Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      34
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, Tajitsu napisał:

Jak ci nie wstyd?

Nie znasz człowieka, a ubliżasz…

Taki jeden z prawoskrętnej strony, określił w ten sposób Trzaskowskiego. Protestowałeś?

25 minut temu, endriuw napisał:

Cierpliwości... Ty także doczekasz się swojego stosiku... 🙂

Mnie brednie katolików nie dotyczą, nie ma dla mnie piekła, ja nawet nie grzeszę, no święty jestem 😁

8 minut temu, 747 napisał:

Ciekaw jestem co będzie w Kościele na kazaniach rozpowszechniane?

Rzekomo kk nie idzie w parze z polityką...

27 minut temu, 747 napisał:

Dopiero co pisałem że Mentzen jest sprzedany.

Kupiony Wipler jest zazdrosny, traci prymat - teraz wszyscy mówią o Mentzenie, - jeśli boxer przegra, przegra przez piwo u Mentzena z Trzaskowskim i Sikorskim.

Ciekawe ile to kosztowało, takie posmarowanie, by odbyć popijawę alkoholową pomiędzy Konfederacją a PO?

Soros pieniądze ma.

Myślisz że KO nie stać na kilka piw ? A jaki super efekt 😁

Konfederacja to gołodupcy, jak przedtem PiS, idą do polityki się tylko nachapać.

Grzegorz Braun to nasz kandydat, - czysto ideowy, jak zarobi przy okazji pieniądze to nikt nie będzie zazdrosny.

Edytowane przez 747
2 minuty temu, gałąż napisał:

KO nie stać na kilka piw

Piniędzy ni ma i nie będzie - cyt z PO..

Człowieku, byłeś kiedyś z kumplami na piwie - nigdy nie ma na końcu kto zapłacić.. zapłacił zapewne Soros..

8 minut temu, gałąż napisał:

Mnie brednie katolików nie dotyczą, nie ma dla mnie piekła, ja nawet nie grzeszę, no święty jestem 😁

Ale jakiś mały stosik nie zaszkodzi... Tak dla podtrzymania tradycji.🤭

6 minut temu, 747 napisał:

Konfedeacja to gołodupcy, jak przedtem PiS, idą do polityki się tylko nachapać

Przecież Prezes mówił, że ,,do polityki nie idzie się dla pieniędzy"... Wytłumacz to PiSfanom...

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Leżę za śmiechu i kwiczę!!!

A cóż to niby Mencen zrobił? Zachował się jak normalny człowiek.

A wy chcielibyście, żeby co? Otruł ich w tym pubie czy napluł im do piwa?

He he, Trzaskowski już przebadał się na obecność różnych ciekawych substancji?

7 minut temu, 747 napisał:

Piniędzy ni ma i nie będzie - cyt z PO..

Człowieku, byłeś kiedyś z kumplami na piwie - nigdy nie ma na końcu kto zapłacić.. zapłacił zapewne Soros..

Byłem i zawsze za mnie Soros płacił 🤣

A Ty sam płacisz ? 😁

3 minuty temu, endriuw napisał:

Przecież Prezes mówił, że ,,do polityki nie idzie się dla pieniędzy"... Wytłumacz to PiSfanom...

Prezes chciał budować wieżowce.. poprzez .. politykę..

1 minutę temu, gałąż napisał:

Byłem i zawsze za mnie Soros płacił 🤣

A Ty sam płacisz ? 😁

Nie używam alkoholu w miejscach publicznych.

16 minut temu, 747 napisał:

He he, nie jestem i nigdy nie byłem ani pisowcem ani konfiarzem, zawsze byłem tylko za Reżyserem!.

Nic na mnie nie masz, ani jednego cytatu że popieram PiS, lub Konfederację.

Tylko Braun!

+1

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Leżę za śmiechu i kwiczę!!!

A wy chcielibyście, żeby co? Otruł ich w tym pubie czy napluł im do piwa?

Wystarczyło podać „czarną polewkę”.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Patrz Pan! A do niedawna to była promocja alkoholizmu... "Czasy się zmieniły"... 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

12 minut temu, 747 napisał:

Konfederacja to gołodupcy, jak przedtem PiS, idą do polityki się tylko nachapać.

Grzegorz Braun to nasz kandydat, - czysto ideowy, jak zarobi przy okazji pieniądze to nikt nie będzie zazdrosny.

Braun to największy gołodupiec Polskiej polityki, nie ma majątku, no nic nie ma tylko łeb chory 🤣

1 minutę temu, 747 napisał:

Osobiście nie używam „olkoholu oraz innych środków oburzających”

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, 747 napisał:

Prezes chciał budować wieżowce.. poprzez .. politykę..

Po ośemnastce zaczniesz 😉

16 minut temu, 747 napisał:

+1

Teraz, gałąż napisał:

Braun to największy gołodupiec Polskiej polityki, nie ma majątku, no nic nie ma tylko łeb chory 🤣

Tak..

Boicie się Brauna.

Dlatego sużby wygenerowały stu kandydatów tzw prawicowych, dlatego Wipler w Konfederacji, dlatego PiS sam siebie nazywa prawicą.. - prawica sprzeciwiała się covid, który wprowadzał PiS wraz z lewactwem kibicującym największym zaostrzeniom przepisów..

Wszyscy przeciw Polakom.

Żenada.

Generalnie się zgadzam , ale nic nie podpiszę. Generalnie nic nie biorę, ale na okoliczność obecności substancji odurzających przebadać się nie dam. Gen Mówię prawdę, ale generalnie kłamię ...

1 minutę temu, 747 napisał:

Tak..

Boicie się Brauna.

Dlatego sużby wygenerowały stu kandydatów tzw prawicowych, dlatego Wipler w Konfederacji, dlatego PiS sam siebie nazywa prawicą.. - prawica sprzeciwiała się covid, który wprowadzał PiS wraz z lewactwem kibicującym największym zaostrzeniom przepisów..

Wszyscy przeciw Polakom.

Żenada.

No trzęsę się ze strachu 🐴🤣

5 minut temu, Tajitsu napisał:

Osobiście nie używam „olkoholu oraz innych środków oburzających”

I bardzo dobrze! Zaczyna się od jednego piwa, a jak się to później może skończyć, to już wiemy z historii:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

toast_michnika_25_lat.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 minutę temu, Tadeiro napisał:

I bardzo dobrze! Zaczyna się od jednego piwa, a jak się to później może skończyć, to już wiemy z historii:

Uczestnicy popijawy u Mentzena to grupa Bilderberg.

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Ukryta Zawartość

toast_michnika_25_lat.jpg

Poczęcie cieciej rP…

Szkoda, że nie zdążyliśmy zrobić aborcji…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pisowce i okolice z trudem dochodzą do siebie po niespodziewanym ciężkim knockdownie.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Teraz, 747 napisał:

Uczestnicy popijawy u Mentzena to grupa Bilderberg.

Dokładnie, nie ma przypadków.

1 minutę temu, Less napisał:

Pisowce i okolice z trudem dochodzą do siebie po niespodziewanym ciężkim knockdownie.

Na razie to jeszcze odchodzą od zmysłów i czekają na oficjalne wytyczne co o tym myśleć.

Ciekaw jestem jak będzie ten pisowski i konfiarski "przekaz dnia" wyglądał.

Jestem Europejczykiem.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.