Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Błaszczak o multikulti we Francji z pianą na pysku - bezcenne ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Niania ci na głowę usiadła???

Jak młoda i zdrowa to dlaczego nie?

Czy Turcja spowoduje totalne zaćmienie? Jeżeli się nie obudzą zachodni politycy wraz z USA, to może być dym. Erdogan dzięki prymitywnej prowokacji przejął siły zbrojne, które w konsekwencji będą w rękach państwa islamskiego i w dalszej konsekwencji z dostępem do guzików od broni nuklearnej - a wiadomo, że to są fanatycy. Krótkowzroczność Brukseli, NATO i całego USA sięgnęła praktycznie ślepoty. Narody islamskie muszą mieć nad sobą bat - bat w postaci dyktatorów o orientacji świeckiej - w przeciwnym razie kalifat się odradza i będzie, wcześniej czy póżniej, próbował wyrżnąć wszystkich 'niewiernych'. Historia kołem się toczy i nikt z tego nie wyciąga wniosków.

Jedyna rada, to dogadanie się z Putinem i wspólne działania przeciwko tej zarazie - innej drogi nie widzę. Albo wspólna interwencja z Chińczykami.

Trzeba pamiętać, że Europa w Turcji to tylko Istanbuł i część Ankary - cała wspaniała reszta kraju to Anatolia, czyli Islam i kalifat!

Parker's Mood

Wyprowadź się tomuś do Turcji, tam będziesz bezpieczny.

Proponuję Syrię, gdzie więcej chrześcijan.

Widać po Twoich wpisach jak bardzo nienawidzisz Polski i Polaków...

Grunt, że Ty nas kochasz.

Tego też, prawda? Nie imigrant, tylko swojak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chcesz więcej?

Ukryta Zawartość

przejął siły zbrojne, które w konsekwencji będą w rękach państwa islamskiego i w dalszej konsekwencji z dostępem do guzików od broni nuklearnej

To, że Turcy mają dostęp do guzików atomowych, to moim zdaniem, był tylko taki straszak na ruskich.

Proponuję Syrię, gdzie więcej chrześcijan.

Grunt, że Ty nas kochasz.

Tego też, prawda? Nie imigrant, tylko swojak.

Ukryta Zawartość

Chcesz więcej?

jaka aktywnosc lewakow,kierownictwo spuscilo ze smyczy,zdjeli kaganiec?

Ukryta Zawartość

Mimo, że was i spuścili i kaganiec zdjęli już dawno, więcej leją nahajką byście w końcu coś robili to i tak efekt żaden. Takie tam skomlenie i popiskiwanie. I tylko sny by choć próbować dorównać. I tylko marzenia wam zostają. Na ich realizację jesteście po prostu za głupi.

Błaszczak o multikulti we Francji z pianą na pysku - bezcenne ;-))

Błaszczak onegdaj powiedział....

12400511_1719618048272216_4789298807720410354_n.png

i niedawno o malowaniu kredkami ;)

13775755_1021214454640533_2856782222423221739_n.jpg

zdiecie z paniami niedawno było i w innym temacie ;)

Pasażerka samolotu z Gdańska: "On wygląda na terrorystę!". Szokująca reakcja obsługi i Wizzair

Akcja antyterrorystów i agentów ABW na pokładzie samolotu na lotnisku w Gdańsku. Z pokładu maszyny do Londynu wyprowadzono 26-letniego mężczyznę, bo jedna z pasażerek stwierdziła, że wyglądem przypomina on terrorystę. Samolot nie odleciał ze względu na złe warunki pogodowe, a mężczyzna po przesłuchaniu został zwolniony.

czu te służby nie podlegają Błaszczakowi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widać po Twoich wpisach jak bardzo nienawidzisz Polski i Polaków...

Skoro tak kochasz Polskę i Polaków to pewnie chciałbyś by nasz kraj był lepszy,dlaczego więc uciekasz od obiektywnej prawdy?Tacy jesteśmy,taki do cholery jest nasz kraj.

Pewne rzeczy są niewygodne...wiesz,że w ciągu ostatnich 10-lat z rąk terrorystów w Europie zginęło mniej ludzi niż zabijają pijani kierowcy na polskich drogach w ciągu jednego tylko roku?

Albo używasz własnego rozumu albo myślą za Ciebie hasła z tabloidów i Max-jutuber.Wybieraj.

l'enfant sauvage

Pewne rzeczy są niewygodne...wiesz,że w ciągu ostatnich 10-lat z rąk terrorystów w Europie zginęło mniej ludzi niż zabijają pijani kierowcy na polskich drogach w ciągu jednego tylko roku?

A wiesz że są takie rzeczy jak przewidywany rozwój wypadków, czy trendy - liniowe, ekspotencjalne i inne? Liczba muzułmanów w Europie rośnie, ich młodzież radykalizuje się zamiast integrować - nie trzeba być geniuszem żeby przewidzieć na co to jest przepis.

w ciągu ostatnich 10-lat z rąk terrorystów w Europie zginęło mniej ludzi niż zabijają pijani kierowcy na polskich drogach

Znaczy co?

Trzeba wg Ciebie doprowadzić do równowagi i zachęcać terrorystów do zabijania?

Jeszcze bardziej niż ma to miejsce obecnie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

czu te służby nie podlegają Błaszczakowi?

Obsługa samolotu i lotniska oraz pasażerka na pewno nie.

Ciekawe co byś napisał, gdyby jednak było bum?

Mózg by ci się zlasował w tej jedynej jeszcze aktywnej części odpowiedzialnej za idiotyzm.

A wiesz że są takie rzeczy jak przewidywany rozwój wypadków, czy trendy - liniowe, ekspotencjalne i inne? Liczba muzułmanów w Europie rośnie, ich młodzież radykalizuje się zamiast integrować - nie trzeba być geniuszem żeby przewidzieć na co to jest przepis.

@misiomor,żeby było jasne,ani nie jestem zwolennikiem sprowadzania uchodźców, niespecjalnie jest mi po drodze z fundamentalizmem religijnym,swoją postawę zawdzięczam tylko i wyłącznie swoim własnym doświadczeniom.To o czym piszesz to są powszechnie znane fakty,z przykrością muszę jednak stwierdzić,że nikt nie szuka rozwiązania,a wszyscy starają się na tych faktach ugrać jakiś interes,zazwyczaj doraźny,krótkotrwały i mierzony słupkami poparcia,to jest chwytliwy temat,działa na wyobraźnię (np. islamista z toporem w pociągu) szczególnie młodych ludzi ale i też na tą część społeczeństwa,która,nazwijmy to,z natury jest zdolna do przyswajania jedynie prostych i silnych komunikatów.

To smutne,co za tym idzie tracą na tych tendencjach też inne sfery naszego życia-przede wszyskim komunikacja między ludźmi-na tym polu odnotować można ostatnio jedynie same porażki.Niechęć do sztuki-bo sztuka nie mówi prostym komunikatem,jest abstrakcyjna,metaforyczna-czyli jest niebezpieczna.

Można by tak mnożyć...

Wiesz,żyję w kraju gdzie codziennie w metrze,na ulicy mijam dziesiątki wyznawców chyba wszystkich religii tego świata,sporo czasu w roku staram się przebywać w Polsce.Jak myślisz, faktor bezpieczeństwa ogólnie rozumianego,gdzie w mojej ocenie będzie miał wyższą wartość?

Nie, wcale mnie to nie cieszy..

Znaczy co?

Trzeba wg Ciebie doprowadzić do równowagi i zachęcać terrorystów do zabijania?

Jeszcze bardziej niż ma to miejsce obecnie?

@xniwax,bez urazy ale zdecydowanie bardziej wolę Cię czytać jak piszesz o progresywnym rocku;)

l'enfant sauvage

Ukryta Zawartość

Nastepny juz po swojemu chce okolice urzadzic....kobiety byly za skapo ubrane

8latka w stanie ciezkim !!!!

To moze my europejczycy za noszenie burki tez bedziemy wp***dol prewencyjnie dawac...skoro oni moga to my co...gorsi?

Ukryta Zawartość

@misiomor,żeby było jasne,ani nie jestem zwolennikiem sprowadzania uchodźców, niespecjalnie jest mi po drodze z fundamentalizmem religijnym,swoją postawę zawdzięczam tylko i wyłącznie swoim własnym doświadczeniom.To o czym piszesz to są powszechnie znane fakty,z przykrością muszę jednak stwierdzić,że nikt nie szuka rozwiązania, ...

Pytanie jakie rozwiązanie jest w ogóle możliwe. Recepty politycznie poprawne poniosły klęskę, i już nikt nie traktuje ich poważnie. Ci którzy na nich zarabiają i ich polityczni zwolennicy jeszcze udają i kombinują jak utrzymać ten system jak najdłużej. Więc sprawa pewnie pójdzie na żywioł i skończy się wojną domową.

... a wszyscy starają się na tych faktach ugrać jakiś interes,zazwyczaj doraźny,krótkotrwały i mierzony słupkami poparcia,to jest chwytliwy temat,działa na wyobraźnię (np. islamista z toporem w pociągu) szczególnie młodych ludzi ale i też na tą część społeczeństwa,która,nazwijmy to,z natury jest zdolna do przyswajania jedynie prostych i silnych komunikatów.

To smutne,co za tym idzie tracą na tych tendencjach też inne sfery naszego życia-przede wszyskim komunikacja między ludźmi-na tym polu odnotować można ostatnio jedynie same porażki.

Ja mogę w tej dziedzinie odpowiadać wyłącznie za siebie, i starać się mimo wszystko dyskutować merytorycznie i bez obelg. Jednak fakt jest faktem - myślący człowiek zagrożenie dostrzega, a jak ktoś mu proponuje recepty w rodzaju gaszenia ognia benzyną ew. postępowanie jak ten baca co piłował gałąź na której siedział, to nie dziwię się że reagują emocjonalnie, w końcu rzecz dotyczy bezpieczeństwa ich i ich dzieci.

Wiesz,żyję w kraju gdzie codziennie w metrze,na ulicy mijam dziesiątki wyznawców chyba wszystkich religii tego świata,sporo czasu w roku staram się przebywać w Polsce.Jak myślisz, faktor bezpieczeństwa ogólnie rozumianego,gdzie w mojej ocenie będzie miał wyższą wartość?

Mam trochę znajomych z zachodu, którzy zdecydowanie bezpieczniej czują się w Polsce niż u siebie, i wręcz kombinują nad przeprowadzką.

To moze my europejczycy za noszenie burki tez bedziemy wp***dol prewencyjnie dawac...skoro oni moga to my co...gorsi?

Podbijmy Tunezję i Algierię i załóżmy tam Kolonie. Legia Cudzoziemska tyż się znajdzie

Będziesz sobie mógł do woli mordować i torturować.

"Nagle jedna z kobiet zawiadomiła stewarda, że 26-latek wyglądem przypomina terrorystę. No i się zaczęło - opowiada mężczyzna."

Prewencja ok, tylko jak z wyglądu można rozpoznać terrorystę? Pewnie imć Błaszczak wie. Multikulti wszystko wyjaśnia.

Polak blondyn w Turcji czy Tunezji też może wyglądać podejrzanie. Absurd!

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Podbijmy Tunezję i Algierię i załóżmy tam Kolonie. Legia Cudzoziemska tyż się znajdzie

Będziesz sobie mógł do woli mordować i torturować.

Ciężko Ci wyłapać sens zdania...cynizm ot poszukaj w słowniku

Ale juz to pisałem wcześniej...skoro lubisz byc popychany 3maj sie dalej lewackiej europy. Ja wole ta Polska zaściankowość gdzie nie pozwolę by mi zonę nozem pokroili bo w bikini na plazy leży. Jak dla Ciebie takie latanie z nozem jest OK to nie mamy o czym pisac

że 26-latek wyglądem przypomina terrorystę.

...a doczytał TY, że wspomniała o bombie?

Masz rację powinni ją wyprowadzić i zamknąć...zlekceważyć całą resztę...jak ciężarówkę z lodami.

Ja tam nie wiem, jak się rozpoznaje terrorystę, choć potencjalnych mijam w metrze i na ulicach każdego dnia - tysiące.

Wyższą szkołą jazdy jest rozpoznanie złodzieja butów*. To mam opanowane bez pudła!:-)

* Asterix czyta, więc wklei zdjątko.

Prawda, Adasiu?:-)

...a doczytał TY, że wspomniała o bombie?

Masz rację powinni ją wyprowadzić i zamknąć...zlekceważyć całą resztę...jak ciężarówkę z lodami.

Zaś tam - wyprowadzać...

Jeszcze deko nierządów Twych ulubieńców, to i solidnie opalony Polak (po spędzie papieskim), brunet w dodatku - drżeć może o życie.

Trza legitymacje jakieś dać, czy co insze?

"- 14 lipca 2016 roku przed wylotem samolotu linii Wizz Air lotu W6 1607 z Gdańska do Londynu Luton jeden z pasażerów poinformował załogę o usłyszanym z ust innego pasażera komentarzu o posiadaniu ładunku wybuchowego."

A czytał ze zrozumieniem? Mamy dwie różne wersje. Dwa razy powtarza się moja. Twoja to komunikat WizzAir. A doczytał: "Następnego dnia, gdy mężczyzna chciał się odprawić na lotnisku, obsługa stwierdziła, że jest on na liście terrorystów linii lotniczej Wizzair. Na pokład go nie wpuszczono."

P.S.

Napisałem: prewencja ok.

Zdumiało mnie tylko stwierdzenie jak po wyglądzie można poznać terrorystę.

Choć z wypowiedzi Błaszczaka wynika, że on takową wiedzę posiada.

Ciekawe czy swoim sokolim okiem rozpozna wśród tłumów ŚDM potencjalnego zamachowca?

Mam nadzieję, że do żadnych aktów terroru nie dojdzie i Pan SuperMinister będzie mógł odtrąbić sukces swoich służb.

Ach ten Błaszczak, tak to jest jak ludziom bez doświadczenia i wykształcenia oddaje się w ręce tak poważny resort.

I może ktoś mi wyjaśni jak podniesienie pensji np. ministra decydującego rocznie o dziesiątkach miliardów z 15 na 20 tyś. sprawi, że przestanie być podatny na korupcję?

A może prostsze pytanie, czy podniesienie pensji z 15 na 20 tysięcy spowoduje że ktoś przestanie być marionetką? Tak naprawdę nikt nie wpadł na pomysł że te wzrosty pensji to takie samo kupno lojalności u podwładnych jak kupno głosów wyborców. Przecież nie od dziś wiadomo że wewnątrz Pis gówno buzuje, pytanie tylko kiedy się wyleje lub w kontekście powyższym miało się wylać. Większość z poddanych to gołodupce które przez całe życie nawet na apanażach partyjnych dorobiło się golfa.

Kolego @klecha - głupiś straszliwie!

Gnida Minister Błaszczak - bez doświadczenia???

No, jakżeż można?

Przecież widział w swym marnym, przegranym, nieudanym, haniebnym życiu - dzieci.

To, że dziesięcioro takich zginęło na masce i pod kołami szaleńca psychopaty?

Uj!

To pedały były...

Słusznie prawisz, choć...

Właśnie dzisiaj po Krakowie latał przykuk z nożem.

To w ramach ciekawostki.

PS - a moja, to bezwstydnie na plaży cycki gołe pokazuje, cholera jedna. We Francji, dasz wiarę?

Niesłychane... I nikt jej nie goni, ni od bezbożnic nie wyzywa...

Takie jaja, ten tego, bęc.

Ja wole ta Polska zaściankowość gdzie nie pozwolę by mi zonę nozem pokroili bo w bikini na plazy leży

Najpierw wiadro wody morskiej na nią wyleją, a potem zgwałcą w grajdołku razem z Tobą.

Słusznie prawisz, choć...

Właśnie dzisiaj po Krakowie latał przykuk z nożem.

To w ramach ciekawostki.

PS - a moja, to bezwstydnie na plaży cycki gołe pokazuje, cholera jedna. We Francji, dasz wiarę?

Niesłychane... I nikt jej nie goni, ni od bezbożnic nie wyzywa...

Takie jaja, ten tego, bęc.

Jeszcze Przyjacielu....jeszcze....

3 lata temu nawet przez głowe by Ci nie przyszło ze takie cos moze miec miejsce.

co bedzie za 3 lata?

Prezydent Francji juz powiedział...musimy nauczyc sie zyc z teroryzmem. Dobrze to skwitował Pudzianowski...to tak jak by ojcec rodziny nasrał w salonie i powiedzial do zdziwionej gawiedzi "musimy nauczyc sie z tym zyc"

Wiec naprawde zycze Tobie bym nie miał racji.

Najpierw wiadro wody morskiej na nią wyleją, a potem zgwałcą w grajdołku razem z Tobą.

Wspomnienia Twoje mnie nie interesuja...

Aczkolwiek wiele tłumacza.

Duszno się zrobiło...coś na rozluźnienie atmosfery,w temacie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.