Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      18
    • Karol Nawrocki
      35

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Ok. Rozumiem.

To ja od serca ci życzę abyś na swej drodze spotykał bandziorów pokroju Nawrockiego.

Teraz ty mi życz żebym spotykał wyłącznie takich pokroju Trzaskowskiego.

Aparat poznawczy sie chyba zaciął.

35 minut temu, Tajitsu napisał:

No tak, goje są od czego innego… ☹️

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ludzie w UE to "zasoby ludzkie"

+10

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

13 minut temu, Lumperator napisał:

Skończyła się przed momentem rozmowa Trzaskowskiego u Mentzena. Ponad 600 tys oglądających na żywo, no grubo musze przyznać. Powiem tak, Trzaskowski oczywiście mój wróg nr 1 w tej kampanii, ale nie wypadł źle  oceniając z boku. Widać, że był przygotowany, wyspany i miejscami potrafił przycisnąć Mentzena. Myślałem, ze będzie próbował wchodzić w tyłek wyborcom Mentzena jak wcześniej Nawrocki, a jednak nie. Nawet w tej ankiecie nie został zmiażdżony na co pewnie wielu wyborców Nawrockiego liczyło (65% na NIE vs 35 na TAK%). 

Wypoczęty może i był,  ale w wielu miejscach Sławek go ośmieszył,  a w wielu wydusił od niego niewygodne deklaracje,  nie do zaakceptowania dla normalnych ludzi.

Poza tym to mistrz w zmienianiu tematu i odpowiadaniu potokami słów ale nie na pytanie,  dlatego jakoś tam wypadł 

co mi z tego że zna sie na sprawach europejskich jak tej wiedzy nigdy nie wykorzysta dla Polski bo nie ma takiej woli ? 

Najostrzej bylo chyba przy temacie przyjęcia U do NATO , gdzie mu na koniec wygarnął że nikt tego nie chce to po co Polska się z tym wychyla 

Edytowane przez costa brava
1 minutę temu, Pseudodrummer napisał:

Aparat poznawczy sie chyba zaciął.

Ewidentnie.

Dla ciebie jeden i drugi taki sam bandyta jak piszesz. Ja bym bardzo chciał żeby jedyni bandyci jakich w życiu spotkam byli takimi Trzaskowskimi.

Trzaskowski dał radę.

Miała być miazga, a tu nic z tego.

3 godziny temu, Pseudodrummer napisał:

Przegrała Polska.
Na naszych oczach.

Tak.

Żul prezydentem jeszcze nie był, Kaczyński upadla nas na końcu swojego żywota, jak tylko potrafi.

..

5 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Trzaskowskimi

Trzaskowski nie mieści się w ogóle w skali ocen, - my tu pomiędzy sobą, niejeden z nas , byłby 100 razy lepszym urzędnikiem niż ta wykształcona persona mająca lotnisko w Berlinie.

To nawet nie jest upadak, - to po prostu się nie dzieje, - jeśli tak, to Polska oznacza wariatkowo..

4 minuty temu, 747 napisał:

Tak.

Żul prezydentem jeszcze nie był, Kaczyński upadla nas na końcu swojego żywota, jak tylko potrafi.

..

Najgorsze że jest prawdoppdobnie na niego tysiąc haków przy takiej jego przeszłości 

Wiemy jak takie haki szkodzą krajowi na przykładzie afery podkarpackiej 

Nas już nie ma.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 godziny temu, jar1 napisał:

Kłamstwo jest jest przewodnikiem ciermności.

"„Człowiek nigdy nie jest bardziej podobny do diabła niż wtedy, gdy kłamie”. W Ewangelii Jana 8, Jezus powiedział do Żydów, którzy kłamali: „ Jesteście tacy jak wasz ojciec. Jesteście z diabła”."

Dlatego ja nie wybieram kłamców.

Doprawdy? Mam uwierzyć ze nie potrafisz rozpoznać kłamstwa od prawdy?  Jezus im odpowiedział: Gdybyście byli ślepi, nie mielibyście grzechu, lecz teraz mówicie: Widzimy – dlatego wasz grzech pozostaje.

25 minut temu, costa brava napisał:

Wypoczęty może i był,  ale w wielu miejscach Sławek go ośmieszył,  a w wielu wydusił od niego niewygodne deklaracje,  nie do zaakceptowania dla normalnych ludzi.

Poza tym to mistrz w zmienianiu tematu i odpowiadaniu potokami słów ale nie na pytanie,  dlatego jakoś tam wypadł 

co mi z tego że zna sie na sprawach europejskich jak tej wiedzy nigdy nie wykorzysta dla Polski bo nie ma takiej woli ? 

Najostrzej bylo chyba przy temacie przyjęcia U do NATO , gdzie mu na koniec wygarnął że nikt tego nie chce to po co Polska się z tym wychyla 

Nie no ja wiem, ale jak na przyjazd do Torunia, do Mentzena, gdzie słuchać go będzie dużo nieprzychylnej mu publiki, jakoś tam wytrzymał Ogóras. Myślałem, że wypadnie gorzej. Nie że mu w jakiś sposób sprzyjam, a broń cię Boże, ale aż tak bardzo źle mu nie poszło.

Edytowane przez Lumperator

.

13 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Miała być miazga, a tu nic z tego.

Nie miazga tylko grillowanie

I było 

Przyznał sie do paru bezecenstw które chce zrobić narodowi 

3 godziny temu, jar1 napisał:

Kłamstwo jest jest przewodnikiem ciermności.

"„Człowiek nigdy nie jest bardziej podobny do diabła niż wtedy, gdy kłamie”. W Ewangelii Jana 8, Jezus powiedział do Żydów, którzy kłamali: „ Jesteście tacy jak wasz ojciec. Jesteście z diabła”."

Dlatego ja nie wybieram kłamców.

To wyjaśnia ludobójstwo w Palestynie. Ponad 40 tyś dzieci przeniesionych na drugi koniec tęczy!

I srael

D evil

F orces

5 minut temu, costa brava napisał:

Nie miazga tylko grillowanie

I było 

Oj tam, drobne szczegóły.

Tak czy owak goje wybaczą…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

8 minut temu, Lumperator napisał:

Nie no ja wiem, ale jak na przyjazd do Torunia, do Mentzena, gdzie słuchać go będzie dużo nieprzychylnej mu publiki, jakoś tam wytrzymał Ogóras. Myślałem, że wypadnie gorzej. Nie że mu w jakiś sposób sprzyjam, a broń cię Boże, ale aż tak bardzo źle mu nie poszło.

Powiedzmy tak, wypadł estetycznie

Jak produkt wielkiej korporacji 

Ktorym zresztą jest

6 minut temu, costa brava napisał:

Przecież ci ludzie chcieli nas zarżnąć w czasach covidu.

1 minutę temu, 747 napisał:

Powinno być „ci ludzie”…

7 minut temu, 747 napisał:

I Pootin im popsuł szyki 

Jeszcze na miesiąc przed wojną szykowali obowiązek przyjecia preparatu i to za namową kogo, samego NSZZ Solidarność 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava
4 minuty temu, costa brava napisał:

I Pootin im popsuł szyki 

Skromny lekarz z Moskwy wyleczył Świat z COVID w lutym 2022r

3 godziny temu, rafal735r napisał:

Choć znam ze dwie osoby po podstawówce

A jeszcze w nie tak dawno temu, w innym wątku pisałeś, że

""Nie znam nikogo w swoim otoczeniu z wykształceniem podstawowym"

Wersji, jak u Nawrockiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 minut temu, 747 napisał:

Bydlaki, przepraszam zwierzęta - niewinne.

Tzn rząd juz nie szykowal bo od towarzyszy amerykańskich wiedział juz pod koniec 2021 że  będzie wojna, ale ci co nie wiedzieli to gardłowali za tym i gdyby nie wojna jak amen w pacierzu rząd by się ugiął 

Nagle priorytetem rządu na początku 2022 stał sie 500+ dla Ukraińców i przygotowania do przyjęcia uchodźców a nie żadne szczepienia

8 minut temu, costa brava napisał:

Nagle priorytetem rządu na początku 2022 stał sie 500+ dla Ukraińców i przygotowania do przyjęcia uchodźców a nie żadne szczepienia

Doją nas po dziś dzień i nie tylko oni…

Ale Mentzenowi skoczyło,  juz ponad milion subskrybentów jego kanału i 1,3 mln wyświetleń tego wywiadu

Myślę że gdyby wybory powtórzono to teraz wygralby w 1 turze 

😁

13 minut temu, costa brava napisał:

Ale Mentzenowi skoczyło,  juz ponad milion subskrybentów jego kanału i 1,3 mln wyświetleń tego wywiadu

Myślę że gdyby wybory powtórzono to teraz wygralby w 1 turze 

😁

EETam to POwcy chcą być na bierzaco czy Mentzen już polubił Trzaskowskiego ,wcześniej nie subskrybowali kanału ruskiego agenta 

Bązur pozamiatał:

"Bardzo dobrze znam Putina i go dobrze obserwuję."

😂🤣😅

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 godzin temu, costa brava napisał:

Zależy o co konkretnie pytasz

Np pas w Jasionce bym drogo sprzedał Amerykancom, uzbrojenie oddał na wymianę 

Z Ukraińców zdarlbym skórę,  i wbrew pozorom dzięki temu mielibysmy dziś ich większy szacunek niz teraz mamy gdysmy oddali wszystko za darmo 

o c19.

USA miało nam rekompensować w sprzęcie pomoc Ukrainie, po za tym się zgadzam za dużo dostali a Morawiecki dał się ograć niemocm.

7 godzin temu, gałąż napisał:

Tobie super wychodzi, tylko o co Ci chodzi 🤣

😅 o stan szarego mięsa armatniego. Logicznym myśleniem dorównujesz swojemu tęczowemu popychadłu.

3 minuty temu, Tadeiro napisał:

Bązur pozamiatał:

"Bardzo dobrze znam Putina i go dobrze obserwuję."

żeby tylko tym...w Kanadzie tez ma kolegę,  jego książka to też jedno wielkie kłamstwo.

Edytowane przez fetek
4 minuty temu, fetek napisał:

w Kanadzie tez ma kolegę

...i też zamordysta. 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Teraz, Tadeiro napisał:

...i też zamordysta. 😉 

cóż.. wybraki debila z którym nawet kibol i ćpun wygra 😅

a tak na poważnie to jestem w szoku że Trzaskowski nie zareagował i nie uciekł, dwa razy oczyma wyobraźni widziałem jak wstaje...

51 minut temu, jezz napisał:

A jeszcze w nie tak dawno temu, w innym wątku pisałeś, że

""Nie znam nikogo w swoim otoczeniu z wykształceniem podstawowym"

Wersji, jak u Nawrockiego.

Ukryta Zawartość

Ja rafala tutaj "poznałem". Ale też bym go nie chciał znać.

Może w realu ktoś miał podobnie. Nawet dwa ktosie 🙂

Ukryta Zawartość

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.