Skocz do zawartości
IGNORED

Czy McGyver oddaje sprzet?

pentaton

Rekomendowane odpowiedzi

<br />To są jakieś jaja, ktoś wysłał sprzęt nie dając swoich namiarów? <br />

Pewnie ma ruch jak w markecie i nie wie co i komu ma odesłać z powrotem:)

<br />Mamy tylko nadzieje ze dojdzie do srody. <br />

Może dostanie pod choinkę br. to coś koło środy:)

Pozdrawiam

Tomasz

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nie spodziewałbym się aby twoja inteligencja dała ci możliwość stworzyć wpis o inne treści.

Gdybyś umarł moja inteligencja nie stworzyłaby wpisu w Święto Zmarłych, że jesteś kim jesteś.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Gdybyś umarł moja inteligencja nie stworzyłaby wpisu w Święto Zmarłych, że jesteś kim jesteś.

Popatrz w kalendarz i zobacz jakie wczoraj było święto a jakie jest w dniu dzisiejszym.

I kto jest teraz kretynem?

<br />Popatrz w kalendarz i zobacz jakie wczoraj było święto a jakie jest w dniu dzisiejszym.<br />

A jakie było wczoraj święto? bo ja wczoraj w pracy byłem.

Pozdrawiam

Tomasz

jak mozna byc takim chamem,normalnie podlosc ludzka nie zna granic,rozwaliliscie rochowi forum i jeszcze macie czelnosc zlorzeczyc na niego bocznicy,

za prosci jestescie zeby za nim nadazyc,roch ma zajebistego asa w rekawie,ktorego nie zawacha sie uzyc,to jego ponadprzecietna inteligencja a wy co macie no co :)

mcgayver a ty to wstydu nie masz,klub milosnikow chinskich wzmakow swieci pustkami a ty se dwu letni urlop urzadzasz,moze bys tak za tjuningowanie yakinow na powrot sie wzial,klienteli nie zabraknie

Koniec offtopu ..

niech Konstruktor się lepiej zdeklaruje kiedy wyśle poszkodowanemu naprawiony sprzęt a poszkodowany da znać czy dotarło

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

A posunąłeś się koteczku znacznie dalej. W imię jakiejś smutnej, prywatnej ansy kolorujesz przewiny senicza.

Dla mnie lądujesz gdzieś w okolicach hien, które po pijaku niszczą cmentarze. A bo innowiercy, a bo ruskie...

Sorry za Offa. Koniec.

<br />Użytkownik frywolny trucht dnia 02.11.2013 - 12:58 napisał<br /><br /><br />Gdybyś umarł moja inteligencja nie stworzyłaby wpisu w Święto Zmarłych, że jesteś kim jesteś.<br /><br /><br />A posunąłeś się koteczku znacznie dalej. W imię jakiejś smutnej, prywatnej ansy kolorujesz przewiny senicza.<br /><br /><br />Dla mnie lądujesz gdzieś w okolicach hien, które po pijaku niszczą cmentarze. A bo innowiercy, a bo ruskie...<br /><br />Sorry za Offa. Koniec. <br />

Ale cię wzięło:)

Pozdrawiam

Tomasz

Jest afera!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

>McGyver

>We wrześniu dostałem do naprawy DAC z uszkodzonym mechanicznie (wyrwanym) gniazdem. [..]

>Diamond33

>Dziwne tylko, że na żaden email nie dostałem odpowiedzi od sierpnia a tutaj się doczekaliśmy.

Aha, czyli juz w sierpniu domagales sie zwrotu daca wyslanego we wrzesniu :) ktos tu antycypuje? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość rochu

(Konto usunięte)

Dla mnie lądujesz gdzieś w okolicach hien, które po pijaku niszczą cmentarze. A bo innowiercy, a bo ruskie...

Wiesz co?

Powoli dochodzę do wniosku, że inwektywy od ciebie i tobie podobnych to swego rodzaju zaszczyt.

Dzieki temu utwierdzam się w przekonaniu, wszystko jest w porządku bo nic mnie nie łączy z takimi jak ty.

Aha, czyli juz w sierpniu domagales sie zwrotu daca wyslanego we wrzesniu :) ktos tu antycypuje? ;)

Wysłany ok 28 sierpnia i od tego czasu nie otrzymałem żadnej wiadomości, a wysłałem kilka-kilkanaście emaili.

komusze wynurzenia?

Chyba raczej tradycyjny katolicki zwyczaj podkradania cudzych świąt.

co ty wiesz o katolicyźmie :(

"Obchody Dnia Zadusznego zapoczątkował w chrześcijaństwie w roku 998 św. Odilon, opat z Cluny, jako przeciwwagę dla pogańskich obrządków czczących zmarłych".

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Wysłany ok 28 sierpnia i od tego czasu nie otrzymałem żadnej wiadomości, a wysłałem kilka-kilkanaście emaili.

Już więcej mu nic nie wysyłaj. I Ty, i on i my wszyscy będziemy mieli święty spokój ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.