Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Podrygi to będziesz miał po wcześniejszych wyborach

Zapomnij. Nie będzie żadnych wcześniejszych wyborów. Niby po co miałyby być?

bokiem wam wyjdzie to łamanie praworządności

Pomyłka. My będziemy naprawiać PiS-owskie łamanie praworządności.

groźby karalne

O tym co jest karalne będzie decydować prokuratura. Tym razem niezależna od polityków i reprezentująca Państwo, a nie interes rządzącej partii.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Operetka. Kucharka prezesa przekracza granice śmieszności. Zarządzana przez nią atrapa nie jest żadnym TK dlatego jego orzeczenia nie mają żadnej mocy prawnej. Dlatego będą uchylone.

25 minut temu, YunnanTEA napisał:

Barbara Nowacka. Pisz wyraźnie.

Barbara Nowak. Napisał wyraźnie. Daruj sobie te prymitywne prowokacje celem wywołania polemiki.

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Bobcat napisał:

O tym co jest karalne będzie decydować prokuratura.

A sąd będzie jeszcze potrzebny?

2 godziny temu, endriuw napisał:

W odpowiednim czasie będzie wykładała towar na półkach w biedrze. 🙂

Proponuję raczej żabkę.

21 godzin temu, Maju napisał:

Wiem jakie media mam zaliczyć do "ścieku"

Interia to niemiecki portal. Interesujące wiadomości szanowny pan posiada.

Dobrze, że szanowny pan posiada taką wiedzę.

W dniu 22.11.2023 o 23:19, jar1 napisał:

Legii już od dawna nie mam. 😉 

Spróbuj to powiedzieć w autobusie pełnym kiboli, wracających z meczu.🙂

Muszę dziś jechać na Nowogrodzką.😀

Proszę nie manipulować moimi wpisami bądź zacząć czytać ze zrozumieniem:

22 godziny temu, Maju napisał:

ą w tym wykazie media będące w naszych rękach, niestety udające że służą Polsce i Polakom!!!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 minuty temu, jezz napisał:

równiesz

rozumiem i doceniam "merytoryczny" wkład w dziele czepialstwa....odpuścisz czy mam tym łażeniem za mną kogoś kto zrobi z tym porządek zainteresować?

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

14 minut temu, Maju napisał:

Proszę nie manipulować moimi wpisami bądź zacząć czytać ze zrozumieniem:

Proszę sobie sprawdzić link, jaki szanowny pan wkleił i nie manioulować. Czytanie ze zrozumieniem również polecane.

8 godzin temu, Bobcat napisał:

Będzie. I rozstrzygnie sprawę.

Wyroki już zapadły a zbyt wolnym sędziom wyjaśnić się linię orzeczniczą telefonicznie.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

15 minut temu, Maju napisał:

czepialstwa....odpuścisz czy mam tym łażeniem za mną kogoś kto zrobi z tym porządek zainteresować

Proszę mnie nie straszyć, na forum dyskusyjnym mogę odpowiadać na każdy zamieszczony post.

Jeśli szanowny pan coś pisze, musi liczyć się z odpowiedzią.

17 godzin temu, asterix1 napisał:
22 godziny temu, Maju napisał:

Rozumiem że jako prawdziwego Polaka kuje ciebie w oczy fakt że skarb państwa przejmuje (odkupuje) media z rąk nienieckich.....stąd ta erupcja uzasadnionego zaniepokojenia (z językiem nienawiści włącznie), widzę, że w tym "osądzie" masz wielu zwolenników (laiki), czepiących dziwną satysfakcję z oddania mediów obcym.   🙂

Wiem jakie media mam zaliczyć do "ścieku"......są w tym wykazie media będące w naszych rękach, niestety udające że służą Polsce i Polakom!!!

Muszą bardzo płakać, że nie jest tak jak było jeszcze niespełna dekadę temu, sam fakt jak "nasze" media nie chwalą się kto nimi kręci jest zastanawiający.....czyżby się tego wstydzili?

Ukryta Zawartość

Nie wiem jak ci którym ciągle pasuje być pod czyimś butem przeżyli fakt że ludzie Tuska nie głosowali za stworzeniem eurokołchozu.....nie poszli za "światłymi" myślami pierwszych sekretarzy z PRL Belki, Millera czy Cimoszewicza, nie wtórowali Biedroniowi a nawet swojej Róży.    🙂

Potrafisz coś napisać a już myślałem że tylko wklejać obrazki umiesz i tylko w tym jesteś
mocny, przepraszam nie doceniłem, dużo tu wnosisz ciekawych informacji dotyczących.....

Rozwiń  

Czy przybudowka pisowska zwana tvp jest skarbem państwa?

?????
Na tak niemądrze postawione pytanie nie da się odpowiedzieć.....   🙂

Tak, TVP należy do skarbu państwa, naszego państwa!!
Do nikogo innego nie należy, zwłaszcza tych oszołomów którzy chcą naszą telewizję zamykać!!

Właśnie masz jeden z powodów porażki pisowskiej w ostatnich wyborach..

Może się zdziwisz, ale też odnoszę takie wrażenie że TVP nie potrafiła wykorzystać szansy....   🙂

mam Ci jeszcze napisać o osobnikach którzy zwą sie tam "dziennikarzami"

Nie musisz.....TVN oglądam bardzo często i mam o nich już od dekad wyrobione zdanie  🙂

Ukryta Zawartość

10 minut temu, jezz napisał:

Proszę sobie sprawdzić link, jaki szanowny pan wkleił i nie manioulować. Czytanie ze zrozumieniem również polecane.

A co ma wspólnego ten link z insynuacją jakobym twierdził:

33 minuty temu, jezz napisał:

Interia to niemiecki portal. Interesujące wiadomości szanowny pan posiada.

Byś mi dalej nie insynuował....ten link tylko dlatego wkleiłem, że są tam dane dotyczące właśności mediów (nieaktualne i nie pokazujące wszystkiego, to fakt ale tego nie ukrywałem) a nie by sugerować że to nie nasze media.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

21 minut temu, Maju napisał:

, TVP należy do skarbu państwa, naszego państwa!!
Do nikogo innego nie należy, zwłaszcza tych oszołomów którzy chcą naszą telewizję zamykać

TVP, przede wszystkim należy jeszcze do PIS. Żadne zaklęcia tego nie zmienią.

3 minuty temu, Maju napisał:

co ma wspólnego ten link z insynuacją jakobym twierdził:

Insynuacjami?

Proszę liczyć się ze słowami.

5 minut temu, Maju napisał:

Byś mi dalej nie insynuował....ten link tylko dlatego wkleiłem, że są tam dane dotyczące właśności mediów (nieaktualne i nie pokazujące wszystkiego, to fakt ale tego nie ukrywałem) a nie by sugerować że to nie nasze media.

Proszę się nie ośmieszać takimi postami.

Czyli szanowny pan wkleił link, na poparcie tego co napisał i nawet do niego nie zagląda.

Rozumiem, choć się dziwię.

28 minut temu, Maju napisał:

Może się zdziwisz, ale też odnoszę takie wrażenie że TVP nie potrafiła wykorzystać szansy....

Jakiej szansy?

29 minut temu, Maju napisał:

musisz.....TVN oglądam bardzo często i mam o nich już od dekad wyrobione zdanie

Musi być dobre, skoro szanowny pan oglada bardzo często.

32 minuty temu, jezz napisał:
55 minut temu, Maju napisał:

, TVP należy do skarbu państwa, naszego państwa!!
Do nikogo innego nie należy, zwłaszcza tych oszołomów którzy chcą naszą telewizję zamykać

TVP, przede wszystkim należy jeszcze do PIS. Żadne zaklęcia tego nie zmienią.

Jeszcze to słowo klucz.
Nigdy nie było tak że TVP należało do kogokolwiek w  ścisłym tego słowa znaczeniu....każda władza "czyściła" sobie media podobnie jak to PiS zrobił. PiS przegiął i za to zapłacił.

Jakiej szansy?

Dużej.   🙂

55 minut temu, Maju napisał:

musisz.....TVN oglądam bardzo często i mam o nich już od dekad wyrobione zdanie

Musi być dobre, skoro szanowny pan oglada bardzo często.

Są doskonali, rewelacyjni....oglądam i podziwiam.   🙂

Stosują metody manipulacji trafiające do elektoratu uważającego się za ludzi ponadprzeciętnie inteligentnych.....perfekcyjnie wyłapują wśród nich tych nie grzeszących mądrością.   🙂

Proszę się nie ośmieszać takimi postami.

Proszę się nie ośmieszać gołosłowiem.

Czyli szanowny pan wkleił link, na poparcie tego co napisał i nawet do niego nie zagląda.

Rozumiem, choć się dziwię.

Rozumiem że dalej czytanie ze zrozumieniem sprawia trudności, jakbym nie czytał co w linku to skąd bym wiedział jakie są tam dane i że są one nieaktualne....

Zajmij się może czymś co ciebie nie przerasta, manipulować próbujesz ale robisz to słabo.....

Edytowane przez Maju

Godzinę temu, Maju napisał:

?????

Do nikogo innego nie należy, zwłaszcza tych oszołomów którzy chcą naszą telewizję zamykać!!

Może się zdziwisz, ale też odnoszę takie wrażenie że TVP nie potrafiła wykorzystać szansy....   🙂

Nie musisz.....TVN oglądam bardzo często i mam o nich już od dekad wyrobione zdanie  🙂

Co ty bredzisz?Napisałem Ci ze qrwizja jest pisowska przybudówką a ty mi z pierdołami o telewizji narodowej...widzę że z tobą nie ma o czym pisać bełkot i nic poza tym

caleb level hard

Żegnam 

Edytowane przez asterix1
58 minut temu, Maju napisał:

Proszę się nie ośmieszać gołosłowiem.

W linku jest wiedza szanownego pana o tym, kto jest właścicielem danych mediów, proste i oczywiste.

Rozumiem że dalej czytanie ze zrozumieniem sprawia trudności, jakbym nie czytał co w linku to skąd bym wiedział jakie są tam dane i że są one nieaktualne....

O tym raczył pan poinformować później, jak się dowiedział, że interia nie jest niemiecka. Radio zet nie jest francuskie. I tak można dłużej o tym linku pisać.

Zajmij się może czymś co ciebie nie przerasta,

Pozostały chamskie odpyski i straszenie moderacją.

Dobrze, że wiadomo z kim się ma do czynienia.

12 godzin temu, caleb66 napisał:

A sąd będzie jeszcze potrzebny?

A po co? Hołownia „Ma Talent” do wszystkiego. Mnich, szołmen, to i sądem „tym niezależnym” może zostać. Się zdradzieckie towarzystwo rozpanoszyło. Będą wszyskich pod trybunał stanu stawiać. Wystarczy uchwała. Towarzysz Sikorski będzie ministrem spraw zewnętrznych
Przyszłość Polski pod rządami tego zlepku klaunów bardzo zagrożona. 
Może to nawet lepiej, że Bruksela będzie tu rządzić. Mniejsze zło. 

Dużej

Całe tvp info plus dziennik telewizyjny murem za PIS i takie zwycięstwo w wyborach.

1 godzinę temu, Maju napisał:

tosują metody manipulacji trafiające do elektoratu uważającego się za ludzi ponadprzeciętnie inteligentnych.....perfekcyjnie wyłapują wśród nich tych nie grzeszących mądrością

I szanowny pan, oglada od dekad.

Brawo.

manipulować próbujesz ale robisz to słabo..

Widocznie za mało oglądam tvn, w przeciwieństwie do pana.

2 godziny temu, marek-1969 napisał:

Wyroki już zapadły a zbyt wolnym sędziom wyjaśnić się linię orzeczniczą telefonicznie.

Tu nie obowiązują PiS-owskie standardy.

2 godziny temu, asterix1 napisał:
3 godziny temu, Maju napisał:

?????

Co ty bredzisz?Napisałem Ci ze qrwizja jest pisowska przybudówką a ty mi z pierdołami o telewizji narodowej.

A co z tego że TY mi napisałeś....nie wiem za kogo się uważasz, ochłoń bo zaczynasz pokazywać to w czym jesteście najmocniejsi, zaczynasz w nakręceniu wmawiać, sugerować coś czego nie napisałem.
Za chwilę mi będziesz nacjonalizm wmawiać, bo tak (coś co nienawiścią jest motywowane) tu zazwyczaj się to kończy. 

2 godziny temu, asterix1 napisał:

Żegnam

Powinieneś skończyć pisanie do mnie zanim zacząłeś.   🙂

1 godzinę temu, jezz napisał:

wiadomo z kim się ma do czynienia

Od dawna wiem, że  jesteście specjalistami od pisania, wmawiania tego czego sam nie napiszę....ŻEGNAM!
Największym moim błędem było to, że w ogóle odezwałem się do kogoś kto zawsze w taki sposób prowadzi rozmowę.

Edytowane przez Maju

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Tu nie obowiązują PiS-owskie standardy.

Pisstadardy obowiązują tylko do 13 grudnia. Potem będą standardy unijne czyli normalne.

Od dawna wiem, że  jesteście specjalistami od pisania, wmawiania tego czego sam nie napiszę....ŻEGNAM!

Po pierwsze, proszę nie podnosić głosu, bo to nie pana prywatny folwark.

Po drugie, sam pan wkleił ten link, na poparcie swojej tezy, to się do niego odnoszę.

Proste i oczywiste.

Niebawem zacznie się odbudowa Polski. Wyciągniemy ją z mroków ośmioletniego zacofania, przywrócimy należne miejsce na arenie międzynarodowej, głównie w UE. To będzie herkulesowa praca ale damy radę. To co, pisowe, pomożecie?

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, papageno napisał:

Niebawem zacznie się odbudowa Polski. Wyciągniemy ją z mroków ośmioletniego zacofania, przywrócimy należne miejsce na arenie międzynarodowej, głównie w UE. To będzie herkulesowa praca ale damy radę. To co, pisowe, pomożecie?

Raczej syzyfowe prace.

15 minut temu, papageno napisał:

Ja bym zaczął od rozbiórki PKiN w Warszawie i Wawelu . Powodzenia.

9 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

Raczej syzyfowe prace.

Ja bym zaczął od rozbiórki PKiN w Warszawie i Wawelu . Powodzenia.

A ja bym zaczął od rozbiórki piramidalnych idiotyzmów w populistycznych umysłach .

5 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A ja bym zaczął od rozbiórki piramidalnych idiotyzmów w populistycznych umysłach .

I to dopiero są syzyfowe prace.

19 godzin temu, papageno napisał:

Pisstadardy obowiązują tylko do 13 grudnia. Potem będą standardy unijne czyli normalne.

Kto w koalicji KOTDNL dziedziczy czarne okulary i zielony kubrak?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.