Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to że Amerykanie rozczarowali Jarosława Kaczyńskiego i potrzebuje odbudowania stosunków z Niemcami, to element taktyki

No jakże to tak? Z Makrelą i Herr Tuskiem?

Zdrada!!!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

fox wczoraj nawet nie potrafił mnie porządnie sponiewierać...

Wytrzymasz do piątku?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Skoro to jest bełkot, to przedstaw fakty..

Przecież przedstawiłem.

Faktem jest, że te Twoje wielkoojczyźniane slogany para-gomułkowskie, to bełkot propagandowy pod PiS.

Włodek.

to bełkot propagandowy pod PiS.

a która paria nie jest propagandowa ? PO ? Które w spocie pokazało leżącego na ulicy "rannego" demonstranta ?

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

Panowie za pytanko : Czy juz doszliśmy do tej prawdy czy jeszcze nie ?

Żem zapomniał ze dzis kolejny odcinek tej szopki....oczywiście nieutulony w żalu z tego powodu jestem....

a która paria nie jest propagandowa ? PO ? Które w spocie pokazało leżącego na ulicy "rannego" demonstranta ?

Każda jest, bo propaganda to źródło elektoratu w wyborach. I nie życzę Polsce aby do władzy powrócili przekręciarze z PO. W Polsce nie ma znaczenia nazwa rządzącej partii, są tylko wciąż te same mordy prące do koryta i grające w - raz dwa trzy - przy korycie dzisiaj ty :-))) A skołowany Naród ma jedyna alternatywę, wybrać albo syf, albo malarię. Więc wybiera :-)

Włodek.

Oooo masz , z czyjego polecenia w kółko to piszecie :)

Krzychu, zwracasz się do mnie per WY??? Nabomblowałeś się wieczorem???

Włodek.

Jak śmiesz porównywać pic dobrą zmianę, do "zepsutych do cna sprzedawczyków ukochanej ojczyzny" z PO?

Chyba (bez urazy) masz nie po kolei w głowie:)

Piszesz to od siebie? Aż się nie chce wierzyć...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Każda jest, bo propaganda to źródło elektoratu w wyborach.

no właśnie

w zasadzie to parie polityczne powinny być zlikwidowane , ale to tak jakby wymagac aby windows zainstalowany na dysku C , sformatował dysk C

:/

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

no właśnie

w zasadzie to parie polityczne powinny być zlikwidowane , ale to tak jakby wymagac aby windows zainstalowany na dysku C , sformatował dysk C

Wielkie odkrycie uczyniłeś:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

no właśnie

Ależ Polska własnie do tego dąży.

Jak tak dalej Naród będzie wybierał swych przedstawicieli, to partie zostaną zlikwidowane. Pzostanie wyłącznie kościół rydzykowy jako przywódca moralny i prawny Prawdziwych Polaków.

Włodek.

Co proponujecie w zamian?

zamiast parti ?

czemu w Polsce wszyscy zawsze pytaja o "coś w zamian"

NIC w zamian. Polityków wybieranych z imienia i nazwiska i rozliczanych wg swoich poglądów w kampani - nie głosujących wg rozkazu wodza, tylko wg tych własnie poglądów

naprawde nie zauważasz tego że obecnie tak naprawde nie głosujesz na 460 osób - tylko na 7

Gość rydz

(Konto usunięte)

Oooo masz , z czyjego polecenia w kółko to piszecie :)

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Mnie " przypinasz łatkę " gdzie przez 8 lat napisałem w tematach politycznych tyle postów co ty piszesz w jeden dzień , ośmieszasz się jak zwykle , znajdż choć jeden mój post gdzie bym sial propagandę .

Krzychu, zwracasz się do mnie per WY???

WY i TY , tak będzie bardziej zrozumiale .

Polityków wybieranych z imienia i nazwiska i rozliczanych wg swoich poglądów w kampani

I co dalej?

Rozliczani co kilka lat, OK.

400 indywidualistów, 400 pomysłów na prawo, gospodarkę, zdrowie, oświatę, armię, policję, finanse....

Efekt?

Ja pierd....

Pzostanie wyłącznie kościół rydzykowy jako przywódca moralny i prawny Prawdziwych Polaków.

Dziwię się Tobie.

Nawet Kaczyński by na to nie wpadł.

Z bardzo prostego powodu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

naprawde nie zauważasz tego że obecnie tak naprawde nie głosujesz na 460 osób - tylko na 7

Kolejne "odkrycie"!:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.