Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, costa brava napisał:

Sławomir Mentzen opublikował część wiadomości z pogróżkami wobec niego i jego rodziny. Proukraiński nadawca wysłał także przeróbkę zdjęcia przedstawiającego ofiary ukraińskiego ludobójstwa na Wołyniu z podoklejanymi twarzami jego oraz jego żony i dzieci. Proukraiński nadawca zapewnia też, że „zajmie się” tym, by nie został prezydentem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz łatwiej zrozumieć dlaczego mimo że Z został upokorzony przez Trumpa, nikt.mu nie współczuje mówiąc delikatnie?

Ciekawe czy państwo Polskie coś z tym zrobi. Szczerze wątpię jak rudy przy sterach. 

8 minut temu, jar1 napisał:

Kandydat na prezydenta Polski prosto z Moskwy...

1647477490_gwto3u.jpg

Przynudzasz już. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

18 minut temu, Tadeiro napisał:

W jakiej Europie? 9:33 a Pan Premier już wstawiony? "Bar za kratą" jest czynny w soboty? 🤣

Posła Wilka sie spytaj ma to ogarnięte

10 minut temu, rafal735r napisał:

Ciekawe czy państwo Polskie coś z tym zrobi. Szczerze wątpię jak rudy przy sterach.

A po jakiego..... poseł o czysto Polskim nazwisku na Ukrainę pojechał?

Startuje tam na prezydenta ?

24 minuty temu, asterix1 napisał:

A po jakiego..... poseł o czysto Polskim nazwisku na Ukrainę pojechał?

Startuje tam na prezydenta ?

Wybielaj ukrow gdzie indziej. 

?👈

34 minuty temu, asterix1 napisał:

Posła Wilka sie spytaj ma to ogarnięte

A nie senatora Kopca? 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Cytat

Trzaskowski Człowiek Sorosa będzie się działo Burdel. Powinien kandydować Tarczyński. Jeśli Trzaskowski wejdzie na najwyższy szczebel to nastanie kompletna dyktatura. Ta historia już się wydarzyła. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego prezydentem został Komorowski i PO zaczęło rządzić po całości. Dziwne, że Polacy o tym zapomnieli i znów wybrali to samo. Film dokumentalny Nocna zmiana z 1994r o wydarzeniach z 1992r każdy Polak 🇵🇱 powinien zobaczyć. Sondaże przed wyborami są zamówione, takie gierki są od lat .Sondaż dla słoików oni wszystko łykną

Grubo!

Niezależny prezes niezależnie przemówił na niezależnym wiecu niezależnego Nawrockiego.

"Jak tylko po pierwsze chcę podziękować za to naprawdę wspaniałe przemówienie panu doktorowi Nawrockiemu. Sądzę, że nawet ci, bo dziś tacy są, po tej naszej stronie, także PiS, którzy byli za Karolem Nawrockim, ale nie wiedzieli tak na pewno, czy to jest nasz partyjny kandydat także, czy my go popieramy, jako kandydata obywatelskiego, już dzisiaj wiedzą, że to kandydat, nasz kandydat. Innego nie ma - powiedział prezes PiS"

Przemówił jak doktor do doktora.

15 minut temu, rafal735r napisał:

Zwolennicy peowcow wszędzie znajdą plusy 😆 najważniejsze że obali też tęczowego bonzura. To jest główny cel. 

Obalić to On może stolik po trzech browarach 🤣 Likwidator ZUS 🤣

6 minut temu, gałąż napisał:

Obalić to On może stolik po trzech browarach 🤣 Likwidator ZUS 🤣

Może coś mi się pomyliło, to nie Hołownia chciał sponsorowac wizyty u lekarza prywatnie przez państwo? 

Kolego nie podcinaj "gałąży" na której siedzisz. 

?👈

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Może coś mi się pomyliło, to nie Hołownia chciał sponsorowac wizyty u lekarza prywatnie przez państwo? 

Kolego nie podcinaj "gałąży" na której siedzisz. 

Cóż takiego powiedziałem że kolega taki urażony ? Wywrócił już stolik na piwku z Mentzenem cienias 🤣 o Mentzenie Bosaku i Braunie moge wiecej a z ostatnim nawet miałem ostatnio nieprzyjemność i moge tu wstawić te herezje które wypisywał do mnie chory Braun i to bardzo chory !

Z Mentzenem też pisałem przed wyborami w 2023r i mówiłem że jest falstart i nic widze się nie nauczył Ten Falstart.

Jak  myślicie,może zmienić nazwę wątka na:
"Dystrykt Polska.Wybory Rezydenckie 2025"?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

10 godzin temu, papageno napisał:

bo dziś tacy są, po tej naszej stronie, także PiS, którzy byli za Karolem Nawrockim, ale nie wiedzieli tak na pewno, czy to jest nasz partyjny kandydat także, czy my go popieramy, jako kandydata obywatelskiego, już dzisiaj wiedzą, że to kandydat, nasz kandydat. Innego nie ma - powiedział prezes PiS

No to jest właśnie to, co pisałem tu już dawno. Twardy hardkorowy elektorat PiS nie wyrażał poparcia dla "kandydata obywatelskiego" Nawrockiego, bo... czekał aż swojego kandydata ogłosi PiS! 🙂 

Teraz Potężny Prezes rozwiał wszelkie wątpliwości.

I jeszcze jedno: głosy na Memcena i Nawrockiego w 2 turze NIE ZSUMUJĄ SIĘ, bo część wyborców Memcena zagłosuje na Wysokiego Kandydata.

Natomiast ŻADEN z wyborców Nawrockiego nie odda głosu na Czaskowskiego - to jest niemożliwe.

Zatem lepiej, by do 2 tury wszedł Memcen!

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

9 godzin temu, rafal735r napisał:

A ile tam piw z nim wypiłeś? Chyba parę za dużo? 😆 A w tych wiadomościach fioletowe krokodyle też były? 

Nie pije z faszystami ( od najmłodszych lat brałem ich na glany ) w Polsce zniszczonej przez faszyzm, i to jest patriotyzm a nie bieganie ze swastykami i hajlowanie !

Dla mężczyzn jest Whisky ! dla Mentzena piwko jak widać za mocne 🤣 

10 godzin temu, rafal735r napisał:

A ile tam piw z nim wypiłeś? Chyba parę za dużo? 😆 A w tych wiadomościach fioletowe krokodyle też były? 

Nie było krokodyli aż dziwne 🤣 ale było modlenie się za mnie, cytowanie z baśni bibli, straszenie mnie ręką sprawiedliwości 🤣 była też prośba o kontak i nr na planete Nibru czy Nibiru 🤣 no izolować i leczyć w kaftanie a nie władzę dawć  ! 

Kandydat na kaftan 🤣

Edytowane przez gałąż
Korekta

Bez podatku PiT i bez stosunków dyplomatycznych z kacapami! 🙂 

Oto Polska pod rządami Karola Nawrockiego! RiGCz!!! 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Moderatorzy

🙂 teraz to może się szybko okazać, że Rosja ze względów militarnych zostaje szefem naszego regionu.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

9 minut temu, jar1 napisał:

Tylko o co mu chodziło?

Na pewno nie o siedemdziesiąt "pci" Trzaskowskiego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

9 godzin temu, il Dottore napisał:

jeszcze jedno: głosy na Memcena i Nawrockiego w 2 turze NIE ZSUMUJĄ SIĘ, bo część wyborców Memcena zagłosuje na Wysokiego Kandydata.

Natomiast ŻADEN z wyborców Nawrockiego nie odda głosu na Czaskowskiego - to jest niemożliwe.

Zatem lepiej, by do 2 tury wszedł Memcen!

Wcale mnie tą argumentacją nie przekonałeś, choć logika w tym jest.

Podstawowym argumentem którego użyją przeciw Mentzenowi w drugiej turze są jego i jego partyjnych wypowiedzi.....będą tym straszyć i tym zdobędą decydujące głosy niezdecydowanych.
Pisałem tu że niepokoi mnie to jak dużo media na pewno nieprzychylne kandydatom prawicowym poświęcają czasu Mentzenowi, jak w ich sondażach szybko zyskuje.....obawiam się że to nie przypadek.

Poza tym słuchałem jak w tv Republika (pomimo gwarancji posła PiS że poprą Mentzena)  Sośnierz tv  wykluczał poparcie Nawrockiego w drugiej turze a współpracy (współrządzenia) z KO nie wykluczał (za obietnice realizacji programu Konfederacji), jak powtarzał mantrę, że "PiS i PO to jedno zło" to uważam że w tym kraju nigdy dobrze nie będzie.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.