Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
12 godzin temu, soundchaser napisał:

Aha, czyli Tobie potrzebny jest ktoś z wielkim doświadczeniem. Głosuj zatem dalej na Kaczyńskiego...albo na Tuska. To już weterani sceny politycznej.

Czy konfederacja nie może mieć kogoś z doświadczeniem politycznym ? - może. Wiesz że pajdokrata wykona każde polecenie z "góry - np Bruksela czy USA , Rosja i Niemcy" a swoim  młodzieńczym zachowanie doprowadzi do wojny gdyż wk***i przeciwnika i będzie podatny na "zabawki w tym na dodatkowy zysk" , które będą zabójcze dla państwa i gospodarki . Wiek wyborczy w Unii zdaje się chcieli , czy obniżyli do 16 lat . Każ zaprojektować most 10 letniemu dziecku , po którym będą jeździły miliony samochodów o różnym tonażu - nie zdziwię się jak się ten most zawali i pogrzebie kilkaset osób , gdyż został zaprojektowany przez dyletanta i kogoś bez doświadczenia.

Edytowane przez Wojtek 1959
Teraz, Wojtek 1959 napisał:

Wiek wyborczy w Unii zdaje się chcieli , czy obniżyli do 16 lat . Każ zaprojektować most 10 letniemu dziecku , po którym będą jeździły miliony samochodów o różnym tonażu - nie zdziwię się jak się ten most zawali i pogrzebie kilkaset osób , gdyż został zaprojektowany przez dyletanta i kogoś bez doświadczenia.

Idiotyczna demagogia - takie populistyczne pieprzenie skierowane do matołków.

Inżynieria to nie to samo co polityka, tu obowiązują zasady, normy, i przepisy w których odzwierciedlono kilkaset lat doświadczenia.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Inżynieria to nie to samo co polityka, tu obowiązują zasady, normy, i przepisy w których odzwierciedlono kilkaset lat doświadczenia.

Polityka to firma w której pracują ludzie z różnym stażem politycznym .

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Idiotyczna demagogia - takie populistyczne pieprzenie skierowane do matołków.

To jest opinia ślepego i głuchego . Zacznij sprzedawać alkohol 10 latkom i nie zdziw się jak w pijanym widzie podpalą ci chałupę.

Edytowane przez Wojtek 1959
12 minut temu, papageno napisał:

Z plandemistami nie dyskutuje się. Są bowiem zaprogramowani przez Rząd Światowy. A wiadomo do czego on dąży. He, he.

Masz rację. Nie dyskutuj. Że zacytuję Twojego kolegę Top20 - "nie na Twoją głowę". He, he.

16 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Polityka to firma w której pracują ludzie z różnym stażem politycznym .

Chodzi o prezesa. Ten powinien mieć duuuuży staż polityczny.

26 minut temu, Adi777 napisał:

Tak, fajnie, gdyby była kiedyś taka "bieda" w Polsce 🙂

Raczej mało realne.

Realniejsze niż za czasów RWPG.

Jako , że oglądanie TVP fatalnie wpływa na mój [wrażliwy] układ trawienny , mam pytanko :

Czy w słynnym programie informacyjnym "Wiadomości" [TVP1] było coś o Panu Mentzenie ?

Jeśli było , to proszę mnie upewnić , że były to materiały równie obiektywne , jak o n.p. Donaldzie Tusku*** .

*** . Chodzi mi o tego gościa , co ciągle wrzeszczy Für Deutschland i łazi po molo z carem FR .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

2 minuty temu, MV2 napisał:

proszę mnie upewnić , że były to materiały równie obiektywne , jak o n.p. Donaldzie Tusku .

Weź przestań, bo mi się zajady robią.

8 minut temu, toptwenty napisał:

Łomatko ! Zajady ?  Ciesz się , że Ci się nie robią hemoroidy oczu i uszu .

Może jakiś masochista mnie oświeci . Ktoś , coś [?]

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Rusz cztery litery sprzed kompa i trochę ruchu...witaminek też Ci brakuje.
Zajady to paskudna sprawa. 😉

Szymon Marciniak wypil piwo z Mentzenem

Może mieć klopoty

Oczywiscie nie przez piwo tylko Mentzena

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taki to jest popier... świat lewakow 

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, Ajothe napisał:

Miki po ataku na Ukrainę, chwalił i tłumaczył fiutina. 

Co Wy wyprawiacie i kogo popieracie?!

Takie tam pieprzenie nieudaczniköw i frustratów... 

Godzinę temu, costa brava napisał:

Szymon Marciniak wypil piwo z Mentzenem

Może mieć klopoty

Oczywiscie nie przez piwo tylko Mentzena

Ukryta Zawartość

Taki to jest popier... świat lewakow 

UEFA dołączyła do lewaków?  No i co Ty teraz bidoku będziesz w tv oglądał? 😁 

Ukryta Zawartość

Ta akcja z Marciniakiem to akurat przegięcie. Skoro partia jest legalna to każdy ma prawo manifestować sympatię do niej. Krytykować go za to można ale wpływu na jego karierę nie powinno to mieć.

Tzw. „demokratyczne” elity same sobie strzelają w stopę takimi faryzejskimi gestami… I co się potem dziwić młodym, że głosują na Konfederację - skoro po drugiej stronie też są same nadęte sku…ny.

32 minuty temu, Zbig napisał:

UEFA dołączyła do lewaków?  No i co Ty teraz bidoku będziesz w tv oglądał? 😁 

Russia Today. Jak Korwin i Braun 😉

Godzinę temu, dzarro napisał:

Ta akcja z Marciniakiem to akurat przegięcie. Skoro partia jest legalna to każdy ma prawo manifestować sympatię do niej. Krytykować go za to można ale wpływu na jego karierę nie powinno to mieć.

Tzw. „demokratyczne” elity same sobie strzelają w stopę takimi faryzejskimi gestami… I co się potem dziwić młodym, że głosują na Konfederację - skoro po drugiej stronie też są same nadęte sku…ny.

Jak się gra w pierwszej lidze to trzeba uważać na każdy krok.  Marciniak nie powinien rozmieniać się na drobne poprzez udział w trzeciorzędnych eventach.  Podobno Mentzen usiłował ściągnąć więcej tzw. znanych twarzy ale wszyscy pozostali go olali.  

Owszem, każdy ma prawo manifestować ale jak się jest onkologiem od raka płuc to się nie przyjmuje zaproszeń od firm tytoniowych.

Godzinę temu, costa brava napisał:

Juz dawno ich nie oglądam

Lewaki to ci donosiciele, ale uefa i fifa również,  i przezarte korupcją do szpiku 

No to trochę coś nie teges z tym Twoim idolem, że sobie ściąga stamtąd prelegentów?

Edytowane przez Zbig
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.