Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

strażnik miejski przechwalał sie przy piwie." ide... patrze a tu naprzeciwko mnie idzie czterech!!! chwyciłem pałke, pierwszemu przyłożyłem w głowę, drugiemu w plecy, trzeci uciekł a czwartemu tak przykopałem, aż mu kredki z tornistra wypadły DDD"

...there is no spoon...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czy ja wiem?

Tylko zwracam moderacji uwagę na to, że chciałbym żeby w stosunku do mojej osoby były stosowane te same kryteria co i do innych forumowiczów.

Obojętne jakie one są.

• Moderatorzy

Rozmawia dwóch przyjaciół o polityce na świecie:

- Co tam nowego?

- Ukraina prowadzi wojnę z Rosją

- I jak wygląda sytuacja?

- Ukraina straciła 2 mln obywateli, wielu zabitych i rannych wśród ludności cywilnej, półwysep Krym, kilkanaście helikopterów i samolotów, kilkaset wozów opancerzonych i czołgów, kilka tysięcy zabitych żołnierzy i w perspektywie 2 przemysłowe obwody chcą się odłączyć, poborowi uciekają za granicę, miasta na Ukrainie w gruzach.

- A jak wygląda sytuacja w Rosji?

- A Rosja jeszcze nie wkroczyła

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Szczególnie rozśmieszył by ten dowcip wyjątkowo niekapujących obywateli wschodniej Ukrainy, którzy zamiast porozumieć, że to wszystko dowcip - wystraszyli się tej dobrej, sympatycznej i uśmiechnietej młodzieży z Ukrainy i po rozwaleniu im ujęcia wody i pól chałupy w panice uciekali do Rosji.

oYSPOCYhtB0.jpg8e7c9a457cbf65128f597e2629b4cf6e,2,0.jpg

Edytowane przez IvanM
  • Moderatorzy

Kończąc offtop polityczny dotyczący Ukrainy i faszyzujących tam elementów, to trzeba przyznać, że nazistowskie Niemcy były jedynym krajem w pierwszej połowie XXw , który przyłożył rękę by Ukraińcy powstali jako naród .

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

nazistowskie Niemcy były jedynym krajem w pierwszej połowie XXw , który przyłożył rękę by Ukraińcy powstali jako naród

Tylko po to, by wygrywając na niesnaskach pomiędzy nimi a moskalami, pozyskać ich dla własnych interesów.

Edytowane przez porlick

Bronek, Castro też chcieli otruć. Więc Cię rozumiemy !

Po prawej szogun Koziej-san.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bredzisław Wspaniały - miszcz...

wleść na krzesło przewodniczącego Izby Radców Japoni... no no... grubo...

Ukryta Zawartość

bronek%2Bkrzes%C5%82o.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mily

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Bredzisław Wspaniały - miszcz...

wleść na krzesło przewodniczącego Izby Radców Japoni... no no... grubo...

Doby jest, lepszy od Waldka może. To może Waldek na prezydenta tera. Waldek fajny był, wyraz twarzy także miał taki mądrzejszy.

Ukryta Zawartość

" Uciec...ale dokąd ? " :-))))))))))))))))))

Ukryta Zawartość

Smuga cienia spowija..;-)

Patrz, wreszcie się dostosowałeś do realiów.

1358974701_by_silverziom_500.jpg

W temacie o humorze :-)

11037346_814753631928348_8308877605180416367_n.jpg?oh=610477c562ec75bcb85ef01e61a11f82&oe=558B4A79

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Kończąc offtop polityczny dotyczący Ukrainy i faszyzujących tam elementów, to trzeba przyznać, że nazistowskie Niemcy były jedynym krajem w pierwszej połowie XXw , który przyłożył rękę by Ukraińcy powstali jako naród .

Nieprawda . Ukraina powstała i krótko istniała jako wolne państwo ( Zachodnioukraińska Republika Ludowa ) po pierwszej wojnie światowej dzięki szczodrości Austriaków, którzy pod koniec I wojny oddali Ukraińcom, a nie Polakom we władanie opuszczaną przez siebie Galicję. Państwo to dosyć szybko przestało istnieć miedzy innymi przez konflikt z II RP o Lwów . Mimo propozycji ugodowych z polskiej strony, Ukraińcy nie chcieli żadnych kompromisów,( "Lachy za San!" ) w dodatku nie zachowywali sie zbyt miło w stosunku do polaków na zajetych przez siebie ziemiach. To własnie z armią tego państwa walczyły o Lwów "orlęta lwowskie" . Jakoś mało ludzi zna ten fragment naszej historii.

Edytowane przez skali
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.