Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, expert napisał:

Ja zagłosuję na Nawrockiego, dam mu szansę.

Niektórym to się wybór prezydenta pomylił ze zwolnieniem warunkowym.

4 minuty temu, EmilioE napisał:

Tajemnicą poliszynela jest, że warszawka lubi kokę. To jest drogi drag dla bogatych i Rafcio korzysta. Dlatego Batyr go prowokuje do testów, wiedząc, że się nie zgodzi, bo ma we krwi dużo tego świństwa. 

Nie jest tajemnica że świat przestępczy lubi przemoc. Karol obracał się w tym towarzystwie i często przemocy nadużywał. Są nagrania i dowody gdy to robił dlatego lepiej nie mieć prezydenta, na którego obce państwo może mieć takie haki. Np ruscy (copy by gałąż).

2 godziny temu, gałąż napisał:

Wszędzie ! W każdym słowie 😁 po jego trupie !

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego ! 

Pewnie tej wypowiedzi Mentzena nie znasz

"Jeśli ktoś po tej całej kampanii, w której oszczędzałem Nawrockiego i cały czas atakowałem Trzaskowskiego uzna, że popieram Trzaskowskiego, bo wypiłem z nim piwo, to również nic nie poradzę. Chwilę wcześniej, przez ponad 1,5 godziny, wykazywałem jak bardzo się z nim nie zgadzam, jak niby miałbym go poprzeć?"

Godzinę temu, asterix1 napisał:

W czasie  najwazniejszej w życiu jego debacie na oczach milionów ludzi?

Co zrobi gdy będzie na spotkaniach gdzie wiele godzin przy stole będzie siedział...I jeszcze jedno te zwijki na snusa mi nie wyglądały 

A teraz jeszcze dochodzą podejrzenia o sutenerstwo...To ma być prezydent prawie 38 milionowego kraju ?

A co powiesz o Trzaskowskim? Od dawna są podejrzenia że bierze narkotyki w sieci pełno tego. Odmawia poddania się testom to też może potwierdzać te wszystkie podejrzenia. Do tego zachowuje się chyba gorzej niż sutener bo na prostytucje wydał milion złotych z pieniędzy podatników a nie swoich. Jakby jeszcze że swoich wydawał na prostytucję to mniej by mnie obchodziło.

I powiedz, to ma być prezydent 38 mil. kraju. Ma więcej za uszami niż Nawrocki do dziś nie wyjaśniła się sprawa z narkotykami, narkotestów nie chce zrobić. 

Czemu sztab Trzaskowskiego nie krzyczy ''badania,badania'' wiedzą że Trzaskowski stracił by dwa stołki , to POwskie trolle naganiają , co Nawrocki ? miał zapytać Trzaskowskiego czy ,,, przypudruje nosek :) 

Dla miłosników Karola,przypomnienie jak dba o historie poprzednik-pan Duda.
O to,co załatwił za pomoc wszystkich i wysyłanie wszystkiego w każdej ilości:

Ale pan Karol na pewno załatwi to,czego pan Duda nie chciał załatwić.
I nie ma kompletnie znaczenia,że pan Duda popiera pana N.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

I czego ty bronisz? Jasno z twojego wpisu wychodzi, że w rankingu siły charakteru i stałości poglądów wygrywa u ciebie Hitler vs Trzaskowski. Ciężko to rozważać w oderwaniu od tych poglądów. Przypomnij jakie to poglądy miał Hitler i jak je wdrażał. 

Trzeba było wybrać sobie kogoś innego do porównań. Gorzej wybrać ciężko.

To tu też są i naziści?

Teraz, jar1 napisał:

To tu też są i naziści?

Tak.
To ci,którzy wyzywaja innych od ruskich onuc,i jak ktoś mówi prawdę-to nazywaja to "retoryką/narracją kremla"

Teraz juz ich mniej,bo fundusze USAID wyschły.+

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

10 minut temu, Roman_66094 napisał:

A co powiesz o Trzaskowskim? Od dawna są podejrzenia że bierze narkotyki w sieci pełno tego. Odmawia poddania się testom to też może potwierdzać te wszystkie podejrzenia. Do tego zachowuje się chyba gorzej niż sutener bo na prostytucje wydał milion złotych z pieniędzy podatników a nie swoich. Jakby jeszcze że swoich wydawał na prostytucję to mniej by mnie obchodziło.

I powiedz, to ma być prezydent 38 mil. kraju. Ma więcej za uszami niż Nawrocki do dziś nie wyjaśniła się sprawa z narkotykami, narkotestów nie chce zrobić. 

Płacz Romuś płacz - podpowiedz sutenerowi żeby zgłosił informacje Onetu  w trybie wyborczym ...czerwona gęba Wójcik dzisiaj sie wił że za późno już jest 🤣

W czarno na białym leci program o twoim idolu

44 minuty temu, EmilioE napisał:

Tajemnicą poliszynela jest, że warszawka lubi kokę. To jest drogi drag dla bogatych i Rafcio korzysta.

Dowody 

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Płacz Romuś płacz - podpowiedz sutenerowi żeby zgłosił informacje Onetu  w trybie wyborczym ...czerwona gęba Wójcik dzisiaj sie wił że za późno już jest 🤣

W czarno na białym leci program o twoim idolu

Nie jestem Hołownia żebym płakał tym bardziej z powodu lewackiego kandydata. Nawrocki i jego wyborcy mają gdzieś jakieś paszkwile wyciągane w ściekowych prorządowych mediach.   

37 minut temu, jarekb napisał:

Normalka wśród bananowych dzieci komunistów ,  towar za dolary, nie jakaś zabawa dla biedoty przy Żubrówce 

Też masz na to co piszesz jakieś dowody?

3 minuty temu, jezz napisał:

Dowody

Dowody będą jak podda się narkotestom. Ma szanse temu zaprzeczyć ale z jakiegoś sobie znanego powodu nie chce tego zrobić. Markomanii alkoholicy powinni być dyskwalifikowani z udziału w wyborach jakichkolwiek. 

35 minut temu, Roman_66094 napisał:

Od dawna są podejrzenia że bierze narkotyki

Podejrzenia?

To dlaczego się nie podda testom?

Cały czas się śmieje..

38 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie jest tajemnica że świat przestępczy lubi przemoc

Lubi też kokę, co jest tajemnicą poliszynela  

Godzinę temu, Lumperator napisał:

Guano z tego będzie. Mentzen może liczy, ze pamięć wyborców jest bardzo ulotna, ale moim zdaniem przeliczy się. Takich obrazków się nie zapomina. Trzaskowski jak obejmie urząd prezydenta, wraz z Tuskiem najpierw wyślą Brauna na zieloną łączkę, a później wezmę się za Mentzena. Durnowaty Mentzen nie rozumie w co władował swoich kolegów z Konfy. Nerwy Bosaka są nader wymowne.

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

42 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Nie jest tajemnica że świat przestępczy lubi przemoc. Karol obracał się w tym towarzystwie i często przemocy nadużywał. Są nagrania i dowody gdy to robił dlatego lepiej nie mieć prezydenta, na którego obce państwo może mieć takie haki. Np ruscy (copy by gałąż).

To prawda świat przestępczy lubi przemoc i PO, Trzaskowski kandydat przestępców, największe poparcie miał w zakładach karnych.  

Jak NASZ KANDYDAT robił orkę po ugorze 10 lat temu , w czasie poprzedniej jego kampanii 

Warto posłuchać,  takiej jazdy po mediach jeszcze nie słyszeliście 

34 minuty temu, jar1 napisał:

naziści?

Niemcy!

39 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Dla miłosników Karola,przypomnienie jak dba o historie poprzednik-pan Duda.
O to,co załatwił za pomoc wszystkich i wysyłanie wszystkiego w każdej ilości:

Ale pan Karol na pewno załatwi to,czego pan Duda nie chciał załatwić.
I nie ma kompletnie znaczenia,że pan Duda popiera pana N.

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

9 minut temu, 747 napisał:

Podejrzenia?

To dlaczego się nie podda testom?

Cały czas się śmieje..

Widocznie ma powody, mojego sąsiada jak polica złapała na rowerze jak wężykiem jechał, to też nie chciał dmuchać. 

8 minut temu, costa brava napisał:

Jak NASZ KANDYDAT robił orkę po ugorze 10 lat temu , w czasie poprzedniej jego kampanii 

Warto posłuchać,  takiej jazdy po mediach jeszcze nie słyszeliście 

Nie dorośliśmy do wybrania Patrioty na Prezydenta Polski

Jest jeszcze opcja, że w Polsce jest nas mniej, niż potomków akcji Wisła i semitów…

Edytowane przez Tajitsu

Godzinę temu, Lumperator napisał:

Guano z tego będzie. Mentzen może liczy, ze pamięć wyborców jest bardzo ulotna, ale moim zdaniem przeliczy się. Takich obrazków się nie zapomina. Trzaskowski jak obejmie urząd prezydenta, wraz z Tuskiem najpierw wyślą Brauna na zieloną łączkę, a później wezmę się za Mentzena. Durnowaty Mentzen nie rozumie w co władował swoich kolegów z Konfy. Nerwy Bosaka są nader wymowne.

Bosak to pisowiec w konfie tak samo jak Wipler 

Braun ciężko pracował.na zarzuty i mam nadzieję że odpowie jak każdy.

Ale po rozpadzie pis popisowski elektorat który ma w swoich główkach zakodowane że PO i KO to najgorsze zło i że Landem Niemieckim będą, bedzie do zagospodarowania przez konfe która dziś jest niczym ze swoimi 16 posłami a może urosnąć do większych rozmiarów wtedy i zacząć się liczyć.

Bardzo mi się podoba Twoja wizja końca konfy 👍😁

W dniu 25.05.2025 o 14:32, Jaro_747 napisał:

Niektórzy ściskają je tak mocno, że aż krzyczą 🤪.

To już mniejszość w Koalicji  Onucowej.

W dniu 25.05.2025 o 14:39, Jaro_747 napisał:

A co, Kreml liczył że Brown wygra???

Kreml liczy  na Koalicja Onucowa. W końcu będą wykonywać rozkazy płynące z Berlina a oni  przebierają nogami żeby robić interesy z ruskimi. Prezesostwo w Rosyjskich spółkach energetycznych zobowiązuje.

58 minut temu, expert napisał:

Pewnie tej wypowiedzi Mentzena nie znasz

"Jeśli ktoś po tej całej kampanii, w której oszczędzałem Nawrockiego i cały czas atakowałem Trzaskowskiego uzna, że popieram Trzaskowskiego, bo wypiłem z nim piwo, to również nic nie poradzę. Chwilę wcześniej, przez ponad 1,5 godziny, wykazywałem jak bardzo się z nim nie zgadzam, jak niby miałbym go poprzeć?"

No oszczędzał Nawrockiego  🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, Roman_66094 napisał:

Nie jestem Hołownia żebym płakał tym bardziej z powodu lewackiego kandydata. Nawrocki i jego wyborcy mają gdzieś jakieś paszkwile wyciągane w ściekowych prorządowych mediach.   

Akurat Hołownia ma powody do płaczu  w niecałe dwa lata przegrał  wszystko , na piwko go nie zapraszają :) , za mało procent 

18 minut temu, Tajitsu napisał:

Nie dorośliśmy do wybrania Patrioty na Prezydenta Polski

Jest jeszcze opcja, że w Polsce jest nas mniej, niż potomków akcji Wisła i semitów…

Jak widać Braun ma bogatą przeszłośc w dziedzinie walki o prawa czlowieka.
A taki Nawrocki też ma bogatą,  tyle że w dziedzinie załatwiania prostytutek do hotelu 
Czyli ma lepsze kwalifikacje na prezydenta

Takie czasy panie...

4 minuty temu, jarekb napisał:

Akurat Hołownia ma powody do płaczu  w niecałe dwa lata przegrał  wszystko , na piwko go nie zapraszają 🙂 , za mało procent 

I jeszcze kredyt został zaciągnięty na kampanię. Hołownia myślał że zrobi w bambuko zwłaszcza tych głupszych wyborców a ty lipa głupków coraz mniej, nie dali się nabrać. Trzeba się cieszyć że społeczeństwo coraz bardziej świadome i na plewy nie da się złapać.      

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.