Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisujesz się cudownie w tę antypolską narrację.

Mnie w Sylwka zabawi plebejski Zenek Martyniuk i Fonsi a ty sobie posłuchasz elitarnej "Ody do radości". :)

Baw się dobrze! :)

Jaką narrację? Gastarbeiter pieprzy o polskości? Paradne...

Tak, zamierzam się dobrze bawić, ale nie przy odzie, albowiem udało mi się za zarobione jak najbardziej w Polsce pieniądze, dzięki znajomości z wstrętnym lewackim Austriakiem, do tego Żydem i cyklistą, z rodzinnego miasta Adolfa, zakupić bilety na koncert noworoczny w Wiedniu. Sylwester będzie u niego i zapewne bez szaleństw, bo trzeba jednak wstać dość wcześnie. Ja się będę delektował filharmonikami w Musikverein pod Mutim, ty w kurwizji Martyniukiem. Co, kto lubi...

Zresztą wy kaczyści i kaczojęzyczni nienawidzicie Polski, chcecie z naszego kraju zrobić Wolske. Ale MY NARÓD nie pozwolimy. No pasaram!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Toczno.

Zresztą nie dziwota, marksistowskie studia i doktorat to nie w kij drapał...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Żałuję że zajrzałem w ten temat. Żenua . Wśród audiofili widzę też bywa brak innego rodzaju kultury.

To wypad stąd.

Właśnie o takich "autorytetach" pisałem. Wali ruskimi onucami . KO " Carex". Czekamy na nazwiska tych 20 tys bolszewików oddelegowanych do LWP. Będzie ciekawie sądzę

Zabawnie brzmią te słowa w ustach tych, którzy próbują tu reaktywować komunę. Nie uda się to.

To wszystko śmieszne. Pytanie czy w Polsce wygra trzecie pokolenie UB czy trzecie pokolenie AK. Czy wygra tradycja niepodległościowa ,czy tradycja wzywania sąsiadów do rozstrzygania naszych sporów. Jak można oglądać program w TV w którym bywa że z czwórki troje to byli współpracownicy komunistycznych służb? Jak można być spokojnym gdy przez 25 lat po tzw upadku komuny prawie co drugi minister SZ był współpracownikiem tych służb. Lepiej: 3 prezydentów w tym Bolek także. To są fakty. I to przeraża.

Bełkot.

Czuj się przerażony.

Antypolskie jaczejki otrzymują hojne wsparcie

I bardzo dobrze.

wyszedł cham, w ubłoconych gumofilcach i wypróżnił się. i co mi teraz zrobicie? Cimoszewicz jak zwykle celnie.

W przeciwieństwie do wymienionych we wstępie Cimoszewicz prezentuje sobą klasę.

To wypad stąd.

Zabawnie brzmią te słowa w ustach tych, którzy próbują tu reaktywować komunę. Nie uda się to.

Bełkot.

Czuj się przerażony.

I bardzo dobrze.

W przeciwieństwie do wymienionych we wstępie Cimoszewicz prezentuje sobą klasę.

No z ruskim chamstwem nie mam ochoty dyskutować.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

No z ruskim chamstwem nie mam ochoty dyskutować.

Koledzy z picu ściągnęli w ramach posiłków?

A kysz...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Wchodzę tu chyba po ponad roku i widzę, że ci sami debile się tu pieklą... :-)

PIS będzie miał coraz większe poparcie, a wy, debile, zdrajcy i złodzieje będziecie tylko obiektem coraz większych kpin! :-) Accept it!

Wysyłam całusy w wysokie czółenko wolaka z mojego commodore c64 przy użyciu iphone x

Wchodzę tu chyba po ponad roku i widzę, że ci sami debile się tu pieklą... :-)

PIS będzie miał coraz większe poparcie, a wy, debile, zdrajcy i złodzieje będziecie tylko obiektem coraz większych kpin! :-) Accept it!

Kolejna pisowska .......... się ujawniła.

Sądzę, że oszukaniec Adrianek, podpisując "swoje", zmienione "tylko" w 80% ustawy - dał sygnał do ataku.

Oni go posłuchają, bo przecie więksi debile od niego....

Nie przypuszczałem że tu na forum audio znajdą się ruskie trole szczujące Polaków na siebie

Chodzi oczywiście o druha Morvena:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Koledzy z picu ściągnęli w ramach posiłków?

A kysz...

Takie tam splątanie przedświąteczne. Unia powiedziała sprawdzam więc aby przykryć brak kart do wyłożenia usiłują dalej licytować.

PIS będzie miał coraz większe poparcie

Dobrze dobrze. Im z bardziej wysoka spadnie tym przyjemniej będzie patrzeć i większa gwarancja że się więcej nie podniesie.

Widzę, że nasz drogi rządunio przysłał posiłki.

Sądząc z poziomu to już wśród tych z kategorią E+ rekrutują...

Czym większy rwetes picunioki podnoszą tym celność i skuteczność ciosu tylko potwierdzają. Ale, że za głupie by to zrozumieć to brną w to dalej ku ogólnej uciesze.

PiS wysyła na ratunek pospolite ruszenie.Same tuzy intelektu.Wystarczy zajrzeć na ich CV.

A w wypowiedziach sama głębia i porażająca siła argumentacji.Rodem z magla.

Rodem z magla.

Dobrze rozpoznajesz rzeczywistość.

Postawiliśmy się dziś Niemcom, to jest informacja na koniec dnia.

Zobaczymy jakie będą tego konsekwencje.

Widzę, że nasz drogi rządunio przysłał posiłki.

A już miałem napisać, że Twoja tu obecność jest rodzajem posiłku, pomimo że wprawa już albo jeszcze nie ta, brak płynności, zaległości interpretacyjne etc.

Mordor działa.

A jakże! Ogr pataus wypełznął z podziemia właśnie...

Mo ecie sobie krzyczeć i obrażać a jak wygląda prawda pisana przez GWiazdę śmierci widać dokladnie na tym przykładzie.

:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.