Skocz do zawartości
IGNORED

Marsz Święta Niepodległości ostatnią szansą PiS?

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, szymon1977 napisał:

Fatalny wynik KO w wyborach sprawił, że aby objąć władzę będzie musiało utworzyć koalicję. Koalicja oznacza kompromis, a kompromis oznacza, że za każdym razem gdy KO zrezygnuje z części swojego programu, to los Polski potoczy się tak samo, jakby tę kwestię w Sejmie większością głosów obalił PiS Zwycięzcą tych wyborów jest Hołownia, bo to od jego jazd zależeć będzie czy polityka pójdzie w stronę KO czy PiS

A mogłaby KO wygrać a 3d nie wejsc prawda -to byś powiedział że kto ma fatalny wynik ? szymon przestań pieprzyc farmazony dzięki temu że weszły 3 kolacje pis może w tyłek ich całować ... pis stworzy rząd jak świnia niebo zobaczy

Dobrze wiesz jak sytuacja wygląda ale chrzanisz jak połamany  ...

Ps Juz pis-iaczki ręce zacierały na sytuacje odwrotną którą opisałem i przytulenie Konfy pod skrzydełka swe..

Edytowane przez asterix1
4 godziny temu, jar1 napisał:

A jakiś przykład kogoś nieoderwanego od rzeczywistości, inaczej jakakolwiek dyskusja nie ma sensu. W każdej dyskusji muszą istnieć punkty odniesienia. 

I jak w studnię...poszło.

UE jest dobre dla panstw rzadzonych przez oszustow i nieukow, z szalejaca korupcja. Wtedy administracja UE costam pomaga. Japonii UE niepotrzebna, czy Tajwanowi. Glupimi tylko UE czy Żyd rzadzi, madre kraje sie same rzadza.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Godzinę temu, asterix1 napisał:

... pis stworzy rząd jak świnia niebo zobaczy

Przed Tobą nadal zrozumienie, że jeśli ktoś nie jest zwolennikiem KO to nie musi głosować na PiS, a ja nie pisałem, że PiS stworzy rząd.

Godzinę temu, asterix1 napisał:

Dobrze wiesz jak sytuacja wygląda

I dokładnie ją opisałem. Te wybory KO tak samo przegrało jak przegrał PiS

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

I dokładnie ją opisałem. Te wybory KO tak samo przegrało jak przegrał PiS

Jedni będą rząd tworzyć a drudzy będą mieli zaproszenia do sądu ...

23 minuty temu, electro napisał:

Glupimi tylko UE czy Żyd rzadzi,

Albo Kreml o czymś jakoś dziwnie pisowcy zapominają.

32 minuty temu, MSki napisał:

Stan wyjątkowy na terenie całego kraju lub w jego części wprowadza prezydent na wniosek rządu.

Póki co rządzi PiS, a Prezydentem kraju jest pisowiec. 11-go będzie tak samo.

13 minut temu, MSki napisał:

Nie zajmuję się wróżeniem z fusów i mieszaniem kisielu.

Jak będziesz miał naprawdę coś ciekawego, to dopiero napisz. Inaczej szkoda Twojego na wpis i naszego, aby to czytać.

ps. polecam lekturę emailów Dworczyka np. co PiS zamierzał kiedy kobiety protestowały na ulicach.

W dniu 5.11.2023 o 08:28, Meloman napisał:

Za sprawą obrzydliwej propagandy obecnej władzy, która trafia w większości do niewykształconego elektoratu na ścianie wschodniej, który nie wyściubia swojego nosa, poza swoją zapyziałą wieś. A Was Putin już się cieszy i zaciera rączki.

PiS na niebiesko, KO na pomarańczowo. Narracja Ci się rozjechała?

Dane z Onetu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W dniu 4.11.2023 o 13:43, Meloman napisał:

Czy w jakiś sposób PiS będzie chciał dzień 11-ty listopada wykorzystać, aby np. wprowadzić stan wyjątkowy,

Czy ty meloman wiesz co to jest Zespół Pana Dziewiątkowskiego? Pytam, bom ciekaw, czy już jesteś w stanie wyjątkowym...

W dniu 4.11.2023 o 14:23, Stream napisał:

PIS przygotowuje obchody na 10 listopada połączone z miesięcznicą smoleńską... Czyli jak zwykle odklejeni od rzeczywistości.

Podobno Putin zaprosił Tuska do Warszawy. Stan wyjątkowy? Trzaskowski uspokaja, linia obrony na Wiśle jest. Siemoniak: nie ma demografi, ale tablice Mendelejewa zostały zachowane". Kĺadka rowerowa przez Wisłę na ukończeniu. Owczarki niemieckie już szczekają. 

W dniu 4.11.2023 o 23:42, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

"Ostrzegałem i ostrzegam. [11-11] Nie wszystko w Polsce zakończone ZOSTAŁO wyborami. Mam informacje, że planowane jest szereg działań również o charakterze terrorystycznym. Strona przegrana w wyborach jest w stanie zrobić wszystko, aby nie oddać władzy. Dziś składam stosowne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Jednocześnie oświadczam, że nigdy nie uległem i nie ulegnę żadnym groźbom. Liczę, że odpowiednie służby szybko i sprawnie dopadną tych popaprańców siejących groźby karalne. Lech Wałęsa"

Ostatnio Lech Wałèsa był w szpitalu. Słabował. Zatem, czy to jest zawiadomienie Wałęsy na Bolka czy Bolka na, nie daj Boże, Lecha Wałęsę?

Ukryta Zawartość

Narodowców muszę zmartwić. Nie wystarczy gardłować w necie. Tych, którzy chcą przyjechać, jest coraz mniej. W gronie organizatorów kłótnie. Bąkiewicz zabrał zabawki i poszedł, a w zasadzie to go wyrzucili, bo coś tam nie teges było z finansami. Pewnie będzie trochę hałasu i kostka brukowa będzie prowokować młodych patriotów. Władza pewnie pochowa policjantów w nadziej, że wzniecą rewolucję antytuskową. Ale to będzie klapa. Smutny koniec. Choć ja akurat się cieszę.

12 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Ostatnio Lech Wałèsa był w szpitalu. Słabował. Zatem, czy to jest zawiadomienie Wałęsy na Bolka czy Bolka na, nie daj Boże, Lecha Wałęsę?

Daj Panie Boże, żebyś Ty w życiu zrobił dla tego kraju 1% tego co Lechu Wałęsa.

• Moderatorzy
4 godziny temu, zetempowiec napisał:

Ale to będzie klapa. Smutny koniec.

Nie sądzę by klapa....

Kto będzie chciał przyjdzie na marsz. Kto będzie chciał wywiesi polską flagę. Czas płynie dalej. Trzymamy kciuki by przyszły rząd zapisał się jako taki, który przyczynił się do rozwoju kraju i dobrobytu ludzi.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

To jak tam? Był ten przewrót czy nie? Pytam, bo nie jestem z Warszawy a nie chciało mi się włączać telewizji. Dokonano zamachu stanu czy ten cały temat to skutek czyichś urojeń? 😁

14 minut temu, piotrek7 napisał:

To jak tam? Był ten przewrót czy nie? Pytam, bo nie jestem z Warszawy a nie chciało mi się włączać telewizji. Dokonano zamachu stanu czy ten cały temat to skutek czyichś urojeń? 😁

Trzeba się spytać Macierewicza.

46 minut temu, jar1 napisał:

Trzeba się spytać Macierewicza

Raczej nie pojawia się na forum więc nie mam możliwości. Myślałem, że odpowiedzą mi osoby, które w tym wątku tak się nakręcały się dając upust swej fixacji, tworząc różne teorie spiskowe  

Godzinę temu, piotrek7 napisał:

ten cały temat to skutek czyichś urojeń? 😁

3 minuty temu, piotrek7 napisał:

nakręcały się dając upust swej fixacji,

Owi Ci nie przyznają się tutaj do swojej fiksacji i urojeń

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

27 minut temu, xniwax napisał:

Owi Ci nie przyznają się tutaj do swojej fiksacji i urojeń

W przeciwieństwie do Was .

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W przeciwieństwie

W ogóle wiesz o czym mowa ?

Były jednak incydenty, co prawda wewnżtzr obozu narodowych patriotów, ale jednak 😉

"Zwolennicy Obozu Narodowo-Radykalnego (ONR) zagłuszali przemówienie Krzysztofa Bosaka podczas Marszu Niepodległości. Lider Konfederacji został wygwizdany, a grupa ONR-owców skandowała m.in. "Konfa, wy śmiecie, Polaków oszukujecie".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, xniwax napisał:

W ogóle wiesz o czym mowa ?

Także o waszych fiksacjach .

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Także

Czy jednak nie znasz tematu.

Ale było spokojnie 😉

"Na tę chwilę zatrzymano 56 osób, zabezpieczono ponad 1 tys. 100 środków pirotechnicznych — powiedział w sobotę wieczorem na briefingu podsumowującym Marsz Niepodległości rzecznik Komendanta Stołecznego Policji podinsp. Sylwester Marczak. Zaznaczył, że był to jeden z bezpieczniejszych Marszów. Rzecznik przekazał, że osoby zatrzymano zarówno przed, jak i w trakcie odbywającego się marszu. Byli to zarówno Polacy, jak i obcokrajowcy."

Może to zapowiedź nowych czasów . Takich ,że święto narodowe będzie okazją do radości a nie do bijatyki .

4 minuty temu, jar1 napisał:

zabezpieczono ponad 1 tys. 100 środków pirotechnicznych

Komendant Panzerfaust już zaciera ręce, będzie miał czym się pobawić.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.