Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Ło, matko świnto z bele chtórego kościoła!

Nie wierzę...

Ale masz.

+ za odwagę cywilną i na zachętę!:-)

No jo nie skoścółka Aferzystów Ośmiorniczkańskich Dnia Siódmego :)

Dziękuję ci bezlitosny człowieku za dobre słowo

Słyszałem o tym filmie już dawno, ale w telewizyji jakoś nie trafiłem.

Nie wierzę...

Miej synu wiarę w sobie, miej...

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Jeszcze nie widziałem ale wrzucam na listę, nowy film Mela Gibsona, pomijając te amerykańskie treści o walecznych chłopcach to może być całkiem fajne kino wojenne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Jeszcze nie widziałem ale wrzucam na listę...

Nie widziałeś ostatnio oglądanego? ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Ktoś lubi mocne europejskie kino akcji? Spora dawka adrenaliny z Hiszpanii - Pitbull niech się schowa (no chyba, że traktować polski wyrób jako komedie):

"Toro"

Nie widziałeś ostatnio oglądanego? ;)

Nie znalazłem tematu to zapowiedzi a nie chciałem zakładać nowego bo od zawalenia jest tu takich po kilka wpisów, chociaż może i by było sensowniej założyć jak nie ma?

Ale widziałem trailer, więc po części ostatnio widziane...trailery :-)

Nie znalazłem tematu to zapowiedzi a nie chciałem zakładać nowego bo od zawalenia jest tu takich po kilka wpisów, chociaż może i by było sensowniej założyć jak nie ma?

Ale widziałem trailer, więc po części ostatnio obejrzane...trailery :-)

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Jak nie ma, jak jest? ;)

n2h2bp.jpg

A co do filmu Gibsona, dzięki za tip, będzie trza film obejrzeć.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Ktoś lubi mocne europejskie kino akcji? Spora dawka adrenaliny z Hiszpanii - Pitbull niech się schowa (no chyba, że traktować polski wyrób jako komedie):

"Toro"

Ja właśnie podszedłem do Pitbulla jako komediiiiiiii..... i było ok.... gdybym podszedł inaczej to byłby czas zmarnowany na seans....

Toro zapowiedź kapitalna, tylko w tym języku podoba mi sie komentarz piłki noznej , a nie filmu, ale zaryzykuje :)

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

X-Men Apocalypse obejrzane wczoraj. Efekty wizualne super, dźwiękowe też, fabuła wiadomo jak w tego rodzaju filmach, ale polecam, dobra rozrywka.

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

X-Men Apocalypse obejrzane wczoraj. Efekty wizualne super, dźwiękowe też, fabuła wiadomo jak w tego rodzaju filmach, ale polecam, dobra rozrywka.

Dla mnie te Xmeny są coraz gorsze w scenariuszu. Efekty robią się nudne. Nadmiar może obrzydzić.Mój ulubiony Logan śmignął parę razy ostrzami i zniknął w krzakach. Cały film nakręcono chyba w studio-bida z nędzą.

Ale za to Prawnik z lincolna to było kino. Obejrzałem z przyjemnością.

A dziś po obiadku przed pracą Kingsglaive Final Fantasy XV podobno dobre kino, jeżeli ktoś lubi takie klimaty, zobaczymy...

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Final Fantasy było świetne na PS one

A dziś po obiadku przed pracą Kingsglaive Final Fantasy XV podobno dobre kino, jeżeli ktoś lubi takie klimaty, zobaczymy...

Ale podziel się wrażeniami, może się skuszę...

W większości przypadków opinie są bardzo dobre....

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Ale podziel się wrażeniami, może się skuszę...

Wizualnie, technicznie itp. film super, efekty na najwyższym poziomie. A i ogólnie bardzo fajna bajka, rozrywkowo najwyższy poziom, polecam...

"Toro"

Ukryta Zawartość

Dla mnie bez rewelacji. Takie sobie, przeciętne kino akcji. Słaby scenariusz.

Pitbull lepszy, Można się było pośmiać. I fajni aktorzy,Niezły powrót Lindy,super Ostaszewska z komarkiem na pupie

Ukryta Zawartość

"nowy" blair witch project - proszę nie iść na ten film.

nie wiem czy to miał być remake, moim zdaniem po prostu bezczelnie odgrzany kotlet, właściwie wszystkie filmy należy kręcić "na nowo" po 20-30 latach bo dlaczego nie, jak nad tym się głębiej zastanowić to kryje się za tym głęboka logika...

Jestem po delikatnym maratonie 3d...tytuły to "Kapitan Ameryka Wojna Bohaterów " i " Łowca i Królowa Śniegu".... pierwsza pozycja napakowana efektami podobnie jak i druga.... dwie przyjemne bajki w sam raz na rozluźnienie...zostają u mnie w kolekcji... polecam...

Edytowane przez Yodas

Własnie obejrzałem Toro zapowiadał sie fajnie, ale póxniej już nie było efektu zaskoczenia.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Czy ktos widział zakładnika z Wall Street? Lub jak to robia single,Planeta singli?

Oglądałem wczoraj Planetę singli. Jedna z lepszych (jeżeli nie najlepsza) polska komedia romantyczna ostatnich kilku ładnych lat. Polecam.

U mnie też weekend minął z kinem rozrywkowym, wczoraj wieczorem jeszcze na rozluźnienie przed poniedziałkiem obejrzałem The Legend of Tarzan. Bardzo fajnie zrobiona bajka, śmiało można z dzieciakami oglądnąć, fajne efekty wizualne i dźwiękowe. polecam

Oglądałem wczoraj Planetę singli. Jedna z lepszych (jeżeli nie najlepsza) polska komedia romantyczna ostatnich kilku ładnych lat. Polecam.

Jak wyżej - z ostatnich polskich filmów - godna uwagi pozycja .

Czy ktos widział zakładnika z Wall Street? Lub jak to robia single, Planeta singli?

Planetę singli widziałem. Nie chcę w czambuł potępiać tego filmu, ale rewelacja to to dla mnie nie jest. Środki chyba mieli, a wyszedł sztucznie odegrany papierowy bzdecik. Jedynie Agnieszka Więdłocha stanęła w miarę na wysokości zadania.

Jak wyżej - z ostatnich polskich filmów - godna uwagi pozycja .

A możesz mi powiedzieć, co konkretnie Ci się w tej "komedii" podobało? Fejsbukowy styl, drętwe dialogi?

Porównaj grę aktorów choćby z tym:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok

Niemal za każdym razem gdy tu wchodzę, łapię się za głowę - że też ludziska marnują czas na takie gnioty! "Planeta Singli"? "Zakładnik Z Wall Street"? "Łowca I Królowa Śniegu"?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Niemal za każdym razem gdy tu wchodzę, łapię się za głowę - że też ludziska marnują czas na takie gnioty! "Planeta Singli"? "Zakładnik Z Wall Street"? "Łowca I Królowa Śniegu"?

Nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak "gusta"... chyba nie bo byś nie łapał się za głowę...

No właśnie - i to mnie przeraża. Bo jeżeli komuś się takie filmy podobają i ogląda je całkiem świadomie, to co o tym myśleć?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Pokaż nowe odpowiedzi