Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Rosji może za jakiś czas też już nie być

Kiedyś to i Ziemi nie będzie. Tylko obstawiam, że obecny Pierwszy Sekretarz Trzymający PiS'ku * wyciągnie kopyta polegnie w walce z czasem zdecydowanie wcześniej (czego oczywiście mu nie życzę ale takie są konsekwencje dziejowe) i tylko Hujnia Ci zostanie do zachwytów.

* писька - siusiaczek.

Zgasła gwiazda

Tak, pamiętam jak ważyły się losy Opola, jakie ta "zgasła gwiazda" miała poważanie, jakie pokładano w niej nadzieje, że jak nie wystąpi ona, to w ślad pójdą inni i TVKurski dostanie po nosie a wraz z nim Jarosław Kaczyński z swoją partią, pamiętam jak w końcu przeszła na naszą stronę, jaka się nagle okazała do niczego, jaki hejt wylał się z tych samych miejsc, które dzień wcześniej gloryfikowały..

Jesteście zakłamani bob, do bulu, nic Wam już nic nie pomoże, Rosji też nie, jedziecie na jednym wózku, może Niemcy coś uratują z tego co mają jak zmądrzeją lecz na razie na to się nie zanosi..

Tu teraz rządzi USA, ma wojska i bank, co trzeba jeszcze mieć by rządzić ?

Tuska

Co za T osiągnęliśmy, T niedługo z zarzutami, czekaj..

Hujnia

Co Ty wiesz na temat dalekowschodni, do tego artystyczny..?

Gość

(Konto usunięte)

Co Ty wiesz

Wiem, że miłość jest złą - da się pokochać i kozła. Sorry za Hujnię.

Tu teraz rządzi USA, ma wojska i bank, co trzeba jeszcze mieć by rządzić ?

Daj zgadnę - genialnego przy wódce?

I hope everyone is having a great Christmas, then tomorrow it’s back to work in order to Make America Great Again (which is happening faster than anyone anticipated)! © D. Trump

Fantastyczną atmosferę robisz Ty.

Czytający Ci tłumaczą objaśniają a Ty nadal dajesz powody do śmiechu..Robisz z siebie pajaca i tego nie widzisz.

Wystarczy pomyśleć czy przypadkiem aby ONI nie mają racji.Nie Ty.

Takie to proste.

A wiadomo. To co proste zazwyczaj trudnym jest.

wiadomo

Jednak nie napisałeś co potrafisz robić..

Nie myliłem się co do Ciebie.

da się pokochać i kozła

Nie oceniaj według siebie.

aby ONI nie mają racji.Nie Ty

Kto ma rację i w czym, Jaro czekając na wyniki śledztwa smoleńskiego, niedługo już dekadę, przedtem głosujący na J Palikota, który odszedł z polityki, czy moze bob ma rację co do Platformy Obywatelskiej, jako partii politycznej...formacji będącej częścią reprezentacji społeczeństwa, dla realizacji przyjętego profllu politycznego..?/programu, jakiego?/ /ciepła woda etc/..

Jaro nie doczeka się wyników, a bob zaobserwuje wiele procesów....różnego typu, z wspólnym mianownikiem - Platforma Obywatelska, jednak żaden nie będzie dotyczył "prosesu rządzenia"..

To pech Dulon, po prostu zwykły pech.

A tak dobrze żarło..teraz jednak trzeba oddać pieniążki za kamienicę..

Kto będzie miał więc rację Dulon?

Uruchom mózg, dlaczego prędzej Polak nie wygrał czterech konkursów w TCS ?

Adam Małysz, który popierał PO, nie wygrał nawet MO.

Po prostu do tego potrzeba jest dysponować profesjonalnym podejściem.

Jacek Kurski profesjonalnie przygotował Sylwester z TVP1, efekt był oczywisty, Wasz Sylwester z TVN przepadł w przedbiegach, /Rodowicz była w TVP/

.

Wspomniałes

Bombofiec zapomniałeś tabletek wziąć? Co do Małysza zostawie bez komentarza po co mam kary załapac pisząc o Tobie...

a co do genialnego zorganizowania Sylwestra w Zakopanem to wiem o innych komentarzach tej tzw "profeski"

Mieszkańcy Zakopanego skarżą się na sylwestrową imprezę TVP. "Wrzaski i sikanie po klatkach"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

do bulu

Słowo "ból" pisze się przez "ó", nie przez "u". Patrz sjp.pwn.pl.

Oto poziom wykształcenia zwolenników PiS.

T niedługo z zarzutami, czekaj..

Zarzuty w sfingowanych procesach na polityczny obstalunek jedynie kreują bohaterów. Patrz pokazowe procesy czasów Bieruta. Dziś osoby wtedy "oskarżone" są traktowane z szacunkiem.

Co Ty wiesz na temat dalekowschodni, do tego artystyczny..?

Potwierdzam. Twoja idolka to trzeciorzędna gwiazdka tamtejszej popkultury. Tam takich na pęczki.

Gość

(Konto usunięte)

Tu teraz rządzi USA

Czy dobrze rozumiem: chcesz powiedzieć, że Genialny Polityk i Wielki Strateg Jarek K. wraz z wybitnymi przydupasami to amerykańskie marionetki?! Z półkolonii radzieckiej przez powiedzmy ćwierćkolonię unijną staniemy całkowitą kolonią amerykańską? I to w czasach kiedy USA ma okres schyłkowy?

Ta bezwarunkowa miłość do kozła to jednak uniwersalna zasada. :)

ćwierćkolonię unijną staniemy całkowitą kolonią amerykańską

Do Ameryki się imigruje czy do Europy ?

Ameryka paliła dzieci w piecach czy państwo europejskie - Niemcy ..?

Co Ty zestawiasz, USA nie ma alternatywy, Chiny to inna kultura, mało rozumiana przez tzw zachód czy Słowian.

USA ma okres schyłkowy

Jak USA zabierze z Chin swoje fabryki i nauczy pracować Amerykanów, to Chiny wejdą w okres schyłkowy, Unia, Rosja, już w nim jest..

Kończy się epoka, robotyzacja może spowodować zmiany, o jakich się nikomu nie śniło.

Trzeba tylko wyprodukować roboty.

miłość do kozła

Sam jesteś kozłem..

"Wrzaski i sikanie po klatkach"

Marsz narodowców 11 listopada - mówi Ci to coś..?

Tam były burdy, podpalono budkę pod ambaadą CCCP, wóz TVN 24, pobito bezbronnych ludzi...na szczęście nie było zwłok..

Małysza

Adam Małysz jeździł jakimś padłem z TVN, w jakiś rajdach czy czymś...po pustyni..nie wiem../widziałem piasek/. nie wiesz co teraz robi..?

Może będzie miał program o gotowaniu albo o bezach..może mu dadzą teraz kiedy skoki są znów bardzo popularne za sprawą sprawnej ekipy odpowiedzialnej za szkolenie i organizację, kompetentnej.

Suskiego

A Ty byś potrafił dopilnować premierowania w 38 mln kraju?

wasi wyborcy

11 listopada jest świętowany z odpowiednią powagą w Krakowie, przez Jarosława Kaczyńskiego.

PO szło

Paliło.

Gość

(Konto usunięte)

Do Ameryki się imigruje czy do Europy ?

Za kilka ostatnich lat do Europy przypłynęło i przyjechało kilka milionów emigrantów. A ile do USA?

Ameryka paliła dzieci w piecach

Nie, polewała je napalmem i orange-m.

Jak USA zabierze z Chin swoje fabryki i nauczy pracować Amerykanów

))) Jajcarz z Ciebie. Czy jesteś podobny do Trumpa?

Trzeba tylko wyprodukować roboty.

To po co uczyć Amerykanów pracować jeżeli i tak nie są do niczego potrzebne? Spróbuj powiązać chociaż dwie Swoje (?) myśli ciągiem przyczynowo-skutkowym.

Amerykański koń trojański w postaci Polski nikomu w Europie nie jest potrzebny. W tym Polakom.

Sam jesteś kozłem.

Nie mów tylko, że mnie też kochasz. )))

Jurij nie wytrzyma, ma w naturze, że wszędzie musi wp..ć tę nachalną sowiecka propagandę.

Zamiast obchodzić święta walczy na froncie walki ideologicznej jak za najlepszych lat komuny.

Walkę z imperializmem chyba im metodami imprintingu od najmłodszych lat w mózgi wtłaczali.

Wesołych Świąt Jurij, odpocznij sobie choć dzień, czy dwa.

Jestem Europejczykiem.

JuG

Co robili żołnierze radzieccy z niemieckimi cywilami w zdobywanych miastach?Chodzi głównie o artylerzystów.

747

Od kiedy to sygnalista jest pomagierem?

Co robili żołnierze radzieccy z niemieckimi cywilami w zdobywanych miastach?Chodzi głównie o artylerzystów.

jurji nie wie bo o tym oficjalna radziecka milczy.

oficjalna mowi ze dzielili sie jedzeniem.

a on to potwierdzi.

Gość

(Konto usunięte)

Zamiast obchodzić

Proszę nie przeszkadzać w relaksującej rozmowie z jedynym na Bocznice myślicielem holistyczne-geopolitycznym. Co prawda na razie wyjaśniliśmy tylko, że jestem kozłem, których to on bezwarunkowo kocha. Ale pierwsze kozły koty za płoty - teraz czekam za wyjaśnienie na ile Rząd Dobrej Zmiany jest zależny od Wielkiego Brata, tym razem zaoceanicznego.

Co robili

Zbrodnia jest zbrodnią bez zależności czy lubimy zbrodniarza czy nie. Podczas II WŚ w ACz rozstrzelano czy osadzono kilkadziesiąt tysięcy maruderów i gwałcicieli. Ilu Amerykanów odpowiedziało na zbrodnie wojenne?

PS. Jest taki chwyt retoryczny, który zastosował 747 - "niespodziewany Hitler" (Ameryka paliła dzieci w piecach czy państwo europejskie - Niemcy ..?), w Polsce bardziej znany jak "a u was Murzynów biją". Ty zaś stosujesz inny, tak samo prymitywni - "niespodziewany Stalin".

JuG

Nie udawaj,że nie rozumiesz o co chodzi.Podałem przykład żołnierzy radzieckich jako kontrę do Twoich insynuacji w związku z zrzuceniem bomb atomowych przez Amerykanów.Skoro nazywasz ten czyn zbrodnią wojenną to czyny Armii Czerwonej w postaci niszczenia całych miast razem z ludnością jest tym samym.I nie chodziło mi o maruderów czy gwałcicieli ale o zdobywanie miast przez regularne oddziały.Nie widzę żadnej różnicy.Natomiast ze względu na fakt,że zarówno Niemcy jak i Japonia rozpętały wojnę totalną to i doczekały się totalnej odpowiedzi.Dlatego uważam,że zarówno USA jak i ZSRR miały prawo tak postąpić jak postąpiły.Trzeba zachować tylko jednakową miarę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.