Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że zostałem pomówiony przez moderatora Vlado o sianie propisowskiej propagandy, odstępuje z własnej nieprzymuszonej woli od wszelkiej aktywności w tego rodzaju tematach.

Żegnam....

Gość rydz

(Konto usunięte)

Moderatorzy nie śledzą każdego wpisu na forum, a co dopiero w wątkach w których jedyną atrakcja jest wzajemne ubliżanie swym przeciwnikom.

To proszę się przyjrzeć trollowi , nie pierwszy raz zwróciłem mu uwagę .

Gość glazior

(Konto usunięte)

Mój Boże, jednak ten mały psychopata wespół z przetrwałym pokomuszym robactwem,

przywrócił utracony "jedynie sprawiedliwy" system polityczny w jakim potrafi żyć :-((

Polacy, Rodacy moi najmilsi! Czy Wy nie widzicie, że ten wielki wódz Jarosław w rzeczywistości Was nienawidzi??? Nienawidzi, bo się Was boi a najbardziej boi się, że odbierzecie mu władzę nad sobą i za to Was musi zniewolić do poziomu byłej komunistycznej bezwolnej tłuszczy.

jedyną atrakcja jest wzajemne ubliżanie swym przeciwnikom.

Jak rozumie ten wpis nie jest ubliżaniem swoim przeciwnikom ?

Nie masz za grosz finezji .

Obejrzyj wybryk sejmowy twojego Prezesuńcia, a potem zabieraj głos na temat ubliżania.

To nie nasza strona wprowadziła do przestrzeni publicznej język nienawiści i pogardy dla oponentów. Zbieracie teraz żniwo z ziaren, które sami zasialiście.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Obejrzyj wybryk sejmowy twojego Prezesuńcia, a potem zabieraj głos na temat ubliżania.

To nie nasza strona wprowadziła do przestrzeni publicznej język nienawiści i pogardy dla oponentów. Zbieracie teraz żniwo z ziaren, które sami zasialiście.

Czy prezes Kaczyński wypowiada się na naszym forum ?

Czy znasz jakiegoś polityka prawicy który wypowiada się na naszym forum ?

Od was jest to Gal , zwany asterixem .

Kto zastrzelił w łodzi Marka Rosiaka i ranił nożem Pawła Kowalskiego , no kto zwolennik PIS - 63-letni Ryszard Cyba ?

Od was jest to Gal , zwany asterixem .

Kto zastrzelił w łodzi Marka Rosiaka i ranił nożem Pawła Kowalskiego , no kto zwolennik PIS - 63-letni Ryszard Cyba ?

Może "po- licytujemy" sie ?

“Patriota” z Legnicy zabił młotkiem “zdrajców narodu”

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przeczytaj do końca kim ten bydlak był.....

a propos mowy nienawiści to Twój prezes i jego podnóżki od wielu lat maja pożywke na tym" sposobie sprawowania polityki"

wystarczy posłuchadz bredzenia co miesięcznego ...kwintesencją były mordy zdradzieckie....

Ps Szczerze jestem za obecnością osoby zwanej bombofcem vel 747 ba nawet opozycja medal powinna Mu przyznać za dywersje w obrzydzeniu partii tzw "prawo i tym podobne "

Ukryta Zawartość

Polsce nie wypłaciły dotąd należnych reparacji wojennych i odszkodowań,

Ukryta Zawartość

Znowu zostałeś z ręką w nocniku.

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)

• Spójrzcie, jaka wciąż sprawna,
      jak dobrze się trzyma
      w naszym stuleciu nienawiść
      Jak lekko bierze wysokie przeszkody,
      Jakie to łatwe dla niej - skoczyć, dopaść.
      Nie jest jak inne uczucia.
      Starsza i młodsza od nich równocześnie.
      Sama rodzi przyczyny,
      które ja budzą do życia.
      Jeśli zasypia, to nigdy snem wiecznym.
      Bezsenność nie odbiera jej sił, ale dodaje.
      Religia nie religia
      byle przyklęknąć na starcie.
      Ojczyzna nie ojczyzna -
      byle się zerwać do biegu.
      Niezła i sprawiedliwość na początek.
      Potem już pędzi sama.
      Nienawiść. Nienawiść.
      Twarz jej wykrzywia grymas
      ekstazy miłosnej.
      Ach, te inne uczucia -
      cherlawe i ślamazarne.
      Od kiedy to braterstwo
      może liczyć na tłumy?
      Współczucie czy kiedykolwiek
      pierwsze dobiło do mety?
      Zwątpienie ilu chętnych porywa za sobą?
      Porywa tylko ona, które swoje wie.
      Zdolna, pojętna, bardzo pracowita.
      Czy trzeba mówić ile ułożyła pieśni.
      Ile stronic historii ponumerowała.
      Ile dywanów z ludzi porozpościerała
      na ilu placach, stadionach.
      Nie okłamujmy się:
      potrafi tworzyć piękno.
      Wspaniałe są jej łuny czarną nocą.
      Świetne kłęby wybuchów o różanym świcie.
      Trudno odmówić patosu ruinom
      i rubasznego humoru
      krzepko sterczącej nad nimi kolumnie.
      Jest mistrzynią kontrastu
      między łoskotem a ciszą,
      między czerwoną krwią a białym śniegiem.
      A nade wszystko nigdy jej nie nudzi
      motyw schludnego oprawcy
      nad splugawioną ofiarą.
      Do nowych zadań w każdej chwili gotowa.
      Jeżeli musi poczekać, poczeka.
      Mówią że ślepa. Ślepa?
      Ma bystre oczy snajpera
      i śmiało patrzy na przyszłość
      - ona jedna.

[*]

[*]

[*]1992 rok

Jako że zostałem pomówiony przez moderatora Vlado o sianie propisowskiej propagandy, odstępuje z własnej nieprzymuszonej woli od wszelkiej aktywności w tego rodzaju tematach.

O nic nie zostałeś pomówiony! Stwierdziłem fakt.

Zostałeś pouczony w swoim wątku klubowym o Twej bogini Hiunie, za uporczywe nawiązywanie do sytuacji politycznej i propagandę pro PiSowską, która tam zacząłeś uprawiać, czyli otwartym merytorycznym Forum! Pouczenie to dotyczy WYŁĄCZNIE tamtego wątku i reszty wątków merytorycznych AS! Tutaj jest zakładka zezwalająca na dyskusje światopoglądowe i obronę własnych poglądów.

Możesz robić co ci się podoba z własnej nieprzymuszonej woli, ale manipulować moim ostrzeżeniem i rozpowszechniać kłamstwo, że tutaj ci pisać również zabraniają - nie pozwolę.

Otrzymujesz kare za kłamliwy i perfidny atak na moderatora w tej zakładce!

Po pierwsze, to nie jest mój przeciwnik. Mieszkając w UK. nie głosuję w wyborach do rządów w mej Ojczyźnie.

Po drugie nikomu nie ubliżyłem. Znam tych o których pisałem i taka jest moja ocena ich poczynań! Mam do własnej oceny całkowite prawo.

Co do finezji, to trudno o taka jak się mówi o nikczemności, nienawiści i zaślepieniu żądza władzy.

Włodek.

Przypomnij sobie Niesiołowskiego i przydupasa Palikota !

Znacznie wcześniej Prezesuńcio mówił o "tych co stoją tam gdzie stało ZOMO" a przeciwnikom politycznym odmawiał etyki i człowieczeństwa, kwestionując ich polskość.

Więc nie odwracaj kota ogonem.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Znacznie wcześniej Prezesuńcio mówił o "tych co stoją tam gdzie stało ZOMO"

Niech zgadnę , październik 2007 rok. Powyżej masz przykład mowy nienawiści z 1992 roku.

Po pierwsze, to nie jest mój przeciwnik. Mieszkając w UK. nie głosuję w wyborach do rządów w mej Ojczyźnie.

Po drugie nikomu nie ubliżyłem. Znam tych o których pisałem i taka jest moja ocena ich poczynań!

Po pierwsze ja w odróżnieniu do Ciebie mieszkam w Polsce i nie muszę liczyć na relacje o snajperach i burdach pod kościołem spisanych i opowiedzianych przez Obywatela RP < CO PONIEKTÓRYCH NIE BOJE SIĘ NAZWAĆ TERRORYSTAMI>.

Po drugie ja nie kasuje Twoich ogólnych wpisów z którymi się nie zgadzam takich jak wyżej.Osoby o których pisałem znam osobiście ↓ .

post-19474-0-83941500-1502988155_thumb.png

Bobcat najpierw pisze a potem myśł.....na początku strony zarzucił mi kłamstwo myląc tematy o tym że nie pisałem wcześniej tam w obronie wojewody nic dodawać nie muszę, jak w tym kontekście wyglada wpis z pretensjami do glaziora że pisze nie na temat..... :)))

Jak mówimy o kłamstwach w tym temacie..... wymienisz te moje "liczne" tematy w których jestem z podanych przez ciebie powodów zbanowany. A może masz inne (kłamstwa o mnie) ochotę jeszcze rozpowszechniać?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Bobcat najpierw pisze a potem myśł.....

Maju najpierw odbiera wytyczne, potem pisze co mu nakazano. Ilu jest was teraz tam pod nickiem Maju, zmienił się stan osobowy?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Barcelona: Furgonetka wjechała w tłum ludzi

Ukryta Zawartość

"A przecież kilka godzin wcześniej podano radosną wiadomość, że "uratowano" na Morzu Śródziemnym u wybrzeży Hiszpanii kolejną porcję "czarnego szczęścia" dla Europy! Zatem to tylko jeden z "incydentów" - niewątpliwie prędzej czy później będą kolejne! Alleluja - Allach Akbar!"

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Sądząc po wejściu po nieobecności stan umysłowy zmianie nie uległ..... :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Po pierwsze ja w odróżnieniu do Ciebie mieszkam w Polsce i nie muszę liczyć na relacje o snajperach i burdach pod kościołem spisanych i opowiedzianych przez Obywatela RP < CO PONIEKTÓRYCH NIE BOJE SIĘ NAZWAĆ TERRORYSTAMI>.

Po drugie ja nie kasuje Twoich ogólnych wpisów z którymi się nie zgadzam takich jak wyżej.Osoby o których pisałem znam osobiście ↓ .

Pyskówki polityczne z Tobą w najmniejszej mierze mnie nie interesują.

Po drugie ja tu jestem od kasowania obelżywych wpisów zawierających kłamliwe ataki na userów, moderację i administrację AS. Żadnego Twojego wpisu nie usunąłem, zatem co chcesz osiągnąć tą perfidna insynuacją? Zaplanowałeś samobójcze opuszczenie tego wątku jako męczennik za wodza i PiS?

Na pewno znałeś osobiście śp. Lecha Kaczyńskiego, znasz Jarosława Kaczyńskiego i Antoniego Macierewicza? Zatem mieliśmy szansę w tamtych czasach się ze sobą zetknąć?

1993 r. Oczywiście palenie kukły to język miłości.

Nawiasem mówiąc, wtedy dla Kaczyńskich ulica była jedynym miejscem na protesty antyrządowe. Obecnie co PiS mówi o takiej formie protestów?

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Sądząc po wejściu po nieobecności stan umysłowy zmianie nie uległ..... :)))

Który to z was pisze, bo nie wiem komu przywalić? Macie jakieś imiona, czy nadajecie sobie nowe, tak jak księża?

I o mój stan umysłowy się nie martw, raczej zajmij się stanem psychicznym swojego guru, tego do spieprzał ze Smoleńska po wykonaniu zadania bojowego, oczywiście po zżarciu soczystego schabowego.

A dlaczego nie? Każdy sposób na dostanie się na teren wroga jest dobry.

A mi trochę to przypomina przyjazdy pierwszych autokarów z "turystami" z Polski do Wiednia lub Berlina w `89 .

Strasznie Polakom urosło poczucie wyższości, skróciła się pamięć , a pozostały kompleksy.

Polacy jeździli tam przede wszystkim do roboty a nie po zasiłki i luksusy. Świadomi byli tego, że zanim się choć trochę dorobią będą musieli orać. Tak więc nie chodzi tu o żadne poczucie wyższości, a zwykłą uczciwość. A kompleksy? Kto je miał, będzie miał zawsze.

a tymczasem PiS przedstawiło nowego kandydata na sędziego TK. Jak widać po wspaniały, otwarty na prawo i wolność, równouprawnienie człowiek:-)

Ukryta Zawartość

Czyli mamy kolejnego PiS-owskiego sędziego TK.

Przeanalizyjmy, co nam nasza przewodnia partia do tej pory zafundowała:

1. Julia Przyłębska - żona agenta, osoba, która z ledwością otrzymała rekomendację po powrocie do zawodu sędziowskiego staje się prezesem TK

2. Andrzej Moszyński - szpieg wywalony przez Niemców z kraju

3. ś.p Lech Morawski - człowiek który spowodował wypadek i mataczył w procesie. Nie mówiąc o występieniu w Oxfordzie

4. Andrzej Zielonacki - adwokat, który oszukiwał klientki

5. Justyn Piskorski - j.w.

Ależ "dobra zmiana" zafundowała nam TK

Q..wa, PiS chciał (chce) jeszcze wyznaczać sędziów KRS i NSA.

Ukryta Zawartość

A kto normalny i uczciwy zwiąże się z pisem? Dlatego do nich lgną wyłącznie jednostki, które w normalnych warunkach nie miałby żadnych szans na jakikolwiek awans. Jak niegdyś czekiści i rewolucjoniści. Nie liczy się wiedza, profesjonalizm i doświadczenie, liczy się bezwzględne posłuszeństwo, lojalność i bezgraniczne oddanie.

Uderzasz w stan sędziowski.

Stan sędziowski nie chce mieć nic wspólnego z tymi ludźmi.

to PiS uderza w stan sędziowski. Tylko biedacy nie mają kim zastąpić fachowców. Kto rozsądny z taką partią będzie trzymał.

P.S. sittek mnie uprzedził:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.