Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Stream napisał:

Roman, wyrastasz na niezłego kabareciarza! dekRe też daje radę.

Nieudolna podróba kabaretu Czesuaf... Zapewne nazwali się Jasosuaf.🤭🙂😁😂🤣

4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Świat podzielił się na prawicę i lewicę jest jeszcze niby centrum które działa na zasadzie panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek. Ja mam poglądy po prawej stronie, wiec na lewaków nigdy nie zagłosuję ktokolwiek by to nie był.  

Sam siebie w tym momencie określiłeś jako "świat". U chrześcijan czy np. świadków jehowy, czy tam żydów jest to jasna deklaracja.

42 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Myślę że Nawrocki osobiście nie ma z tym nic wspólnego. Nigdy nie należał i nie należy do PIS. 

Nie ma nic wspólnego... Wcale... 🤣🤣🤣 PiSowce bronią go zaciekle, a on z nimi nie ma nic wspólnego.🙂

6 minut temu, dekRe napisał:

Świetnie nakarmiona kłamstwami AI - nie może być autorytetem.
Za to już za granicą publicznie głoszą, jak ludzie z waszej bandy powszechnie kłamią!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Twoja inteligencja nadal niedomaga ! Jak myślisz a za co siedział Salceson na sankcji ? Dodatkowo się przyznał, ale Ty wypieraj dalej 🤣 

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Bardzo dobrze, miałem na niego głosować ale zmieniłem zdanie, jak przyłączył się w swojej narracji do wrogów polski i zaczął mówić ich głosem

Gdy tymczasem  "patrioci"  głosują razem z  "wrogami polski"

😎

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie da się przekonać kogoś, kto nie chce być przekonany

18 minut temu, dekRe napisał:

Świetnie nakarmiona kłamstwami AI - nie może być autorytetem.

Jak to nie może, skoro dla @TomekL3 jest?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

46 minut temu, Roman_66094 napisał:

Chyba w Warszawie, syndrom sztokholmski powinien się nazywać syndromem warszawskim, ofiary kochają swojego oprawcę.  Niech lepiej z tego kibla za 650 tyś. wytłumaczy i z niemieckich drzew zakupionych kilkakrotnie drożej niż ceny w Polsce, roztrwania kasę podatników. 

Myślę że ten kibel stanie się symbolem jego porażki.    

Oczywiście że nie, PO nigdy nie poparliby prawicowego kandydata, wyobrażasz sobie coś takiego? 

Jakiego prawicowego Roman ? 

Socjale czyli socjaliści to prawica wdł Ciebie ? 

Dodam jeszcze co może Cię zaskoczyć że PO nie jest partią lewicową 😁 Bummm... 🤣

23 minuty temu, gałąż napisał:

Twoja inteligencja nadal niedomaga ! Jak myślisz a za co siedział Salceson na sankcji ? Dodatkowo się przyznał

Znowu kłamstwa! Że niby się przyznał do płacenia dziwkom? ;-) Że na skarpetki kasę wydał? Ale jaja...

Jajami za to nie jest to, że przez siepaczy bodnarowskich Tuska został potraktowany jak najgroźniejszy mafiozo i osadzony w urągających warunkach przez pół roku w więzieniu.

Tak samo dwie małe urzędniczki przez pół roku trzymane jak bandyci.

Ciekawe jak to jest, że jak jest proces żydowskiego zbrodniarza Hummera i innych z sądowniczej kasty, to takim w tym systemie włos z głowy nie spada, a tu - jak najgorszego gangstera się wsadza do więzienia, a więźniom sprzedaje się legendę, że to pedofil, by ci w wolnej chwili go dojechali. 

Jakoś takiego Owsiaka, który żyje z rachunku fundacji WOŚP, nikt na pół roku do więzienia nie wsadza, mimo że ten nie chce pokazać faktur, a WOŚP płaci ogromne sądowe kary z tego tytułu.

Tymczasem matka Trzaskowskiego wysługiwała się komunistycznym służbom, które dzisiaj odzyskały bezprawnie władzę, stosują takie same metody niszczenia ludzi, więc jaki kręgosłup moralny mógł wynieść z takiego rodzinnego domu obecny kandydat na prezydenta?!
Nie wolno na niego głosować!

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Oczywiście że nie, PO nigdy nie poparliby prawicowego kandydata, wyobrażasz sobie coś takiego? 

A czym sie róznia programy pis i po?

Przybliż szczegóły w WAŻNYCH kwestiach?
Czym,jakimi poglądami róznił sie Morawiecki doradca Tuska od Morawieckiego Premiera PIS?
Pan Gowin z PO?

Litości

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Pamietam jak przeciwnik LGBT z Żoliborza🌈 🤣 wybrał kandydata pisowskiego. Pamiętam jak przez pierwsze no ze 3 dni kandydat mówił że jest obywatelski i koniec wojny Polsko-Polskiej. A czy Wy widzicie jak pis i kandydat skończył tą wojnę ?  Jak się zachowuje na debatach i spotkaniach, jak szczuje, jak nakręca tą wojnę, tak samo jak pis wymusza na ocieżałych umysłowo Polakach strach że jak On nie wygra to będzie koniec Polski ? 

A to dzisiejszy obraz straszenia ocieżałego umysłowo elektoratu złodziejskiej bandy pis !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Instrukcja wyborcza. Teraz wiadomo, jak PAD wygrał w 2020.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, dekRe napisał:

Znowu kłamstwa! Że niby się przyznał do płacenia dziwkom? 😉 Że na skarpetki kasę wydał? Ale jaja...

Jajami za to nie jest to, że przez siepaczy bodnarowskich Tuska został potraktowany jak najgroźniejszy mafiozo i osadzony w urągających warunkach przez pół roku w więzieniu.

Tak samo dwie małe urzędniczki przez pół roku trzymane jak bandyci.

Ciekawe jak to jest, że jak jest proces żydowskiego zbrodniarza Hummera i innych z sądowniczej kasty, to takim w tym systemie włos z głowy nie spada, a tu - jak najgorszego gangstera się wsadza do więzienia, a więźniom sprzedaje się legendę, że to pedofil, by ci w wolnej chwili go dojechali. 

Jakoś takiego Owsiaka, który żyje z rachunku fundacji WOŚP, nikt na pół roku do więzienia nie wsadza, mimo że ten nie chce pokazać faktur, a WOŚP płaci ogromne sądowe kary z tego tytułu.

Tymczasem matka Trzaskowskiego wysługiwała się komunistycznym służbom, które dzisiaj odzyskały bezprawnie władzę, stosują takie same metody niszczenia ludzi, więc jaki kręgosłup moralny mógł wynieść z takiego rodzinnego domu obecny kandydat na prezydenta?!
Nie wolno na niego głosować!

Skądże nie przyznał się do niczego i dlatego go wypuścili mój Ty Einsteinie  🤣

Nie ma nawet jednego dowodu  🤣 to bogobojny uczciwy ksiądz 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, gałąż napisał:

pis wymusza na ocieżałych umysłowo Polakach strach że jak On nie wygra to będzie koniec Polski ?

Jak do tej pory lotnością się nie wykazujesz podając same kłamstwa i manipulacje. Plan lewackiej UE to federalizacja Europy, likwidacja państwa narodowego. Do tego potrzebują swojego prezydenta, a nie kogoś, kto nas przed tym draństwem może obronić.

5 minut temu, Pseudodrummer napisał:

A czym sie róznia programy pis i po?

Przybliż szczegóły w WAŻNYCH kwestiach?
Czym,jakimi poglądami róznił sie Morawiecki doradca Tuska od Morawieckiego Premiera PIS?
Pan Gowin z PO?

Aborcja, LGBT, Reparacje, migranci, polityka historyczna, służalczość wobec Niemiec, leszczyna "polscy naziści" znalazłoby się pewnie więcej różnic.   

1 minutę temu, dekRe napisał:

Jak do tej pory lotnością się nie wykazujesz podając same kłamstwa i manipulacje. Plan lewackiej UE to federalizacja Europy, likwidacja państwa narodowego. Do tego potrzebują swojego prezydenta, a nie kogoś, kto nas przed tym draństwem może obronić.

Mam prośbę skup się na grafice za Alfonsem ! Jak nie widzisz pokaż sąsiadowi, może On rozumie i jakoś Ci to wytłumaczy co tam jest, i co to znaczy.

3 minuty temu, gałąż napisał:

Nie ma nawet jednego dowodu  🤣 to bogobojny uczciwy ksiądz 🤣

Ukryta Zawartość

Ja widziałem taki dowód że Trump jest Papieżem. 

gf-YCPU-1AYn-XJrh_donald-trump-664x0-nocrop.webp

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, Roman_66094 napisał:

Aborcja,

nic nie zostało zmnienione

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

LGBT

wiele marszy widziałem,tolerowania Rafalala i innych,wspieranie organizacji lgbt przez Glińskiego.....

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Reparacje, migranci,

za pis do Polski weszły milony,jestesmy krajem,który przyjał najwięcej w EU......wizy,ukraina,inzynierowie do orlenu.....

3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

polityka historyczna

A tak.
Tu spora różnica.
Jedni uważają,że nic bez Niemiec
Drudzy,że nic bez izra,tfu,przepraszam      USA

Jedni i drudzy pozwalają na szkalowanie Polski,ustawa o IPN (na bierzące potrzeby)-utrącona w ciągu 8 godzin od telefonu rabina Szudricha do Kaczyńskiego?

Wolne żarty....

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

znalazłoby się pewnie więcej różnic

Warto poszukać w Sejmowym barze,gdzie razem piją,albo na urodzinach u Mazurka,gdzie jak wyżej.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Teraz, dekRe napisał:

Dzieci w Gimpie zrobią lepszy fotomontaż niż ten paszkfilek zmontowany na siłę!

Człowieku to jest dzisiejsze spotkanie Alfonsjo straszącego ocieżały umysłowo elektorat pis 4 rozbiorem Polski ! Włącz normalną tv i zobaczysz to na własne oczy ! Nie da się wszystkiego zaprzeczyć, negować tak jak Ty próbujesz.

Pamietam też jak przed wyborami w 2023r przeciwnik LGBT 🌈🤣 z Żoliborza też w Kielcach straszył ocieżały elektorat że jak wygra KO to tu na Was bedą spadał Rosyjskie bomby ! I to też możesz znaleźć w sieci.

5 minut temu, Roman_66094 napisał:

Ja widziałem taki dowód że Trump jest Papieżem. 

Ukryta Zawartość

Roman 😁 Wiesz Roman że Salceson był aresztowany o 6 rano w hotelu z taką Panią  ? Dlatego pełnomocnik Salcesona dziękował funkcjonariuszom że bardzo przyzwoicie się zachowali podczas zatrzymania i nie nagłośnili sprawy ksiedza z tutfą ? Jak nie wiesz, to nic nie wiesz w temacie !

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

A tak.
Tu spora różnica.

Różnica jest taka ze Niemcy są naszymi naturalnymi, odwiecznymi wrogami, zawsze będą działać na naszą szkodę, bo taki mają w tym interes. USA nigdy nie zaatakowało Polski, jesteśmy zbyt małym i słabym obecnie krajem, żeby nie potrzebować wsparcia. Jest alternatywa, trójmorze ale to sprawa przyszłości o ile się uda w obecnej postaci to układa bez znaczenia.

Wspomnę jeszcze o CPK którego Trzaskowski nie chce, bo mamy lotnisko w Berlinie.   

10 minut temu, Pseudodrummer napisał:

nic nie zostało zmnienione

wiele marszy widziałem,tolerowania Rafalala i innych,wspieranie organizacji lgbt przez Glińskiego.....

za pis do Polski weszły milony,jestesmy krajem,który przyjał najwięcej w EU......wizy,ukraina,inzynierowie do orlenu.....

A tak.
Tu spora różnica.

Jedni i drudzy pozwalają na szkalowanie Polski,ustawa o IPN (na bierzące potrzeby)-utrącona w ciągu 8 godzin od telefonu rabina Szudricha do Kaczyńskiego?

Wolne żarty....

Warto poszukać w Sejmowym barze,gdzie razem piją,albo na urodzinach u Mazurka,gdzie jak wyżej.

W latach 70 nawet przeciwnik LGBT 🌈🤣 z Żoliborza maszerował w marszach gejów na co są dowody ! 🤣 Ale Trzaskowski który twierdzi że takiemu z Żoliborza należą się prawa tak samo jak wszystkim innym obywatelom jest ten zły 🤣

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

Różnica jest taka ze Niemcy są naszymi naturalnymi, odwiecznymi wrogami, zawsze będą działać na naszą szkodę, bo taki mają w tym interes. USA nigdy nie zaatakowało Polski, jesteśmy zbyt małym i słabym obecnie krajem, żeby nie potrzebować wsparcia. Jest alternatywa, trójmorze ale to sprawa przyszłości o ile się uda w obecnej postaci to układa bez znaczenia.

Wspomnę jeszcze o CPK którego Trzaskowski nie chce, bo mamy lotnisko w Berlinie.   

Kolejne kłamstwo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Roman jak ktoś napada na Twój dom i morduje Twoją rodzinę to Ty chcesz żeby Ci pomógł przyjaciel z za oceanu ? Ja wolę przyjaciół z mojej ulicy czytaj moich sąsiadów z UE.

Ale co ja tam wiem, może lepiej poczekać 😁 tylko którą nogą wstanie osioł w USA nie wiadomo, na dwoje babka wróżyła.

A kiedy USA pomogło ? 

14 minut temu, Roman_66094 napisał:

USA nigdy nie zaatakowało Polsk

I nigdy nie obroniło.

Jałta
Teheran.

Nie wierzę,że nie wiesz...

5 minut temu, gałąż napisał:

Roman jak ktoś napada na Twój dom i morduje Twoją rodzinę to Ty chcesz żeby Ci pomógł przyjaciel z za oceanu ? Ja wolę przyjaciół z mojej ulicy czytaj moich sąsiadów z UE.

No jakoś w czasie wojny przyjaciele z Europy nam nie pomogli a potem ruskim sprzedali. 

Posłuchaj Millera co myśli o USA i Europie. On chyba gra w waszej drużynie. 

2 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

I nigdy nie obroniło.

Jałta
Teheran.

Nie wierzę,że nie wiesz...

To jaką masz alternatywę na dzień dzisiejszy jak nie NATO i USA to kto? 

3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

o jaką masz alternatywę na dzień dzisiejszy jak nie NATO i USA to kto? 

Polska.
My
Tu Jest Polska
.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.