Skocz do zawartości
IGNORED

SERIALE ZAGRANICZNE

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, broniasz napisał:

Wersal 30 odcinków do 14 stycznia, trzeba pędzić.

Po pierwszym bardzo dobrym sezonie Homeland zmiana klimatu. Czas na Wersal. Tylko że mam trochę więcej czasu. 30 odcinków czeka na twardym dysku. Jak nie zdążysz to daj znać.

2 minuty temu, Krzychu72 napisał:

Po pierwszym bardzo dobrym sezonie Homeland zmiana klimatu. Czas na Wersal. Tylko że mam trochę więcej czasu. 30 odcinków czeka na twardym dysku. Jak nie zdążysz to daj znać.

Senkju.

@broniasz - widziałeś "Your Honor"?

Pisałem tu już, reklamując nadejście drugiego sezonu i jakoś odbiło się od ściany (milczenia).

Być może zbyt mało userów ma dostęp do C+?

Wiem, że Ty masz, więc?

Jakby co, mocno rekomenduję.

(po obejrzeniu 1 sezonu, drugiego nadal nie napoczęłem, czekam na komplet odc.)

[mention=19951]broniasz[/mention] - widziałeś "Your Honor"?

Kusicie. Co trzeba zrobić aby mieć dostęp do tego filmu w C+? Mam telewizję z anteny satelitarnej od C+. Trzeba pakiet canal plus wykupić czy jak? Jak najtaniej dorwać się do tego serialu?

Zarejestrować się na stronie c+

Wykupić miesięczny pakiet za 45 zł, obejmuje sport, filmy, seriale, dokumenty. 

Będzie się przedłużał automatycznie, chyba że powiesz stop.

Uważam że jest to dużo lepszy wybór niż N.

Edytowane przez iro III
Zarejestrować się na stronie c+
Wykupić miesięczny pakiet za 45 zł, obejmuje sport, filmy, seriale, dokumenty. 
Będzie się przedłużał automatycznie, chyba że powiesz stop.
Uważam że jest to dużo lepszy wybór niż N.
Kurcze ja płacę 49 zł. Mam VOD ale nie mam tego serialu.
W sumie nie mam programów canal plus.
Te 45 zł płacisz za sam pakiet canal plus czy jak?
31 minut temu, iro III napisał:

Pisałem tu już, reklamując nadejście drugiego sezonu i jakoś odbiło się od ściany (milczenia).

Wiem, że Ty masz, więc?

Jak tylko ogarnę Wersal,na pewno spróbuję.

Kurcze ja płacę 49 zł. Mam VOD ale nie mam tego serialu.
W sumie nie mam programów canal plus.
Te 45 zł płacisz za sam pakiet canal plus czy jak?
Ok. Już ogarnąłem przez telefon. Kosztowało mnie to dodatkowo 10 zł do dotychczasowego abonamentu.
C+ nie ma triala?
W moim przypadku nie. Od lat korzystam z pakietów z własną anteną satelitarną. Nie mam pojęcia jak jest w przypadku telewizji kablowych. W rozmowie telefonicznej pytałem o trial lub miesięczne właczenie kanałów Canal Plus - nie ma takiej opcji. Tylko rozszerzenie pakietu do końca mojej umowy - w moim przypadku 10 zł podstawowe kanały canal plus i VOD Premium (czy jakoś tak).
10 godzin temu, iro III napisał:

Wiem, że Ty masz, więc?

Drugi sezon jest nawet lepszy niż pierwszy.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

"Your Honor"

Obejrzałem 1 odcinek. Zapowiada się naprawdę dobrze. Pierwsze moje zaskoczenie było już w pierwszych minutach - scena po wypadku. Reżyser z pieczołowitą starannością zadbał o dramatyzm i psychiczne doznania widza ale też młodego bohatera filmu. To naprawdę rzadkość a sama scena do przyjemnych nie należała. Za samą tylko tę scenę wielki szacun dla twórców no i młodego bohatera filmu.

Yellowstone 15 stycznia na Netflix 

Arcane 2 w listopadzie 2024, baaardzo dobra animacja, czekam. 

Edytowane przez J4Z

.

5 godzin temu, J4Z napisał:

Jak tak dalej pójdzie, wszystko będzie na Netfliksie.

No trochę kupił N ostatnio, od HBO też. Większość to zakończone serie. Ciekawi mnie, z tym Yellowstone jak zrobili. Czy nowe już będą na N czy najpierw na Sky. Nie szukałem info. 

Godzinę temu, broniasz napisał:

Jak tak dalej pójdzie, wszystko będzie na Netfliksie.

.

W dniu 5.01.2024 o 19:19, J4Z napisał:

+ Błekitnooki samuraj też bardzo dobra animacja dla dorosłych .

W dniu 3.01.2024 o 13:07, iro III napisał:

Wiem, że Ty masz, więc?

Dziękuję za rekomendacje Your Honor. 

Właśnie kończę 1 sezon. 👍 Lubię to. 

Podchodzi mi trochę pod Bloodline... 

"Norsemen" na Netflixie. Serial, którym ewidentnie inspirowali się twórcy 1670. Co prawda pewne obśmiewane w nim zwyczaje czasu wikingów są nam trochę obce ale maska historyczna czytelna. Moim zdaniem lepszy od 1670.

Edytowane przez audiofan01
8 godzin temu, audiofan01 napisał:

Moim zdaniem lepszy od 1670.

od tej szmiry większość będzie lepsza :). Wczoraj skończyłem 1 sezon your honor - nawet dobry - polecam!

Zdążyłem już zaobserwować, że serial nie podoba się osobnikom o charakterze Jana Pawła.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

To się popisaliście. Gratuluję. Atak personalny, bo komuś się serial nie podobał. xD

BTW, o polskich piszę się gdzie indziej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

Jeżeli spodobał się Wam serial Wersal-Tron we krwi, to polecam The Tudors na Amazon Prime. Historia Henryka VIII i jego sześciu żon pokazana „na bogato”, tylko uprzedzam że to 40 prawie godzinnych odcinków. Dla mnie 8,5/10.

13 godzin temu, Urbanator napisał:

Jeżeli spodobał się Wam serial Wersal-Tron we krwi, to polecam The Tudors na Amazon Prime. Historia Henryka VIII i jego sześciu żon pokazana „na bogato”, tylko uprzedzam że to 40 prawie godzinnych odcinków. Dla mnie 8,5/10.

Kiedyś sie odbiłem. Borgias z Ironsem za to świetny (pierwszy sezon), drugi gorzej ale ciągle dobrze...

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi