Skocz do zawartości
IGNORED

Skala pedofilii w polityce,świecie sztuki i świecie władzy....

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Ajothe napisał:

z braku argumentów

Przedstaw swoje... ale we właściwym wątku.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Najpierw naucz się czytać. 

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem , nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć . Sam czyn pedofilski jest tak samo odrażający , niezależnie od tego kto go popełnił .Dlatego kara musi być taka sama . Ale wymowa tego czynu , jego osąd moralny w przypadku kapłana jest zupełnie inna. Z powodów o których napisałem powyżej . Nie będę się powtarzać .

Niejednokrotnie to było tłumaczone, tym co tego nie rozumieją nic nie pomoże, niestety poziomu inteligencji się nie wybiera. 

52 minuty temu, szymon1977 napisał:

Lekarz zgwałcił 300 dzieci, a Wy o księdzach - żałość to przy Waszym zakłamaniu komplement.

Bidoki zapomnieli, że mają taki temat. Za chwilę znowu ktoś wyskoczy z żądaniem zamknięcia tego tematu, bo im się narracja zaczyna sypać. 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

33 minuty temu, Tadeiro napisał:

bo im się narracja zaczyna sypać. 

Się nie posypie.

Statystyka jest bezlitosna.

S******syny pedofile są wszędzie, ale wśród kleru procentowo więcej, niż w całej reszcie populacji. Dane były swego czasu cytowane w stosownym topicu.

2 minuty temu, argus napisał:

W dniu 21.01.2025 o 12:32, szymon1977 napisał:

Pozwolę sobie zacytować z innego wątku:

W dniu 20.01.2025 o 18:58, Jacchusia napisał:

Te dane są ogólnie dostepne:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

o ilu nowych sprawach pedofili koscielnych w zeszłym roku słyszeliście czytaliście?...a było ich 3,3 tysiaca...

2 minuty temu, argus napisał:

Dane były swego czasu cytowane w stosownym topicu.

Tam też były komentowane i okazało się, ze wychodzi z nich coś innego, niż Ci się wydawało. 

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, argus napisał:

Się nie posypie.

S******syny pedofile są wszędzie, ale wśród kleru procentowo więcej, niż w całej reszcie populacji. Dane były swego czasu cytowane w stosownym topicu.

To dlatego rozwalacie ten wątek? Wróćcie zatem do "stosownego topicu".

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 godziny temu, Tadeiro napisał:

To dlatego rozwalacie ten wątek? Wróćcie zatem do "stosownego topicu".

Muszą zniszczyć ten wątek, podobnie jak zniszczyli poprzedni. Inaczej wyjdzie, że wyobrażenie o świecie, które im wciśnięto, rozmija się z rzeczywistością. 

2 godziny temu, argus napisał:

S******syny pedofile są wszędzie

Dlaczego ten s***syn co zgwałcił 300 dzieci, nie oberwał od Was s***synem? Jak nie nosi sutanny, to mu wątek trzeba strollować księżmi i zamknąć? Żeby wyglądało, jakbyście mieli w czymkolwiek rację?

Edytowane przez szymon1977

7 godzin temu, argus napisał:

Się nie posypie.

Faktycznie . W polskich więzieniach jest 1,5 pedofili cywilów i dwóch księży.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

1,5 tysiąca oczywiście.

Właśnie w Hiszpanii przygotowują się w lutym do karnawałów, będą znów przebrane dzieci za prostytutki (grupa Osadia) jak w zeszłym roku? 

Ktoś coś wie co się tam szykuje na ten rok? 

Oczywiście takie objawy " normalizacji" pedofili naszym " Europejczykom" nie przeszkadzają a wręcz imponują.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

12 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem , nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć . Sam czyn pedofilski jest tak samo odrażający , niezależnie od tego kto go popełnił .Dlatego kara musi być taka sama . Ale wymowa tego czynu , jego osąd moralny w przypadku kapłana jest zupełnie inna. Z powodów o których napisałem powyżej . Nie będę się powtarzać .

Jeden rabin mówi tak , drugi rabin mówi nie. Mój osąd moralny takiego czynu pozostaje niezmieniony, niezależnie od podmiotu, a dokładnie jego profesji. Czy to duchowny czy lekarz, prawnik, żołnierz czy stolarz.

29 minut temu, kgr napisał:

Mój osąd moralny takiego czynu pozostaje niezmieniony, niezależnie od podmiotu, a dokładnie jego profesji. Czy to duchowny czy lekarz, prawnik, żołnierz czy stolarz.

A tatuś? Pytam, bo to najczęstszy przypadek, wbrew uskutecznianym tu manipulacjom cząstkowymi danymi, prawie dwukrotnie częstszy od księdza.

Edytowane przez szymon1977

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

A tatuś? Pytam, bo to najczęstszy przypadek, wbrew manipulacji cząstkowymi danymi, prawie dwukrotnie częstszy od księdza.

Oczywiście też tatuś.

18 minut temu, szymon1977 napisał:

A tatuś?

Dokładnie,przypadkowo poznani "tatuśiowie"z wykształceniem fredka kepskego dla których wiecznie brak pracy,patologiczni osobnicy po przejsciach życiowych z drobnymi wyrokami którzy według pierdxxxxch panienek po psychologii "dobrze rokują"

Wystarczy wizyta w pierwszym lepszym MOPR aby zobaczyć skalę tego zjawiska które generuje państwo "opiekuńcze" ten bajzel my właśnie finansujemy.

13 godzin temu, argus napisał:

Się nie posypie.

Kłamiesz. Podaj te dane mówiące o pedofilach wśród kleru, bo powołujesz sie na dane, które nie istnieją.

Dane za zeszły rok to 3300 czynów pedofilskich w tym nie ma duchownych. Nie próbuj ludzi wtrącać w wymyśloną przez ciebie rzeczywistość.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

wbrew uskutecznianym tu manipulacjom cząstkowymi danymi, prawie dwukrotnie częstszy od księdza

Szacowane jest że ok. 5% to potencjalni pedofile.....spora część z nich, pewnie większość nigdy dzieci nie tknie ale łatwo obliczyć jaka to wielka liczba w porównaniu z księżmi.

Do ok. 80 procent takich czynów dochodzi z winy najbliższych ofierze.
Raz jeszcze:

Ukryta Zawartość

16 godzin temu, Ajothe napisał:

Najpierw naucz się czytać. 

Niejednokrotnie to było tłumaczone, tym co tego nie rozumieją nic nie pomoże, niestety poziomu inteligencji się nie wybiera. 

Polecam to wyżej (link) ZANIM znowu będziesz tu innych pouczać.

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Kłamiesz.

Interpretuje po swojemu to co w mediach mu podają.....tylko tyle.
Bez nich i bez niechęci (delikatnie to nazywam) do Kk tego by nie napisał.

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

20 godzin temu, argus napisał:

S******syny pedofile są wszędzie, ale wśród kleru procentowo więcej, niż w całej reszcie populacji.

Nie byłem ministrantem to nie wiem.

21 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja do kościoła nie chodzę, ani dzieci na religię nie posyłałem, ale do doktora już tak. Amerykańska drużyna gimnastyczek nie miała kapłana, ale miała doktora i popatrz. Ponad sto ofiar.

3 godziny temu, gerus6 napisał:

Wg ostatnich badań 15% kleru to pedofile i to jest fakt.

Czyli 85% nie jest, a z tych 15% pewnie większość nie jest aktywna. W porównaniu do bocznicowej retoryki, bardzo zaniżasz. Mawiają "wybielasz".

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

A tatuś?

Tatuś ksiądz? Zapewne też się zdarza.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

5 godzin temu, gerus6 napisał:

Ile pedofili to ortodoksyjni Żydzi i Muzułmanie

31 minut temu, d-t-x napisał:

Tatuś ksiądz? Zapewne też się zdarza.

Tatuś Rabin lub Cadyk  bardziej prawdopodobny.

Edytowane przez mariusz05
14 godzin temu, gerus6 napisał:

Jakiś link do tych badań wypadałoby podać, nie myślisz?

11 godzin temu, szymon1977 napisał:
15 godzin temu, gerus6 napisał:

Czyli 85% nie jest, a z tych 15% pewnie większość nie jest aktywna. W porównaniu do bocznicowej retoryki, bardzo zaniżasz. Mawiają "wybielasz".

Nie odważę się podważać tych "faktów" podawanych przez gerus6 mając w pamięci "badania" (podawane w wiadomych mediach) prowadzone wśród księży a dotyczące ich związków z kobietami i statystyk gejów.

Jak ktoś ma jakieś podstawowe pojęcie dotyczące preferencji czy zboczeń to od razu zauważy co są one warte,  wystarczy je zliczyć a otrzymamy od 130 do 160 procent gejów, kobieciarzy i pedofilów.

4 minuty temu, Gabaryton napisał:
15 godzin temu, gerus6 napisał:

Jakiś link do tych badań wypadałoby podać, nie myślisz?

Większość jego dostarczycieli informacji to anonimowe "autorytety" z platformy "X" (patrz moje dzisiejsze wpisy w temacie "polityka").....nie liczyłbym na to.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Ajothe napisał:

o co chodzi?

Jak nie będziesz powielać wymyślanych dla was stereotypów, zaczniesz czytać co pisze ze zrozumieniem to przestaniesz zadawać takie pytania.

Trzeba być konsekwentnym, a tam teraz jest brak cenzury i właścicielem jest prawackie bożyszcze, więc nieładnie krytykować tego źródła, chyba że jesteś lewakiem 😁

4 godziny temu, Ajothe napisał:

Trzeba być konsekwentnym

Konsekwencja polega na tym że pisze się opinie na podstawie WSZYSTKICH faktów.....jeżeli ktoś pisze na platformie "X" pod jakimś pseudonimem, anonimowo podając łatwe do negatywnego zweryfikowania informacje to mam prawo to tu wytykać.

tam teraz jest brak cenzury

Nie ma to nic wspólnego z tym co sugerujesz.

nieładnie krytykować tego źródła

Polecam czytanie ze zrozumieniem kolejny raz....nie krytykuję źródeł, krytykuję tych co z nich korzystają i tych co brednie rozpowszechniają.

Edytowane przez Maju

25 minut temu, Maju napisał:

nie krytykuję źródeł,

Nieładnie tak mijać się z prawdą, zapomniałeś już o plugawych mediach? 🤭

4 minuty temu, Ajothe napisał:

zapomniałeś już o plugawych

Pamiętam o nich nie tylko wtedy gdy kłamią czy manipulują.....gdy prawdę podają też je chętnie cytuję.
Za krótko mnie znasz.....w temacie o Kk (np. w sprawie pedofilii) przez jakiś czas tylko te cytowałem, bo informacje z innych do niektórych kompletnie nie docierały.   🙂 

5 godzin temu, Ajothe napisał:

Trzeba być konsekwentnym

Jak się udowadnia niektórym mediom to że np. w sprawie pedofilii konsekwentnie widzą ją TYLKO w Kk i podają fakty w taki sposób by Kk wypadał w nich jak najgorzej, manipulują lub wręcz kłamią, to konsekwencją tego jest moja opinia o nich....dlatego je czasem nazywam plugawymi.

17 minut temu, Ajothe napisał:

kręcisz jak zwykle

sugerując, porównując takie "media" w których każdy może sobie napisać co chce z mediami realizującymi politykę właściciela.

Edytowane przez Maju

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.