Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Co za antypolskie forum.

Antypolski to jest PiS tylko jeszcze tego nie czyją. Zupełnie ja władza sprzed 1939 roku.

Kto finasuje PO i PiS?

Ja nie ;-). W żadnej formie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

jeszcze tego nie czyją.

Czujesz, wyczuwasz, co robił Jaruzelski przykładowo w latach 1946 - 1947, pochowany z honorami przez Twojego prezydenta, nie pamiętam niestety nazwiska, tego skompromitowanego, co miał 70% poparcia przed wyborami i przegrał z Andrzejkiem..?

Czujesz, wyczuwasz, co robił Jaruzelski przykładowo w latach 1946 - 1947, pochowany z honorami przez Twojego prezydenta, nie pamiętam niestety nazwiska, tego skompromitowanego, co miał 70% poparcia przed wyborami i przegrał z Andrzejkiem..?

Jak na razie Twój Andrzejek z Twoim Jarkiem i zbyszkiem szorstkuja swa milosc przypomnę bo z pamięcią wybiórczo u Ciebie jak z Millerem bylo

Teraz Andrzejek też już jest skompromitowany. Tylko u ciemnogrodzian ma jeszcze poparcie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Trening siłowy Kononowicza :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kto finasuje PO i PiS?

Ja nie ;-). W żadnej formie.

Oczywiście, że finansujesz. Płacąc podatki. Jedni i drudzy otrzymują subwencje budżetowe.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Twojego prezydenta, nie pamiętam niestety nazwiska, tego skompromitowanego, co miał 70% poparcia przed wyborami i przegrał z Andrzejkiem..?

Ale "tamten" spokojnie wygrał wybory z twoim prezesem, co to jest prawie jak Hyuna - to dopiero był wstyd.

Tym bardziej, ze taki "Adrian" nie miał potem z tym problemów.

Pamiętam, jak tu wzdychałeś z roszkoszy pisząc na temat "swojego" prezydenta od dobrej zmiany. "prawdziwy Polak" itd.....

A teraz co, okazał się kolejną zdradziecką mordą :)

On "wzdycha" zgodnie z wytycznymi Nowogrodzkiej :)

To wytrawny i inteligentny troll, a to co wypisuje ma się nijak do tego co myśli.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oczywiście. Specjalnie wybrał temat, który wzbudzi taki sprzeciw, sam jeden przeciw wszystkim:)

Popatrz na jego "O mnie", któż by tak o sobie napisał? Tylko zawodowy troll...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oczywiście, że finansujesz. Płacąc podatki. Jedni i drudzy otrzymują subwencje budżetowe.

Pośrednio tak, ale to niezależnie od mojej woli, bezpośrednio (dobrowolni) nie.

zawodowy troll

Mijasz się z prawdą, Andrzejek był jedynym możliwym kandydatem, który był do przyjęcia, stąd moja prośba do forum o Jego poparcie, powinniście mi niektórzy z Państwa podziękować, macie prezydenta, gdyby na drugą kadencję pozostał, ten który był, nawet nie chcę sobie wyobrażać co by się działo..

Do kogo przyleciałby Prezydent USA z córką, do prawdy nie wiem, co by powiedział w bezpośrednim sąsiedztwie kolaboranta z zbrodniarzem Jaruzelskim, /chował go z honorami/ to zostawiam Państwu do domysłu..

Andrzejek jest z Unii Wolności, nie jest z Prawa i Sprawiedliwości, proszę łaskawie o tym pamiętać, gdyby był z Zakonu PC, sytuacja byłaby jednoznaczna, mielibyśmy swojego Prezydenta.

I tak politykę zagraniczną prowadzi Prezydent USA, także wszystko jest w Jego gestii, co tu będzie się działo, czy będzie wojna, czy będziemy się rozwijać.

Andrzejek może sobie pobiegać po podwórku, pożalić się na to i owo, takie tylko ma możliwości, nic więcej, kandydatów na po prezydenta do przyszłej kadencji nie brakuje, jeśli będzie robił numery, to będzie musiał założyć sobie partię aby pomogła w uzyskaniu reelekcji, Staniszkis nie daje szans mu w takiej konfiguracji, gdyż uważa że pozbawiony jest charyzmy.

Jarosław Kaczyński i tak osiągnął już wiele, co nieco jeszcze się da zrobić, jeśli Pałac zawiedzie, zmiany i tak będą miały miejsce, tylko że nastąpią później, odwrotu już nie ma, proszę się nie łudzić.

Żal mi jest osób, które nie rozumieją, że nie wszyscy politycy idą do polityki z względów ideowych, niektórzy udają się tam, tak po prostu, bo tak akurat wyszło, są dobrzy, nawet bardzo dobrzy, potrafią świetnie i wydajnie pracować, jednak w godzinie próby zawodzą, gdyż trzeba zaryzykować własne istnienie, a nie zakładali takiej ewentualności, decydując się na karierę, liczyli na ciepłą posadkę koronującą drogę życiową, - a tu masz, trzeba się narazić przepotężnym lobby, które nie patyczkuje się tylko rozlicza za utracone miliardy z vat.

Nie jest łatwo być Prezydentem podczas dobrej zmiany.

Cóż, taki pech.

już jest skompromitowany

Jeszcze nie było mojego wpisu o tym informującego.

Na razie żre się z Zbyszkiem.

Szkoda że publicznie..

spokojnie wygrał wybory z twoim prezesem

Wybory tak, ale czy głosowanie...tego się nie dowiemy, do północy wygrywał..następnie musiała pojawić się "niewidzialna ręka"...

No układ musiałby być zbieraniną kompletnych idiotów, żeby po katastrofie dać wygrać Jarosławowi Kaczyńskiemu..ratuj się Kolego..pomyśl przez chwilę samodzielnie..

Z powodu veta, to się jeszcze nie zaczęło, przecież nikt nie siedzi..

T. spacerujący do prokuratury i mecenas Giertych opowiadający w TVN24 o fantastycznej atmosferze podczas rozmowy z prokuratorami, oznacza że demokracja w Polsce przeżywa złoty wiek..

Ograniczenie demokracji

W stosunku do takich:

Ukryta Zawartość

ograniczenie ich demokratycznych praw wydaje się być nie tylko uzasadnione, ale wręcz konieczne. Słyszał ktoś kiedyś, by pasażerowie autokarów które stanęły na jakimś parkingu się pobili? Słyszał ktoś kiedyś by jakichkolwiek kibiców innych sportów udających się na mecze czy zawody, musiała permanentnie konwojować policja?

Ukryta Zawartość

Co sobie kupisz za niemieckie odszkodowania..?

Bundestag.jpg

und gute noje Schornstein...

forsztejn du ode najn?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.