Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

to trzeba mu jeszcze podac gdzie szukac bo sam nie znajdzie.

nowu te nadajniki.....podawałem onegdaj listę stacji europejskich które nadawały "z Uralu"....zdziwiłbyś się kto korzystał, nikt z właścicieli, żadne państwo nie miało z tym problemu.....a muls ciągle ma. :)

a ja ci podalem kto o tym pisał w tym sakiewicz i spolka i dlaczego i daj mi spokoj.Zwroc sie do nich.To wasza propaganda.Nie wyszła ??to rzuc sie z mostu.

a ja ci podalem kto o tym pisał w tym sakiewicz i spolka i dlaczego i daj mi spokoj.Zwroc sie do nich.

A ja pisałem, że nadajniki wprawdzie należą formalnie do resortu łączności, ale o tym czy zostaną udostępnione i komu decyduje FSB.

pamietam a w rosji tak było zawsze ale co go to obchodzi.Tym bardziej co mnie to obchodzi co on pisał.

..............................................................................................................................................................

a tu bach bach i nie zyja.Kabarecik leci.Sprawe MSZ oddalo do prokuratury.Idzie sie obalic ze smiechu.A co na to xynwax?

zarówno rząd jak i prorządowe media utrzymują, że informacja nie jest prawdziwa. Powołują się na słowa rzecznik Departamentu Stanu Heather Nauert wypowiedziane w środę. Tyle tylko, że ona sama nie zaprzeczyła informacjom o zawieszeniu możliwości spotkań na szczycie.

Po zapowiedzi MSZ na komentarze nie trzeba było długo czekać

Pierwsze w historii śledztwo w sprawie ujawnienia notatki, której nie było - pisze Michał Majewski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

o już od kilku lat żadnej przyjaźni nigdy nie było , było jednostronne robienie loda żydowskim elitom rządzącym USA.

problem w tym ze te zydowskie lody wygladaja bardziej apetycznie od rosyjskich misza.Nie wiadomo nawet czy sa jakies rosyjskie lody.

a tak ma marginesie misza.Czy to nie dziwne ze tyle lat piszesz i nigdy nie pojawil sie tu rosjanin ktory mialby inne zdanie o putinie i rosji niz ty i paru innych iwanow?Nie mam az takiej potrzeby ale zglos kierownictwu zeby nas traktowali powaznie tak jak podobne dzialania w USA gdzie wystepuja jednak podstawione rosyjskie trolle sugerujace inna opcje.

Ukryta Zawartość

Złodziej złapany za rękę krzyczy to nie moja ręka. Tą rękę niestety widzi kilkoro świadków. Reszta nie widzi. Uwierzy lub nie uwierzy. Może nie zweryfikuje....

Nie ma notatki, ale składa się zawiadomienie;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Wiem, żeś się pogubił, bo miał ich mnóstwo. Bystry to on zawsze był; ostatnio go pomyrdało z wnuczką (bo to chyba dziewczyna, przez tatuaże i metaloplastykę słabo widać).

Ten o kończeniu.

:-)

A-ha. Pasowałby też ten z czasów Buzka, że premier przemówił ludzkim głosem.

Nie płacz, zawsze możesz poprosić Putina o azyl.

Nie mogę, mam nie tylko gołą dupę...

Jak to Bezlitosna Niusia napisał. :-))

Poszukaj łopianu, tylko nie pomyl go z pokrzywą.

Rozróżniam, łopian na trawienie, a pokrzywa na nerki. A co pietrzak, u was taka bieda, że nie stać was na "Gazetę Wyborczą" nawet.

Wy o robieniu kupy, a ja właśnie przeczytałem, że Godzilla i Batman - "mieli polskie korzenie".

Czy polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych zatrudnia już wyłącznie ludzi obłąkanych?

"Jadąc Millerem" -

"Bardzo się cieszę, że pochodzimy od różnej małpy".

☺️

właśnie przeczytałem, że Godzilla i Batman - "mieli polskie korzenie".

Czy polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych zatrudnia już wyłącznie ludzi obłąkanych?

Ukryta Zawartość

Piskretyni właśnie przebili kolejne dno. Dobrze skomentował Węglarczyk: "To jakby powiedzieć, że Solaris jest Soderbergha"

Ukryta Zawartość

o robieniu kupy, a ja właśnie przeczytałem, że Godzilla i Batman - "mieli polskie korzenie".

Jakby nie spojrzeć, to Krzysztof Kolumb też był Polakiem - nie każdy może być Krzysztofem.

Parker's Mood

Wy o robieniu kupy, a ja właśnie przeczytałem, że Godzilla i Batman - "mieli polskie korzenie".

Uśmiałem się, w końcu coś wesołego.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny "sukces" za oceanem.

Ukryta Zawartość

Nisko, coraz niżej.

No popatrz, Pietrzak. Wyżej było nawet w czasach PRL.

Wy o robieniu kupy,

Niezupełnie. Nawiązywałem pierwej do tego, co jak napisałeś jest "z przodu".

Ukryta Zawartość

muls dnia 07.03.2018 - 20:37 napisał

" ja ci podalem kto o tym pisał w tym sakiewicz i spolka i dlaczego i daj mi spokoj.Zwroc sie do nich."

A ja pisałem, że nadajniki wprawdzie należą formalnie do resortu łączności, ale o tym czy zostaną udostępnione i komu decyduje FSB.

Pisałeś, wiem po co, by insynuować jego kontakty z tamtejszymi służbami...teraz nadają z USA też na tych zasadach? :))

I nabrałeś wody w usta gdy przedstawiłem listę europejskich rozgłośni korzystających również z tych nadajników.

Muls napisali....i co z tego? Chcesz pisać o nich czy o faktach?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Piskretyni właśnie przebili kolejne dno. Dobrze skomentował Węglarczyk: "To jakby powiedzieć, że Solaris jest Soderbergha

Co łączy Batmana, Godzillę i Harry’ego Pottera - Polskie korzenie! #CzyWieszŻe założycielami Warner Bros., jednej z największych hollywoodzkich wytwórni filmowych, byli pochodzący z Polski bracia Hirsz (Harry), Aaron (Albert) i Szmul (Sam) Wonsal>..najlepsze jest to ze TERAZ powoluja sie na tworcow ktorzy byli ZYDAMI z Polski.Pytanie czy wtedy juz była ta polska?

Muls napisali....i co z tego? Chcesz pisać o nich czy o faktach?

czy zwrociles sie do sakiewicza o wyjasnienie sprawy?Bo my mamy taka wersje waszej propagandy.

Wylewne powitanie?

Ukryta Zawartość

Raczej Juncker znowu nie wylewał za kołnierz.

Ukryta Zawartość

czy zwrociles sie do sakiewicza o wyjasnienie sprawy?Bo my mamy taka wersje waszej propagandy.

Sakiewicz dał się podprowadzić, zainteresowani sobie to wyjaśnili, tobie została propaganda.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Szanowny Kolega raczy bzdury wypisywać insynuując, że Interia.pl jest reżimową agencją informacyjną.

informuję zatem, ze jest taką samą szczekaczką i opluwaczką wszystkiego co polskie, jakimi są WP.pl i Onet.pl

Wymienione powyżej portale (onet i interia) chodzą na "niemieckiej smyczy płatniczej" i są ich tubą propagandową -

Ukryta Zawartość

Onet -

Ukryta Zawartość

a wp.pl to najmniej rzetelny i najbardziej manipulujący, oraz opluwający Polskę portal....z nazwy niby polski, a lewacki ściek tam płynie.

Wirtualna Polska to są ci sami "rządowi artyści" i red-aktorzy, którzy jeszcze niedawno twierdzili, że "Polska istnieje tylko teoretycznie", oraz "ch*j, dupa i kamieni kupa".

Jeszcze pamiętamy te zaśpiewki przy ośmiorniczkach.

Domyślam się, że ten słowotok i stek bredni ma stanowić zasłonę dymną która ma ukryć zrobienia z siebie pośmiewiska.

Jak łatwo zauważyć słowem nie odniosłeś się do problemu. No cóż, wszyscy PiSowcy uważają ludzi za niezbyt rozgarniętych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

, zainteresowani sobie to wyjaśnili, tobie została propaganda

zrozumialem wreszcie majowa.Tamto to nie byla propaganda a dogadali sie przy wodce ale jeszcze nie zdazyli tego oglosic.

Wydaje ci się muls że zrozumiałeś, propagandę z tego zrobili tacy jak ty udający niewiedzę.....bez wódki tego nie rozbierzesz?

miales juz majowa stracic sie a nie ..pieprzyc.

a tu do poduszki

Ukryta Zawartość

a tu sam kaczorek o rydzyku.Pisze jak kurdupek dogadal sie z sakiewiczem.Nie byle co ale.... sputnik.Jak lubisz i koledzy.

były senator PO Krzysztof Piesiewicz przypomniał wywiad sprzed lat. Jarosław Kaczyński oskarżał w nim Radio Maryja o związki z Rosją.

Ukryta Zawartość

a tu tratata

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

prehistoria muls, na temat spuść, wiesz gdzie

Dobrze, że to przypomniałeś @muls. Agenturalna współpraca ze służbami specjalnymi obcych państw (na dodatek przeciwnika) musi zostać wyjaśniona do końca. I będzie.

Co się odwlecze to nie uciecze.

majowa od czegos było zaczac.Zaczeto od nadajnikow a dogadano sie co do celow wyborczych.Tam to jest majowa.Twoje argumenty.Nie wierzysz to poczytaj.Bedziesz szczesliwy ze wyszlo na twoje.

Juz nie ma nadajnikow bo dogadano sie ..majowa. Jaki ja jezdem szczesliwy ze ty masz racje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.