Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, caleb66 napisał:

Będziesz teraz wiedział wyłącznie to co władza zechce żebyś wiedział, za komuny też tak było.

I wtedy @Bobcat będzie wiedział co ci KurWizja zrobiła z głową?

Miało być tak pięknie, obiektywnie i rzetelnie, a dostaliśmy bajki z morałem. 

Upadek pluralizmu i demokracji a w zamian - propaganda tak podana, jak by nic się w koło nie działo. Zamordyzm przykrywany propagandą dla.... inteligencji? Raczej jej uwłaczający.

Ci co tego nie widzieli to..... (autocenzura)

Teraz, wlodek71 napisał:

Upadek pluralizmu i demokracji a w zamian

A w zamian osiem lat rządów PiS.

Zacytuj siebie, jak wtedy broniłeś na Bocznicy pluralizmu i demokracji.

24 minuty temu, Drizzt napisał:

A co Internet już u was wyłączyli?

Jeszcze nie ale już były próby ocenzurowania AKTA itp

21 minut temu, cocacol napisał:

I wtedy @Bobcat będzie wiedział co ci KurWizja zrobiła z głową?

To się nazywa pluralizm medialny, a ty masz swój rozum i guziki na pilocie i korzystasz ze swojej wolności

Edytowane przez caleb66
26 minut temu, caleb66 napisał:

Będziesz teraz wiedział wyłącznie to co władza zechce żebyś wiedział, za komuny też tak było.

Nieprawda. Jest szerokie spektrum telewizji. Od TVN do TV Republika, każdy ma wybór i może oglądać co mu odpowiada. A media publiczne mają służyć wszystkim. Nie jednej tylko opcji politycznej. 

To właśnie w TVP mówiono co władza chciała aby ludzie wiedzieli. Tyle że poziom tej propagandy był znacznie poniżej poziomu telewizji w PRL a nawet poziomu telewizji radzieckiej. To była czysta telewizja Korei Północnej.

6 minut temu, caleb66 napisał:

To się nazywa pluralizm medialny, a ty masz swój rozum i guziki na pilocie i korzystasz ze swojej wolności

Więc masz pełny pluralizm medialny.

4 godziny temu, costa brava napisał:

o mnie Wolski obchodzi, 

Ale hipokryci, zasłuchiwali się krótkimi formami Wolskiego w Trójce.
Czarzastego prawie po doopie całują teraz.
O lala i Aj waj.

Teraz mamy reżim pułkownika i jego nowe wyzwania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czy w nowych wiadomościach poinformowano Polskich obywateli o tym że będziemy mieć relokację uchodźców, o fakty TVNowskie nawet nie pytam bo tam wiadomo że nie podali

TV Republika ma mały zasięg i jest płatna

5 minut temu, caleb66 napisał:

TV Republika ma mały zasięg i jest płatna

Podobno zarabiasz sporo, chyba cię stać. Jak nie to napisz do Prezesa, niech ci zafunduje darmowy abonament.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, toptwenty napisał:

A w zamian osiem lat rządów PiS.

A co to za różnica, a może jednak jest - zapowiada się jeszcze gorzej.

3 minuty temu, wlodek71 napisał:

A co to za różnica, a może jednak jest - zapowiada się jeszcze gorzej.

Następny pisowski prorok. Prawdziwa epidemia.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

A media publiczne mają służyć wszystkim.

Jeszcze w to wierzysz, po tym pierwszym wydaniu? Czego się dowiedziałeś oprócz tego na co uzurpatorzy Ci pozwolili zobaczyć?

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Jeszcze w to wierzysz, po tym pierwszym wydaniu? Czego się dowiedziałeś oprócz tego na co uzurpatorzy Ci pozwolili zobaczyć?

To nie są proszę pana uzurpatorzy. Mają za sobą 11.8 mln głosów wyborach. PiS o ponad 4 mln mniej. Proszę liczyć się ze słowami.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Następny pisowski prorok. Prawdziwa epidemia.

Nie prorok tylko mam swoje zdanie na dany temat, a ty jak chcesz sie kreować na wolnościowca to musisz się z tym zgodzić, albo potwierdzaj dalej, że zamordyzm jest ci najbliższy mentalnie.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

To nie są proszę pana uzurpatorzy.

Są, złamali wszelkie prawa i standardy obowiązujące w demokracji

4 minuty temu, wlodek71 napisał:

Nie prorok tylko mam swoje zdanie na dany temat

Nie masz się czym chwalić. Swoją obronę demokracji zacząłeś dopiero teraz, miszczu. Gdzie byłeś przez 8 lat? 

Ośmieszasz się.

Edytowane przez toptwenty
typo
8 minut temu, Bobcat napisał:

Mają za sobą 11.8 mln głosów wyborach

Bardzo wątpliwe, na partię tuska głosowało niespełna 6mln ludzi, reszta na niego nie głosowała. To co wypisujesz to manipulacja nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością

5 minut temu, Bobcat napisał:

Mają za sobą 11.8 mln głosów wyborach.

To nie znaczy, że są ponad prawem, zresztą teraz już nic wiecej im nie pozostało, przekroczyli granice, za którą już nie mogą oddać władzy, tu już nie ma miejsca na praworządne, demokratyczne rządy, a Ty brnij w tą utopie wraz z nimi, Twoja sprawa.

Teraz, caleb66 napisał:

Bardzo wątpliwe, na partię tuska głosowało niespełna 6mln ludzi, reszta na niego nie głosowała. To co wypisujesz to manipulacja nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością

Sam opowiadasz prowokacyjne bzdury. Reszta głosowała na 3D i NL.

5 minut temu, toptwenty napisał:

Nie masz się czym chwalić. Swoją obronę demokracji zacząłeś dopiero teraz, miszczu. Gdzie byłeś przez 8 lat? 

Ośmieszasz się.

Póki co jeszcze mogę myśleć jak chcę i nie muszę się nikomu - zwłaszcza takiemu jak ty, tłumaczyć z tego gdzie byłem miszczu

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

To nie znaczy, że są ponad prawem,

Bo nie są. 

Powołujesz się nie na prawo, lecz na wprowadzone przez PiS i usankcjonowane paragrafami bezprawie.

8 minut temu, toptwenty napisał:

Ośmieszasz się.

Przez 8 lat łamali demokrację, łamali prawo, mieli w d..ie Konstytucję i próbowali wprowadzić autorytaryzm.

A teraz się raptem tacy "praworządni" zrobili. Śmiech na sali.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Matematyka jest nieubłagana.

11.8 > 7.5

Nie dyskutuje z tym kto wygrał, każdy kto rządzi ma też prawo urządzać sobie po swojemu, ale gdzie te wysokie standardy, gdzie ta kultura....posuwają się jeszcze dalej niż poprzednicy. Jeśli Tobie to nie przeszkadza tylko dla tego bo to twoi, to nie mamy co dyskutować o demokracji, itd.

Jesli o mnie chodzi to telewizję niech sobie zabierają, wpierw znosząc abonament, tylko wara od moich praw i wolności 

Semitow nazywać semitami i żeby to nie był antysemityzm 

2 minuty temu, wlodek71 napisał:

nie mamy co dyskutować o demokracji, itd.

Nie mamy. Przez 8 lat słowem nie skrytykowałeś PiS za łamanie demokracji

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.