Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, dekRe napisał:

Wrzuciłeś jedno przypadkowe zdjęcie z ulicy, gdzie ludzie chcą zrobić sobie fotkę -

Przypadkowe zdjęcie z ruskim szpiegiem na Placu Czerwonym... I przypadkiem trafiło na Brauna.

Czyli ty z tych co wypiera.

2 godziny temu, fan64 napisał:

bunt? żadnego nie będzie,kto ma śię buntować poliniacka biedota zapierdxxxxa w nettach,lidlach,kauflandach,obi,amazonach.wszelkiego rodzaju pakowniach,sortowniach i innych tego rodzaju syfach,niech podskoczą na drugi dzień obsada będzie na w  100% Ukrainska lub z Filipin.W mojej okolicy 50-60% obsady w handlu jest z Ukrainy,prawdziwy przemysł wymagający wiedzy technicznej został zlikwidowany,składnie pralek czy kuchenek to żadna wiedza.

Już nigdy nie będzie żadnej rewolucji,po 35 latach solidurnościowych NIErządów mamy hua do gadania,obecny wyborczy cyrk kolejnym tego przykładem,temat skończony.

Jak ci idzie składanie pralek i kuchenek?

18 minut temu, costa brava napisał:

powinien już dawno siedzieć - powiedział szef MSZ Radosław Sikorski,

Sikorski jest wyznaniowy?

Parlament jest wyznaniowy?

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

poważnym państwie polskim Wojciech Olszański pewnie zostałby na przykład mistrzem mowy polskiej

Wzbudzanie fałszywego żalu daje żałosny rezultat 

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

26 minut temu, dekRe napisał:

Lepszy dowód - bo jest świadek, który ok. 6 lat temu, jawnie o tym mówił i publicznie nie kryjąc się, zrobiono wtedy z tego małą aferkę i zamieciono pod dywan. 

Za to znalezienie panienki, która powie, że Karol Nawrocki był jej alfonsem - będzie niemożliwe. Tak samo kogokolwiek, kto powie w oczy i przed kamerą, że lichwiarzem. Tak samo, że oszukał staruszka - bo ten pisał tylko listy dziękczynne, nigdy nie wyszedł publicznie z oskarżeniami, że ktoś ratując mu dach nad głową, go okradł z mieszkania.

Bowiem dzisiaj bezczelnością polityczną i ciąganiem gumy jest tak właśnie głośno obrażać Nawrockiego - i domagać się dowodów na Trzaskowskiego.

Sorry, ja nie ćpam, nigdy mnie do tego nie ciągnęło, więc to nie moje towarzystwo, nie znam człowieka. Ze sztabem LGBT też nie chce mieć nic wspólnego, reki tam nikomu nie podam, nie moje klimaty.

Nie chcę mieć takiego prezydenta, z taką ekipą, z tą całą lewicową ośmiornicą z dawnych lat w otoczeniu, brzydzę się takimi, o aferalnym zabarwieniu, o którym z mównicy sejmowej mówił wczoraj poseł:

Zgłoszone do prokuratury?

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Zapytaj ONZu. Obecnie może być problem z wynikami śledztwa.

O bombardowanie  strefy gaza  też nie warto pytać.

23 godziny temu, gałąż napisał:

Nic lepszego nie może przytrafić się Polsce jak rozliczenie złodziejskiej bandy

wszelkich polityków od roku 1989, ale sie rozmarzyłem .Złodziej to złodziej nieważne z jakiej partii czy z PO ,PIS czy innej trzeciej nogi. Sorosa też mieli wsadzić ale nie chce odwiedzić Malezji ,czekają tam na niego z utęsknieniem .Podobno nie tylko tam.

Edytowane przez mariusz05
46 minut temu, Piękny Stefan napisał:

powiązania

Obecność na zdjęciu ze zmarłym to żadne powiązanie

To zdjęcie juz bylo dawno wyjaśniane przez zainteresowanego 

Kiedys on sam w jakims wywiadzie to wyjaśniał , ale tu co nieco znalezione 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ciekawe czy brauniści wypierają tę onucowatość Brauna mimo tylu poszlak. Czy też akceptują jego niejasne powiązania z ruską agenturą.

A co, ma jakieś agenturalne zarzuty?
19 minut temu, xetras napisał:

Obecność na zdjęciu ze zmarłym to żadne powiązanie

A skąd. Dużo widzisz fotek polityków z ruskimi szpiegami? A może Braun zapoczątkował nowy trend? W konfie może się przyjąć.

Uwaga

Dla Brauna Nawrocki tez ma propozycję: ulaskawienie 😁😁😁

Ukryta Zawartość

Trwają jakieś tam zakulisowe podchody, przez umyślnych – mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma rożnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi – uwaga – ułaskawienie – mówił Braun.

– To jest dość smutny sygnał świadczący o tym, że to są ludzie, którzy uporczywie sądzą innych po sobie. I sądzą zatem, że polityka, którą tutaj my, Konfederacja Korony Polskiej, uprawiamy, i ja osobiście jako kandydat na prezydenta wysunięty przez tę partię i szeroki front gaśnicowy, oni sądzą, że my politykujemy ściśle transakcyjnie, że tak jak inni układamy sobie jakiś listy ewentualnych osobistych satysfakcji i profitów, które można by odnieść ze sprzedania się tanio, w tym czy innym rozdaniu.

Powiedzieć żenua  to nic nie powiedziec

Ukryta Zawartość

6 minut temu, TomekL3 napisał:

A co, ma jakieś agenturalne zarzuty?

Czyli ty też z tych co wypiera mimo znaków i sygnałów.

Może zapytam.

Jest tutaj jakiś braunista (oprócz costy) któremu nie przeszkadza to, że Braun ma niewyjaśnione konotacje z ruskim szpiegiem i że broni ruskiej kasy?

Czyli ty też z tych co wypiera mimo znaków i sygnałów.
Może zapytam.
Jest tutaj jakiś braunista (oprócz costy) któremu nie przeszkadza to, że Braun ma niewyjaśnione konotacje z ruskim szpiegiem i że broni ruskiej kasy?

Proste pytanie, na które nie potrafisz odpowiedzieć czy Braun ma postawione zarzuty o agenturalność na rzecz Rosji.
8 minut temu, Piękny Stefan napisał:

fotek polityków z ruskimi szpiegami

Były korespondent w Polsce i zmarł już parę lat temu 

Poza tym to centrum miasta to co z tego.

Nic z tego nie wynika.

32 minuty temu, costa brava napisał:

Nieważne   w domu żona rządzi 

Częsty zwyczaj w kraju nad Wisłą.

20 minut temu, TomekL3 napisał:

Proste pytanie, na które nie potrafisz odpowiedzieć czy Braun ma postawione zarzuty o agenturalność na rzecz Rosji.

Odpowiem pytaniem. Tusk ma postawione zarzuty o agenturalność na rzecz Niemiec?

Nie ma. A według prawactwa sprzedaje Polskę Szkopom czyniąc ją niemiecką kolonią. Teraz głosują prawacy na Nawrockiego żeby tą Polskę przed Szkopami uratować.

To Tusk jest szpiegiem, wielbicielem Niemiec? Czy czym on tam niby jest?

Edytowane przez Piękny Stefan
22 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

niewyjaśnione konotacje z ruskim szpiegiem i że broni ruskiej kasy?

Plotek, kozaczek i przeklepywanie gawiedzi rzekomej sensacji.

Codzienne sztachnięcia ruską onucą to taki efekt wymiotny powodują:

Kdy%C5%BE%20vlak%20n%C3%A1hle%20zabrzd%C

Też śmieszne.

Edytowane przez xetras
Dopisek

21 minut temu, xetras napisał:

Były korespondent w Polsce i zmarł już parę lat temu 

Poza tym to centrum miasta to co z tego.

Nic z tego nie wynika.

5 minut temu, xetras napisał:
27 minut temu, Piękny Stefan napisał:

niewyjaśnione konotacje z ruskim szpiegiem i że broni ruskiej kasy?

Plotek, kozaczek i przeklepywanie gawiedzi rzekomej sensacji

Ruscy zamordowali cywilów w Buczy?

15 minut temu, Piękny Stefan napisał:

A co ty nie wiesz co to hold Tuski? 😂

Wystarczy że CPK zaorał, bo przecież mamy lotnisko w Berlinie i Frankfurcie. 

A było tego wiele więcej. 

I proszę, nie paplaj że przecież się buduje, bo spadnę z fotela. 

A może te jednostronne kontrole na granicy tak ci się podobają, gdzie Polacy są trzepani jak w latach 90, a Tusk w zamian nic. Udaje że nic nie wie. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

Odpowiem pytaniem. Tusk ma postawione zarzuty o agenturalność na rzecz Niemiec?
Nie ma. A według prawactwa sprzedaje Polskę Szkopom czyniąc ją niemiecką kolonią. Teraz głosują prawacy na Nawrockiego żeby tą Polskę przed Szkopami uratować.

Nie pytałem o Tuska. Uniki w stylu Czosnkowskiego.
Godzinę temu, dulon184 napisał:

Jak ci idzie składanie pralek i kuchenek?

nie moja branża...pralkę udało mi śię naprawić jak cymbał serwisant namówił mnie mnie na wymianę programatora,oczywiscie coś innego było zepsute.

15 minut temu, rafal735r napisał:

Nie.

Wytłumacz w punktach. Poprzyj dowodami. Na koniec wyjaśnij dlaczego nie ma zarzutów o agenturalność na rzecz Niemiec. Podobno bez tego ostatniego można robić wszystko, ale wtedy wcale to nie wygląda tak jak wygląda.

13 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie pytałem o Tuska. Uniki w stylu Czosnkowskiego.

Czego nie rozumiesz w odpowiedzi? 

Czy Tusk działa według prawactwa na rzecz Szkopów, a nie Polski?

15 minut temu, rafal735r napisał:

Wystarczy że CPK zaorał, bo przecież mamy lotnisko w Berlinie i Frankfurcie. 

A było tego wiele więcej. 

I proszę, nie paplaj że przecież się buduje, bo spadnę z fotela. 

A może te jednostronne kontrole na granicy tak ci się podobają, gdzie Polacy są trzepani jak w latach 90, a Tusk w zamian nic. Udaje że nic nie wie. 

Czyli szpieg? 

1 godzinę temu, dekRe napisał:

Lepszy dowód - bo jest świadek, który ok. 6 lat temu, jawnie o tym mówił i publicznie nie kryjąc się, zrobiono wtedy z tego małą aferkę i zamieciono pod dywan. 

Za to znalezienie panienki, która powie, że Karol Nawrocki był jej alfonsem - będzie niemożliwe. Tak samo kogokolwiek, kto powie w oczy i przed kamerą, że lichwiarzem. Tak samo, że oszukał staruszka - bo ten pisał tylko listy dziękczynne, nigdy nie wyszedł publicznie z oskarżeniami, że ktoś ratując mu dach nad głową, go okradł z mieszkania.

Bowiem dzisiaj bezczelnością polityczną i ciąganiem gumy jest tak właśnie głośno obrażać Nawrockiego - i domagać się dowodów na Trzaskowskiego.

Sorry, ja nie ćpam, nigdy mnie do tego nie ciągnęło, więc to nie moje towarzystwo, nie znam człowieka. Ze sztabem LGBT też nie chce mieć nic wspólnego, reki tam nikomu nie podam, nie moje klimaty.

Nie chcę mieć takiego prezydenta, z taką ekipą, z tą całą lewicową ośmiornicą z dawnych lat w otoczeniu, brzydzę się takimi, o aferalnym zabarwieniu, o którym z mównicy sejmowej mówił wczoraj poseł:

Widziałeś Nawrockiego u Rymanowskiego ? Puścił mu jak koło mówi kiedy i gdzie był alfonsem i co Nawrocki na to ? nie odciął się, czyli potwierdził, gdyby nie był podałby człowieka do sądu.

Mądremu dwa słowa wystarczą, a głupiemu referatu mało, jak mawiał Anioł Wilhelmi 😁

2 minuty temu, TomekL3 napisał:

Czy Braun ma zarzuty?

Tak.
Jest Patriotą.
Polakiem.

Śmiał kandydować na urząd Prezydenta Polski.

.

A paragraf sie znajdzie

Edytowane przez Pseudodrummer

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 godzinę temu, costa brava napisał:

- Moim zdaniem powinien był zostać zatrzymany na gorącym uczynku wtedy, gdy zamachnął się na menorę, powinien już dawno siedzieć - powiedział szef MSZ Radosław Sikorski, odnosząc się do Grzegorza Brauna. Komentując wyniki I tury wyborów, polityk podkreślił, że w Polsce wystąpiło zapotrzebowanie na skrajne poglądy, w tym teorie spiskowe.

Ukryta Zawartość

Jak widać poza zamachnieciem sie na menore nic na niego nie mają 

No i jeszcze choinka i mikrofon w tym samym wniosku o uchylenie immunitetu 

Jeszcze szpital jeszcze flagi i uzbierało się już 7 zarzutów a to nie wszystkie i beknie, dorosły jest wie że bedzie trupem politycznym za swoje zachowanie i dobrze.

Ukryta Zawartość

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.