał:

Nie ma problemu. Tylko nie narażaj innych na otwartym forum na kontakt z wyziewami twego toksycznego uduchowienia 

Pokaż teraz pełnomocnictwo do wypowiadania się w imieniu większości użytkowników forum, adwokacie.

16 minut temu, piotrek7 napisał:

Raczej w miarę spokojna ocena twoich "uduchowionych wpisów". 

Zgroza potępienia, niemalże kajam się przed twoim majestatem.

Teraz, piotrek7 napisał:

Raczej nie ma zbyt wielu zwolenników twoich teorii. Ekstremisto.

Rozumiem więc że nie ma pełnomocnictwa?

4 minuty temu, Piotr_1 napisał:

Zgroza potępienia, niemalże kajam się przed twoim majestatem.

Raczej pomódl się o spokój i zdrowie psychiczne. Dla siebie 😉

• Redaktorzy
4 minuty temu, kostropaty napisał:

a mnie się wczoraj śniło, że moja była żona spadła ze schodów...

A mnie "Ostatnia Wieczerza"...

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Godzinę temu, Piotr_1 napisał:

Jak nie ma pełnomocnictwa, to daj już sobie sera. Przecież nie napiszę "wy***rdalaj" tak delikatnej i przepełnionej kurtuazją osobie.

Nie przesadzajmy z tą delikatnością i przepełnieniem kurtuazją. Po prostu nie trawię zakłamanych fundamentalistów, u których pod fasadą duchowości i  rozmodlenia kipi ich prawdziwa natura i..... "różne takie problemy". A wystarczy poruszyć kamyczek i leci lawina  😁

2 godziny temu, piotrek7 napisał:

Nie przesadzajmy z tą delikatnością i przepełnieniem kurtuazją. Po prostu nie trawię zakłamanych fundamentalistów, u których pod fasadą duchowości i  rozmodlenia kipi ich prawdziwa natura i..... "różne takie problemy". A wystarczy poruszyć kamyczek i leci lawina  😁

Po prostu wypowiadasz komuś wojnę, ponieważ wiesz że zgodnie z przykazem powinien nadstawić tobie drugi policzek. Słabe to. Słabizna.

Ależ ja ci nie wypowiadam wojny. Po prostu wskazuję na twoją powierzchowność i obłudę. Rozmodlona i uduchowiona fasada a za nią niezłe trzaski i sekciarstwo 😉

Typowe dla wszystkich radykałów i fundamentalistów. Od Bin Ladena po Rydzyka

9 godzin temu, piotrek7 napisał:

Rozmodlona i uduchowiona fasada a za nią niezłe

Ludzie religijni są często zgorzkniali np. pan Czarnek- tu nie ma wolności i miłości jest beton.

Nie tego uczył Jezus...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

9 minut temu, jakub102 napisał:

Ludzie religijni są często zgorzkniali np. pan Czarnek- tu nie ma wolności i miłości jest beton.

Nie tego uczył Jezus...

"modli się pod figurą, a diabła ma za skórą”

Piotr

Nie ma większego sensu pisać w tym wątku. Nie ma teraz żadnych proroctw ani ostrzeżeń. Są tylko zwodziciele, naciągacze i działacze religijni powtarzający stare rzeczy z powodu charakteru ich pracy. Czas ciszy zawsze sprzyja myśleniu i podejmowaniu decyzji.

W dniu 7.02.2025 o 19:02, Piotr_1 napisał:

jeżeli nie wytrzymujesz, to wy***rdalaj.

Wciąż się dziwię, że jeszcze cię stąd nie wypieprzyli...

Zdumiewające.

7 godzin temu, Piotr_1 napisał:

Nie ma większego sensu pisać w tym wątku. Nie ma teraz żadnych proroctw ani ostrzeżeń. Są tylko zwodziciele, naciągacze i działacze religijni powtarzający stare rzeczy z powodu charakteru ich pracy. Czas ciszy zawsze sprzyja myśleniu i podejmowaniu decyzji.

.

25 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wciąż się dziwię, że jeszcze cię stąd nie wypieprzyli...

Zdumiewające.

W prawie nazywa się to "granice obrony koniecznej". To także jedno z praw wojennych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, TomekL3 napisał:

Z proroctwem jest tak, że możliwość jego realizacji jest wysoka w momencie gdy nie zmieni się, lub zmieni minimalnie, stan wibracyjny od momentu ,,wypowiedzenia,, go.

Życiem każdego z nas rządzi czas i przypadek(Koheleta 9:11-12),tak uczy Biblia oraz wskazują na to niespełnione lub błędne przepowiednie rożnej maści profetów.

Nie znamy jutrzejszych wyników losowania  w Lotto, i nie wiemy, gdzie i kiedy umrzemy....

PS

Jedynie Ten, którego nie ogranicza czas i przypadek, który czyta w naszych sercach i umysłach zna naszą przyszłość 🙂😉

Godzinę temu, Piotr_1 napisał:

W prawie nazywa się to "granice obrony koniecznej". To także jedno z praw wojennych.

Ukryta Zawartość

Orężem synów i córek Chrystusa jest Słowo Boże ( Ewangelia, konkretnie Kazanie na Górze), a nie miecz 🙂

Ukryta Zawartość

Piotr

Ukryta Zawartość

To się nazywa poziom intelektualny i poziom kultury. Gdy opada fasada i brakuje argumentów, pojawia się chamstwo i agresja. To typowe dla osób twojego pokroju 

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.