Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, caleb66 napisał:

A ramówka jaka dla inteligentnych inaczej, żeby tam cokolwiek wartościowego było.

Coś na plus ale nic tam nie ma

Ja tego nie oglądam, ale zdążyło mi się widzieć te mądrości TVN choćby przypadkowo na filmach o innej tematyce. 

Od 1,5 min zwala z nóg. 

21 minut temu, caleb66 napisał:

nie wie o tym że TVN robi im sieczkę z mózgu.

Jak widać niektórym już dawno sieczkę z mózgu zrobiła TVP.

14 minut temu, Roman_66094 napisał:

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie jak takie szambo może funkcjonować w przestrzeni medialnej, to nie jest istotne że jest prywatne ale to jaki poziom prezentuje. 

Tak samo zapytam odnośnie Brauna. 

18 minut temu, Roman_66094 napisał:

TVN to największy ściek jaki w życiu widziałem nawet za komuny nie było tak nachalnej propagandy. 

Myślenie ludzi radzieckich. Mówili, że Zachód to niewola, a u nich jest kraina wolności.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Jak widać niektórym już dawno sieczkę z mózgu zrobiła TVP.

Ludzie nie wiedzieliby o wielu sukcesach twoich idoli gdyby nie TVP, obejrzyj reset wszystko oparte o dokumentację z MSZ I IPN

Ludzie radzieccy nie mieli dostępu do wolnych mediów  a pisowcy mają ale nie korzystają . Jak to nazwać ?

do bobcata

8 minut temu, burz napisał:

Wojciech, to wszystko głos wołającego na puszczy. Do nich nie trafiło i nie trafi. Szkoda klawiatury.

Nienawiści nie da się wytłumaczyć. Bo nie jest logiczna i naniej się nie opierfa. Stąd te wygibasy w tłumaczeniu pobudek, które oprócz tego, że ja tak kcem, są bezsensowne.

Zresztą Korwin i Mentzen dokładnie to określili, kim są ich wyborcy i na jakiej zasadzie się ich "obrabia"

Pisowskie MSZ i IPN to wzór bezstronności i poszanowania faktów . Jesteś śmieszny .

do caleba

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
2 minuty temu, caleb66 napisał:

wszystko oparte o dokumentację z MSZ I IPN

Po części spreparowanej na obstalunek, po części tendencyjnie, selektywnie i wybiórczo dobranej. Zaprzeczenie obiektywizmu i rzetelności dziennikarskiej. 

Autorzy Resetu odpowiedzą.

9 minut temu, Roman_66094 napisał:

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie jak takie szambo może funkcjonować w przestrzeni medialnej, to nie jest istotne że jest prywatne ale to jaki poziom prezentuje. 

To jest prywatna telewizja -rozumiesz ? może mieć swój przekaz -łapiesz? nie musisz na nią płacić i oglądać ...jeszcze dopisze że nie jest opłacana z naszych podatków ...daj znak jak za szybko pisze

a teraz skup sie nie patrz na caleba ...już moge pisać ?

TVP jest opłacana z naszych wiesz co znaczy słów naszych ? podatków więc płacisz ja i ty a teraz skup się partia która wygrała w 2015 roku wstawiła tam swoich funkcjonariuszy (nie za szybko piszę ? ) weź przez chwilę  jak mówisz że pamiętasz tamte czasy wyłącz pisowskie myślenie i posłuchaj co tam p....lą

Jako podpowiedz i przykład  :neutralna stacja telewizyjna zalewała by ci umysł kilkanaście razy dziennie Tuskiem i jego Fur Deutchland ?

i wracając do kasy: płacimy za ten partyjny przekaz z naszych kieszeni

Podałem ci najprostszy przykład manipulacji tego czegoś i nawet człowiek nie interesujący sie polityką zauważyłby że cos jest nie tak z tym ....tych przykładów jest o wiele wiele więcej sam bys doszedł jakbys chciał ale czy to wart szukać Roman ?

uwaga skrót:  TVN prywatna mogą sobie o co chcą(kultura też obowiązuje)ty nie płacisz

TVP stacja opłacana przez nas jej  (zgadnij jak jest) przekaz jak najbardziej neutralnym  a jest ?

Jak tego nie zrozumiesz to wybacz jestem mechanikiem  może lekarz by ci pomógł ...

2 minuty temu, Bobcat napisał:

po części tendencyjnie

Nie da się tego- żeby nie wiem jak chciał- zinterpretować inaczej. Nawet Tusk się tego nie wypiera choć pewnie wolałby żeby nie wyszły na światło dzienne a ty piszesz że spreparowane. Żenada.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Po części spreparowanej na obstalunek, po części tendencyjnie, selektywnie i wybiórczo dobranej. Zaprzeczenie obiektywizmu i rzetelności dziennikarskiej. 

Autorzy Resetu odpowiedzą.

Jacek daj spokój -kopiesz się z koniem ...

58 minut temu, Stream napisał:

Jak chciał zapunktować u prezesa, to trochę się spóźnił...

Typowy wygłup na obstalunek autorstwa zausznika Ziobry. 

Przywracanie praworządności to m.in. odbudowa prawdziwego Trybunału Konstytucyjnego w miejsce obecnie działającej, wadliwie powołanej atrapy, której orzeczenia nie mają żadnej mocy prawnej.

Odwołania do czasów stalinowskich dowodzą totalnej głupoty piszącego, albo są celowym kłamstwem. Wtedy komuniści również mówili o przestrzeganiu prawa i powoływali się na ustanowione przez siebie pseudo-prawo. Identycznie teraz robił PiS.

9 minut temu, Bobcat napisał:

Odwołania do czasów stalinowskich

A co to za demokracja jak obecny rząd próbuje zepchnąć na margines większość społeczeństwa?

Morawiecki proponował koalicję dla Polski czyli de facto wspólne rządy dwóch największych partii albo którejś z mniejszych, to byłaby prawdziwa demokracja to co robi obecny rząd zaprzeczenie demokracji.

Tusk nie mam mandatu na robienie co mu się podoba

A tym bardziej na łamanie prawa

I konstytucji

Ha, ha dowcip miesiąca ! Obecna koalicja ma 248 mandatów i jest to większość parlamentarna . To są fakty . A propozycje Morawieckiego to był kabaret polityczny . Nie czujesz tego humoru ? Naprawdę mu uwierzyłeś ?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Obecna koalicja ma 248 mandatów i jest to większość parlamentarna .

Obecna koalicja ma większość w parlamencie ale nie ma poparcia społecznego kumasz różnicę?

14 minut temu, caleb66 napisał:

Obecna koalicja ma większość w parlamencie ale nie ma poparcia społecznego kumasz różnicę?

Ma poparcie społeczne, gdyż inaczej nie miałaby większości w sejmie. To, że Ty nie popierasz jest bez znaczenia.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Więc dość ciekawa jest rekordowa ogladalnośc Sejmu .

Ma poparcie i owo będzie mocno rosło .

Wybory się skończyły a ty nadal dajesz swoje farmazony .

W realu też taki xxxxxxxxx jesteś?

Gość

(Konto usunięte)
20 godzin temu, wlodek71 napisał:

Dopiero sa w trakcie testów, także z tym patentem to bym się wstrzymał. Zobaczymy czy przetrwają podział łupów, wszak tam mocno wygłodniałe persony, a dobrze wiedzą, że taka szansa zdarza się raz w życiu, drugi raz tylu ludzi nie da się nabrać.

Ta emotka na końcu trochę wyjaśnia, masz specyficzne poczucie humoru.

Te patenty zalatwia sobie metodą na rympalka, czyli,dekretorozporzadzeniami . Szybki Szymon już się o to postara.

Gość

(Konto usunięte)
10 godzin temu, asterix1 napisał:

To jest prywatna telewizja -rozumiesz ? może mieć swój przekaz -łapiesz? nie musisz na nią płacić i oglądać ...jeszcze dopisze że nie jest opłacana z naszych podatków ...daj znak jak za szybko pisze

a teraz skup sie nie patrz na caleba ...już moge pisać ?

TVP jest opłacana z naszych wiesz co znaczy słów naszych ? podatków więc płacisz ja i ty a teraz skup się partia która wygrała w 2015 roku wstawiła tam swoich funkcjonariuszy (nie za szybko piszę ? ) weź przez chwilę  jak mówisz że pamiętasz tamte czasy wyłącz pisowskie myślenie i posłuchaj co tam p....lą

Jako podpowiedz i przykład  :neutralna stacja telewizyjna zalewała by ci umysł kilkanaście razy dziennie Tuskiem i jego Fur Deutchland ?

i wracając do kasy: płacimy za ten partyjny przekaz z naszych kieszeni

Podałem ci najprostszy przykład manipulacji tego czegoś i nawet człowiek nie interesujący sie polityką zauważyłby że cos jest nie tak z tym ....tych przykładów jest o wiele wiele więcej sam bys doszedł jakbys chciał ale czy to wart szukać Roman ?

uwaga skrót:  TVN prywatna mogą sobie o co chcą(kultura też obowiązuje)ty nie płacisz

TVP stacja opłacana przez nas jej  (zgadnij jak jest) przekaz jak najbardziej neutralnym  a jest ?

Jak tego nie zrozumiesz to wybacz jestem mechanikiem  może lekarz by ci pomógł ...

Twój tow. Balcerowicz wszystko chciał sprywatyzowac. Nie wiem czy wiesz  że TP.sa została sprzedana France Telecom,dzisiejszy Orange. TVP nie posiadała nadajników dużej mocy a TP.sa już tak. Co za problem sprzedać tvp na rympalka ? Żaden.

Gość

(Konto usunięte)
21 godzin temu, il Dottore napisał:

Żarty żartami ale przewiduję, że za najdalej 10 lat największym zmartwieniem obecnych entuzjastów ośmiu gwiazdek będzie jak zdobyć dodatkowe punkty na buty w ramach SCS (systemu kredytu społecznego) nie zostawiając jednocześnie zbyt dużego śladu węglowego

Ja wiem co zrobić . Zamienić na pół litra na melinie , albo mecie u denaturowej babci . Ktoś kto tego nie przeżył może się niemiło rozczarować.

8 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

nie zostawiając jednocześnie zbyt dużego śladu węglowego

Będzie wesoło jak zaczną rozliczać ślad węglowy w naszym organizmie i przeliczać np 100 ojro za gram węgla w stosunku do wagi ciała . Wiadomo , człowiek w większości składa się z wody i węgla.

Edytowane przez Wojtek 1959
9 godzin temu, caleb66 napisał:

To ty nie kumasz . Rządząca koalicja ma większość w społeczeństwie  czego odzwierciedleniem jest większość w parlamencie.

Gość

(Konto usunięte)
13 godzin temu, jar1 napisał:

Hitler czy Stalin też tak uważali. I wymordowali sobie miliony, bo mieli do tego prawo. 

Teraz to będzie realizowane rękami pożytecznych idiotów w których zostanie zmienione społeczeństwo , przez wpajanie  odpowiedniej ideologii połączone z metodą na samuraja. Odejdą z tego świata z hańbą i winą , że zatruli klimat Co2 na Ziemi popełniając "harakiri". Taki majstersztyk w białych rękawiczkach . Ekipa tego pierwszego pana została wynagrodzona za to w Norymberdze . Teraz chodzi o to żeby nie było drugiej Norymbergii i winnych . Co2 to taki Cyklon b nowej generacji . Założenia Klubu Rzymskiego mówią , że na planecie Ziemia ma nas być tylko od 500 do 700 milionów . Teraz jest około 8 miliardów . 

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Twój tow. Balcerowicz wszystko chciał sprywatyzowac. Nie wiem czy wiesz  że TP.sa została sprzedana France Telecom,dzisiejszy Orange. TVP nie posiadała nadajników dużej mocy a TP.sa już tak. Co za problem sprzedać tvp na rympalka ? Żaden

A co to ma do tematu o prowadzonych tam programach ? Ostatnio bała rozmowa o szczuciu i propagandzie partyjnej ....halo Ziemia

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Będzie inna religia - zielono socjalistyczna .

Ponieważ natura próżni nie znosi. Za komuny też była religia marksizmu-leninizmu. I miała wielu wyznawców! 🙂

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość

(Konto usunięte)
33 minuty temu, asterix1 napisał:

A co to ma do tematu o prowadzonych tam programach ?

Bez nadajników to sobie możesz na tam tamach pograć . Pilnuj żeby ci tożsamości nie przehandlowali na rympałkowego słupa. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.