Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

uczciwy rzetelny nagłówek by głosił

Polacy mówią NIE politykom!

40 proc. nie wskazała żadnego z wymienionych rządów.

no ale to gazeta więc o rzetelności można zapomnieć.

Ten Budapeszt dalej ma być w Warszawie?

"Amerykanie podejrzewają, że pieniądze te pochodzą z łapówek z wygranych kontraktów finansowanych ze środków unijnych. Sprawa może dotyczyć wysoko postawionych węgierskich polityków. FBI jest zdania, że ​​pieniądze były zazwyczaj brane z MKB (węgierskiego banku komercyjnego), a czasami z innych węgierskich banków kontrolowanych przez rząd. Były to transakcje gotówkowe, zazwyczaj o wartości kilku milionów euro"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chociaż sądząc po ostatnich aferach, to chyba jednak już jest.

to Budapeszt jest i w Rzymie, Paryżu jak i Berlinie.

Sarkozego już nawet na dwa dni zamknęli...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

uczciwy rzetelny nagłówek by głosił

Polacy mówią NIE politykom!

Uczciwy i rzetelny nagłówek jest tylko wtedy, jeśli ukrywa przed okiem gawiedzi sytuację, gdy cośkolwiek, do czego przyłożyło rękę PiS, dostaje w kuper. Jak widać, tylko taki nagłówek, który sugeruje pisowcom, że nic się nie stało, jest w ich oczętach uczciwy.

Tajemnicą poliszynela w Peszcie jest to, że Orban stał się jednym z największych, jeśli nie największym prywatnym posiadaczem ziemskim na Węgrzech. I co ciekawe Madziarzy niespecjalnie mają mu to nawet za złe. Nie wywozi do rajów podatkowych, nie trzyma kasy w Szwajcarii, itd. Wszystko co "zarobi" zostaje kraju. To jest zdrowe podejście do życia i polityki:)

to Budapeszt jest i w Rzymie, Paryżu jak i Berlinie.

Sarkozego już nawet na dwa dni zamknęli...

I tym wpisem mnie uspokoiłeś.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Z tego co wczoraj w TVN pokazywali na Orlenie jedynie " rzetelne nagłówki" prikaz przyszedł żeby tam sprzedawac..inne poukrywane lub w ogóle nie prezentowane były

Pamiętam kiedyś taki obrazek:

schron OPL w JW pełen po sufit nieprzeczytanych numerów Żołnierza Polskiego a nakład był ;-)

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

I tak oto GW ksztaltuje proste umysly prostych ludzi. Opozycjo czas na ofensywe. Niestety, ni ma opozycji:)

Ten art. kolego jest raczej przejawem slabosci i bezradnosci. Tyle, ze trzeba troche myslec, a nie lykac wszystko co nam sie podoba. Oni wiedza, co maja nam podac, wiedza jak karmic, to i karmia. A potem bol, i niestety znowu przegrana.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ciekawe komenty:

rajtak28.03.2018, 10:35

Czas na ofensywę? Jak na razie opozycję stać na popiskiwania myszy.

Odpowiedz

antyhipokryta28.03.2018, 10:28

Ale opozycja to eunuchy. Na sam widok Schetyny nawet największym wrogom PiS opadają ręce - TO ma być alternatywa?.... Dopóki PEŁNI kontroli nad opozycją nie przejmą energiczni max. czterdziestolatkowie, nie umoczeni w żadne sprawy III RP, będzie dreptanie w miejscu....

:)

Po stokroć lepiej niż gdyby miały kształtować media toruńskie czy prawackie portale.

A sam nie umiesz myslec, musi ktos ksztaltowac, Rydzyk albo GW?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

energiczni max. czterdziestolatkowie, nie umoczeni w żadne sprawy III RP, b

a jakies konkrety konkretne bubusia

o tych umoczeniach.Bo tak to pi..sz.

kurdupek jeszcze nie skonczył 40 stki/?

Ojtam ojtam. Przegrali osiem razy z rzędu to jakoś to zniosą.

Nie wiem, czy zauwazyles, ale teraz idzie w druga strone:)

Raczej

Ja np z checia zobaczylbym zanik dwoch osrodkow ksztaltujacych umysly:

jeden rydzykowski

drugi michnikowski

Zgodzilibysmy sie, czy jednak nie?

:)

Dopóki PEŁNI kontroli nad opozycją nie przejmą energiczni max. czterdziestolatkowie, nie umoczeni w żadne sprawy III RP, będzie dreptanie w miejscu....

No to PiS, gdy znajdzie się w opozycji będzie musiał dokonać tzw. pełnego samozaorania, nieprawdaż?

np z checia zobaczylbym zanik dwoch osrodkow ksztaltujacych umysly:

ja widze ze te dwa etapy masz juz za soba i to bez perspektyw na przyszlosc..Ciemnosc widze.

Znów zwalą na Tuska.

a co hołota moze wymyslec innego holocie.

rugi michnikowski

masz racje to nie te progi na twoje nogi tj glowe.To jednak elita jest i to Zydowska.

Nie frustruj sie az tak mulsie, cos ktos musi wymyslic.

Czyzbys tez byl Zydem, bo wtedy moznaby te twoje glupoty zrozumiec. Tak to jest z tym dowartosciowywaniem:)

Nie wiem, czy zauwazyles, ale teraz idzie w druga strone:)

Słabości PiSu jako opozycji w latach 2007-2015 nic nie przebije. A jako rządzący kretyńsko stracili niepowtarzalną okazję aby mieć i utrzymywać 60+ % poparcia. No ale jak ktoś uparcie szuka swojego Stalingradu to go w końcu znajdzie, nawet jak po drugiej stronie Schetyna ;-)

Znów zwalą na Tuska.

On ich orał tak długo że to nawet będzie uzasadnione, hihi...

Słabości PiSu jako opozycji w latach 2007-2015 nic nie przebije. A jako rządzący kretyńsko stracili niepowtarzalną okazję aby mieć i utrzymywać 60+ % poparcia. No ale jak ktoś uparcie szuka swojego Stalingradu to go w końcu znajdzie, nawet jak po drugiej stronie Schetyna ;-)

On ich orał tak długo że to nawet będzie uzasadnione, hihi...

A co, juz padaja, sondaze az tak leca, czy tylko chciejstwo GW, bo Kaczor cos rzucil

Ja np z checia zobaczylbym zanik dwoch osrodkow ksztaltujacych umysly:

jeden rydzykowski

drugi michnikowski

Zgodzilibysmy sie, czy jednak nie?

Podobno wszystko w nadmiarze szkodzi... Niemniej jednak zestawiamy tu ordynarną wódę z GSu z szerokim wyborem win z całego świata.

No i jest jeszcze jeden problem. Czytelnicy GW zwykle zaglądają do innych źródeł, natomiast słuchacze RMR to już niekoniecznie.

A co, juz padaja

Jeszcze nie. Cierpliwości :-)

A ja mam wrazenie, ze te wina tylko maja ukryc rownie prymitywny przekaz jak ten z osrodka rydzykowskiego.

Co do zagladaczy z GW, to mam pewne watpliwosci, jesli chodzi o inne zrodla. Nawet jak zajrza, to i tak ich glowny osrodek bedzie mial duzo wieksza moc sprawcza, takie uzaleznienie

A ja mam wrazenie, ze te wina tylko maja ukryc rownie prymitywny przekaz jak ten z osrodka rydzykowskiego.

Co do zagladaczy z GW, to mam pewne watpliwosci, jesli chodzi o inne zrodla. Nawet jak zajrza, to i tak ich glowny osrodek bedzie mial duzo wieksza moc sprawcza, takie uzaleznienie

Trudno mi się do tego odnieść bo czytam GW tylko okazjonalnie.

Trudno mi się do tego odnieść bo czytam GW tylko okazjonalnie.

No widzisz, dlatego jeszcze na mnie nie plujesz:)

A co, juz padaja, sondaze az tak leca, czy tylko chciejstwo GW, bo Kaczor cos rzucil

Sondaże, bubuś?

Ano lecą, lecą. Rzekłbym - na pysk.

Bystryś - znajdziesz sobie.

I powoli zacznij wymyślać baję, jak na PiS nie głosowałeś.

Przeciez glosowalem:). A nawet chyba robie dla nich, no moze robilem:)

Ze na pysk, podrzuc jakis, bo nie widze

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.