Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Jak koguciki 🤣

Zaciekawił mnie jeden wpis - wygrało dobro. W sensie, że autor tych słów jest Nostradamusem i wie, że teraz będzie w Polsce dobrze? Cokolwiek to znaczy, bo nigdy nikt nie zadowoli wszystkich. W ogóle bawią mnie te podniety poszczególnymi partiami politycznymi, to jest tak śmieszne, że aż żenujące. Naprawdę tego nie widzicie?

22 minuty temu, Adi777 napisał:

Jak koguciki 🤣

Zaciekawił mnie jeden wpis - wygrało dobro. W sensie, że autor tych słów jest Nostradamusem i wie, że teraz będzie w Polsce dobrze? Cokolwiek to znaczy, bo nigdy nikt nie zadowoli wszystkich. W ogóle bawią mnie te podniety poszczególnymi partiami politycznymi, to jest tak śmieszne, że aż żenujące. Naprawdę tego nie widzicie?

Troska o losy Polski jest śmieszna i żenująca? Dla ciebie na pewno.

Troska? Nie wiedziałem, że obrzucanie się błotem, obrażanie i naskakiwanie na siebie można nazwać troską.

Dzięki, czegoś nowego się dowiedziałem 😄

Polacy to jednak specyficzni ludzie i chyba po prostu ktoś powinien nimi rządzić, bo sami nie umieją.

Tak na marginesie, jakby ktoś pomyślał o sprowokowaniu mnie, nie uda się, nie jestem taki jak większość z Was. 

Edytowane przez Adi777

No i mamy socjalizm i rozdawnictwo w wykonaniu liberała Tuska, nowy rząd kupił sobie głosy wyborców (przekupił patologię) kosztem oczywiście przedsiębiorców, ja tu podatków płacić nie będę na patologię. Skandal!!

1 minutę temu, caleb66 napisał:

nowy rząd kupił sobie głosy wyborców (przekupił patologię) kosztem oczywiście przedsiębiorców

Coś Ci się pomieszało. To robił PiS przez 8 lat.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

tu podatków płacić nie będę

Są sposoby aby to wyegzekwować.

Gość

(Konto usunięte)
16 minut temu, Adi777 napisał:

Troska? Nie wiedziałem, że obrzucanie się błotem, obrażanie i naskakiwanie na siebie można nazwać troską.

Dzięki, czegoś nowego się dowiedziałem 😄

Polacy to jednak specyficzni ludzie i chyba po prostu ktoś powinien nimi rządzić, bo sami nie umieją.

Tak na marginesie, jakby ktoś pomyślał o sprowokowaniu mnie, nie uda się, nie jestem taki jak większość z Was. 

tak, jesteś z K-paxa 🙂

14 minut temu, Bobcat napisał:

Coś Ci się pomieszało. To robił PiS przez 8 lat.

Są sposoby aby to wyegzekwować.

Nowe władze skarbówki już się szykują na pisowych.

Gość

(Konto usunięte)
4 godziny temu, MV2 napisał:

Reprezentując taki poziom bądź wdzięczny, że ktokolwiek z Tobą dyskutuje.

Szkoda pazurka tępić na scrollu, by takie ekskrementy pomijać.

image.png.3bc22b4ae5964b0ee9be4a5e2f84d2c8.png

Więcej bagiennej atmosfery wprowadzacie jak Tusk objął władzę . Szkoda gadać .

7 godzin temu, TomekL3 napisał:

Napewno nie u Ciebie.
Jednak jest wielu Polaków, widać to w komentarzach, których nazwałeś wariatami i którzy zweryfikowali swoje poglądy. Tym bardziej po tym co zadziało się i dziać będzie w Sejmie. Na ten moment Braun zdobył mnóstwo głosów poparcia na prezydenta RP.

Braun na prezydenta ?Może Tworek ?

4 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Więcej bagiennej atmosfery wprowadzacie jak Tusk objął władzę . Szkoda gadać .

Tam poniżej dna jest ekipa odchodząca ...nie ruszajmy tego  swąd będzie niósł po całym kraju ...

Parodią jest jak partyjne kacyki pis-owe dzisiaj w Sejmie krzyczą "precz z komuną " może im chodzi o tę komuną którą od 8 lat mamy w "publicznej"? aha dzielnie tej komuny broniła poseł "środkowy palec" Lichocka

To nie moje zmartwienie ale właśnie tacy ludzie jak Korwin czy Braun załatwili ( w sensie negatywnym ) wynik wyborczy Konfy . Tak więc konfiarze dalej zachwycajcie się nimi a zejdziecie poniżej próg wyborczy .

Gość

(Konto usunięte)
32 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Braun na prezydenta ?Może Tworek ?

Tworki mamy wybudowane bezkosztowo . Cały kontynent to jedne wielkie Tworki , Drewnica , Dziekanka . Jak można tego nie widzieć ? Istny lot nad kukułczym gniazdem. 

Edytowane przez Wojtek 1959
3 godziny temu, Kostucha napisał:

Jeśli tak, to Cię przepraszam. Stać mnie na takie słowa. Nikogo nie krytykuję za sam wybór innej partii niż PiS. Sam również nie jestem ich wielbicielem ponad wszystko.

Moje komentarze mają taki wydźwięk, bo wulgarna chołota do tego doprowadziła. Darcie ryja osiem gwiazdek, zamknij ryj psie, do k*rwy spod latarni mam więcej szacunku, wieszać pisiorów oraz rękoczyny wobec starszych, łącznie z chamstwem aktorów i muzyków.

Pochwalasz taki styl sprzeciwu wobec urzędującej władzy?

Żadnych rękoczynów obojętnie z którejkolwiek strony-nie będę swojej listy pisał a wiele by się (przepraszasz a zarazem wulgarny jesteś...) zebrało nie pochwalam

Mieszkam w mieście gdzie zamordowano prezydenta i ...

Zamiast likwidacji tvpinfo będzie zmiana nazwy na tvp24, transfer szefow i  "dziennikarzy" oraz jeszcze większe finansowanie z naszych kieszeni 

Tylko glupi mógł myśleć że będzie  inaczej

Darmowa tuba propagandowa, i to masowego rażenia,  tylko ktoś niespelna rozumu moglby z czegoś takiego zrezygnować 

Przecież PiS nie zbudował tego bizancjum dla siebie, tylko dla wszystkich następców 

Żeby kazdy mógł doić 

2 godziny temu, asterix1 napisał:

przepraszasz a zarazem wulgarny jesteś..

Jątrzysz człowieku. Dobrze wiesz czego wulgaryzmy dotyczyły. Ale ten Tvnik wraz z Waszymi zdradzieckimi idolami wychował. Każdy wam wrogiem, śmieciem i tępakiem. Żałosne Tuskowe owieczki. 

Żegnam.

Godzinę temu, Kostucha napisał:

Każdy wam wrogiem, śmieciem i tępakiem. Żałosne Tuskowe owieczki. 

Żegnam.

Nie wciskaj mi czegoś czego nie mówiłem i pisałem .Nie żegnam to z mojej strony nie dam ci tej satysfakcji

Godzinę temu, jar1 napisał:

A gdzie by wtedy Braun z gaśnicą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z29547309AMP,73--posiedzenie-Sejmu.jpg

Jedną gaśnicą nie dałby rady . Poza tym to katolik .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, costa brava napisał:

Przecież PiS nie zbudował tego bizancjum dla siebie, tylko dla wszystkich następców 

Czytasz czasami to co piszesz?! 

Ruska, żydowska i niemiecka czyli w skrócie antypolska agentura w akcji.

Jeno wyjmij mi z tych oczu szkło bolesne - obraz dni, które czaszki białe toczy przez płonące łąki krwi

6 minut temu, jar1 napisał:

Zapomniałeś o amerykańskiej tym razem.

Amerykanie byli i są jedyną zewnętrzną gwarancją polskiej niepodległości. USA są solą w oku zarówno Niemców jak i Ruskich.

Jeno wyjmij mi z tych oczu szkło bolesne - obraz dni, które czaszki białe toczy przez płonące łąki krwi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.