Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Roman_66094 napisał:

Dziwi mnie to że zwolennicy

Te Wasze próby umniejszania sukcesu Tuska są coraz bardziej śmieszne.

2 minuty temu, wlodek71 napisał:

Takie porównanie byłoby zasadne jakby startowali w ty samym okregu, Kielce to nie Warszawa.

Nikt nie bronił Kaczyńskiemu startować również z Warszawy. Nawet takie były pierwotne plany. A że stchórzył - jego decyzja. W Warszawie dostałby jeszcze większy łomot.

11 minut temu, wlodek71 napisał:

Takie porównanie byłoby zasadne jakby startowali w ty samym okregu, Kielce to nie Warszawa.

Przecież nikt Kaczyńskiego do tych Kielc nie wyganiał. Był całe życie kandydatem z Warszawy a teraz sam sobie Kielce wybrał, bo tam poparcie dla pisu zawsze biło rekordy. Że niby tam to zrobi epokowy wynik.

Zresztą, maksymalny wynik jaki miał w Warszawie to chyba było około 250 tysiecy, czyli dalej malutko w porównaniu z Tuskiem.

Edytowane przez trebliG
11 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale Tuskowi  swoją energią udało się tchnąć nowe życie w całą opozycję ( poza Konfederacją ). Dał energię , wiarę w zwycięstwo , pobudził młodych aby poszli na wybory i zmobilizował kobiety .

I ich oszukał, jak się za chwilę okaże, a jak sie zacznie dziać to posadka UE za wykonany plan już czeka.

Obym się mylił, ale historia niestety lubi się powtarzać.

Edytowane przez wlodek71

Przyszłości nie znam  ale wiem ,że przez ostatnie 8 lat oszukiwał Kaczyński . A po powstaniu nowego rządu dowiemy się więcej szczegółów o tych oszustwach .

Może nawet dobrze, że wygrał - da się poznać młodym nie tylko z tych zajefajnych wieców to duża część zmieni zdanie.

Dziwi mnie tylko poparcie wśród 45+, syndrom sztokholmski czy co?

38 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

pobudził młodych aby poszli na wybory i zmobilizował kobiety

Tak pobudził że przegrał wybory

Wybory parlamentarne kursy - zwycięzca wyborów

Główny zakład na wybory parlamentarne w Polsce 2023 to oczywiście zakład na partię, która zdobędzie najwięcej głosów.

PiS 1.10

KO 5.75

Konfederacja 333.00   Trzecia Droga 555.00   Lewica 666.00   STS wiedział przed wyborami. 

A może jednak płacili 5,75 za Tuska? 😊

30 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Przyszłości nie znam  ale wiem ,że przez ostatnie 8 lat oszukiwał Kaczyński . A po powstaniu nowego rządu dowiemy się więcej szczegółów o tych oszustwach .

Ja to się boję o te sto ton złota, totalni wygłodzeni dawno przy korycie nie byli, zaraz wyparuje

11 minut temu, caleb66 napisał:

Ja to się boję o te sto ton złota, totalni wygłodzeni dawno przy korycie nie byli, zaraz wyparuje

Bój się o te rozdane wille, przyjdziemy i zabierzemy.

18 minut temu, caleb66 napisał:

Tak pobudził że przegrał wybory

I zostanie premierem. Rozumiesz caleb66?

Niedługo z telewizora Holecka będzie ze słodkim uśmiechem mówić: Pan Premier Donald Tusk.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

W Warszawie dostałby jeszcze większy łomot.

W Warszawie to łomot dostał nawet od Kidawy-Błońskiej.

Nigdy w Warszawie nie zebrał najwięcej głosów.

Z Komorowskim też przegrał.

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Pamiętam za rządów PO to inflacja nie była wysoka ale poza tym bida była to fakt.

Powiedz to komuś, kto teraz chciałby kupić mieszkanie 😉

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

I zostanie premierem. Rozumiesz caleb66?

Nawet jak zostanie to nie na długo, putler dostał dziś zawału

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Niedługo z telewizora Holecka będzie ze słodkim uśmiechem mówić: Pan Premier Donald Tusk.

PiS nie potrzebuje mediów żeby wygrać wybory, wystarczy dać porządzić lewakom

34 minuty temu, wlodek71 napisał:

Może nawet dobrze, że wygrał - da się poznać młodym nie tylko z tych zajefajnych wieców to duża część zmieni zdanie.

Dziwi mnie tylko poparcie wśród 45+, syndrom sztokholmski czy co?

Rozum, Czyli coś czego niedostatek kazał części elektoratu głosować na pis.

Jestem Europejczykiem.

Dwadzieścia lat temu przegraliśmy suwerenność, a 15 go niepodległość.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Dokąd politycy jak Tusk mogą bezczelnie okłamywać ludzi i nie ponosić żadnej odpowiedzialności to nic w tym kraju się nie zmieni

4 minuty temu, marek-1969 napisał:

Buahahahaha.....

Biedni pisowcy, taka tragedia, świat im się zwalił na łby.

Ale to stało się już znacznie wcześniej, bo nie zauważyli że pisowska banda złodziejaszków i nieudaczników to nie jest Polska.

Piętnastego przegraliście władzę a wygrali normalni, zwykli ludzie. Polska wygrała.

Jestem Europejczykiem.

Wygrali zakompleksieni nuworysze . Którzy popraw każdą głupotę jaką im się wmówi że dzięki temu będą " nowocześni i europejscy"

Dla takich dobro jakim jest państwo to kompletna abstrakcja . Ich mózgi są za małe . 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Polska wygrała.

I pierwszy Orlen pójdzie pod młotek ale nie od razu, najpierw doprowadzą go na skraj bankructwa

Teraz, caleb66 napisał:

I pierwszy Orlen pójdzie pod młotek ale nie od razu, najpierw doprowadzą go na skraj bankructwa

Rozszabrowaliście Lotos, sprzedaliście  MOLowi ponad czterysta polskich stacji, kupiliście za to stacje od ruskich. I to jest wzór pisowskiego złodziejstwa i państwa z tektury.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Rozszabrowaliście Lotos, sprzedaliście  MOLowi ponad czterysta polskich stacji, kupiliście za to stacje od ruskich. I to jest wzór pisowskiego złodziejstwa i państwa z tektury.

Pisz chociaż prawdę, już nie musisz kłamać, jak mam odnosić się do kłamstw?

1 minutę temu, marek-1969 napisał:

Wygrali zakompleksieni nuworysze . Którzy popraw każdą głupotę jaką im się wmówi że dzięki temu będą " nowocześni i europejscy"

Dokładnie - za jeden uśmiech sprzedali by własną matkę, byle sie tylko nie narazić w PE, jak chłopcy z piaskownicy wpuszczeni na salony i oni mają reprezentować/negocjować nasze interesy...porażka.

Lemingom można wszystko wmówić . 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sto ton? A w zeszłym miesiącu było 10,729 mln uncji, czyli ponad 300 ton.

PiS ukradł 200 ton złota.

https://www.money.pl/gospodarka/coraz-wiecej-zlota-w-kraju-nbp-pokazal-najnowsze-dane-6954222317820416a.html

5 minut temu, marek-1969 napisał:

Dla takich dobro jakim jest państwo to kompletna abstrakcja . Ich mózgi są za małe . 

Przykład co może z mózgiem zrobić lanie do głowy propagandowego szamba.

A przykładem zakompleksionego nuworysza jest wasz wójt Pcimia. Facet który zaczął od okradania rodziny a skończył okradając całą Polskę.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Przykład co może z mózgiem zrobić lanie do głowy propagandowego szamba.

A przykładem zakompleksionego nuworysza jest wasz wójt Pcimia. Facet który zaczął od okradania rodziny a skończył okradając całą Polskę.

Wszyscy normalni znają twoje cytaty szamba z wolnych mediów. Bo sam nie jesteś w stanie nic wymyślić.

Co więc nie wyobrażasz sobie takiej sytuacji. Stąd banalna projekcja na adwersarzy.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Facet który zaczął od okradania rodziny a skończył okradając całą Polskę.

Panowie spać, spać. Jutro pierwsze przesłuchania. 

14 minut temu, marek-1969 napisał:

Lemingom można wszystko wmówić .

Oczywiście. Przykładem pisowcy którzy wierzą że sprzedaż udziałów w Lotosie za ułamek ceny to dobry interes.

W sumie dobry, ale nie dla Polski którą tak sobie gęby wycieracie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.