Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

10 kwietnia, - mówi Ci coś ta data ?

Już nastąpiła? To Twoja niezwykle trafna prognoza z przed miesiąca:

Pan Minister Antonii Macierewicz, który pozostanie w rządzie, gdyż musi złożyć raport tzw Podkomisji Smoleńskiej w kwietniu 2018, zamykający śledztwo, do czasu zdobycia nowych dowodów.

Wszystkie Twoje "prognozy" można do nocnika włożyć, w którym trzymasz ręce jak się budzisz.

CCCP

Pewnie w Twojej urojonej rzeczywistości CCCP nadal istnieje. W rzeczywistej rzeczywistości go od prawie już 30 lat nie ma. Tęsknisz, wnuku Stalina? )))

USA zdaje się że nieco dofinansował Stalina, nic nie przychodzi mi na myśl co by było gdyby tego nie uczyniono, poza tym żebyśmy tu mieli jednego komentatora mniej.

Wy wszyscy jesteście skończeni ... łącznie z ....hujniom.

BLUŹNIERCA!!!

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wszystkie Twoje "prognozy" można do nocnika włożyć, w którym trzymasz ręce jak się budzisz

Do jutra wszyscy zapomną że rekonstrukcja wogóle miała miejsce.

Dziś miesięcznica, tylko to się liczy, co powie Jarosław Kaczyński, wszyscy czekają, niecierpliwie..

BLUŹNIERCA!!!

Hyuna ledwo wyszła na scenę z pierwszym odtworzeniem nowego nagrania i od razu otrzymała nagrodę..dlatego spokojnie..Jarosław Kaczyński jutro uspokoi opinię publiczną w okolicznościowym wystąpieniu.

OK

z Antkiem może nie być tak prosto

Antonii Macierewicz sobie poradzi.

Spokojnie.

Gość

(Konto usunięte)

Zawali się, bez technologi nie przetrwa.

W tym akurat muszę przyznać Ci rację.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/amerykanie-stracili-satelite-szpiegowskiego/z3z0pqv

Amerykanie prawdopodobnie stracili wartego miliardy dolarów tajemniczego satelitę szpiegowskiego Zuma. Dziennik "Wall Street Journal" donosi, że o fiasku misji zostali poinformowani członkowie Kongresu. Pentagon milczy.

No to a propos:

"Rosja wystrzeliła z kosmodromu Wastocznyj rakietę Sojuz-2.1b, która miała wynieść w kosmos dziewiętnaście sond. Po dwóch godzinach lotu, gdy rosyjski satelita meteorologiczny "Meteor-M" miał zostać jako pierwszy umieszczony na orbicie, okazało się, że nie ma z nim łączności. W kolejnych godzinach nie odpowiedziały na wezwania z Ziemi pozostałe urządzenia. – "Wszystkie sondy, także zagraniczne można uznać za stracone" – cytuje agencja Ria Novosti osobę związaną przemysłem kosmicznym. Na razie Rosyjska Agencja Kosmiczna nie podała oficjalnego komunikatu w tej sprawie."

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Do jutra wszyscy zapomną że rekonstrukcja wogóle miała miejsce.

Masz pan nadzieję, co? Wasi nie zapomną:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wasi nie zapomną:

Oczywiście że nie zapomną, to był rodzaj skrótu myślowego, na podstawie takiej, że dziś informacja zyje jeden dzień..

Wyborcy nie zapomną Andrzejkowi nacisków na usunięcie ministra.

Na portalach dominują wpisy z gatunku że prędzej kolejne wybory prezydenckie wygra kot Prezesa niż Andrzejek..

Jest zbyt wiele zmiennych, za dużo na raz się dzieje aby już wyrokować przyszłość, jednak kiedy Misiewicz wywołał aferę swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem, osoby kompetentne twierdziły, że dni Antoniego Macierewicza w rządzie są od tego momentu policzone, nie mylili się.

Nie pisałem wtedy że Antonii Macierewicz jest skończony, gdyż ilość zasług dla Polski tego polityka w ogóle wyklucza taką możliwość, ten stan w jego przypadku, jednak co innego zasługi historyczne a co innego tzw bieżąca polityka.

Trzeba oczywiście pamiętać że służby dążą do podziałów w obozie dobrej zmiany, to plan niemiecki, realizowany tu rękami tzw targowicy, nie możemy mu ulec, to gorsze od wszystkiego, Antonii Macierewicz posiada tą świadomość, co pozwala sądzić że nie wykona nieprzemyślanych ruchów.

Pisałem całkiem niedawno, wszędzie wrogowie, tylko Bóg może nam pomóc.

Ci którzy okradli Polskę są bajecznie bogaci, co może Jarosław Kaczyński wraz z kilkoma politykami, o zerowej zasobności, dlatego było naiwnością że po przejęciu władzy coś wielkiego się nie zmieni, gdyż nie ma podmiotu dysponującego siłą potrzebną do dokonania takich zmian, pisałem układ władzy nie odda, o władzę się walczy a nie zdobywa w jakiś tam śmiesznych wyborach, zafałszowywanych na wszystkie możliwe sposoby.

Jarosław Kaczyński dał ludziom te 500pln na dzieci i sądy, lepsze to niż nic, odzyskał ukradziony VAT, coś może jeszcze się uda, wszystko to i tak lepsze od złodziejstwa otwartego układu z Platformą Obywatelską, która sprzedałaby Polskę Niemcom bez mrugnięcia, przyjęłaby walutę euro oraz uchodźców.

To byłaby katastrofa i koniec Polski nie tylko teoretycznej lecz faktyczny, roztopienie się w strukturach Unii i po kilku pokoleniach po naszym narodzie pozostałoby tylko wspomnienie, młodzi by wyjechali, osiedliliby się tu ci, którzy wykupili by ziemię i koniec historii 1000 letniego państwa.

Ludzie są najczęściej głupi i budzą się po latach z ręką w nocniku, realizując obce scenariusze, wystarczy poczytać tutejszych forumowych mondrali, 95% to ......

miliardy dolarów

Jak długo się produkuje tyle miliardów dolarów,..?

W dobie bankowosci elektronicznej chyba poniżej sekundy..?

Zbudują nowego, firmy otrzymają zamówienia, ludzie bedą mieli pracę, obrót gospodarczy zyska nowe impulsy rozwojowe.

Pomyśl ile żelastwa zniszono podczas wojny ?

Jak się na tym utuczyła Ameryka..

Pentagon milczy

Z każdym wpisem tracisz na powadze.

Z każdym wpisem tracisz na powadze.

Ty od pierwszego wpisu jej nie miałeś. A każdy kolejny głupszy od poprzedniego.

Zajmuj się lepiej swoją trzeciorzędną gwiazdką z Korei.

Nie pisałem wtedy że Antonii Macierewicz jest skończony, gdyż ilość zasług dla Polski tego polityka w ogóle wyklucza taką możliwość, ten stan w jego przypadku, jednak co innego zasługi historyczne a co innego tzw bieżąca polityka.

Trzeba oczywiście pamiętać że służby dążą do podziałów w obozie dobrej zmiany, to plan niemiecki, realizowany tu rękami tzw targowicy, nie możemy mu ulec, to gorsze od wszystkiego, Antonii Macierewicz posiada tą świadomość, co pozwala sądzić że nie wykona nieprzemyślanych ruchów.

Pisałem całkiem niedawno, wszędzie wrogowie, tylko Bóg może nam pomóc.

Ci którzy okradli Polskę są bajecznie bogaci, co może Jarosław Kaczyński wraz z kilkoma politykami, o zerowej zasobności, dlatego było naiwnością że po przejęciu władzy coś wielkiego się nie zmieni, gdyż nie ma podmiotu dysponującego siłą potrzebną do dokonania takich zmian, pisałem układ władzy nie odda, o władzę się walczy a nie zdobywa w jakiś tam śmiesznych wyborach, zafałszowywanych na wszystkie możliwe sposoby.

Jarosław Kaczyński dał ludziom te 500pln na dzieci i sądy, lepsze to niż nic, odzyskał ukradziony VAT, coś może jeszcze się uda, wszystko to i tak lepsze od złodziejstwa otwartego układu z Platformą Obywatelską, która sprzedałaby Polskę Niemcom bez mrugnięcia, przyjęłaby walutę euro oraz uchodźców.

To byłaby katastrofa i koniec Polski nie tylko teoretycznej lecz faktyczny, roztopienie się w strukturach Unii i po kilku pokoleniach po naszym narodzie pozostałoby tylko wspomnienie, młodzi by wyjechali, osiedliliby się tu ci, którzy wykupili by ziemię i koniec historii 1000 letniego państwa.

Majsterstick!!!

Cudowny gomółkowski bełkot propagandowy. Powinni wypowiedzi naszego "geniusza-wizjonera" używać jako kanon nauczania propagandy we wszechnicach rydzykowych. PiSowi potrzeba wiencej takich gieniuszów :-))))

Ps.

Kiedy odstawiasz leki jesteś cudowny. Dlatego jesteś moim oczkiem w głowie na tym Forum.

Mój ty samolociku kochany :-)

Włodek.

Bóg może nam pomóc.

Bóg też nie jest wam przychylny. Dowód to katastrofa smoleńska.

odzyskał ukradziony VAT

Nic nie odzyskał, to efekt spadku inwestycji a nie działanie rządu. Przekręty VAT-owskie rosną jak rosną inwestycje. Tylko ciemnogród daje się nabierać na propagandę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Zdradzamy kulisy rekonstrukcji. Nocny telefon Kaczyńskiego"

"Telenowela pt. "Rekonstrukcja rządu" dobiegła już końca. Teraz pojawiają się informacje, dotyczące jej kulis. Co zrobił w tej sprawie Kaczyński? Padły ponoć tylko trzy słowa. One przesądziły. Rekonstrukcję rządu zapowiedział Jarosław Kaczyński pół roku temu, jeszcze podczas kongresu PiS. Teraz już wszystko jest jasne. Najwięcej emocji wzbudziło z pewnością odwołanie Antoniego Macierewicza. Wiele osób do końca przekonywało, że jego wymiana jest niemożliwa.

Ważny polityk PiS mówił "Faktowi", że dla wielu ludzi w PiS to szok. - Szeregowi posłowie nie wierzyli w odwołanie Macierewicza - dodał.

Tymczasem, jak twierdzi jeden z członków rządu, decyzja zapadła w poniedziałek wieczorem. - Macierewicz po raz chyba nie wiem który był pewien, że nikt mu nic nie zrobi. Nic więc dziwnego, że dziennikarze powiązani z szefem MON praktycznie do samego końca, jeszcze wczoraj ok. 11, przekonywali, że dymisja to wymysł wrogów ich idola - mówił.

O zdymisjonowaniu Macierewicza nie było też mowy na spotkaniu kierownictwa PiS. - Precyzyjne decyzje o tym, kto jakie stanowisko obejmie, zapadły z poniedziałku na wtorek późną nocą. Prezes rozmawiał telefonicznie z prezydentem - mówi źródło "Faktowi".

- Prezes dał znak, że... młodzi mają być - mówi polityk PiS. Jarosława Kaczyńskiego nie było na zaprzysiężeniu rządu. Zwycięstwo miało przypaść premierowi. A patronat nad nim prezydentowi. Cel został osiągnięty.

Ukryta Zawartość

Celem jak widać są już najbliższe wybory :-))) Populizm w wykonaniu arcymistrza Polskezbawa :-) Ciekawi czym się okupi Tadzikowi za tę woltę??? :-)

W.

Ukryta Zawartość

Dziś w tzw mediach prawicowych jest cisza, tak jak przewidziałem, w TVK ani słowa na temat ministra, za to w internecie nie mówi się o niczym innym.

.

I Ciebie mocno zamurowało po dymisji takich geniuszy..

A tacy byli cudowni i wspaniali .

Tarot mówi o kilku zagrożeniach, największe ze strony lobby żydowskiego w temacie odzyskania kasy za mienie utracone II WŚ.

Wygląda na to że Amerykanie rozczarowali Jarosława Kaczyńskiego i potrzebuje odbudowania stosunków z Niemcami, to element taktyki, jest jeszcze kierunek chiński.

Amerykanie żądają największych marż za swoje usługi, pisałem o tym, widocznie rachunek jaki wystawili kelnerzy za podsłuchy dające władzę PiS OKAZAŁ SIĘ BARDZO WYSOKI, ZBYT WYSOKI..

Amerykanie uważają że świat należy do nich, a przecież tak nie jest.

W USA toczy się walka o władzę po śmiercie bardzo bogatego obywatela, oraz jego człowieka ds kontaktów, o nazwisku brzmiącym bardzo swojsko dla nas...

.

I Ciebie mocno zamurowało po dymisji takich geniuszy..

A tacy byli cudowni i wspaniali .

Co mnie zamurowało, to co przewidziałem i tu napisałem jak będzie ?

Dulon...

W USA toczy się walka o władzę po śmiercie bardzo bogatego obywatela, oraz jego człowieka ds kontaktów, o nazwisku brzmiącym bardzo swojsko dla nas...

Kaczyński???

W.

To już Szanowny Kolega nie rzuca się pod koła Pociągu Historii aby ratować Świętego Antoniego Smoleńskiego?

Co się stało się, jak pytał klasyk?

Jestem Europejczykiem.

bełkot propagandowy

Skoro to jest bełkot, to przedstaw fakty..

potrafie

Jak przycidzi co do czego, to już rozumu nie starcza, swoimi docinkami niczego nie zrealizujesz nawet skutecznej propagandy, co Wy potraficie dobrze zrobic, fox wczoraj nawet nie potrafił mnie porządnie sponiewierać...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.