Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się że pisdraki na tym forum, i jeszcze innym forum audio na którym jestem, znajdują się w odwrocie. Jest ich mniej niż nas. Fakty są nieubłagane więc się pewnie pochowali i dziobem nie kłapią.

Znam paru zwolenników PiS-u, nawet fajne chłopaki.

Najśmieszniejsze jest, że ostatnio po piwku "moi" pisowcy starli się ze sobą dzieląc się na modernych i konserwy.

Ubaw po pachy ;-))

Rozłam panowie jest nieuchronny, co mnie osobiście bardzo cieszy.

Tylko jakieś rozsądnej alternatywy opozycji brak...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Znam paru zwolenników PiS-u, nawet fajne chłopaki.

Najśmieszniejsze jest, że ostatnio po piwku "moi" pisowcy starli się ze sobą dzieląc się na modernych i konserwy.

Ubaw po pachy ;-))

Rozłam panowie jest nieuchronny, co mnie osobiście bardzo cieszy.

Tylko jakieś rozsądnej alternatywy opozycji brak...

I w tym jest i Twój i mój głos

nie ma mowy do powrotu wielu rzeczy ani powtórki z rozrywki w wykonaniu obecnej władzy

Ps Zakłady były kto zwycięży ? :)

Ps Zakłady były kto zwycięży ? :)

Na szczęście wszyscy lubią oglądać piłkę nożną, więc koniec końców "dyktatorki" ramię w ramię z "totalną opozycją" głośno kibicowali Rosji (?!)

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

A jarek?

Bo widzę, że stadko się rozpierzchło.

Witam

Jurgiel jest skończony.

Był skończony, zanim się zaczął. Ale przynajmniej Krasule i Mućki doić umiał; a może tylko się tak chwalił.

Teraz dadzą następnego idiotę, który poczciwej krowy nawet na oczy nie widział. Najwyżej na talerzu.

Zresztą - skoro takie byleco, jak Jurgiel mogło być w żuńdzie, to każdy może.

Nawet ty.

(...)

i wizażystke za 169 tysiaków ( kruca bomba nic nie pomogła dalej siano zostało)

(...)

Żona zwróciła mi uwagę na jedną rzecz - skoro po wydaniu prawie dwustu tysięcy Szydło wyglądała tak, jak wyglądała to jak wyglądała by bez tej kasy?

Jestem Europejczykiem.

Ja od polityki wziąłem sobie wolne. Od tego mam Jarosława Kaczyńskiego. Na was dziesięciu w zupełności wystarczy.

Pracuję, słucham muzyki a w wolnych chwilach śmiać mi się chce z waszej działalności opozycyjnej.

30 miesięcy od wyborów a wynik 43 do 17+4+ew. komuniści. Nie szkoda czasu? Będziecie tak przez 5 a może więcej lat ujadać? Posiwiejecie, wrzody, zawały. Furda to wszystko. Zdrowie najważniejsze.

Muzyka.

muls o jakiej wojnie mowa?

autora zwrotu poproszę o powtórzenie kto wprowadził do obiegu publicznego ośmiorniczki.

Jest jakaś wojna a ja nic o tym nie wiem.Spóźniłem się ?

nie ma w tym nadzwyczajnego.

Jeżeli ty nic na temat ośmiorniczek z lidla nie wiesz, to moim zdaniem nie wiesz nic o polityce w naszym kraju.

to wyjaśnij mi proszę

stuletniej.I wiecej juz sie nie kompromituj a raczej obserwuj niebo bo dzisiaj wyjrzy buk zeby przyjzec sie ..tom.

czyli sztuczny tłok.

Jak zabraknie go, to czeka nas katastrofa.

Was rzeczywiście. Reszta będzie miała kupę roboty z naprawianiem tego, co spieprzyliście. Najbardziej szkoda lasu, bo to z 80 lat zajmie, jak nie więcej.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.