Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, costa brava napisał:

Szczęść Boże 

Tu jest Polska 

Naprawdę to takie kontrowersyjne hasła ??? 

Dla prawdziwych Europejczyków to potwarz i zniewaga. 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Na początku bylo nawet ciekawie, potem coraz nudniej, a jak doszli na koncu do tematu mieszkania to całkowity misz masz

Jednym zdaniem wg mnie pan Nawrocki przekreślił to co mówił wcześniej ... że bardzo wysoko ocenia prezydenturę pana Dudy... 

Jednym tchem źle ocenił masę posunięć PiSu z poprzednich lat , po czym w dalszej części rozmowy... bardzo pochwalił Dudę... a Mentzen na tą sprzeczność  nic ...

Nie no, ten wywiad Mentzena z Nawrockim to wywiad i obietnice dziesięciolecia. W szkołach powinni to puszczać jako reklamę demokracji. 

Nie mówię tego sarkastycznie.

2 godziny temu, jezz napisał:

Właśnie Nawrocki powiedział u Mentzena, że kupił mieszkanie od pana Jerzego za 120 tys. złotych

Lewa strona polityki chciałaby mieć za kandydata na prezydenta prawej strony jakiegoś idiotę, co nie potrafi grosza zarabiać. Oni po prostu tak o tym marzą, bo sami wiedzą, jak niski poziom reprezentuje sobą Trzaskowski, wiec ciągną gumę z tą starą meliną 28 m.kw. zrobioną ze strychu, którą zakupił niby bez pieniędzy Nawrocki, a w której to pozwolił menelowi mieszkać, i którą zresztą opłacał, plus pomagał. Każdy dobry uczynek zasługuje na karę, jak mówi Talmud.

Marksiści teraz czepiają się słówek, bo nie mają już za co chwalić tego swojego ćpuna, ze sztabem gejozy u boku, która u zwykłego człowieka budzi tylko odruch politowania.

O tej kawalerce ładnie powiedział Bosak w wywiadzie w zakłamanej telewizji ściekowej, omijając bezczelne prowokacje redaktorka uprawiającego swoją propagandę:

Cytat z mojego wcześniejszego linku 

"Największym gwarantem wiecznej biedy Polaków - są sami Polacy i ich bezmyślne wybory".

• Moderatorzy
6 minut temu, Piotr_1 napisał:

Nie no, ten wywiad Mentzena z Nawrockim to wywiad i obietnice dziesięciolecia.

1 czerwca twoje poparcie lub ogóle udział przyczynią się, że Prezydentem zostanie albo Trzaskowski albo Nawrocki.

Na dziś innych alternatyw nie ma. 

Nie akceptujesz Nawrockiego to pomagasz Trzaskowskiemu (lub odwrotnie).

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

2 minuty temu, stench napisał:

1 czerwca twoje poparcie lub ogóle udział przyczynią się, że Prezydentem zostanie albo Trzaskowski albo Nawrocki.

Na dziś innych alternatyw nie ma. 

Nie akceptujesz Nawrockiego to pomagasz Trzaskowskiemu (lub odwrotnie).

Ja sam tyle wiem, nie posądzaj mnie o brak rozsądku kiedy sam się wycofałeś w czasie kiedy było ciężko.

Dlaczego od jakiegos czasu jest niedostępne kto za kim zagłosował w ankiecie?

Kiedys było to widoczne po kliknięciu ludzika 

Na kilka dni przed 1 turą zlikwidowano ta możliwość 

Edytowane przez costa brava
Godzinę temu, rafal735r napisał:

Nie ma co się martwić, Trzaskowski wszystko podpisze, a potem niczego nie zrealizuje. Sam elektorat tak twierdzi w wątku obok. Powiem więcej, nawet dorzuci jeszcze parę obietnic od siebie. A co tam szkodzi. Ciemny lud i tak zagłosuje. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolego jeszcze nic nie podpisał ☝️ a z tego co mówi to nie podpisze.

Lądek Zdrój to zasługa pis gdyś nie wiedział. Jak to mówili złodzieje z PiS, zaplanowana budowa zbiorników retencyjnych jest  psu na bude i przez 8 lat nie zrobili nic ! Wróć kanał dla kajaków zepsuty od dawna za 2mld zbudowali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
9 minut temu, costa brava napisał:

"Największym gwarantem wiecznej biedy Polaków - są sami Polacy i ich bezmyślne wybory".

Dokładnie!

Ludzie nie zdają sobie sprawy z wagi zagrożenia, jakim stanie się Trzaskowski jako prezydent. Nastąpi likwidacja państwa polskiego.

Godzinę temu, rafal735r napisał:

A co tam szkodzi. Ciemny lud i tak zagłosuje. 

"Ciemny lud wszystko kupi"
M.Morawiecki,doradca Tuska  u "Sowa i przyjaciele"

No i kupuje.
jedni ogóra,drudzy lichwiarza.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

2 minuty temu, dekRe napisał:

Ludzie nie zdają sobie sprawy z wagi zagrożenia, jakim stanie się Trzaskowski jako prezydent. Nastąpi likwidacja państwa polskiego.

Ci co na niego zagłosują chcą likwidacji państwa polskiego, więc w czym problem?

Gorsze że ci za Nawrockim nie chcą tego a to i tak dostaną , różnica że ci pierwsi będą likwidować z radościa a ci drudzy z obrzydzeniem 

6 minut temu, gałąż napisał:

Jak to mówili złodzieje z PiS, zaplanowana budowa zbiorników retencyjnych jest jak psu buda i przez 8 lat nie zrobili nic !

Problem polega na tym, że ludzie z PO storpedowali każde działanie, które mogło rozwiązać problem powodzi. Nieźle to omówił Radek Pogoda, więc nie rzucaj kamieniami w PIS, tylko w tych idiotów z Platformy Obywatelskiej:

12 minut temu, toptwenty napisał:

Dla tutejszych masochistów.

Bo wy wolicie historycznych nieuków, ćpunów, kogoś wykształconego i mądrego uznajecie za zagrożenie:

Ukryta Zawartość

21 minut temu, costa brava napisał:

Ci co na niego zagłosują chcą likwidacji państwa polskiego, więc w czym problem?

Bo to są zdrajcy! Oni działają przeciwko prawdziwym Polakom! Oni uważają, że jak pozbawią nas polskości, to zrobią nam dobrze!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

25 minut temu, costa brava napisał:

Alternatywą jest tez zostanie w domu

Przy frekwencji 5 procent owszem zasiądą na stołkach ale ze strachem w oczach przed buntem narodu

16 minut temu, Pseudodrummer napisał:

"Ciemny lud wszystko kupi"
M.Morawiecki,doradca Tuska  u "Sowa i przyjaciele"

No i kupuje.
jedni ogóra,drudzy lichwiarza.

15 minut temu, costa brava napisał:

Gorsze że ci za Nawrockim nie chcą tego a to i tak dostaną , różnica że ci pierwsi będą likwidować z radościa a ci drudzy z obrzydzeniem 

Ludzie.  Zostańcie w domu i nie zawracajcie gitary. Tacy kandydaci zostali wybrani mądrością Polaków.

Jak ma nastąpić "likwidacja państwa polskiego", to emigrujcie na E... Ratujcie siebie i swoje rodziny póki nie jest za późno.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Oni też zrobią wszystko, byle tylko podlizać się Niemcom, bo polskością się brzydzą, podam przykład:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, MV2 napisał:

Jak ma nastąpić "likwidacja państwa polskiego", to emigrujcie

Teraz więc będziemy walczyć o to, by popsuć im szyki, by taki Trzaskowski, nigdy nie został już Prezydentem!

2 minuty temu, MV2 napisał:

Ludzie.  Zostańcie w domu i nie zawracajcie gitary. Tacy kandydaci zostali wybrani mądrością Polaków.

Jak ma nastąpić "likwidacja państwa polskiego", to emigrujcie na E... Ratujcie siebie i swoje rodziny póki nie jest za późno.

Ja myślę, że oni nie wiedzą czego chcą, albo marzy im się coś zupełnie nieralnego. Każdy sobie może marzyć, żeby zostać cesarzem, ale z tego się wyrasta już w przedszkolu...

1 minutę temu, jar1 napisał:

Ja myślę, że oni nie wiedzą czego chcą, albo marzy im się coś zupełnie nieralnego.

Utworzenie europejskiego państwa federacyjnego nie jest naszym marzeniem, więc bez sensu jest nazywanie tego, że Polska ma być dla Polaków marzeniem nierealnym, zasługującym na ocenę na poziomie przedszkola. Raczej odwrotnie.

Nawet starzy komuniści, zaczynają się burzyć na taką kosmopolityczną postawę, takie kumbajala miłujmy się ze wszystkimi co nas mordowali, masowo już uprawianą - przykład:

8 minut temu, jar1 napisał:

Ja myślę, że oni nie wiedzą czego chcą, albo marzy im się coś zupełnie nieralnego.

A ja myślę, że marzy im się taka Polska. Bez Niemców, Żydów, emigrantów, LGBT i EU. Mocarstwo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Tusk ukrywa prawdę....

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

27 minut temu, costa brava napisał:

Pełna rzymianska kultura

Skoro o kulturze mowa. Pomocnik Grzegorza Brauna. Pomagający mu na wiecach i nie tylko. Braun o nim mówi:

"W normalnej sytuacji, w poważnym państwie polskim Wojciech Olszański pewnie zostałby na przykład mistrzem mowy polskiej - powiedział Braun."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ile jeszcze tego w internecie to hoho... Chory człowiek. I glosuje na Brauna. Co za zbieg okoliczności...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piękny Stefan
Teraz, MV2 napisał:

A ja myślę, że marzy im się taka Polska.

Ukryta Zawartość

Klękanie przed księdzem przeszkadza.

Ale przed Panem-to już nie:

Trzeba mieć Pana:
00022C4YWWTGPBDY-C122-F4-1367502945.thumb.jpg.cea0f7f50f0d777923615d05326017e9.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

59 minut temu, costa brava napisał:

Przy frekwencji 5 procent owszem zasiądą na stołkach ale ze strachem w oczach przed buntem narodu

Chyba żartujesz. 

?👈

16 minut temu, MV2 napisał:

A ja myślę, że marzy im się taka Polska. Bez Niemców, Żydów, emigrantów, LGBT i EU. Mocarstwo.

Tak, chcemy mocarstwa, a nie chcemy tego, czego nie lubimy, a mamy pewne zasady, niekosmopolityczne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, costa brava napisał:

recenzja

To nie będzie odkrywcze jak napiszę że nasza ojczyzna znalazła się na zakręcie i trzeba ponieść wysiłek aby wydostać ją na prostą..

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.