Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.01.2025 o 18:21, fozzie napisał:

Ci, którzy powtarzają za TVRepubliką te ataki niech się dowiedzą skąd ta telewizja ma, albo miała pieniądze.

fozzie, chyba nie uważasz, że dorobiĺa się na FOZ'ie. Bożena Walter i "Wrona" Republiki nie pokona.

Tak to właśnie wygląda - ludzie nie wiedzą czym jest WOŚP i gdzie płynie kasa, są szantażowani iluzją szlachetnego celu i dalej już nie wnikają.

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Przekręty Owsiakowe wychodzą na jaw.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

18 minut temu, YunnanTEA napisał:

fozzie, chyba nie uważasz, że dorobiĺa się na FOZ'ie. Bożena Walter i "Wrona" Republiki nie pokona.

aby pokonać "tv republikę" wystarczy prawda.
Tak jak w przypadku Owsiaka.

Towarzysz Sakiewicz - jedyny dziennikarz na świecie z nagroda od słuzby bezpieczeństwa,-to nie jest dobre żródło wiedzy.
tata w ZSMP,towarzystwo przyjażni polsko radzieckiej,o mamie nie wspomnę.
Prawda,dzieci nie powinno obarczać się grzechami rodziców,ale...

republika nie różni sie od TVN
TVN-bo pis,kaczyński,pis,pis,pis
Republika-Tusk,wina Tuska,po,bo tusk,tusk

i tak w koło.

A gdzie był sakiewicz jak
-odsłaniali pomnik wołyński
-jak była plandemia
-jak zamykano i wytaczano procesy lekarzon
-jak sprowadzano latami syf z Ukrainy i sprzedawano nam jako żywność
-jak zgaszono świeczke w sejmie
-jak pis zamykał kopalnie
??

Był tam,gdzie cały pis,po i wszystkie sprzedajne gnidy:

Po stronie globalistów,po stronie davos,po stronie unii-nawet wtedy,kiedy "jego" partia zgadzała się na 
-zielony ład
-fit for55
-traktat pandemiczny who
-ustawe o zasobach własnych......

republika i tvn,pi i po to dwie strony tego samego globalistyczno-magdalenkowego medalu.

To kanał,który ma kanalizowac myślenie o Polsce,kierować je na tory wzajemnej nienawiści w myśl zasady "divide et impera"

TVN pompuje PIS
Republika pompuje Tuska
Wzajemnie wspierający sie dou-monopol władzy.
Władzy złodziei,malwersantów i sprzedajnych zdrajców Polski.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Widzę, że kolegów jeszcze "czyma ". 

Nie lepiej to czasem pośmiać się czasem?

Lepiej.
Śmiejemy się coraz lepiej.
Z każdym Twoim postem.
Dziekujemy!!!
🙂

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

8 godzin temu, Yodzisław napisał:

Tak to właśnie wygląda - ludzie nie wiedzą czym jest WOŚP i gdzie płynie kasa, są szantażowani iluzją szlachetnego celu i dalej już nie wnikają.

Jak można być szantazowanym, jeśli płacę z własnej nieprzymuszonej woli. Co za prymitywne zachowania zaglądać komuś do kieszeni i interesować się na co idą prywatne pieniądze. Dla was jest to niepojęte, nie mieści się wam w głowie. Idź chłopie rzuć na tace, wpłać na caritas lepszy uczynek zrobisz.

Edytowane przez Marcinus
6 godzin temu, kghm napisał:

jeśli płacę z własnej nieprzymuszonej woli

Na Amber Gold też płacili z "własnej nieprzymuszonej woli".

6 godzin temu, kghm napisał:

pchanie ryja do cudzej kieszeni

Zgłosiłem tę chamówę do moderacji - zobaczymy czy zadziała. To nie "obrażanie" LGBT więc może być różnie...

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

31 minut temu, Yodzisław napisał:

Na Amber Gold też płacili z "własnej nieprzymuszonej woli".

Porównywać Amber z Owsiakiem? Majątki całego życia z datkami do puszki? Dobrze się czujesz? Do jakiego jeszcze poziomu się zniżysz? 

37 minut temu, Yodzisław napisał:

Zgłosiłem tę chamówę do moderacji -

Prawda zabolała, co adwokat jesteś uciśnionych, co do puszki trochę grosza wrzucili? Nie ma potrzeby, lepiej się zainteresuj babciami co kościół okrada, one twojej pomocy potrzebują. 

7 godzin temu, kghm napisał:

Co za prymitywne zachowania zaglądać komuś do kieszeni i interesować się na co idą prywatne pieniądze

każdą fundację obowiązuje prawo.
Prawo mówi,że fundacja musi się rozliczać,te rozliczenia są publiczne.

jeśli ktoś zbiera na dzieci,a wydaje na festiwal-to jest oszustwo.
Tyle w temacie.

Jakby pan Owsiak zbierał na walkę z TV Republika,wpłaciłbyś,a potem by się okazało,że pieniądze dał dla Sakiewicza na nowe kamery-to byłoby ok czy nie?

Dalej "zaglądać komuś do kieszeni i interesować się na co idą prywatne pieniądze" byłoby "prymitywnym zachowaniem"?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Tak jak w USA szukali celebrytów co by Kamile poparli, tak samo u nas Tusk znalazł Owsiaka co by jego formację publicznie popierał i pomógł w walce z PIS i TV Republiką. 

Owsiak to człowiek niegodny złamanego grosza żeby mu dać. Nie tylko żyje dostatnio z datków co dzieci zbierają i wzbogacił się na tym, ale też angażuje się w walkę polityczną z prawicą. Dziwi się później ze ludzie go nie lubią, no jak lubić takiego typa. 

Niech się publicznie rozliczy, pokaże faktury dokumenty, na co poszła kasa ze zbiórek i ta co od państwa dostał. Oczywiście tego nie zrobi, będzie udawał że słoika z pieniędzmi szuka który gdzieś zaginął.  

22 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Niech się publicznie rozliczy, pokaże faktury dokumenty, na co poszła kasa ze zbiórek i ta co od państwa dostał. Oczywiście tego nie zrobi, będzie udawał że słoika z pieniędzmi szuka który gdzieś zaginął.  

Znowu kłamiesz i to świadomie i wielokrotnie w tym wątku.

Rozliczenia są dostępne i wielokrotnie już o tym pisano również do ciebie w tym wątku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Naprawdę ci nie wstyd? Warto?

Możesz sobie nienawidzić Owsiaka, nie dawać kasy ale dlaczego kłamiesz? 

Ten sposó oczerniania człowieka i całej akcji jedynie powoduje u normalnych ludzi, że warto brać w tym udział i dawać. I to jeszcze więcej. 

A może ci o to chodzi? 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
34 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Ja go lubie

Ja też go lubię, a wpis zobaczyłem tylko dlatego, że zacytowałeś, bo mam delikwenta na liście ignorowanych.

5 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

każdą fundację obowiązuje prawo.
Prawo mówi,że fundacja musi się rozliczać,te rozliczenia są publiczne.

Przecież wszystko jest dostępne. Ale jest grupa ludzi, których nic nie przekona że białe jest białe. 

5 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

jeśli ktoś zbiera na dzieci,a wydaje na festiwal-to jest oszustwo.
Tyle w temacie.

Dziwne, że pretensje mają ci co nie dają. To przecież mnie oszukał, a nie Ciebie, a ja adwokata nie potrzebuję. Tyle w temacie. 

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

angażuje się w walkę polityczną z prawicą.

Owsiak gania za wami czy wy za nim?

3 godziny temu, kghm napisał:

Owsiak gania za wami czy wy za nim?

Myślę że Owsiak boi się o swoja przyszłość i swojego biznesu. Dlatego agituje na rzecz obecnie rządzących, bo jak się władza zmieni, to może nie być mu wesoło. Owsiak działa trochę tak jak mafiozo, szantażuje firmy które z nim współpracują że jak będą się reklamować w TV Republika to zerwie z nimi współpracę. Ludzie się boją o swoje biznesy, Owsiak ma wpływy współpracuje z Tuskiem i nie wiadomo z kim tam jeszcze.        

Edytowane przez Roman_66094
18 minut temu, Roman_66094 napisał:

Myślę że Owsiak boi się o swoja przyszłość i swojego biznesu. Dlatego agituje na rzecz obecnie rządzących, bo jak się władza zmieni, to może nie być mu wesoło.

8 lat rządu pisowców. Od pierwszego roku heja na Owsiaka, na spółę z miłosiernym kościołem. Mimo to co roku rekord zbiórek i taki sam w ilości wyjących prawaków.

Alleluja i do przodu!

Edytowane przez Piękny Stefan
10 godzin temu, kghm napisał:

Porównywać Amber z Owsiakiem?

Amber to jest pikuś przy Owsiaku. Tam dorośli frajerzy dali się wykorzystać. Owsiak za to wykorzystuje i okrada dzieci - OBRZYDLISTWO!!!

6 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Owsiak to człowiek niegodny złamanego grosza żeby mu dać. Nie tylko żyje dostatnio z datków co dzieci zbierają i wzbogacił się na tym, ale też angażuje się w walkę polityczną z prawicą.

To jest klasyczny socjopata: 

Ukryta Zawartość

...Są z reguły uważani za jednostki samodzielnie, które bez przeszkód radzą sobie w codzienności. Wielu prowadzi na pozór normalne życie, mają stałą pracę, związek partnerski i zaufane środowisko społeczne. U wielu psychopatów uderza ich urocza i ufna charyzma, która tylko pozornie wydaje się dobra. Przy bliższym poznaniu psychopaci okazują się oszustami, kłamcami i manipulatorami...

Ukryta Zawartość

59 minut temu, Yodzisław napisał:

Amber to jest pikuś przy Owsiaku. Tam dorośli frajerzy dali się wykorzystać. Owsiak za to wykorzystuje i okrada dzieci - OBRZYDLISTWO!!!

To jest klasyczny socjopata: 

Ukryta Zawartość

...Są z reguły uważani za jednostki samodzielnie, które bez przeszkód radzą sobie w codzienności. Wielu prowadzi na pozór normalne życie, mają stałą pracę, związek partnerski i zaufane środowisko społeczne. U wielu psychopatów uderza ich urocza i ufna charyzma, która tylko pozornie wydaje się dobra. Przy bliższym poznaniu psychopaci okazują się oszustami, kłamcami i manipulatorami...

Coraz lepiej 🤣

"Wonski czy tobie sufit na łeb się nie spadł?" 🙂

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Yodzisław napisał:

A czym jest ,,chodzenie po kolędzie" lub ciągłe zbieranie na remont dachu, ew. zbiórka na zakup wozu transmisyjnego w TVZarublika?

12 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Coraz lepiej 🤣

"Wonski czy tobie sufit na łeb się nie spadł?" 🙂

To wynik oddziaływania tępej propagandy na słabe umysły...

Godzinę temu, Yodzisław napisał:

Owsiak za to wykorzystuje i okrada dzieci - OBRZYDLISTWO!!!

Jeszcze nie spotkałem w życiu tak nierozgarniętych dzieci, co by lgnęły" do tych, co je okradają 🙂

Na ogół to działa "przekupstwo", ale ni cholery w drugą stronę. 

Nawet z psem jest podobnie, jakby ktoś nie miał dzieci 😉

To tylko nienawiść tak demoluje ludziom mózgi.

Edytowane przez jar1
11 minut temu, endriuw napisał:

To wynik oddziaływania tępej propagandy na słabe umysły...

Jaka propaganda takie umysły.

Godzinę temu, jar1 napisał:

25 tys, to niezła zrzuta na chore dzieci, szacun

Rachoń, Piela ta od kukiełek i Krawiel, każdy po 25 tys, czyli razem 75tys dla Owsiaka. Będzie miał chłopina na wakacje. Niech dalej wojują podłym kłamstwem, będzie wiecej dla orkiestry. 

Ukryta Zawartość

Sw. Juras nie będzie płacił abonamentu rtv i już

Ciekawe kiedy oskarży o hejterstwo pocztę polską 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Super, od razu czuję się bezpiecznie, w którym służby działają tak sprawnie.

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Gabaryton napisał:

Super, od razu czuję się bezpiecznie, w którym służby działają tak sprawnie

25 minut temu, costa brava napisał:

Terror

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.