Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie kampanii wyborczej Duda obiecywał, że będzie prezydentem wszystkich Polaków.

Dziś ustami swojego rzecznika stwierdził, że jednak się nie da. Jakaś wskazówka dla elektoratu, byleby nie zapomniał tego stwierdzenia.

Jestem Europejczykiem.

Szokujące sceny na pływalni w Niemczech. Uchodźcy obłapiali nastoletnie dziewczyny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Pewnie jest ubekiem donosicielem i najgorsze uwaga

jest KODowcem.....

tfu....

kurde shane nie jesteś sam jestem z Tobą ......

powiem Wam jedna opowiesc

jako że jestem tym co uczęszcza do kościoła ...na ostatniej mszy proboszcz ( nie należy do tych co sa z najgorszego sortu powiem więcej jest ten naj...)

powiedział na kazaniu że dane było mu rozmawiać z inspektorem ( mogę się mylić co do nazwy zawodu) ale chodzi o meritum .....jest olbrzymia ilosc donoszenia jednego na drugiego ,sąsiad na sąsiada do Urzedów Skarbowych

czy to synonim naszych czasów naszej rzeczywistości.....

aha polecam ostatniego Lisa pooglądać ( wiem że odrazę w niektórych wzbudza)

na końcu czyta fajną listę Dobrej Zmiany

nie będę zdrdzał wszystkiego....

Powodowani nie tyle uczciwością i miłością do samych US, co zazdrością i nienawiścią, że sąsiadowi lepiej się wiedzie.

P.S.

Nad skloconym i rozwarstwionym ekonomicznie narodem łatwiej przejąć kontrolę .

Piotr

Pani Szydło wysłała jakieś pismo do marszałka Kuchcińskiego. No i cisza, Kuchciński gdzieś przepadł. Może pismo go poraziło i trwa gdzieś ogarnięty stuporem? A może pismo przepadło po drodze? Rysiu Terlecki coś wie, ale po Kuchcińskim ani śladu. Może czas ogłosić poszukiwania?

Jestem Europejczykiem.

Donosiciele z grona zakropkowanychzakodowanychspełowaczonych bywają i tutaj, duma ich rozpiera w roli donosiciela.

I znowu podstawowe braki w logice. Skoro od lat już lansujesz tezę jak to zakropkowanychzakodowanychspełowaczoni nakradli nie wiedzieć czego i ile, to jest jasne jak słońce, że jako złodzieje nie będą donosić w obawie, że i oni zostaną z owych nakradzionych dóbr rozliczeni. Złodziej na złodzieja nie donosi.

Donosi ten który sam chętnie by ukradł ale jest za głupi i zazdrość i zawiść go zżera, że kto inny potrafił. To kto donosi?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

najsmieszniejsze jest to, że w przeciwienstwie do ciebie, ja wyznaję pewne wartości. wierzę w wiele rzeczy, m.in w demokrację.czy ty w coś wierzysz?może nas oświecisz?a może ja źle oceniam ciebie? jak widzisz jestem koncyliacyjny.

Owszem wyznajesz pewne wartości, ale niewątpliwie charakterystyczne dla własnego środowiska. Wszelkie inne wartości i poglądy zwalczasz, ponieważ ich nie rozumiesz - a raczej nie chcesz zrozumieć. To widać po twoim oburzeniu, że są donosy na oszustów podatkowych, a może nawet, że istnieją urzędy skarbowe. Może najlepiej, gdyby ich nie było wcale albo gdyby istniały dla komuchów i PiS-owców.

Wartości w polityce to tak naprawdę głupie pojęcie, tak samo jak i wiara w owe wartości.W praktyce są to pojęcia bardzo odległe. Za bardziej trafne uważam zasady i przestrzeganie zasad.

Jeśli w Polsce jest demokracja to tylko partyjna, dla swoich. PO i PiS to w gruncie rzeczy partie antyobywatelskie i antydemokratyczne.

Ukryta Zawartość

Przeciez tu sa wszystkie dane z tego news'a z poprzedniej strony. Dane, fakty, a nie wymysly.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wraca 60/h ? ;)

Ukryta Zawartość

"1. Trwa zmasowany atak całego świata na Polskę.

2. Świat boi się Polski, bo nabroił, i teraz, gdy Polska wstała z kolan, może światu przyłożyć.

3. Komisja Macierewicza bezstronnie i fachowo dojdzie do prawdy, tzn. ogłosi, ile dokładnie bomb podłożył Tusk.

4. Trybunał Konstytucyjny już dawno próbował zabrać po 500 zł każdemu dziecku, nie tylko drugiemu, i za te pieniądze jeździć po Chinach.

5. Trybunał Konstytucyjny zniszczyła Platforma Obywatelska, ale szczęśliwie udało się to naprawić. Żadnego problemu już nie ma. Komisja Wenecka i Parlament Europejski idą na pasku agresorów (patrz pkt. 1.), ale my im pokażemy.

6. Protesty KOD się kończą.

7. Protesty KOD są opłacane z zagranicy i mają niewielką liczbę uczestników. Co to znaczy masowa demonstracja, pokaże dopiero nasz marsz poparcia dla rządu, gdy wyprowadzimy na ulice milion oceniony przez policję na pięć milionów.

8. Polacy mają prawo poznać prawdę o swojej historii. Porozumienia Sierpniowe 1980 r. podpisywali założyciele "Solidarności", tzn. Lech Kaczyński z bratem. Niestety agent SB Lech Wałęsa zniszczył ich dorobek przy Okrągłym Stole, zakładając esbecko-niemiecko-rosyjskie kondominium pod mylącą nazwą "III RP". Na szczęście zrywem wyborczym 25 października 2015 r. Naród skruszył kajdany i Polska odzyskała niepodległość.

9. Unia Europejska nas wydoiła.

10. Głosowanie w Sejmie inaczej, niż głosuje PiS, jest podważaniem wyników demokratycznych wyborów.

11. Wszystko, co robią politycy opozycji, wynika z żalu za korytem, od którego zostali oderwani. (Uwaga! Na czas sprawowania rządów przez PiS koryto przestaje być korytem, staje się miejscem bezinteresownego działania dla dobra Narodu. Miejsce to wróci do nazwy "koryto" zaraz po przejęciu władzy przez opozycję).

12. Ale to czysta teoria. Do przejęcia władzy przez opozycję Naród nie dopuści. Wola Narodu stoi ponad prawem. Wolę skasowania wyborów Naród wyrazi we właściwym czasie ustami Jarosława Kaczyńskiego.

Uwaga! Jest jeszcze pkt 13., ale należy go na razie jedynie zapamiętać. Jego wygłaszanie rozpoczniemy dopiero wtedy, gdy uda się nam już na dobre wyrwać Polskę z łap Unii Europejskiej.

13. Ten Putin jest całkiem sympatyczny."

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Polska Pierwsza Dama ma zdecydowanie więcej do zaoferowania, niż Prezydent RP - przynajmniej jeśli chodzi o styl: http://kobieta.wp.pl/gid,18214319,img,18214335,kat,26313,title,Agata-Duda-w-szmaragdowej-sukni,galeriazdjecie.html

Ma jednak zdecydowanie łatwiejszą rolę do odegrania - w myśl zasady, że milczenie jest złotem. Natomiast Nasz Prezydent, jak na razie przypomina postać z dramatu Wyspiańskiego.

Nasz Prezydent, jak na razie przypomina postać z dramatu Wyspiańskiego.

Zmień AVATAR, bo się niepotrzebnie dodatkowo błaźnisz - same wpisy wystarczają.

A co do przemówień, to sięgnij pamięcią do całej historii III RP i uświadom sobie czym była.

"Londonistan 2016"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

To widać po twoim oburzeniu,

jakim oburzeniu? stwierdzam fakty, to ty się oburzasz,jak ja piszę o donosicielach

dla własnego środowiska.

no tu się nie mylisz- moje środowisko to ludzie m.in demokratycznej opozycji

wartości i poglądy zwalczasz,

znowu pudło-mam szacunek dla wartości lewicowych, nawet skrajnie lewicowych.jak wiekszosć nie cierpię głupoty

Buahaha :)

"Śledztwo, grupowe przesłuchania, analizy grafologiczne - wszystko to zafundowała małym dzieciom dyrekcja szkoły podstawowej w Opolu - twierdzi "Nowa Trybuna Opolska". Rodzice są oburzeni. Nauczyciele mieli tak potraktować dzieci ze strachu przez władzą, bo jeden z maluchów nabazgrał w toalecie napis... "Andrzej Dupa", co kojarzyło się z prezydentem."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

car bomb in berlin

Ukryta Zawartość

To sie niemcy edukuja.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zmień AVATAR, bo się niepotrzebnie dodatkowo błaźnisz - same wpisy wystarczają.

A co do przemówień, to sięgnij pamięcią do całej historii III RP i uświadom sobie czym była.

https://www.youtube.com/watch?v=E9AHBMVa42c

Jestem dostatecznie uświadomiony. A avatara zmieniać nie muszę, bardzo mi odpowiada, a innym nie musi. Ma miłość do Polski nie jest równoznaczna z miłością do jej obecnego prezydenta.

Co ty wklejasz - PAD-a w 1970 jeszcze na świecie nie było. Każdy może wypowiedzieć gotowy tekst. Lepiej lub gorzej.

A złoty róg nadal ma. Do końca kadencji. Pierwszej albo ostatniej.

Trwa walka o ocieplenie wizerunku rezy...dęta w sieci. Tylko doradców zatrudnił z klucza partyjnego i ma co ma....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przeszłość niedługo wróci. Konkurs - za czym stoją? Papier toaletowy, cytrusy czy żółty ser z dziurkami?

Krasata sredi iduszczych

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masło solone i pomarańczowy ser (bez dziurek).

;-)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Polec jak na Zawiszy (zresztą czarnym):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

jakim oburzeniu? stwierdzam fakty, to ty się oburzasz,jak ja piszę o donosicielachno tu się nie mylisz- moje środowisko to ludzie m.in demokratycznej opozycjiznowu pudło-mam szacunek dla wartości lewicowych, nawet skrajnie lewicowych.jak wiekszosć nie cierpię głupoty

Pisałeś jak ktoś, kto miał problemy z rozliczeniem podatkowym po donosie i poszedł na wódkę ze znajomym naczelnikiem, aby to załatwić.

Demokratyczna opozycja to eufemizm dotyczący opozycji, która nigdy porządnie w dupę nie dostała od władzy Wiem do gennder, lgbtq, związków partnerskich i innych takich. A ja nie cierpię takiego ględzenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.