Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kaddafi to przewidział.

Ludzie są w szoku zginęło 10 dzieci !!!

Masz sumienie?

Mnie się czepiasz??? Poczytaj sobie wpisy kolegów prawaków o które mi chodziło. Albo lepiej prawackich pismaków typu Warzecha.

Jestem Europejczykiem.

"56 proc. badanych dobrze ocenia działalność Andrzeja Dudy; to najlepsze notowania prezydenta od początku jego urzędowania - wynika z najnowszego sondażu CBOS."

Ciekawe kiedy CBOS wydrukuje poparcie klasy Putina?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

W każdym razie,

Dla zrozumienia zaaplikuj sobie trzecią opcję - samopałowanie...bez pamięci.

Być może to opcja najlepsza...dla wszystkich.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Wiele moich wpisów jest szybko usuwanych. Nie mogę pisać bezkarnie. A ten hejter może. Nie usywają jego wpisów.

Dobrze to ci wychodzi tylko kłamanie w mojej sprawie,na co mam całą masę dowodów.Całkiem niedawno porównałeś mnie do Stalina Kim ir sena i Hitlera,opinia prawna w tej sprawie leży na moim biurku,nie jest dla ciebie zabawna. Powstrzymaj proszę(ostatni raz) inwektywy pod moim adresem,albo wypij ziółka,piszę bardzo poważnie. Masz problem z wymianą argumentów,kiedy ci ich nie staje,zaczynają się wycieczki osobiste,parę razy już przegiąłeś i teraz ode mnie zależy,czy będziesz miał z tego powodu kłopoty. Zacznij odnosić się merytorycznie i przestań kłamać na mój temat,dobra rada.

Lewica forumowa jak zawsze "w formie".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wsród polityków PiS-u czy opozycji? No i już masz odpowiedź skąd ta nienawiść.

Kiedy?

Może wtedy...w Łodzi?

Pamiętasz może o tym, że część opozycji (ta niemogąca się z tym pogodzić) całkiem niedawno nią nie była.

Sly

Ciebie też zapytam:

Jaki program polityczny, gospodarczy, społeczny ma dzisiejsza opozycja w postaci PO?

Oczywiście poza nienawistną niechęcią do JK i PiS.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciebie też zapytam:

Jaki program polityczny, gospodarczy, społeczny ma dzisiejsza opozycja w postaci PO?

Oczywiście poza nienawistną niechęcią do JK i PiS.

Opozycja jest słaba, podzielona i na dziś nie widzę realnego programu. Nie zmienia to faktu,że PIS poza nielicznymi słusznymi ruchami spycha Polskę w przepaść.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zamach spowodował istny wysyp idiotyzmów. Ciekawy efekt.

Ciekawe spostrzeżenie. Tyle, że nie poparte przykładami zupełnie bezsensowne.

Jeden nawiedzony wspiera sie twierdzeniami drugiego. Za chwilę Aloszko powoła się na to gówniane radyjko i tak to się będzie kręcić.

Tu zagadkowo - reszta j.w.

Nie, to są Twoje wymysły.

Ukryta Zawartość

lewactwo sra w gacie,i wkurza sie,ze zamach pokrzyzowal plany weekendowe.

ten nieudolny starzec prezydent francji zamierza w odpowiedzi intensywniej dzialac w iraku i syrii.zenada!!!

do tego mowi sie coraz glosniej ze niemcy,belgia zawarly pakt z terrorystami o nieagresji,

zaczynaja na wierzch wyplywac lewackie pomyje.

Ukryta Zawartość

Ciekawe spostrzeżenie. Tyle, że nie poparte przykładami zupełnie bezsensowne.

Przykłady masz powyżej (tomusiowi jak widać całkiem odbiło), poniżej będą za chwilę, chyba umiesz czytać.

Jestem Europejczykiem.

do tego calkowita kompromitacja policji,no chyba ze ktos im kazal byc tak nieudolnym.

Jaro

ciebie nikt tu juz nie slucha,

takie lewackie poglady to ze swoimi mozesz wymieniac.

rurki juz nalozyles?kredki tez masz?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Przykłady masz powyżej (tomusiowi jak widać całkiem odbiło), poniżej będą za chwilę, chyba umiesz czytać.

Akurat zgadzam się z tomek7776 z jego opiniami dot. Francji, Niemiec i Belgii, chociaż sformułowałbym je inaczej.

Natomiast u ciebie wyraźnie widzę pogłębiająca się frustrację i brak chęci do rzeczowej dyskusji.

Niestety żyjemy w takich czasach, gdzie po aneksji Krymu "zachód" potrafił jedynie "wyrazić zaniepokojenie" a po kolejnych terrorystycznych zamachach ze wszystkich stron płyną kondolencje... przy jednoczesnym braku wyciągania wniosków. Błaszczak ma dużo racji - marsze przeciwko przemocy nie powstrzymają terroryzmu.

Żałuję że nie znam niemieckiego, chętnie bym poczytał jak opisują wczorajsze wydarzenia tamtejsze media. Może GW "stanie na wysokości zadania" i napisze coś jeszcze w duchu "politycznej poprawności" ;)

oj napisza,napisza napewno.ale chwile trzeba poczekac,,poczekac na wytyczne,,,,,co maja mowic i pisac.

moze robia wlasnie sondaz,co ludziom najbardziej sie spodoba,od czego wzrosnie poparcie.

Niestety żyjemy w takich czasach, gdzie po aneksji Krymu "zachód" potrafił jedynie "wyrazić zaniepokojenie

O ile sobie przypominam na Krymie nikt nikogo nie "rozjechał" i to tylko dzięki Putinowi finał całej akcji związanej z przyłączeniem tego regionu do FR był bezkrwawy.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

bo nikt sie tego nie spodziewal,NIKT!

nikt nie byl przygotowany na cos takiego.

do tego sami ukraincy byli za przylaczeniem,jak widzac.tam walki zadnej nie bylo.

No ale jak widać powyżej niektórzy porównują przyłączenie Krymu do zamachu terrorystycznego.

Jak widać lepiej się Europie dogadać z Islamskimi fundamentalistami niż z Rosjaninami......

Rozpier.olili cały bliski wschód

I tak by upadł. XX-wieczne dyktatury nie są w stanie przeżyć w czasach internetu i globalizacji.

Zamach spowodował istny wysyp idiotyzmów. Ciekawy efekt.

Muchy do gówna lecą jak zawsze.

Albo lepiej prawackich pismaków typu Warzecha.

I am dying to meet him...

ja tam byłem,widziałem i przerażony dałem nogę!

nigdzie nie byłeś, łżesz jak kaczka

Nie zrozumiałeś intencji tego wpisu.

Akurat nie zrozumiał LOL

Po prostu nic mu już poza czepianiem się słówek nie pozostało podobnie jak Kaczyńskiemu poza robieniem barachła.

Katar,Arabia Sudyjska,Kuwejt,no kurna bida aż piszczy

Bida intelektualna piszczy od zawsze. A ropa się kiedyś skończy.

Straszne,okropne brr..masz inną,oprócz KODerskiej,telewizję w swoim 4K odbiorniku?ewidentnie nie,jesteś książkowym przykładem zmanipulowanego bohatera w swoim domu. Widziałeś kiedyś manify KODu z bliska?słyszałeś co tam się wygaduje?jak podrzega się do mordów politycznych i wieszania na latarniach?czytałeś hasła na transparentach?tylko nie te które pokazują w tvn a te które faktycznie tam są,widziałeś małe dzieci z gumowymi kaczkami i napisami na powieszonych kartkach na szyi o polowaniu na kaczki?widziałeś to?widziałeś ile lat mają te dzieci?a widziałeś może jak zdebilały fan PO zamordował działacza PiS w jego biurze?czy może wtedy akurat nie byłeś w domu i nie mogłeś zobaczyć w tv a może ubrałeś filcowe,wygodne okulary 3D i widzisz tylko jedynie słuszny przekaz?ile ty masz lat,żeby takie jednostronne dyrdymały wypisywać? Poziom nienawiści na marszach KODu przekracza wszystkie dopuszczalne normy społeczne,ja tam byłem,widziałem i przerażony dałem nogę!to jest ta sama hołota,która po incydencie Dudy na A4 głośno lamentowała w internecie,że żałuje,że nie zdechł w męczarniach. Chłopie wyjdź z domu i posłuchaj co ludzie gadają,bo ewidentnie telewizja ci robi bałagan w głowie.

A czasem nie pomyliłes demonstracji KOD z miesiecznica?

Demonstracje Pisowskie zawsze należa do bardzo spokojnych ,kulturalnych ....

Ukryta Zawartość

(w tle pełne miłości słowa )

Film z demo tych sprawiedliwych (przepraszam bokiem ale slowa pelne miłosci słuchac)

demonstracja KOD

wpisy pod filmem pokojowe jak na prawdziwych bohaterów przystało

Ukryta Zawartość

I tak by upadł. XX-wieczne dyktatury nie są w stanie przeżyć w czasach internetu i globalizacji.

Muchy do gówna lecą jak zawsze.

I am dying to meet him...

Miłośnicy ddyktatur na czele ze swoją ulubiona dyktatura putinowska myślą ze XX wieczny system dyktatur ktory doprowadzil do najwiekszych katastrof i ofiar ludzkich w bistorii będzie trwał wiecznie. Nie będzie bo w ten patologiczny system jest nieefektywny i tworzy destabilizacje.

chwilowy brak działalności w audio.

Miłośnicy ddyktatur na czele ze swoją ulubiona dyktatura putinowska myślą ze XX wieczny system dyktatur ktory doprowadzil do najwiekszych katastrof i ofiar ludzkich w bistorii będzie trwał wiecznie. Nie będzie bo w ten patologiczny system jest nieefektywny i tworzy destabilizacje.

Tak wiem kolega optuje za "nowym wspaniałym światem".....

BTW

Jak sobie przypomnę lata 70" i 80" to ze słowem terrorysta kojarzył mi się tylko albo ktoś z kraju Basków albo jakiś Irlandczyk....... Obydwaj mieszkali na "wspaniałym zachodzie".

No ale jak widać powyżej niektórzy porównują przyłączenie Krymu do zamachu terrorystycznego.

Te dwie kwestie w jednym zdaniu nie znalazły się z powodu porównania ich samych lecz bezsilności z jaką na nie zareagowano. Jeśli ktoś chce, to może odnaleźć sobie co mówiły gwarancje dane Ukrainie w zamian za rezygnację z potencjału nuklearnego.

Jak widać lepiej się Europie dogadać z Islamskimi fundamentalistami niż z Rosjaninami......

ISIS można czapkami nakryć ale nie bez strat więc nikt się nie kwapi. Rosja ma 8500 głowic, wprawdzie większość to bezużyteczny zardzewiały złom ale to co wciąż działa nadal stanowi zagrożenie wielokrotnie większe niż 1000 lat istnienia ISIS

Rosja ma 8500 głowic, wprawdzie większość to bezużyteczny zardzewiały złom ale to co wciąż działa nadal stanowi zagrożenie wielokrotnie większe niż 1000 lat istnienia ISIS

Tak i co jakiś czas tymi głowicami rozjeżdża Turystów po kurortach w całej Europie......

Tak i co jakiś czas tymi głowicami rozjeżdża Turystów po kurortach w całej Europie......

Co jakiś czas...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

nadal stanowi zagrożenie

Potencjalne bardzo mało prawdopodobne. A dziesiątki tysięcy ofiar Daesz (ISIS) - zrealizowany fakt. Tak samo jak setki tysięcy ofiar bezpośrednich działań Zachodu i ich skutków w Iraku, Libii, Syrii, ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.