Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno grała finka ze sokiem, a parę dziewczyn do dziś szlocha :).

Skąd u ciebie taka frustracja? Wiem, że teraz dziwne czasy i dobrze powodzi się tylko najlepszym prawnikom. Ci nieco mniej wzięci maja problemy z klientelą. To samo jest w innych miastach. Ale na pewno sobie jakoś poradzisz. Może płatne porady w temacie audio?

Może płatne porady w temacie audio?

Ja się na audio prawie w ogólnie znam - sam jesteś tutaj expertem i nie ma co konkurować, ale to miłe, że wspomniałeś.

Za to może branża majtkowa lub horoskopy? Ponieważ znasz się na rzeczy, to które nam polecasz szczególnie, chiński, kwiatowy, a może ptasi? :)

W ogóle, to byłoby idealnie, gdybyś nam uprzejmie powróżył z tarota, wtedy ze znalezieniem fachu poszłoby jak z płatka :).

Dziękuję serdecznie gospodarzowi za spotkanie oraz za poczęstunek rewelacyjną zupą meksykańską która piecze dwa razy, zarówno gdy wchodzi, jak i gdy wychodzi default_wink.png

Magnetofoniarze siedzieli sobie w pokoiku na pięterku dzielnie kalibrując kasety.

... a na końcu urządzili sobie pogawędkę o samochodach Alfa Romeo którymi z przyjemnością jeździmy. Obok zupy meksykańskiej była to dla mnie jedna z największych wartości wczorajszego spotkania.

Staram się jak mogę by tobie coś polecić Svart. Pomyśle jeszcze. Nie martw się. Może "jutro" będzie lepsze. Sądząc po twoich występach gościnnych np na prezentacji audio we Wrocławiu, gdzie zjechaliście grupą by wszystko krytykować i popsuć innym odsłuchy, to na audio musisz znać się wybitnie. Akurat był tam mój znajomy, który was nie znał. Opowiadał mi co widział, a później po czasie dowiedziałem się cóż to za grupa zrobiła tam wtedy ten piękny i jakże życzliwy "show". Intencje były jednoznaczne. Ale w sumie czemu się dziwić. Tu na forum robisz to samo.

• Moderatorzy

Panowie, spuście trochę powietrza, najlepiej otworem do wentylacji głośnika:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-----------------

Rozumiem kochani, że spotkanie i wspólne dyskusje zbliżają ludzi. Rozumiem, że również mogą nakręcać antagonistów. Kiedy jednak decydujecie się na wzajemne uszczypliwości i prowokacyjne ataki na siebie, miejcie odrobinę honoru i nie skarżcie każdego wzajemnego wpisu na panel moderatorów.

Ja sie w tym błocku taplać nie będę! Nie usunę Waszych pyskówek i nikogo za nie nie ukarzę. Nie uzyskacie wykluczenia adwersarza za pomocą ilości punktów karnych za wzajemne skargi w prowokowanej pyskówce.

Również apeluję, ubliżajcie sobie przez PW!

@sly30 - Sylwek, jeśli dalej będziesz odnosił się na forum do profesji swych interlokutorów, będziesz karany za ujawnienie danych osobowych!

Ps.

Drogiemu "sierściuszkowi" również śpiewam 100 lat. :-)

W.

Oj Vlado. Nie widzę bym ujawnił dane osobowe kogokolwiek. Natomiast gdy faktycznie moje dane osobowe ujawniał twój koleżka, to jakoś nie było sprzeciwu z twojej strony! Koleżka niby zamknął konto na forum od razu otwierając nowe pod innymi nickiem.

Ja ci pomogę. Czynisz to już ostatnio notorycznie odnosząc sie do profesji @Svart. Jeśli ktokolwiek ujawnił Twoje dane osobowe i to zgłosiłeś, na pewno zostało tu usunięte, a mój "koleżka" ukarany. Nie mam wpływu na otwieranie nowych kont przez kogokolwiek. To forum nie ma zabezpieczenia przed takimi działaniami i nie przypisuj za to winy mnie. Możesz podać o którym to moim "koleżce" mówisz?

Rochu, strasznie Cię przepraszam! Wszystkiego dobrego! Nikt mi nie powiedział :(

Mówicie, że szpulak pozamiatał? A gdzie on ma niby funkcję sprzątania? No gdzie? Kurcze, wstyd, właściciel, a nie wie... :( :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Szprytne :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Moderatorzy

Szprytne :D

Teraz neo siedzi w pokoju cały dzien i zamiata, zadowolony z nowo poznanej funkcji. A szpulowiec szumi i trzeszczy podczas tej czynności czy nie?

-----------------

Szumi, trzeszczy i prawdziwych głowicowych NOS`ów już nie ma :)

Sony TC-765.

Mówicie, że szpulak pozamiatał? A gdzie on ma niby funkcję sprzątania? No gdzie? Kurcze, wstyd, właściciel, a nie wie... :( :D

Nie gniewaj się, ale jak poszedłeś na pięterko, to Twój szpulak trafił na dwa fotele na kółkach, a do szpulek przyczepiliśmy dwie szczotki na glucie... Wiesz, chcieliśmy go mieć przez chwilę dla siebie. I od razu rozwieję wątpliwości: nie jest taki super, na 9,5 sprząta do bani.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Staram się jak mogę by tobie coś polecić Svart. Pomyśle jeszcze. Nie martw się. Może "jutro" będzie lepsze. Sądząc po twoich występach gościnnych np na prezentacji audio we Wrocławiu, gdzie zjechaliście grupą by wszystko krytykować i popsuć innym odsłuchy, to na audio musisz znać się wybitnie. Akurat był tam mój znajomy, który was nie znał. Opowiadał mi co widział, a później po czasie dowiedziałem się cóż to za grupa zrobiła tam wtedy ten piękny i jakże życzliwy "show". Intencje były jednoznaczne. Ale w sumie czemu się dziwić. Tu na forum robisz to samo.

Wywalili cię z saloniku i robisz teraz gnój gdzie popadnie ? Mało piszę na tym forum ale gdzie nie wejdę widzę twoje bzdurne wypociny.

Podziękowania to sobie możecie pisać na PW. ;)

Relacje się liczą dla czytających.

Jarku, dla mnie w takich spotkaniach równie ważna o ile nie ważniejsza jest możliwość spotkania się i porozmawiania z ludźmi którzy coś sami robią w audio. Tak więc upuść trochę powietrza.

Rochu, te duże kolumny na dole w salonie na jakich przetwornikach są zrobione? Żałuję, że zabrakło czasu, bo na drugiej szpuli miałem nagraną klasykę, gdzieś w Niemczech w studiu to nagrali - pewnie świetnie by ten system to zagrał, bo Monteverdi (pierwszy utwór na szpuli) zagrał świetnie!

>>Gagacek

Jeszcze raz dzięki za wyjaśnienie paru spraw związanych z tranami :)

>>Wakutoma

Daj spokój, nie warto, ban w wątku załatwił by sprawę...

Rochu, te duże kolumny na dole w salonie na jakich przetwornikach są zrobione?

Morel MDT 33 i Focal - o ile dobrze pamiętam to 10v5411.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Tak więc upuść trochę powietrza.

Sorry, ale nawet nie spodziewałem się, ze to, co napisałem może byc zrozumiane tak pokracznie :)

Chyba za duzo tych wojenek pesonalnych na forum. :)

Chyba oczywiste, że jesli się coś opisuje na forum audio, to ludzie oczekują nie tylko wpisów typu "dziekuję, było fajnie" ale ciut, co było treścią zdarzenia. Nie uważasz? Czy to nienormalne jakieś? Obraziłem kogoś?

Sorry, ale nawet nie spodziewałem się, ze to, co napisałem może byc zrozumiane tak pokracznie :)

Chyba oczywiste, że jesli się coś opisuje na forum audio, to ludzie oczekują nie tylko wpisów typu "dziekuję, było fajnie" ale ciut, co było treścią zdarzenia. Nie uważasz? Czy to nienormalne jakieś? Obraziłem kogoś?

Obrazić nie obraziłeś, ale wykazałeś postawę roszczeniową default_tongue.png

Tymczasem ludziska tu piszą hobbystycznie, co chcą i jak chcą, poza elementarną kulturą osobistą nie sposób czegokolwiek od nich żądać.

Sorry Jarku nie zamierzałem cię atakować. Czy jestem u kolegów w Krakowie czy w KAiMie zawsze spędzam tam miło swój czas :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.