Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że Ci którzy lubią taki gatunek filmu Everest podejdzie i milo spędzą czas przed tv..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

ale dzisiaj te efekty, to jest śmiech na sali, nawet Vader bardziej nas rozśmieszał niż straszył,

a przecież kiedyś to człowiek się kulił i zjeżdżał z fotela już na sam odgłos dyszenia kolesia. To akurat pamiętam.

Słuch miałeś wtedy lepszy albo Ci się sprzęt obecnie psuje; wybór należy do Ciebie ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ot kurz historii i subiektywne nadawanie dużej rangi wydarzeniom w których się uczestniczyło.

Nie odbieraj osobiście tego co napiszę, ale ludzie którzy nie znają swojej historii (choć z ostatnich 100lat), nie różnią się wiele od roślin. Rośnie, wchłania wodę i minerały, w końcu usycha.

to ja już wolę indiany dżonsy :)

a z maratonów, raz na jakiś czas wieczór z latającym cyrkiem monty pythona musi być

i z bareją :)

Indiany są dobre. A Monty?

To jest klasyka.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ostatnio na nc +:

Babadook- rozczarowanie, nudne niestety

Raid 2: obejrzałem 3 razy. Niesamowicie nagrane sceny walki.

Więzien labiryntu- taki hollywoodzki Cube dla nastolatków...

Dawca pamięci- kolejna wariacja na temat starego Equilibrium. Słabe raczej

Czekam na Expendables 3 i ostatnią cz Hobbita. Juz niedługo

Raid 2: obejrzałem 3 razy.

Szacun :)

Ja niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć filmu w ostatnich powiedzmy 5 latach,

do którego w ogóle bym usiadł chociaż po raz drugi, a co dopiero trzeci.

No dobra, może z wyjątkiem paru na redtube ...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

No dobra, może z wyjątkiem paru na redtube ...

Bo oglądając te z rtube film wywołuje reakcje chemiczne w organizmie i podobają sie czy gra aktorska jest chałowa czy tez nie hehe

Do utraty sił. Film w starym stylu. Całkiem dobry. Oczywiście klimatu tamtych filmów brakuje ale lepsze to jak nic.

Strasznie się wynudziłem. Bardziej liniowego, przewidywalnego i napchanego patosem filmu nie widziałem od lat.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Sprawa Kramerów

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

W dniu 29.09.2015 o 14:57, Octagon napisał:

San Andreas - bardzo dobry film katastroficzny.

dno, muł, wodorosty - takie filmy (czytaj KITY) podobały mi się jak miałem jakieś ....15 lat, Po obejżeniu początku reszte bejżałem dla efektów skacząc co 10-kilka minut - na więcej szkoda oczu

W dniu 27.09.2015 o 11:53, gość napisał:

Ale niestety nie ma ten film startu do serialu Narcos. Oczywiście serial jest 5 razy dłuższy, więc możliwość szerszego pokazania kontekstu, zbudowania postaci większa, jednak serial poradził sobie z tym dużo lepiej.

Również postać Escobara w serialu moim zdaniem dużo wiarygodniejsza, bardziej wierna niż w filmie. Obejrzyj serial i daj znać Twoim zdaniem wypada porównanie.

zaciekawiłeś mnie tym serialem - jestem na etapie logistyki rozdziałki 1080p :) - mam nadzieje że się nie zawiodę bo mam spore oczekiwania

Knock, Knock. - niniejszym uroczyście oświadczam, że Keanu Reves dołącza do listy aktorów, których będę omijał szerokim łukiem:

Mariusz Pujszo

Liam Neeson

Keanu Reves

ileż razy można dawać ostatnią szansę. Ostatnia "ostatnia szansa" z jego udziałem, to był John Wick. Nie wiem co mnie znowu podkusiło...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Moderatorzy

Knock, Knock. - niniejszym uroczyście oświadczam, że Keanu Reves dołącza do listy aktorów, których będę omijał szerokim łukiem:

Mariusz Pujszo

Liam Neeson

Keanu Reves

ileż razy można dawać ostatnią szansę. Ostatnia "ostatnia szansa" z jego udziałem, to był John Wick. Nie wiem co mnie znowu podkusiło...

Pujszo nie oglądałem, Keanu - chyba mu się należy, tak samo jak B Wilisowi za ostatnie role (jedyne pozytywy to REC)

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Mariusz Pujszo

Liam Neeson

Keanu Reves

a gdzie nicolas cage?

Faktycznie wiele obecnie produkowawanych filmow to szmira nastawiona na komputerowe efekty specjalne , byle dużo, byle głośno , byle jak.

Ale ostatnio oglądałem np . film p.t. " Sędzia " ze świetną grą aktorską Roberta Duvala i Roberta Downey -a Juniora.

Poza tym polecam "Syriana" z b.dobrą rolą Georga Clooney-a czego rzadko można doświadczyć i np. "Informator" z kapitalną rolą Russella Crowe i Al Pacino.

W obu filmach świetna ścieżka dzwiekowa.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

La French 2014

https://www.youtube.com/watch?v=Huencz781io

Solidne kino. Bardzo dobrze zrealizowany film. Jakbyśmy naprawdę oglądali film z lat 70-tych. Bez cukierkowatych bohaterów, bez fajerwerków. Świetna ścieżka dźwiękowa, dobrze zrealizowana. Jak komuś pasowały kryminały z tamtych lat to i tutaj się nie zawiedzie.

Bartosz Hobbit rozszerzona III cz już jest w zapowiedziach do zamówienia..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

HQ - generalnie francuskie kryminały są co najmniej - dobre.

Z tego Dujardin'a niezły aktor wyrósł...

I pomyśleć, że swą karierę zaczynał od czegoś, co w Polsce nosi/ło tytuł 'Kasia i Tomek':-)

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Bartosz Hobbit rozszerzona III cz już jest w zapowiedziach do zamówienia..

Będzie w TV. Widzisz a mozna nie jechac na torrentach hehe

Ja niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć filmu w ostatnich powiedzmy 5 latach,

do którego w ogóle bym usiadł chociaż po raz drugi, a co dopiero trzeci.

Wszystko zależy od gustu. Medianeras, na który wiele spuści wodę obejrzałem 3 razy w ciągu ostatniego miesiąca. ;)

Edytowane przez Mrok

Jestem po seansie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moim zdaniem dobry film i warto poświęcić na niego trochę wolnego czasu.

I świetna obsada.

Podobał mi się.Polecam

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

warto poświęcić na niego trochę wolnego czasu

Ukryta Zawartość

tu zdecydowanie warto :)

Ukryta Zawartość

Po obejżeniu początku reszte bejżałem dla efektów skacząc co 10-kilka minut - na więcej szkoda oczu

Czyli nie oglądałeś. Standard...

W dniu 22.10.2015 o 07:03, Octagon napisał:

Czyli nie oglądałeś. Standard...

a co tu oglądać? Chyba że masz te kilkanaście lat (ale chyba nie ? ) to sobie obejrzyj. Nie chodzi mi o realizacje - technicznie OK, obsada dobra tylko o to że to bajki, nie w sensie głównego wątku tylko sposób w jaki to przedstawiono (amerykańsko-cukierkowo-bajkowo bym to nazwał :). Nie ma o czym gadać...

W dniu 14.10.2015 o 09:18, jgx napisał:

Użytkownik HQ dnia 27.09.2015 - 11:53 napisał

Ale niestety nie ma ten film startu do serialu Narcos. Oczywiście serial jest 5 razy dłuższy, więc możliwość szerszego pokazania kontekstu, zbudowania postaci większa, jednak serial poradził sobie z tym dużo lepiej.

Również postać Escobara w serialu moim zdaniem dużo wiarygodniejsza, bardziej wierna niż w filmie. Obejrzyj serial i daj znać Twoim zdaniem wypada porównanie.

zaciekawiłeś mnie tym serialem - jestem na etapie logistyki rozdziałki 1080p ? - mam nadzieje że się nie zawiodę bo mam spore oczekiwania

Użytkownik jgx edytował ten post 14.10.2015 - 09:19

W dniu 14.10.2015 o 09:18, jgx napisał:

zaciekawiłeś mnie tym serialem - jestem na etapie logistyki rozdziałki 1080p ? - mam nadzieje że się nie zawiodę bo mam spore oczekiwania

no i nie zawiodłem sie ? - serial kozak - POLECAM!!! tylko nie w fajansiarskiej wersji 720p z wzrzuconymi na stałe angielskimi zółtymi napisami, tylko czysta wersja 1080p

Infini - obcy na obcej planecie vs ludzie z mniej wiecej trochę innym zakończeniem jak zwykle. Jak ktoś lubi takie klimaty można obejrzeć.

chwilowy brak działalności w audio.

Jestem po seansie

Ukryta Zawartość

Moim zdaniem dobry film i warto poświęcić na niego trochę wolnego czasu.

I świetna obsada.

Podobał mi się.Polecam

troche na koniec zaczeli wciskać kity typu "zabili go i uciekł" - gdyby nie to powiedziałbym że świetny a tak - dobry, warto obejżeć

Ukryta Zawartość

A nawet "obejrzeć".

Bo to fajny film. Amerykański.

Z tym "obejRZeć to śmieszna historia:

Zajrzałem, co tam wszechwiedna Wiki o tymże przypadku bredzi.

No i wyszperałem, jak to sobie 'przyszłość narodu' radzi:

Obejrzeć, bo po 'j' zawsze piszemy 'rz'.

Ejże???:-)

A nawet "obejrzeć".

Bo to fajny film. Amerykański.

Z tym "obejRZeć to śmieszna historia:

Zajrzałem, co tam wszechwiedna Wiki o tymże przypadku bredzi.

No i wyszperałem, jak to sobie 'przyszłość narodu' radzi:

Obejrzeć, bo po 'j' zawsze piszemy 'rz'.

Ejże???:-)

no tak, chwila nieuwagi - wszystkich wrażliwych przepraszam bo jest za co a Ty Bezlitosna Niusia to wydałbyś jakiś tomik poezji tam może Cię ktoś w końcu doceni bo tu te Twoje wypociny co krok to ni w ząb.....

• Moderatorzy

Ugotowany 2015 - Bradley Cooper jako genialny szef kuchni wracający na pool position.

Połączenie Ratatuj, Przepisu na życie i trochę PSY/Gang Olsena.

Za mało motocykli, sexu i przemocy.

Babskie kino , idąc na seans jako osoba towarzysząca warto pomyśleć o piwie dla siebie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Pokaż nowe odpowiedzi