Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      1
    • Karol Nawrocki
      3

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Pseudodrummer napisał:

Na razie widac zwyciestwo Kiszczaka i Magdalenki.
Ani to dla Polski,ani dla Polaków.

No cóż, taka jest rzeczywistość musimy to zaakceptować. Jak widać rewolucji w Polsce nie będzie, ale może będzie ewolucja właśnie w tym prawicowym kierunku. Wybór Trzaskowskiego to wiadomo odwrót w lewą stronę i jeszcze większego poddaństwa Euro kołchozowego.       

2 minuty temu, gałąż napisał:

Bądż spokojny zwyciężymy a zlodzieje zgodnie z 7 z dekalogu odpowiedzą 😉

"Wy" juz przegraliście,tylko tego nie widzicie.
Polska jest jak USA w 2020 po zwycięstwie Bidena.

Naprawdę tego nie widzisz???

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Pierwszą turę wygrał Trzaskowski zgodnie z sądażami.

Sądaże mówią że drugą też wygra Trzaskowski, a tzw prawica ogłosiła zwycięstwo 🤣

Później jak potwierdzą się sądaże i prezydentem zostanie Trzaskowski to będzie skowyt że wybory lipne. Gdzie tu logika u tzw prawicy ? 🤣

2 minuty temu, toptwenty napisał:

śmietnik

Ale jaja, ale jaja..

..

Nie macie wstydu, zamknęliście Księdza, ..na co liczyliście i jeszcze min Kamińskiego.

Teraz, Roman_66094 napisał:

No cóż, taka jest rzeczywistość musimy to zaakceptować

Nie akceptuje kłamstwa,służalczości,ograbiana własnego narodu kosztem wspomagania obcych,i to nam nienawistnych.
Nie zgadzam sie na zdradę,sprzedaż Polski dla UE,czyli niemców,na sprzedaż własnego narodu bigfarmie.

Nie zgadzam sie na wieszanie interesu narodowego ani u moskiewskiej,ani waszyngtońskiej,ani ukrainskiej czy izraelskiej klamki.

Nie zgadzam się na poddanie Polskiego Wojska pod zarząd Budeswery

I nie musze akceptowac zdrady.

Moge na to patrzeć tylko z boku.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

2 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

"Wy" juz przegraliście,tylko tego nie widzicie.
Polska jest jak USA w 2020 po zwycięstwie Bidena.

Naprawdę tego nie widzisz???

Poważnie  🤣 

Mam prawo mieć inne zdanie niż Twoje ? 

Ja już do tych wygranych wyborów się przyzwyczaiłem 😁 wybory 2023r też wygraliście 🤣 później kolejne i pisowski złodziej burmistrz w moim mieście zmienił pracę na urzędnika na wsi. Kolejny raz wygracie i wiezienia czekają na złodziejską bande pis 🤣

2 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Nie akceptuje kłamstwa,służalczości,ograbiana własnego narodu kosztem wspomagania obcych,i to nam nienawistnych.
Nie zgadzam sie na zdradę,sprzedaż Polski dla UE,czyli niemców,na sprzedaż własnego narodu bigfarmie.

Nie zgadzam sie na wieszanie interesu narodowego ani u moskiewskiej,ani waszyngtońskiej,ani ukrainskiej czy izraelskiej klamki.

I nie musze akceptowac zdrady.

Moge na to patrzeć tylko z boku.

Ja jako normalny uczciwy Polak nie zgadzam się żeby na całym świecie reprezentował mnie Alfons gangus fasz*sta lichwiarz kłamca, margines społeczny !

Nie odpowiesz na pytanie  ? Tak myślałem że chodzi tylko o to żeby się mnie czepić a nie o to co ktoś do kogo pisze ! Słabe !

1 minutę temu, gałąż napisał:

Ja już do tych wygranych wyborów się przyzwyczaiłem 😁 wybory 2023r też wygraliście 🤣 później kolejne i pisowski złodziej burmistrz w moim mieście zmienił pracę na urzędnika na wsi. Kolejny raz wygracie i wiezienia czekają na złodziejską bande pis 🤣

Co wy macie z tą złodziejska bandą pis, ciągle o tym piszecie gadacie. Kogo to obchodzi ze jacyś rzekomi złodzieje z PIS pójdą siedzieć. Niech idą jak nakradli, byleby tylko niewinni nie cierpieli. Polaków to nie interesuje kto nakradł i kto pójdzie siedzieć. Polaków interesuje jaki będzie los naszej ojczyzny. Do PIS należy garstka ludzi a reszta co ich popiera robi to dlatego że uważa że to lepsze dla Polski. Zajmijmy się tym kto teraz rządzi, jak wyglądają te rządy i dokąd oni prowadzą nasz kraj. Zaślepiająca wasza rządza zemsty i rozliczania członków PIS większości naprawdę nie obchodzi.       

No i u Trzaskowskiego biegunka 😄 bo ma minimalną przewagę nad Nawrockim, a dwóch kolejnych Mentzen i Braun. Główny sciek medialny o jak wielce zaskoczony, że Braun ma ponad 6% w exit poll. No bo miało byc 2%, w porywach 3. Nagonka na maksa nie pomogła? Będzie się działo w II turze. Lepiej aby pisowcy błagali na kolanach Mentzena i Brauna o przychylne spojrzenie w stronę Nawrockiego.

Edytowane przez Lumperator

.

17 minut temu, Roman_66094 napisał:

Co wy macie z tą złodziejska bandą pis, ciągle o tym piszecie gadacie. Kogo to obchodzi ze jacyś rzekomi złodzieje z PIS pójdą siedzieć. Niech idą jak nakradli, byleby tylko niewinni nie cierpieli. Polaków to nie interesuje kto nakradł i kto pójdzie siedzieć. Polaków interesuje jaki będzie los naszej ojczyzny. Do PIS należy garstka ludzi a reszta co ich popiera robi to dlatego że uważa że to lepsze dla Polski. Zajmijmy się tym kto teraz rządzi, jak wyglądają te rządy i dokąd oni prowadzą nasz kraj. Zaślepiająca wasza rządza zemsty i rozliczania członków PIS większości naprawdę nie obchodzi.       

70 % uczciwych Polaków obchodzi !  Elektoratu pis nic nie obchodzi co ukradł pis, kim jest kandydat Alfons no nic nie robi na betonie wrażenia.

17 minut temu, YunnanTEA napisał:

Ja ci tego nie zamierzam tłumaczyć...

Nawet nie próbuj mi tłumaczyć 🤣 ty sobie odpowiedz ! 

4 minuty temu, Lumperator napisał:

No i u Trzaskowskiego biegunka 😄 bo ma minimalną przewagę nad Nawrockim, a dwóch kolejnych Mentzen i Braun. Główny sciek medialny o jak wielce zaskoczony, że Braun ma ponad 6% w exit poll. No bo miało byc 2%, w porywach 3. Nagonka na maksa nie pomogła? Będzie się działo w II turze. Lepiej aby pisowcy błagali na kolanach Mentzena i Brauna o przychylne spojrzenie w stronę Nawrockiego.

Nie ma takiej potrzeby, konfa to oddział pis tak samo jak elektorat konfy !

Teraz, YunnanTEA napisał:

Ale słownik j. polskiego masz?

Typowe, a na temat zero do powiedzenia !

To co wspólnego mają sądaże z sądami ? 🤣

Za Trzaskowskim stał rząd, media (TVP, TVN, Polsat), liczni twórcy youtube, jacyś artyści, szła kasa od Sorosa. Tymczasem na Nawrockiego (poniekąd słusznie) wylało się szambo z tym dziadkiem. A MIMO TO, Ogór ma minimalna przewagę. Jeśli elektorat Konfederacji i Brauna pójdzie zagłosować na Nawrockiego, to Ogór może kończyć imprezę. Jak będzie zobaczymy.

.

34 minuty temu, gałąż napisał:

a jako normalny uczciwy Polak nie zgadzam się żeby na całym świecie reprezentował mnie Alfons gangus fasz*sta lichwiarz kłamca, margines społeczny !

ja też.

• Moderatorzy
6 minut temu, Lumperator napisał:

Lepiej aby pisowcy błagali na kolanach Mentzena i Brauna o przychylne spojrzenie w stronę Nawrockiego.

🙂 to jest druga tura. Albo popierasz Trzaskowskiego, albo popierasz Nawrockiego. Wstrzymanie się od głosu stawia na piedestał.... jednego z kandydatów.

O ile po wyborach parlamentarnych Konfederacja mogła powstrzymać się od koalicji z PiS bo kalkulator sejmowy i tak nie dałby im większości sejmowej to teraz brak poparcia dla Nawrockiego posadzi na prezydenckim stołku Trzaskowskiego, z którym środowiskom Brauna i Bosaka chyba nie po drodze.

Alternatywnie Pani Senyszyn i Hołownia od razu zadeklarowali kogo popierają w drugiej turze.

Ciekawi mnie tylko zachowanie dolnych struktur i części posłów PSL.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

10 minut temu, stench napisał:

Ciekawi mnie tylko zachowanie dolnych struktur i części posłów PSL.

Alternatywnie,gdyby Braun był w II turze-jestem pewnien poparcia Pisu dla Trzaskowskiego
Wiele razy to się zdazyło
1,poparcie pisu dla Grodzkiego
2.oddanie bez kandydata Warszawy dla Trzaskowskiego
3,Rezszów-kazdy byle nie Braun.

Pis od lat zwalcza prawdziwą prawicę i określa siebie tym mianem.
A tymczasem to eurokomuchy,socjaliści - realizowali 8 lat program Partii Razem

Dla pisu-każdy-byle nie Braun

Teoria spiskowa,że Pis dogadał sie z konfą pod warunkiem,że wywala Korwina i Brauna-sprawdziła sie na naszych oczach.

Sondaż Ibris sprzed paru dni. I tyle te sondaże są warte. Braunowi magicznie urosło o prawie 150%? Tak się pomylić? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zrzut ekranu 2025-05-19 003450.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

1 godzinę temu, gałąż napisał:

Sądaże mówią że drugą też wygra

Bez obaw, kolejna wlewka eksperymentalnego preparatu już szykuje się. 

Rząd będzie przymuszony do zapłacenia za nią, więc będzie zmuszony ją wszczepić.

1 godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Przesada, sztab generalny to jest w Rzeczypospolitej a Bundesrepublice go brak.

Edytowane przez xetras

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Zdaje się, że Nawrocki odstraszył wyborców nawet w Rumuni.  A tak się wzajemnie popierali 😉

1747299592_gwxq7i_600.jpg

Co prawda, nie ma jeszcze wyników, ale 

"W drugiej turze powtórzonych wyborów prezydenckich w Rumunii prowadzi Nicusor Dan, proeuropejski burmistrz Bukaresztu, z wynikiem 54,9 proc., a lider radykalnie prawicowej AUR ma 45,1 proc. – wynika z badań exit poll"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Lumperator napisał:

Lepiej aby pisowcy błagali na kolanach

Ty to z choinki urwałeś się, PIS wchłania i wykorzystuje/szantażuje  postronnych.

(Administracja Tuska jeszcze bardziej, bo korumpuje uśmiechniętych i zamyka im usta)

Edytowane przez xetras
Dopisek

Robi się ciekawie. Na chwilę obecną Bonżur spada na 2 miejsce. Grzegorz Braun co raz bliżej granicy 7%. Rozwolnienie wśród uśmiechniętych musi być bardzo nieprzyjemne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Wczoraj, kiedy w pracy wspomniałem że w wyborach wybrałem świętoszka, to każdy był domyślny i wskazał dokładnie o kogo chodzi. Zgrana ekipa.

Edytowane przez xetras
Poprawka

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.