Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Teraz to będzie realizowane rękami pożytecznych idiotów w których zostanie zmienione społeczeństwo , przez wpajanie  odpowiedniej ideologii połączone z metodą na samuraja. Odejdą z tego świata z hańbą i winą , że zatruli klimat Co2 na Ziemi popełniając "harakiri". Taki majstersztyk w białych rękawiczkach . Ekipa tego pierwszego pana została wynagrodzona za to w Norymberdze . Teraz chodzi o to żeby nie było drugiej Norymbergii i winnych . Co2 to taki Cyklon b nowej generacji . Założenia Klubu Rzymskiego mówią , że na planecie Ziemia ma nas być tylko od 500 do 700 milionów . Teraz jest około 8 miliardów . 

Marnujesz się tutaj. Wykorzystaj w pełni swoje predyspozycje:

"Wróżbita świadomie wykorzystując wrodzone uzdolnienia do działania w obszarze zjawisk nadprzyrodzonych, dokonuje wglądu w przeszłe i przyszłe wydarzenia przy zastosowaniu ukształtowanych przez tradycję różnych form wróżenia, takich jak: karty (zwłaszcza tarot), kabała, I-cing (zgodnie ze starochińską "Księgą przemian"), chiromancja (wróżenie z ręki), katoptromancja i krystalomancja (przepowiadanie przyszłości za pomocą zwierciadła lub kryształu).

Praca wróżbity to:

przepowiadanie przyszłości, czasem ujawnianie przeszłości - zależnie od przyjętej metody i poziomu wiedzy wróżbity - związane z konkretnym poradnictwem lub psychoterapią;

udzielanie porad dotyczących zaginionych osób lub rzeczy;

wyjaśnianie podłoża i uwarunkowań zjawisk określonych jako niezwykłe

wykorzystywanie zdolności jasnowidzenia, jasnosłyszenia,

wspieranie wróżenia zjawiskami mediumicznymi,

wykorzystywanie telepatii, teleportacji oraz czerpanie z informacji zawartych w polach morfogenetycznych;

stosowanie metod właściwych astrologii, numerologii, psychografologii lub innym biotronicznym dziedzinom

Jak zostać wróżbitą?

Nie jest łatwo zostać wróżbitą, bo jest to praca, która początkowo wymaga posiadania ogromnej wiedzy, talentu. Mimo, że wróżbita został ujęty w ministerialnym wykazie zawodów, w Polsce wciąż funkcjonuje samouctwo.

Istnieją szkoły ezoteryczne. Oferują zwykle płatne studia podyplomowe oraz kursy i szkolenia z ezoteryki, astrologii i wróżbiarstwa. Wciąż jednak ezoteryka nie jest w Polsce na tyle popularna, by można było się jej uczyć w ramach studiów magisterskich. Takie studia (odpłatne) są za to w ofercie Uniwersytetu Walijskiego. Studiować można nawet w systemie zaocznym przez Internet."

Powodzenia!

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Bez nadajników to sobie możesz na tam tamach pograć . Pilnuj żeby ci tożsamości nie przehandlowali na rympałkowego słupa. 

Pogrążasz sie coraz bardziej -była mowa o propagandzie jednej i drugiej a ty o d.pie Maryni.  Nadajniki ? Nadajniki  Rydzyk miał na Uralu...

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, asterix1 napisał:

Pogrążasz sie coraz bardziej -była mowa o propagandzie jednej i drugiej a ty o d.pie Maryni.  Nadajniki ? Nadajniki  Rydzyk miał na Uralu...

Jak masz kartę sim w telefonie od Orange to dajesz zarabiać Francuzom .  Nie rżnij głupa. Gdyby Balcerowicz nie "przehandlował" TP.sa to by tego nie było .

24 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Jak masz kartę sim w telefonie od Orange to dajesz zarabiać Francuzom .  Nie rżnij głupa. Gdyby Balcerowicz nie "przehandlował" TP.sa to by tego nie było .

Co ma Orange i karta sim do pisowskiej propagandy w telewizji partyjnej ?Propagandy rozumiesz o co chodzi ?

15 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dalej nie rozumiesz ? TVP to nie to samo co TVN . Ta pierwsza to TV publiczna utrzymywana z opłat abonamentowych czyki nas wszystkich. Dlatego nie może być tubą propagandową jednej partii. Tak to było za PRL . A TVN to TV prywatna ,która działa na własną rękę i nic nie musi .

Prawie się z Tobą zgadzam. Jest tylko jeden problem. Kiedy platforma przejęłaby TV publiczną, zrobiłaby z niej TVN 2 ze swoimi kłamstwami, manipulacjami, cichosza na temat platformowych przekrętów z kryminalnymi włącznie, a nawet przede wszystkim. Jestem więcej niż pewien, że to by wam nie przeszkadzało.

15 godzin temu, caleb66 napisał:

Lemingom można wmówić wszystko nawet to że jest 260 płci.

I wszystkie mogą, co ja piszę mogą, muszą mieć prawo do ślubu tak jak chłop i baba....a jak im sie zechce jakiegoś trójkąta założyć to i na to prawo powinno im zezwolić, a co!!!
A potem na Kościół czas przyjdzie, jakim prawem ślubów nie dają, niedoczekanie.   🙂

15 godzin temu, asterix1 napisał:
16 godzin temu, caleb66 napisał:

Większość lemingów nie wie o tym że TVN robi im sieczkę z mózgu.

TVN jest prywatną telewizją dotarło czy mam

Nie musisz, rozumiem.

TVN robi sieczkę z mózgu prywatnie, zrozumiałem.   🙂

15 godzin temu, Roman_66094 napisał:

TVN to największy ściek jaki w życiu widziałem nawet za komuny nie było tak nachalnej propagandy. 

Musiałeś to napisać.....jeszcze się zaczną zastanawiać czy czasem prawdy nie napisałeś.   🙂

A poważnie to nie doceniasz TVN.....oni doskonale trafiają ta narracją do tych co ich chcą słuchać.....tak dobrze to robią że nakręcanym przez nich wydaje się, że myślą samodzielnie.   🙂

TVP to nie to samo co TVN . Ta pierwsza to TV publiczna utrzymywana z opłat abonamentowych czyki nas wszystkich. Dlatego nie może być tubą propagandową jednej partii.

Czyżby do Tuskowych dotarło,  zrozumieli, że nie mogą jak niegdyś wykorzystać TVP do swoich celów i dlatego chcą likwidacji.....to ma jakiś sens.   🙂

oglądam jedynie TVN 24 i uważam,że jest to bardzo dobrze robiona

Jak czytam twoje posty nie mam wątpliwości że piszesz prawdę i tylko prawdę.....o tym że oglądasz głównie TVN24 oczywiście, nie o tym że to dobra TV.    🙂

15 godzin temu, caleb66 napisał:
15 godzin temu, Bobcat napisał:

Jak widać niektórym już dawno sieczkę z mózgu zrobiła TVP.

Ludzie nie wiedzieliby o wielu sukcesach twoich idoli gdyby nie TVP, obejrzyj reset wszystko oparte o dokumentację z MSZ I IPN

Zlikwidują IPN, CBA i jeszcze parę instytucji i już nikt o niczym się nigdy nie dowie.....kraina szczęśliwości wszelkiej nastanie....nikt o żadnej "sieczce" pojęcia nie będzie miał.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

38 minut temu, Kostucha napisał:

Prawie się z Tobą zgadzam. Jest tylko jeden problem. Kiedy platforma przejęłaby TV publiczną, zrobiłaby z niej TVN 2 ze swoimi kłamstwami, manipulacjami, cichosza na temat platformowych przekrętów z kryminalnymi włącznie, a nawet przede wszystkim. Jestem więcej niż pewien, że to by wam nie przeszkadzało.

Każdy sądzi po sobie

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

52 minuty temu, Kostucha napisał:

zrobiłaby z niej TVN 2 ze swoimi kłamstwami, manipulacjami,

Kłamcy i manipulanci z TVP zarzucają to innym. Himalaje bezczelności.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Maju napisał:

Lemingom można wmówić wszystko nawet to że jest 260 płci.

Andrzeju . Silnik AS zmienił autora komentarza na twój . Zwracam honor @caleb66 bo to jego komentarz jest . Chciałem dodać że Lewackim Lemingom można jeszcze wmówić zakaz małżeństw typu kobieta mężczyzna gdyż takie generują wysokoemisyjne Co2 potomstwo . Mają być tylko kobieta - kobieta , mężczyzna-mężczyzna oraz inne kombinacje. Gdyby były to normalne małżeństwa było by to ekologicznie passe . Komórki rozrodcze mają obowiązkowo zdeponować i za to przekazanie zapłacić w Banku Europejskiego Ministerstwa Ogólnego Dobra i Zrównoważonego Rozwoju Demograficznego, którego jeszcze nie ma,  ale przy tych wspaniałych pomysłach pewnie takowe w Europie szczęśliwości powstanie.

Edytowane przez Wojtek 1959
16 godzin temu, caleb66 napisał:

Tusk się tego nie wypiera choć pewnie wolałby żeby nie wyszły na światło dzienne a ty piszesz że spreparowane. Żenada.

Każdy dokument jaki mu przedstawisz on zakwestionuje.....raz przedstawiłem mu pewną wypowiedź na piśmie, zakwestionował. Znalazłem nagranie tego co zaszło nadal twierdził że nagranie jest zmanipulowane.   🙂
On już tak ma, jak kogoś ma za wroga to go o wszystko co najgorsze oskarży,  na to nie poradzisz.

12 godzin temu, dulon184 napisał:
14 godzin temu, caleb66 napisał:

Obecna koalicja ma większość w parlamencie ale nie ma poparcia społecznego kumasz różnicę?

Więc dość ciekawa jest rekordowa ogladalnośc Sejmu .

Wmówili ci że tylko zwolennicy Tuska obrady oglądają....   🙂

12 godzin temu, dulon184 napisał:

W realu też taki xxxxxxxxx jesteś?

Nie znalazłeś gwiazdek na klawiaturze.....niedobrze.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

TVN robi sieczkę z mózgu prywatnie, zrozumiałem. 

Jak zrozumiałeś to czego sie wtrącasz?

14 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Andrzeju . Silnik AS zmienił autora komentarza na twój

Rozumiem, choć to dziwne że Ciebie to dotyka, mnie się nie zdarzyło, przynajmniej czegoś takiego nie zaobserwowałem.

15 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Chciałem dodać że Lewackim Lemingom można jeszcze wmówić zakaz małżeństw typu kobieta mężczyzna gdyż takie generują wysokoemisyjne Co2 potomstwo .

Masz rację.....pamiętam, przypomniałeś mi moje potomstwo, swoje pociechy.....miewały takie okresy że żadnych unijnych norm nie chciały przestrzegać.   🙂

18 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Mają być tylko kobieta - kobieta , mężczyzna-mężczyzna oraz inne kombinacje.

Poczekaj, oni w UNI tacy kreatywni że i na brak potomstwa coś zaradzą.....może nawet niemisyjne wymyślą w  Ministerstwie Ogólnego Dobra i Zrównoważonego Rozwoju Demograficznego.   🙂

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Jak zrozumiałeś to czego sie wtrącasz?

Bo wam bardzo współczuję.

28 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Andrzeju . Silnik AS zmienił autora komentarza na twój . Zwracam honor @caleb66 bo to jego komentarz jest . Chciałem dodać że Lewackim Lemingom można jeszcze wmówić zakaz małżeństw typu kobieta mężczyzna gdyż takie generują wysokoemisyjne Co2 potomstwo . Mają być tylko kobieta - kobieta , mężczyzna-mężczyzna oraz inne kombinacje. Gdyby były to normalne małżeństwa było by to ekologicznie passe . Komórki rozrodcze mają obowiązkowo zdeponować i za to przekazanie zapłacić w Banku Europejskiego Ministerstwa Ogólnego Dobra i Zrównoważonego Rozwoju Demograficznego, którego jeszcze nie ma,  ale przy tych wspaniałych pomysłach pewnie takowe w Europie szczęśliwości powstanie.

Podaj mi namiary na te twoje "mondrosci" tylko tym razem nie pisz mi o kartach sim, Orange i nadajnikach

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Podaj mi namiary na te twoje "mondrosci" tylko tym razem nie pisz mi o kartach sim, Orange i nadajnikach

Na dzisiaj to są znowu światowy spisek Żydów.

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, Maju napisał:

Andrzeju . Silnik AS zmienił autora komentarza na twój

Właśnie na głupa skopiowałem z twojego posta mój koment a silnika powiedział że to twój wpis . Nie mam na to wpływu . To sprawa dla ,programisty.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Dzięki-  mam juz odpowiedz  😉

Mamy już winnego -uważajcie koledzy na "silnik"👇

1 minutę temu, Wojtek 1959 napisał:

Właśnie na głupa skopiowałem z twojego posta mój koment a silnika powiedział że to twój wpis . Nie mam na to wpływu . To sprawa dla ,programisty.

No i chwila szczerości też była " na głupa" to chyba nowa forma kontaktu @Maju ze swoimi lubymi ...ok nie przeszkadzam im niech sie "kontaktują" jeszcze chwilkę mają do dyspozycji jedynie prawdomówną telewizje którą notabene 15 października też przy wyborach docenili wyborcy 🙂

Ps Maju pisz dalej swoje opowieści ..."tak szybko odchodzą "ups znaczy sie przewijają 😁

4 minuty temu, asterix1 napisał:

pisz dalej

Pamiętaj, mojego nie czytaj, przewijaj tylko, nic nie czytaj a za to TVN chłoń całym sobą.....to jedynie słuszna koncepcja  🙂

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, asterix1 napisał:

Kto to napisał Ty czy @jar1 ? Może ja zawirusowałem stronę ? Pewnie że ja . Przyznaję się do tego .

2 godziny temu, Kostucha napisał:

Co zerowy robił z tymi przekrętami?8 ostatnich lat ----Pamiętasz?

Zamiast swoich brać za mordę że czegoś nie zrobili - albo nic nie było - to ciagle pieprzycie o przekrętach PO.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, asterix1 napisał:

Tak można powielać . Zgłaszałem już moderacji ten błąd strony.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, asterix1 napisał:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Poseł Grzegorz Braun zorganizował konferencję prasową na rynku w Rzeszowie. Spotkanie z lokalnymi mediami odbyło się pod hasłem "Tu jest Polska, a nie Polin". Grzegorz Braun odniósł się do ostatnich kontrowersji związanych z jego osobą. Zdradził również, że stracił biuro poselskie.

Będzie to być może jedno z ostatnich spotkań w tym biurze poselskim, ponieważ gospodarz tego budynku wypowiada nam lokal. Będziemy musieli pożegnać się z tym pięknym miejscem, które służyło dobrze jako biuro poselskie przez ostatnie lata — poinformował Grzegorz Braun."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

30 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie wchodz na strony X to będzie ok

20 minut temu, asterix1 napisał:

Nie wchodz na strony X to będzie ok

A że niby na Twittera? 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 minut temu, Tadeiro napisał:

A że niby na Twittera? 🤣

Ukryta Zawartość

On już wie jaki Iks ...był taki jeden z konfy bodajże

0716a12a7adadacf3dad9a6358029079,0,0,0,0.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, asterix1 napisał:

Ukryta Zawartość

To z wykładu na temat uzdrawiania naturalnego.

Ukryta Zawartość

32 minuty temu, asterix1 napisał:

Cytując kabaret: "strony fuuu fuuu fuuu..." 😉

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 godzin temu, il Dottore napisał:

Ponieważ natura próżni nie znosi. Za komuny też była religia marksizmu-leninizmu. I miała wielu wyznawców! 🙂

Jaka religia?  Co najwyżej wchodzenie bez wazeliny towarzyszom z komitetu wyższego szczebla, a na najwyższym szczeblu takież wchodzenie towarzyszom z Kremla.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.