Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro ktoś jest niewinny to jakim cudem go sie ułaskawia ?..

Żeby nie miał zapaskudzonych papierów bo z wyrokiem skazującym po ułaskawieniu nie wiem czy mógłby być ministrem w rządzie a nawet czy mógłby kandydować do Sejmu. To tzw. uderzenie wyprzedzające w wojskowej nomenklaturze. Niestety Dudusiowi się nie udało co było wiadome od początku.

Która prawdę? To ile jest tych prawd? Jak rozumiem jest prawda obejmująca fakty i prawda PiSowska, która mija się z faktami, ale dla wygody własnych poglądów uznaje się to za prawdę.

Uznaje się za "prawdę", ale tylko w kręgach zbliżonych do sekty PiS-owskiej.

Dlatego trzeba zrobić wszystko by odsunąć od władzy ludzi, dla których prawda i fakty maja marginalne znaczenie na tle własnych interesów, a ludzi popierających takie działanie i takie partie powinno się w wyborach marginalizować siłą głosów większości zdrowego społeczeństwa zdolnego do zrozumienia prostej jak świat zasady - prawda nie może stać w sprzeczności z faktami.

Problem w tym jak zmusić ludzi biernych do pójścia na wybory, choć i to może nie być wystarczające bo po to żeby posprzątać po PiS-ie potrzebny będzie taki zbieg okoliczności jaki dał PiS tak znaczącą władzę. Oczywiście o ile wszystko odbywać się będzie demokratycznie a tu nie ma pewności że demokracja w Polsce oprze się działaniom PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

sittek, sry, ale pierdzelisz jak potluczony

Jak mozna tak prymitywnie odbierac rzeczywistosc, nie brac pod uwage okolicznosci, nie brac pod uwage osiagniec poprzedniej wladzy, jej uwiklan, jak mozna byc tak jednostronnym w postrzeganiu rzeczywistosci, i dziwic sie, ze np taki rydzyk ma tak wielu zwolennikow, popatrzcie na takiego sittka, typowy odpowiednik moherowych beretow, tylko z drugiej strony

sry, ale czasami jak sie niektorych czyta, to mozna zwatpic w ludzi, i jak znam zycie zaraz zostane poczestowany pisowcem, hitlerem, albo stalinem, szkoda gadac.

Indoktrynacja po obu stronach postepuje, grunt wyjatkowo podatny.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

@bubusia nie rozśmieszaj mnie. OK, napisałeś, zostałeś zauważony, przez swoich pryncypałów może zostaniesz też pochwalony i nagrodzony za personalny atak. Pewnie zaraz jamówię przybije ci piątkę. No problem, taka robota, ja to rozumiem, każdy zarabia jak potrafi, nie trzeba być wykształconym; tylko ja bym się takiej profesji brzydził, bo gdyby sie dowiedzieli, co bym powiedział rodzinie, znajomym?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

@bubusia nie rozśmieszaj mnie. OK, napisałeś, zostałeś zauważony, przez swoich pryncypałów może zostaniesz też pochwalony i nagrodzony za personalny atak. Pewnie zaraz jamówię przybije ci piątkę. No problem, taka robota, ja to rozumiem, każdy zarabia jak potrafi, nie trzeba być wykształconym; tylko ja bym się takiej profesji brzydził, bo gdyby sie dowiedzieli, co bym powiedział rodzinie, znajomym?

o czym ty chlopie gadasz, jakich pryncypalow, gdybys mnie choc troche znal(a sa tu tacy co znaja) to wiedzialbys jak straszne glupoty wypisujesz,

do tego jeszcze mam zarabiac, hehe

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jak ktoś gada głupio to niestety trzeba gadać głupio. Wtedy jest dużo większa szansa, ze zrozumie.

Na marginesie, ja nie zaczynałem z personalnym atakiem. Przeproś to i ja przeproszę.

Bardzo cie przepraszam moj drogi sittku

ps ale prosze patrz na wszystko z troche wiekszej perspektywy

"Prof. Lech Gardocki zaprzeczył jakoby kiedykolwiek wyraził poparcie dla prezydenta ws. ułaskawienia. Sytuację nazywa nieporozumieniem."

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Już nie pamiętam kto to powiedział, ale jest w tym tzw. racjonalne jądro. Mianowicie, że o ile PiS postawił diagnozę w której jest wiele racji, to niestety zaproponowane rozwiązania niczego nie rozwiązują, a wręcz przeciwnie - lekarstwo jest gorsze od choroby.

Przy czym PiSowska propaganda łączy bezsensowne rozwiązania z w miarę trafną diagnozą w nierozerwalny węzeł robiąc ludziom wodę z mózgu (jak widać skutecznie).

Dla przykładu (krótko i pobieżnie) - sądownictwo. Procesy trwają długo, wyroki czasem są dziwne, jest sporo dziwnych rozwiązań. OK, można się zgodzić. Ale jakim niby na to lekarstwem ba być polityczne podporządkowanie sędziów i prokuratury i ich ubezwłasnowolnienie??? Jakim cudem korzystnie na wymiar sprawiedliwości ma wpłynąć faktyczna likwidacja trójpodziału władzy?

Przy czym PiSowska propaganda obrońców monteskiuszowskich zasad nazywa obrońcami starego systemu, komunistami i złodziejami.

Dlaczego - właśnie po to, żeby bezprawne działania przykryć tym, co jest diagnozą z którą wielu ludzi się zgadza.

Jestem Europejczykiem.

"Prof. Lech Gardocki zaprzeczył jakoby kiedykolwiek wyraził poparcie dla prezydenta ws. ułaskawienia. Sytuację nazywa nieporozumieniem."

W nomenklaturze PiS w/w profesor do drugi sort. PiS już z nikim i niczym się nie liczy bo wiedzą że w demokracji za ich działanie grożą konsekwencje polityczno-prawne. Dlatego dążą do ograniczenia i w końcu likwidacji demokracji. Polska już jedną nogą jest poza Unią. Suweren powinien być dumny. Przynajmniej ta część co nie poszła na wybory.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dla przykładu (krótko i pobieżnie) - sądownictwo. Procesy trwają długo, wyroki czasem są dziwne, jest sporo dziwnych rozwiązań. OK, można się zgodzić. Ale jakim niby na to lekarstwem ba być polityczne podporządkowanie sędziów i prokuratury i ich ubezwłasnowolnienie??? Jakim cudem korzystnie na wymiar sprawiedliwości ma wpłynąć faktyczna likwidacja trójpodziału władzy?

Po to, gdy przyjdzie taka potrzeba, Ziobro mógł zrobić ruch, albo po linii partii, albo z prywatnych pobudek. To jest klasyczny element władzy totalitarnej. Człowiek tek juz od wielu lat kompromitował się, ale Kaczyńskiemu nie przeszkadzało, aby taka miernotę po raz kolejny przygarnąć do siebie, nawet nie bacząc na to, że ten w pewnym czasie wypiął się na niego i wypowiedział posłuszeństwo.

W polityce osoby z osobowością socjopatyczną są czasami bardzo przydatni, ponieważ bez skrupułów realizują linię partii jak i też spełniają swoje chore marzenia. Drugim takim jest Kurski. Cham i arogant, i nic ponadto.

Prasówka

02.06.2017

Wszyscy czekamy niecierpliwie, czy ONZ dało się nabrać na piękne słówka o polskiej demokracji i da nam miejsce członka niestałego Rady Bezpieczeństwa ONZ. Zanim dowiemy się, co i i jak, warto przejrzeć dzisiejsze newsy. Zapraszam :)

1. Kolejny SKOK padł na ryjek i już nie dycha. Wiecie, co jest w tym wszystkim najciekawsze? Członkowie tego SKOK-u zostaliby na lodzie, gdyby nie pewien drobiazg. Ochrona Bankowego Funduszu Gwarancyjnego, której wejście w życie opóźniał opór polityków prawicy, opór prezydenta Kaczyńskiego, który skierował wniosek w tej sprawie do TK, licząc na jej uwalenie. Wniosek przygotował dobrze nam znany miłośnik wszystkich Polaków, pan Duda. Na szczęście prawica przegrała, udało się wprowadzić tę ustawę i dzisiaj członkowie SKOK-u Nike, których oszczędności nie przekroczyły 420 tys. zł odzyskają swoje pieniądze. Może warto im uświadomić, kto uratował ich cztery litery?

2. W Chwaszczynie pod Trójmiastem nie udało się patriotom polskim dorwać jakiegoś śniadego cudzoziemca, wyznającego islam, więc musieli zaspokoić swoją żądzę polskości tymi, którzy byli na miejscu. Dopadli więc Ukraińców legalnie przebywających w Polsce, legalnie pracujących i nie przeszkadzało im zupełnie, że były tam również dzieci. Pijani bohaterowie pod osłoną nocy ruszyli do ataku. Oberwał również szef firmy, który stanął w obronie swoich pracowników. Ciekawe, czy prokuratura znowu wykaże się gołębim sercem i puści ich luzem. A ja tylko mogę pogratulować PiSiątkom, że coraz więcej zgniłych owoców ich polityki miłosierdzia.

3. Obrona Terytorialna to będzie wielka i skuteczna siła naszej obronności. Po weekendowych szkoleniach staną się tak skuteczni, że będą walczyć z silami ciężkimi wroga. Ktoś tu ma naprawdę nie po kolei w głowie. Już widzę tę jatkę, a Wy?

4. jedna z największych, najbardziej prestiżowych i najciekawszych imprez w Radomiu czyli Międzynarodowy Pokaz Lotniczy AIR SHOW staje się już tylko wspomnieniem. Macierewicz uznał, że Polska nie potrzebuje takiej imprezy i wycofał swoje wsparcie. Jako ten patriota jedyny i słuszny wyraził zgodę na jednodniowy pokaz polskiego lotnictwa, bo to inne to be. Głośno mówi się o tym, że to kara dla kolejnego miasta, którego prezydentem jest „wróg” pisowskiego narodu, Radosław Witowski z PO. MON szczęśliwe, bo dowaliło, a mieszkańcom miasta pozostaje smutek, żal i rozgoryczenie.

5. PZU staje się w szybkim tempie folwarkiem prywatnym Szydło i jej przyjaciół. Gdzie się człowiek nie obejrzy tam jej koleżanka, znajoma męża, kumpel Ziobry. To jest prawdziwa lojalność, prawdziwe przywiązanie do swoich. Taka przyjaźń i oddanie jest na wagę złota, a nawet więcej…. Pozazdrościć tylko i pożałować, że się nie ma takich znajomych, bo, co jak co, ale mam wszelkie kwalifikacje, by dostać ponętną posadkę w państwowej firmie. Sympatyczna czasami jestem, to co, wystarczy? Czekam więc na ofertę :)

*

Sporo się dzieje, prawda? PiS jest wszędzie. Wyłazi z szafy, z toalety publicznej, pęta nam się pod nogami na spacerze, kuli się pod krzesłem w kafejce, wyściubia swój długi nos z telewizora… o ranyyyy. A może należy nam się odszkodowanie za masowe prześladowanie? A może zaczynam mieć objawy manii prześladowczej? Ok...wykorzystam weekend na odnową psychiczną. Do poniedziałku :)

Źródło informacji

1.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2.

Ukryta Zawartość

3.

Ukryta Zawartość

4.

Ukryta Zawartość

5.

Ukryta Zawartość

Z pewnej strony od znanej osoby prasówka na dziś zapraszam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to pisiory( bo nie Polska) w radzie bezpieczeństwa ONZ. Kolejne międzynarodowe forum do następnych kompromitacji pissmaństwa.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe, czy sprawdzi się moje przypuszczenie, że nareszcie znalazło się miejsce do dania Waszczykowskiemu "kopa w górę" i rzucą go "w nagrodę" do ONZ.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawa rozmowa Piaseckiego z Zybertowiczem. Przyciśnięty Zybertowicz wił się jak piskorz, w końcu machnął ręką na tłumaczenia i stwierdził, że ma być tak, jak chce tego PiS, jest rewolucja i ch...j tam z sądami i z prawem

Jestem Europejczykiem.

Duża nieostrożność, duża. Jak następcy wsadzą go do pierdla (bo też rewolucja i c** z sądami i prawem) to będzie trzeba wszystko nie tylko odszczekać, ale jeszcze płaszczyć się przed tymi c*** sądami i błagać o niski wymiar.

Nowym wojewodą małopolskim katecheta!

Gratulacje! Wszystkiego naj...świętszego! Amen!

p.s.

Czekamy na kolejne Światowe, Krajowe, Wojewódzkie, Powiatowe Dni Młodzieży - kasy w PL pod dostatkiem!

Wystarczy dołożyć nowe absurdy podatkowe i kasa się wyrówna. A jak nie - to po cichu jak ostatnio - weźmie się kredyty długoterminowe na c.a. 30 lat. Kilkadziesiąt miliardów i jakoś to będzie.

Co w tm dziwnego ? U mnie w żabce ostatnio gej trafił czwórkę w lotka i nie robię z tego wielkiego problemu :)

Pewnie ten katecheta to też gej, rzeczywiście nie ma co robić z tego problemu, co w tym dziwnego?

A katecheta trafił coś bliżej piątki.

Jestem Europejczykiem.

Zybertowicz wyglądał na zdegustowanego czepianiem się takich drobiazgów, jak poszanowanie prawa, czy przestrzeganie Konstytucji.

Dało mi to wiele do myślenia, bo po raz pierwszy od dawna widziałem jakiegoś inteligentnego PiSowca.

Facet kompletnie odjechany, z olbrzymim poczuciem spełnianej misji, przekonany o istnieniu spisku przeciwko tej misji i konieczności podjęcia działań w rewolucyjnym stylu, bez oglądania się na prawo, demokrację i takie tam drobne pierdoły.

Jestem Europejczykiem.

W ostateczności jakiś pakistański uchodzca .

Coś tam wyrzucają Wałęsie, że elektrykiem był. Ale on przynajmniej umiał gasić światło/bezpiecznik wymienić.

Katecheta jako wojewoda? Doświadczenie nabyte rozumiem jak na razie jedynie w klęczeniu.

Ale naprawdę już nie trzeba fatygować jakby osoby duchownej. Mamy prezydenta co daje przykład, że klęczeć można dosłownie wszędzie.

Społeczeństwo nie ma zapewne aż tak dużych ambicji/aspiracji w temacie klęczenia.

Pomimo tego, że jestem daleki od polityki otwartych drzwi dla wszystkich "bo trzeba" jak to ma w zwyczaju przekonywać Kanclerz Merkel, to mam osobiste doświadczenie w kontaktach z Muzułmanami mieszkającymi w kilku krajach Afryki i Azji Mniejszej.

Nie przypominam sobie by ktoś z nich ochoczo rwał się do przyjazdu do Europy czy PL, a o tym by zostać wojewodą tym bardziej.

Za to co roku z przyjemnością od zaznajomionych rodzin mn. z Maroka czy Mauretanii dostaję wraz ze swoją rodziną serdeczne zaproszenie do przyjazdu i nigdy nie czulem się, że mogę zostać okradziony czy potraktowany butelką przez pijanego Muzułmanina w ciemnej ulicy bo jestem "inny".

Nikt mnie nie wyzwał od "białego ciapatego śmiecia", nie groził mojej rodzinie.

Polacy w 99% mają blade pojęcie o sytuacji w Syrii, o konflikcie nie tylko na tle politycznym ale także właśnie religijnym.

Nie mają pojęcia kim jest uchodzca a kim jest imigrant.

A co najlepsze - każdy prawdziwy patriota (co obecnie jest modne i konieczne by zostać uznanym za prawdziwego Polaka) nienawidzi Żydów. Tylko tak logicznie pojmując - nienawidzi się Żydów, którzy z natury nienawidzą Pakistańczyków, a tych też się nienawidzi. Poza katechetami, duchownymi, Kaczyńskim i zapewne Pawłowicz są jeszcze jacyś ludzie których niektórzy Polacy potrafią szanować?

To żadna złośliwość ale wnikliwie obserwując poglądy pewnej części społeczeństwa - niektórzy Polacy nienawidzą już chyba wszystkich:

- Ukraińców,

- Czechów,

- Niemców

- "Ruskich"

- Litwinów też

- Ostatnio Francuzów

- 27 krajów należących do UE (minus wyżej wspomniane) za "wygraną 27:1".

- Wszystkich Cyganów, ze 3/4 Polaków bo nie akceptują miesięcznic i polityki na grobach

- Syryjczyków

- Pakistańczyków

- Żydów też poza kilkoma wybrańcami. Tylko będzie problem bo ich obecna sytuacja nie zwiastuje żadnej poprawy na wzajemne stosunki z Żydami. Jeden lubiany Żyd zawisł prawie 2000 lat, lubiana Żydówka poleciała gdzieś niczym biedna psina Łajka.

O tym, że Apostołowie byli także Żydami nie wspominam, bo ich też już dawno temu kości zbielały i zamieniły się w proch.

Jak żyć i z kim się układać, dogadywać, prowadzić realną politykę?

Tak tylko pytam z ciekawości. Bo ostatnio nawet przyjaciele Węgrzy pokazali środkowy "serdeczny" i Kaczyński został z rękami pełnych kwiatów na lotnisku czekając na przylot Beatki - Naszego Narodowego Symbolu Spraw Beznadziejnych.

Łatwo rzucać pogardliwymi tekstami wobec innych nacji, innych poglądów. Pytanie tylko co potem gdy okaże się, że Polska potrzebować będzie pomocy. Zostanie jedynie "święty obrazek" od proboszcza i wojewoda katecheta.

Ew. spęd na miesięcznice, bo reszta świata będzie miała nas gleboko w 4 literach.

I nie, nie jestem za przyjmowaniem "imigrantów", to błędna polityka i nie zmierza w dobrą stronę. Ale to nie oznacza, że pokażę wszystkim środkowy palec bo to jedyny dowód na bycie "patriotą".

Tak nienawidzi się Niemców, którzy przez ostatnie lata bardzo mocno optowali za wspieraniem mn. Polski poprzez fundusze Unijne.

Już patrioci nie muszą się martwic - na dniach dojdzie zapewne do porozumienia, że Niemcy oraz "stara gwardia Unii" chcą zmienić podział środków i stworzyć tzw. budżet Unii 2 prędkości.

Dla Polski opluwającej Niemców i wszelkie projekty wspólne mające na celu pozyskiwanie środków od dużych płatników w UE dla PL jest już dobra informacja.

Już nie będziemy "kondominium Niemców", jeśli dojdzie do porozumienia o którym wspominam powyżej, Polscy patrioci będa musieli dodrukować "mocną walutę" zwaną złotówką. Dojdzie już nie tylko 500, ale i 1000 zapewne z Kaczyńskim.

Polska może dostawać nawet do 80% mniej środków niż dotychczas. A mówi się nawet o blisko 90% mniej niz do tej pory.

Co to znaczy?

Na pewno to, że rząd Prawa i Sprawiedliwości będzie mógł rozluźnić więzy z Brukselą, która krytykuje go za naruszanie praworządności. I powie "możecie nam naskoczyć".

To prawda. Jak prawdą jest to, że zamiast dróg, inwestycji w ekologiczne projekty przemysłowe, rozwój wzajemny technologii, pozyskiwanie odbiorców na wysokiej klasy produkty technologiczne - będziemy handlować co najwyżej wodą święconą i wysyłac na eksport nadprodukcję księzy. Zamiast wspólnej gospodarki, wymiany handlowej, dostępu do rynków pracy, wspólnego dbania o w miare wyrównany rozwój w całej Unii - powiedzą nam- idzcie do swojego Króla Jezusa. On Wam da.

Super perspektywa jak na XXI wiek.

I na koniec bo czesto spotykam się z zarzutem, że Niemcy wzbogaciły się na wejściu Polski do Unii.

Ależ to jest prawda i nikt nigdy tego nie ukrywał. Polska była bardzo atrakcyjnym rynkiem mn. zbytu dla towarów i usług Niemieckich firm.

Tyle tylko że za tym szły też bonusy dla Polski. Realne bonusy i to wcale nie małe.

Tak na chłopski rozum wyglądało to tak, że dobry wujek przychodził do nas i mówił "dam Ci dziś milion Euro, a następnie zabiorę Ci 3/4 z tego miliona by wyremontować ci za to cały dom".

Oczywiście te "dam ci" nie jest bezwarunkowe i obejmuje także spłatę. Jednak ta spłata jest obwarowana wieloma zapisami, jest odroczono na wiele, wiele lat i a sam "milion" daje Polakom perspektywę szybszego startu w dorabianiu się na przyszłość.

Ale to oznaczało dla niektórych "kondominium" więc zakręcone zostanie złote źródełko zapewne już wkrótce.

Zobaczymy wtedy co będą niektórzy mówić i jakie kolejne bzdury wymyślą.

"Leo Varadkar został wybrany szefem irlandzkich Chadeków i wkrótce zostanie tam premierem. Będzie nie tylko najmłodszym szefem rządu w historii tego kraju, ale też pierwszym homoseksualista na tym stanowisku.

Jeszcze w 1993 roku homoseksualizm był w Irlandii nielegalny. Jednak od tego czasu wiele się w tym kraju zmieniło. W 2015 roku odbyło się tam referendum w sprawie małżeństw jednopłciowych. Aż 78 proc. obywateli tego kraju opowiedziało się za ich legalizacją. Nieco mniej, bo 71 proc. Irlandczyków, uważało że pary jednopłciowe powinny móc adoptować dzieci. Wtedy też minister zdrowia Leo Varadkar ujawnił, że jest gejem. Teraz będzie on pierwszym homoseksualnym premierem Irlandii.

Varadkar jest nie tylko homoseksualistą, ale też synem imigranta. - Kiedy mój ojciec przebył 8 tys. km, żeby zbudować sobie dom w Irlandii, raczej nie sądził, że jego syn zostanie jej przywódcą - żartował i postawił rządowi za zadanie "wspólnymi siłami zbudować Republikę szans"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Varadkar jest nie tylko homoseksualistą

I tutaj znowu problem. Bo ludzie w PL mylą w 90% pojęcie homoseksualista z wizerunkiem fetyszysty/ekshibicjonisty homo wypinającego gołe 4 litery.

A to nie jest to samo.

Ogrmona część społeczeństwa homoseksualnego żyje w stałych związkach od lat a średnia rozwodow czy zdrad nie jest większa niż u hetero.

Niestety mamy bardzo przykre i skrzywione zrozumienie świata homo. Prawdą jest, że winę za to ponoszą same środowiska homoseksualne, za nachalne, często przekraczające akceptację moralną odkrywanie faktu, że homo istnieja wśród nas.

Tak jak hetero nie stanie się homo bo zobaczy paradę, tak homo nie stanie się hetero bo napatrzy się na płeć przeciwną.

Chodzi bardziej o poziom "języka" jaki został uzyty do przekazania światu "homo są wśród Was, żyją, oddychają i mają prawa".

Ten poziom debaty i odkrywania się homo środowisk popsuł wiele.

Dlatego cieszy fakt, że sa osoby z tego środowiska idące inną ścieżką uaktywniania się - poprzez pokazywanie "jestem dobrym obywatelem", "dobrym gospodarzem", "dobrym człowiekiem dla innych".

Kwestię "homo" nawet nie wyciągają sami przez siebie. Nie ukrywaja tego, ale nie robią z tego medialnego szumu.

I o takie postawy warto budować pozytywne wzajemne relacje różncych środowisk, bo najważniejsze t być dobrym człowiekiem, w tym przypadku dobrym gospodarzem i dobrym obywatelem.

Pozdr.

Całkiem normalny hetero (by nie bylo zarzutu)

Jak Duda, Szydło i Macierewicz nie staną, przy zmianie władzy za dwa lata, przed Trybunałem Stanu to PO, Nowoczesna, KUKIZ'15, PSL sie totalnie skompromitują.

Ludzie narzekają na sądy ??????

ZAWSZE od istnienia sądownictwa 50% osób narzeka na sądy.

P.S Facet który na sali sądowej Sądy Najwyższego ( sic !!!) chciał wyciągnąć pistolet z kabury policjantowi w USA zostałby zastrzelony.

Nawet nie zdajemy sobie sprawy w jaką przepaść gospodarczą, prawną, prowadzi nas fanatyzm i obłęd PISu.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Ogrmona część społeczeństwa homoseksualnego żyje w stałych związkach od lat a średnia rozwodow czy zdrad nie jest większa niż u hetero.

Tu to pojechałeś! :)

Bo w gruncie rzeczy panowie z tej ekipy o tyle słusznie odczytują moje przesłanie, że faktycznie, będąc w pełni władz umysłowych uważam, że promiskuityzm jest jedną z podstawowych cech mniejszości gejowskiej. Tyle tylko, że moim zdaniem to nie jest oskarżenie, bo nie da się w żaden jednoznaczy sposób stwierdzić, czy to dobrze, czy źle. Nie wiem, czy wstrzemięźliwość seksualna ludzi ulepsza, chyba raczej niekoniecznie. Ale to, że seks niesie ze sobą cały zestaw rozmaitych ryzk, to też fakt niezaprzeczalny.

Promiskuityzm sam w sobie nie może być, moim zdaniem, żadną podstawą do ograniczania czyichkolwiek praw. Ani małżeńskich, ani adopcyjnych. To, że dana grupa celebruje seks, nie oznacza wcale, że w jej obrębie nie znajdą się tacy, którzy zechcą swoją seksualność zrepresjonować –

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Po 300 partnerach przestałem liczyć"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.