Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, szymon1977 napisał:

"- odparł kopiąc nieboszczyka."

A jakieś plany na przyszłość, tę świetlaną oczywiście?

Zapytaj Mateusza (rotacyjnego premiera).

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiS jeszcze nie jest nieboszczykiem.

To zombie któremu trzeba wbić osinowy kołek bo będzie się snuł i wysysał mózgi swoim ofiarom. Co widać choćby po tym forum.

Ten wpis przenieś do wątku o działalności kk. 😉

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Po wyborach zastanawiałem się tu publicznie kiedy pisowcy wyjdą z głębokiej traumy.

Przecież to jest u nich stan permanentny.

22 minuty temu, endriuw napisał:

Ten wpis przenieś do wątku o działalności kk. 😉

Prędzej powiel.

Fakt, to się jakoś łączy i przeplata, byty które de facto są martwe ale ciągle snują się, straszą i wysysają energię.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Prędzej powiel.

Fakt, to się jakoś łączy i przeplata, byty które de facto są martwe ale ciągle snują się, straszą i wysysają energię.

Czyżby Prezes???

13 minut temu, romeksz napisał:

No, wygrali. To gdzie te reparacje? Ile jeszcze można czekać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Już rozkradli . W tym są skuteczni .

A tak na marginesie . Jak długo można jechać na tym samym , zgranym i fałszywym haśle wyborczym ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Gość

(Konto usunięte)

Recepta na władzę wieczną, bo była wietrzna , czyli przejsciowa rotacyjna i uzalezniona od wiatru dziejowego.

Zdelegalizowac PIS i partie pisopochodne.

Zlikwidować wybory gdyż są dużym ryzykiem utraty władzy.

Edytowane przez Wojtek 1959
2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jak długo można jechać na tym samym , zgranym i fałszywym haśle wyborczym ?

Do końca pisu i jeden dzień dłużej.

18 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Pytanie jak widać jest nadal aktualne z tym, ze doszła jeszcze histeria i śmieszność.

Czy w kulminacyjnym momencie Pisia co nie chciała Tuska rzuci się w odmęty?  Chyba Odry tym razem?

23 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Zlikwidować wybory gdyż są dużym ryzykiem utraty władzy

Po zdelegalizowaniu PiS i partii pochodnych, koalicja następne wybory wygra demokratyczną większością.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 19.11.2023 o 09:51, Maju napisał:

Fakt.....tak "zapracowani", że książki piszą

Też pisze, widać zapracowany.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14 minut temu, szymon1977 napisał:

Po zdelegalizowaniu PiS i partii pochodnych, koalicja następne wybory wygra demokratyczną większością.

Jak zdelegalizowano NSDAP niektórym też było smutno.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 19.11.2023 o 10:01, Maju napisał:

Nie on jeden (o ile to są rzeczywiście jego słowa) nie rozumie czym jest demokracja..

Witek et consortes nie rozumieją czym jest demokracja. Przykład pierwszy z brzegu.

W dniu 19.11.2023 o 11:32, Piękny Stefan napisał:

Piszesz, że książki są dla naiwniaków. Wzorowy pisowiec. Tak sobie sprawdziłem: książka Kaczora średnia ocen 5, książka Jońskieiego i Szczerby średnia 7,6 (portal Lubimy Czytać). Pisowskie trolle nie zaatakowały portalu, bo i po co. Wiadomo, że żaden pisowiec tam nie zagląda.

Ukryta Zawartość

Teraz dotarłem do tego.😀

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
41 minut temu, szymon1977 napisał:

Bo wyboru nie będzie. Tak jak glosowanie na PZPR odciskiem palca , albo krzyżykiem. Teraz będą laiki i emotki. PO będzie rade gdyż nie będzie konkurencji politycznej. Lajko emotki tylko dla nich i tylko uśmiechnięte i tylko w górę. Kto się wstrzyma od głosu ten kolaborant i wróg jest. Trzeba go przykładnie ukarać. 

Edytowane przez Wojtek 1959
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

I już wtedy należy przyjąć konstytucję niemiecką. Po co poprawiać polską, skoro za Odrą jest gotowa niemiecka. 😳

51 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jak zdelegalizowano NSDAP niektórym też było smutno.

No wiesz, przydałby się ten podstawowy porządek zaprowadzić. Czyje to słowa?

2 godziny temu, Wojtek 1959 napisał:

Recepta na władzę wieczną, bo była wietrzna , czyli przejsciowa rotacyjna i uzalezniona od wiatru dziejowego.

Zlikwidować wybory gdyż są dużym ryzykiem utraty władzy.

No tak bo jak ogólnie wiadomo PiS to ostoja demokracji i wszelkich praw.

44 minuty temu, Stream napisał:

Sam te brednie wymyślasz?

Abwehra mu podrzuca.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Swoją drogą, fanie to wygląda. 

Wart pajac pałaca 😉

Ukryta Zawartość

Oto ostoja demokracji w Polsce ,którą to obecna opozycja pragnie zdelegalizować .

Okazuje się ,że to nie ZP majstrowała przy demokracji, konstytucji i prawodawstwie aby wprowadzić autorytaryzm ale to opozycja chce zrobić po odsunięciu PiSu od władzy . Typowa argumentacja  w stylu " łapaj złodzieja ".

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
29 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No tak bo jak ogólnie wiadomo PiS to ostoja demokracji i wszelkich praw.

Abwehra mu podrzuca.

Oto ostoja demokracji w Polsce ,którą to obecna opozycja pragnie zdelegalizować .

Okazuje się ,że to nie ZP majstrowała przy demokracji, konstytucji i prawodawstwie aby wprowadzić autorytaryzm ale to opozycja chce zrobić po odsunięciu PiSu od władzy . Typowa argumentacja  w stylu " łapaj złodzieja ".

A tak swoją drogą. Czemu nie wyprowadzisz się na Lampeduze? Taka wspaniała wysepka się teraz zrobiła. Przecierz UE którą tak Donek popiera chce za wszelką cenę się gośćmi z Afryki podzielić.

13 minut temu, Zbig napisał:

Chopaki wygrały

Nie wygrały, tak samo jak nie wygraliście Wy. Wasze partie zdobyły prawie równo po 1/3, więc kto w sejmie wygra głosowanie, zależeć będzie od chwilowego kaprysu Hołowni i spółki, to oni są wygranymi walki pomiędzy PiS i PO.

12 minut temu, szymon1977 napisał:

tak samo jak nie wygraliście Wy

Ale ja w nic nie grałem 🙂 

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Wasze partie zdobyły prawie równo po 1/3, więc kto w sejmie wygra głosowanie, zależeć będzie od chwilowego kaprysu Hołowni i spółki, to oni są wygranymi walki pomiędzy PiS i PO.

Nie mam udziałów w żadnej partii.

Nie było żadnej walki pomiędzy PiS a PO

Rządy koalicyjne to codzienność w większości poprawnie funkcjonujących demokracji na całym świecie.

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Wszystko "uchwałami", "dekretami" i "rotacyjnością".

Wszystkie koszulki "KONSTYTUCJA" dawno zdjęte idą na przemiał i do nadruku "UCHWAŁA".
Niektóre lewicowe paniusie publicystki już sugerują zmienić 11 listopada na 15 października.
Generalnie  rotacyjna koalicja ruszyła torem kolizyjnym z praworządnością.
Miejmy nadzieję, że obecna większość nie zamieni Sejmu i Senatu na przytulniejsze dla własnych działań swoiste Bürgerbräukeller.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

7 minut temu, xniwax napisał:

Wszystko "uchwałami", "dekretami" i "rotacyjnością".

Generalnie wszystkie koszulki "KONSTYTUCJA" idą na przemiał i do nadruku "UCHWAŁA".
Niektóre lewicowe paniusie publicystki już sugerują zmienić 11 listopada na 15 października.
Generalnie  rotacyjna koalicja ruszyła torem kolizyjnym z praworządnością.

Żeby rozgonić złodziejską szajkę potrzebna jest miotła.

A twoje płacze są jeszcze bardziej żałosne od twojej obrony złodziei i oszustów.

Tak na marginesie - widzę że pisowcy nie pozbyli się swojej manii brania własnych wyobrażeń za rzeczywistość.

Jeszcze nic  nie ruszyło, a oni już histeryzują.

Trzeba było nie kraść.

Jestem Europejczykiem.

59 minut temu, Zbig napisał:

Rządy koalicyjne to codzienność w większości poprawnie funkcjonujących demokracji na całym świecie.

Właśnie Ci opisałem, co z tej koalicji wynika.

Godzinę temu, Zbig napisał:

Nie było żadnej walki pomiędzy PiS a PO

Bo PO nie miało z czym do walki przeciwko PiS przystępować.

Ten absolutny brak refleksji zaczyna mnie zastanawiać. To raczej chyba kompulsywne wyparcie spowodowane głęboką traumą.

Przy takim natężeniu może to potrwać długo, oj długo...

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Pytanie, która koalicja? KO czy 3D?

Nie wygrały, tak samo jak nie wygraliście Wy. Wasze partie zdobyły prawie równo po 1/3, więc kto w sejmie wygra głosowanie, zależeć będzie od chwilowego kaprysu Hołowni i spółki, to oni są wygranymi walki pomiędzy PiS i PO.

Tak, nasze czyli demokratyczne

Właśnie Ci opisałem, co z tej koalicji wynika.

Bo PO nie miało z czym do walki przeciwko PiS przystępować.

dafef0caa5f11a0f96287af3bb09cbc5.jpg
21 minut temu, romeksz napisał:

Ukryta Zawartość

Elektorat PiS jest już na trzecim etapie, elektorat PO dopiero na pierwszym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Elektorat PiS jest już na trzecim etapie, elektorat PO dopiero na pierwszym.

Elektorat PiSu jest wciąż na pierwszym etapie, co widać po wpisach PiSfanów 🙂.

Agetnt Tomek nawróci ich na odpowiednie tory 😄

W przypadku niektórych PiSfanów, pierwszy etap przechodzi płynnie w drugi, a następnie skokowo - w czwarty (oczywiście z pominięciem trzeciego) 🙂

17 minut temu, endriuw napisał:

Elektorat PiSu jest wciąż na pierwszym etapie

To oczywiste. Wcale nie nie przegrali. Przecież to niemożliwe, żeby przegrali. Byli najlepsi w swym mniemaniu. I Ódz to ustawicznie podkreślał.

Była "Piątka dla zwierząt" Nie wyszło. Pali się koło d..y? Pali.

No to kolejny raz sięgamy po wielkie słowa. Teraz będzie Dziesiątka dla Polski. Jak mówi wygrany, słynny z prawdomówności, rządjużmający premier - DEKALOG.  A co? Chwytliwe dla piselektoratu.

"W poniedziałek Mateusz Morawiecki przedstawił kolejne propozycje programowe, których realizacją ma się zająć stworzony przez niego rząd. Zbiór propozycji został określony jako "Dekalog Polskich Spraw".

A cóż na to przegrana/wygrana opozycja?

"Cóż mu pozostaje, fakty krzyczą z ekranu: nie ma szans na większość, nie ma szans na utworzenie rządu, to teraz będzie sięgać po szantaż moralny i próbować szantażować inne środowiska".

"Pytam się, gdzie był pan premier z Koalicją Polskich Spraw, kiedy zboże i inne produkty rolno-spożywcze zalewały Polskę? Wtedy aż się prosiło, aby sprawę potraktować jako priorytet w ramach Koalicji Polskich Spraw, ale nie był zainteresowany taką koalicją"

"Koalicja Polskich Spraw to jest, mam wrażenie, Koalicja Polskich Spryciarzy - dorwać się do żłoba po raz kolejny, ale bez żadnego konkretnego planu na przyszłość"

Ukryta Zawartość

Żałosne podrygi.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.