Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze jeszcze można z ynteligencka - "nieprawdaż ?"

Kiedyś miałem takich ynteligentnych znajomych właśnie.

On w każdym zdaniu musiał użyć "bynajmniej" a ona każde zdanie zacząć od "aczkolwiek".

Teraz za to wszyscy muszą "natomiast" się popisywać, zwłaszcza wtedy jak żadnego sensu w zdaniu to nie ma.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Wiele osób nie odróżnia "przynajmniej" od "bynajmniej" i z tego mam czasem bekę, jak słyszę zdanie w stylu "Zderzak na parkingu potłukłam, ale bynajmniej światła całe".

Jest jeszcze coś ktoś nie oddał Illuminati D-60 po 10 latach wędrowania po ludziach znalazł się znawca i koneser tych już LEGENDARNYCH kabli :)

Sukces finansowy koniec kosztów na wysyłki, pewnie jak by je policzyć to były najdroższe kable ze zbiorów Elberotha :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A mnie z kolei irytuje w stopniu maksymalnym używanie zwrotu (gdy rozmówca nie dosłyszał) "jeszcze raz?" zamiast "słucham?" lub "proszę?".

Jak cicho cedzisz przez zęby to gość pyta abyś jeszcze raz powtórzył - co w tym złego

Jak cicho cedzisz przez zęby to gość pyta abyś jeszcze raz powtórzył - co w tym złego

1. Nie cedzę cicho przez zęby.

2. Przyjętą formą jest "słucham".

3. Można powiedzieć "powtórz proszę jeszcze raz". Używanie samego "jeszcze raz" odbieram jako zwyczajne prostackie buractwo.

1. Nie cedzę cicho przez zęby.

polemizowałbym

3. Można powiedzieć "powtórz proszę jeszcze raz". Używanie samego "jeszcze raz" odbieram jako zwyczajne prostackie buractwo.

czepiasz się

Jedni jadą w kółko "tak" a inni dla odmiany "nie"

Jest jeszcze wersja pytająca "...co nie?"

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Witek_z, czemu masz w awatarze "je...ć informatyków"? :-)

mam fuck it a nie je...ć informatyków

czy uważasz że ten głośnik w awatarze jest git?

Edytowane przez witek_z

Wiele osób nie odróżnia "przynajmniej" od "bynajmniej"

To jeszcze nic. W moim biurze księgowym co drugi klient mówi renament, zamiast remanent. ;-)

Za to ja uwielbiam "rozumiesz?" co drugie słowo i robienie pauzy za każdym razem, aż potwierdzisz, że rozumiesz.

Raz siedziałem z takim gościem osiem godzin w samochodzie...

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Przy trzecim podejściu dałbym w ryło ;-)

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i pod kominkiem widzi skórę tygrysa.

Mówi do dziadka:

- Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...

- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!

- A jak myślisz, bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Jasiu wraca do domu cały podrapany. Mama do niego:

- Jasiu, co ci się stało?

- No... jechałem na rowerku i się przewróciłem.

- Ale rowerek jest zepsuty, ma zniszczone siodełko.

- No... ale to był pożyczony rower i tak naprawdę wjechałem w krzaki.

- Widziałam jak dzisiaj rano ścinali krzaki.

- No... ja tak naprawdę przewróciłem się na żwir.

- Przecież wczoraj wylewali nowy beton.

- KOT JEST MÓJ I BĘDĘ GO PIE***LIŁ, CZY SIĘ TO KOMUŚ PODOBA, CZY NIE!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.